Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
92 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 92 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξακι μας να σου ζησει!!
μορα ολα να πανε τελεια!!
Στεφανια σε ζηλευω με την καλη εννοια!!
ποσο θα θελα και εγω να ηξερα το ποτε θα γεννησω!!
τελικα παρασκευη μου ειπε ο γιατρος μου για καρδιοτοκογραφο στις 10 εχω ραντεβου..μωρε πολυ χαλαρος ειναι! να .. δειτε το τικερακι μου..μηπως να αγχωθω παναγια μου?
και ετσι χαλαρα που το παει ο γιατρος μου εχω χαλαρωσει και εγω και πλεον δε νιωθω ρε κοριτσια να γενναω..Τι γινεται πια? τελευταια θα μεινω..Η carrie δεν μπηκε ε? αντε βρε κοριτσι που εισαι?
Χιονατη?? αναψες τζακακι?
Εγω εχω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 517142 και βαριεμαιιιιιι

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Θα σας τα πω επι τροχάδην γιατί δεν είμαι πολύ καλά και θέλω να αποσυρθώ για να σκεφτώ.Πήγα το πρωί στην κλινική γιατί πάλι δεν άκουγα τον μπέμπη.Είναι καλά ευτυχώς..Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την περασμένη φορά όπως ελπίζαμε με τον γιατρό.Μου είπε ότι μπορούμε είτε να περιμένουμε ακόμη μία βδομάδα ως την άλλη Δευτέρα να δούμε ξανά αν έχει αλλάξει κάτι και αν όχι Τρίτη πρωί μπαίνουμε αναλόγως για φυσιολογικό ή καισαρική αν δεν έχω γεννήσει ως τότε (που δεν το βλέπω) ή να πάμε αύριο πρωί για καισαρική απευθείας. Πρέπει να το συζητήσω με τον άνδρα μου το απόγευμα και να δούμε..Προσωπικά δεν μπορώ να αντέξω ψυχολογικά να περιμένω ως την άλλη βδομάδα..

Αντε και ρωτουσα για σενα βρε..Αγχωνεσαι λογω σακχαρου? γιατι μπορεις ανετα να περιμενεις ειδαλλως ετσι δεν ειναι? αγχωνει κατι το γιατρο σου ή εσυ δεν αντεχεις ψυχολογικα?

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλα που ειστε και εσεις και καταλαβαινομαστε.καμια φιλη μου δεν εχει γεννησει και με εκνευριζει που απο το πρωι με εχουν τρελανει στα τηλεφωνα και θυμωνουν οταν τους λεω οτι φοβαμαι.η κλασικη απαντηση."αφου εισαι του χωρου".γιατι αλλιως θα γεννησω εγω??θα βαλω μεσον?και ο αντρας μου στον κοσμο του.μου γκρινιαζει για τη δουλεια.χεστηκα για τη δουλεια του.μονο η μανουλα μου συμπασχει.
καλυτερα αυριο να παρουμε τη μορα γιατι η προκληση αργει.και μενα μου ειπε καλο απογευμα βραδυ
νατασα γιατι απευθειας καισαρικη?δεν μπορεις να πας αυριο αλλα με προκληση?
αθηνα περαστικα!!!
σας τρελανα με το μεγαλο ποστ

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με τις συνθήκες που είναι τώρα τα πράγματα -το μωρό ψηλα, ο τράχηλος ανώριμος και σχεδόν κλειστός και οπίσθιος -μου είπε ότι η πρόκληση σε αυτή τη φάση δεν είναι η πιο ασφαλής οδός και πολύ δύσκολα θα κατέληγε σε φυσιολογικό τοκετό. Το σάκχαρο είναι θέμα και ψυχολογικά δεν μπορώ να περιμένω άλλη μία βδομάδα ,φοβάμαι πάρα πολύ μήπως χάσω ξαφνικά το μωρό λόγω του διαβήτη..

stefaniandreas

stefaniandreas
γιατι δεν ξεκινατε μια προκληση και βλεποντας?
συμφωνω μαζι σου για το σακχαρο γιατι και γω αν και ρυθμισμενο μονο με διαιτα για αυτο διαλεξα την προκληση.
και μενα ψηλα ειναι αλλα θα το παλεψουμε μεχρι το απογευμα ειπαμε.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξερω Στεφανια μου,θέλω απλώς να τελειώνω..Δεν θέλω να ταλαιπωρώ το μωρό και να μπω εκτάκτως μετά για κάτι που δεν θα μπορέσω να αποφύγω όπως μου λέει τώρα ο γιατρός..Δεν ξέρω αν προσπαθεί να με φοβήσει,συζήτησα πολύ ώρα μαζί του για να μου πει για απευθείας καισαρική.Ψυχολογικά έχω μπλοκάρει και δεν μπορώ να σκεφτώ αν απλώς θέλει να τελειώνει μια ώρα αρχίτερα και εκείνος αλλά εγώ θέλω απλως να μου φύγει αυτός ο φόβος που έχω μέσα μου.Δεν μπορώ να κοιμάμαι και να ξυπνάω κάθε μέρα με τη σκέψη ότι κάτι μπορεί να έχει συμβει..

