401 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #11! Τρι Νοε 15, 2011 7:04 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Νιώθω πολύ ήρεμη Πολάκι μου σαν να πάω να κάνω το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο..Αλλά ψυχολογία είναι αυτή και ορμόνες..βγάζεις άκρη??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Νιώθω πολύ ήρεμη Πολάκι μου σαν να πάω να κάνω το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο..Αλλά ψυχολογία είναι αυτή και ορμόνες..βγάζεις άκρη??
PoLaKi έγραψε:ΝΝΝΑΑΑΙΙΙ
ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ....ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΟΥ...ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ...
Και να έχεις τους ΠΑΝΤΕΣ να σου λένε "ΑΚΟΜΑ?" ή "ΕΛΑααα μωρέ σιγά τι έμεινε 10 μέρες το ΠΟΛΥ!"mamita έγραψε:μια μια παθαινουμε νευρικη κριση