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Με τις συνθήκες που είναι τώρα τα πράγματα -το μωρό ψηλα, ο τράχηλος ανώριμος και σχεδόν κλειστός και οπίσθιος -μου είπε ότι η πρόκληση σε αυτή τη φάση δεν είναι η πιο ασφαλής οδός και πολύ δύσκολα θα κατέληγε σε φυσιολογικό τοκετό. Το σάκχαρο είναι θέμα και ψυχολογικά δεν μπορώ να περιμένω άλλη μία βδομάδα ,φοβάμαι πάρα πολύ μήπως χάσω ξαφνικά το μωρό λόγω του διαβήτη..

Κοριτσακι μου γιατι δεν ζητας καισαρικη; Ξερω πως θελεις να γεννησεις φυσιολογικα αλλα η υγεια του ζουζουνου εχει σημασια μονο! Στο λεω εγω που εχω γεννησει και με τους 2 τροπους!

Ξερω οτι ισως ονειρευοσουν να γεννησεις φυσιολογικα αλλα περασες πολλα μεχρι τωρα! Ηρθε η ωρα να ηρεμησεις επιτελους!

stefaniandreas

stefaniandreas
σε καταλαβαινω απολυτα.ουτως η αλλως και καισαρικη να κανεις το αποτελεσμα μετραει.να ειστε καλα και οι 2.
οποτε μη στεναχωριεσαι και κανε οτι σου λεει το ενστικτο σου

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βίβιαν σ'ευχαριστώ..Για απευθείας καισαρική συζητήσαμε για αύριο ή να περιμένουμε ακόμη μία βδομάδα μπας και κάτι αλλάξει και να δούμε μετά ξανά..

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε Carrie τι ειναι αυτα που λες? σε αφησε ογιατρος να πιστευεις κατι τετοιο? γιατι δεν το συζητας πιο ανοιχτα μαζι του τοτε? μιλησε του για τους φοβους σου και για το τι σε ανησυχει. Αυτος σου ειπε για καισαρικη? ποσα κιλα ειναιτο μπεμπε? συζητησε μαζι του τι θεωρει καλυτερη λυση. Παρε τηλ τωρα και μην στεναχωριεσαι. Wink

aylin

aylin
Μόρα μας με το καλό να έρθει η μπουμπού!!!

Αλεξάκι καλώς ήρθες στο κλαμπ...

Νατάσα ήμουν πολύ ενάντια στην καισαρική αλλά θα σου πω κάτι...1000 φορές καλύτερα απο το να έχεις αγωνία!Και δεν είναι τραγική σαν επέμβαση, ξύπνησα μέσα σε 25 λεπτά, έχω μια ανύπαρκτη τομή και ναι μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως άνετα θα το ξαναζούσα!!!Οι δε πόνοι που είχα ηταν σαν της 1ης μέρας τηα αδιαθεσίας μου...και όλα αυτά με ολική νάρκωση...μπορείς να ζητήσεις επισκληρίδειο!!!!όποια απόφαση κι'αν πάρεις όμως το μωρό σου θα είναι μια χαρά!!!

Στεφανία με το κσλό καλή μου!!!

Φιλιά πολλά

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό έκανα Μαμίτα, του εξέφρασα τους φόβους μου.Μου είπε ότι εκείνος δεν μπορεί να ακολουθήσει την δική μου ψυχολογία και μου εξέθεσε τις επιλογές που έχω..

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Αυτό έκανα Μαμίτα, του εξέφρασα τους φόβους μου.Μου είπε ότι εκείνος δεν μπορεί να ακολουθήσει την δική μου ψυχολογία και μου εξέθεσε τις επιλογές που έχω..

χωρις να θελω να σε επηρεασω εγω νομιζω θα επελεγα καισαρικη δεδομενου και της ψυχολογιας σου.
Συζητα το και με τον αντρα σου αλλα να κανεις οτι θα σε χαλαρωσει..
ωρες ωρες αυτοι οι γιατροι ειναι πολυ αποστασιοποιημενοι και δεν μου αρεσει.

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα δεν σας προλαβαινω!!!!!!!!!!carrie μην αγχωνεσαι κοπελα μου εγω αν ημουν στην θεση σου θα ξεκινουσα με προκληση κ αν δεν κατεληγε σε φισιολογικο τοτε θα εκανα την καισαρικη τουλαχιστον να προσπαθησεις!!!!!!Εξαλλου μη φοβασαι αν πονας μπορεις να εχεις επισκληριδιο κ να εισαι κ ετοινη για καισαρικη!Κ εγω σημερα παω στον γιατρο για εξεταση κ για συζητηση να δουμε τι θα κανουμε!Να δουμε που βρισκεται γιατι νιωθω οτι γυριζει συνεχεια οσο για πονακια αν κ περνω 2 χαπια επι 3 φορες την ημερα συνεχιζονατι κ ιδιαιτερα απο κατω κ με φοβιζουν!!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie μου δε διαβασα ακριβως το προβλημα αλλα αν εχεις φοβο για την καισαρικη να μην εχεις!!!! ρωτα και εμενα που εκανα 3 Laughing ηθελα καιγω φυσιολογικα βεβαια αλλα ουδε ποτε δεν ειχα προβλημα με τις καισαρικες. γινομουν περδικη αμεσως! οτι αποριες εχεις πες μου εδω η σκαιπ αν θες να τα πουμε Wink

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νατάσα μου και εγώ δεν νομίζω να είχα κουράγιο ψυχολογικά να περιμένω και άλλες μέρες με ζάχαρο.
Όπως και να έχει, αυτό περίμενες τόσο καιρό, μην στεναχωριέσαι τζάμπα, τελείωσε η αναμονή σου!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 328109
Και η καισαρική πια δεν είναι τίποτα όπως είπε και η Στέλλα, τσάκα τσάκα θα τελειώσεις αν το διαλέξεις, και αν δεν κάνω λάθος θα έχεις και την μαμά σου στο σπίτι να σε βοηθήσει τις πρώτες μέρες ε?

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ???ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...ΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ...

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Μ'ΕΝΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ....
ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΚΑΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣYΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ....ΑΡΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟΟΟΟ....ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΙΛΟΑΚΟΥΓΑ ΕΚΛΕΓΑ...
ΑΥΤΑ ΑΠΟ Μ'ΕΝΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....ΚΑΙ Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ....
ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ...ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ.ΔΕΝ Θ'ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ....

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δηλαδή ίσως έχουμε 2 μωράκια αύριο ε? Τέλειαααααα Very Happy Very Happy
Πόλυ το τηλ σου το έχει καμία να μας ενημερώσεις πως πας?!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:Δηλαδή ίσως έχουμε 2 μωράκια αύριο ε? Τέλειαααααα Very Happy Very Happy
Πόλυ το τηλ σου το έχει καμία να μας ενημερώσεις πως πας?!

ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛ...ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολάκι μου δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω..Εμένα πάλι μου είπε ότι δεν μπορεί να συμμεριστεί την ψυχολογία μου αλλά να δει ιατρικά τι είναι σωστό..Επομένως αύριο με μεγάλη πιθανότητα θα πάμε να συναντήσουμε τον μπέμπη μας..(Εκτός και αν έχει άλλη άποψη ο μπαμπας μας που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το συζητήσουμε..)

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Πολάκι μου δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω..Εμένα πάλι μου είπε ότι δεν μπορεί να συμμεριστεί την ψυχολογία μου αλλά να δει ιατρικά τι είναι σωστό..Επομένως αύριο με μεγάλη πιθανότητα θα πάμε να συναντήσουμε τον μπέμπη μας..(Εκτός και αν έχει άλλη άποψη ο μπαμπας μας που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το συζητήσουμε..)

ΑΝΤΕ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙΙΙΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 215994 ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ...ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ (Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ)ΟΤΙ ΔΕΝ Θ'ΑΝΤΕΞΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολάκι και εγώ αυτό νομίζω γιατί ήδη μου είπε πως θα πάρει τους γονείς του τηλέφωνο να τους πει -πρέπει να έρθουν από Τρίκαλα..Τώρα νιώθω πιο ήρεμη, λες ο φόβος αν όλα πάνε καλά να μου μεταμορφωθεί σε φόβο για την επέμβαση τώρα? Razz Razz Shocked Shocked

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα καλησπερα τι βλεπω???
Νατασσακι μου ηρεμη συζητηση με τον ανηρ και βουρρρρρρ! να ξαλαφρωσεις και συ κοπελα μου με το καλο!
Πολακι μου! αυριο η μεγαλη μερα?????
ενημερωσε με αν θελεις να περασω πολυ θα χαρω!
αχ με το καλο κοπελες μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 328109

ε ε ερχονταιιιιιιιιιιιιι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 215994

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Πολάκι και εγώ αυτό νομίζω γιατί ήδη μου είπε πως θα πάρει τους γονείς του τηλέφωνο να τους πει -πρέπει να έρθουν από Τρίκαλα..Τώρα νιώθω πιο ήρεμη, λες ο φόβος αν όλα πάνε καλά να μου μεταμορφωθεί σε φόβο για την επέμβαση τώρα? Razz Razz Shocked Shocked

ΟΧΙ ΡΕ ΝΑΤΑΣΑΚΙΙΙΙΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟΟΟΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΟΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ????ΤΡΕΛΛΛΗΗΗΗ ΤΕΛΕΙΩΣΣΣ...ΧΑΧΑΧΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑΑΑ!!!!
ΑΡΑΑΑΑ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑΑΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! - Σελίδα 16 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις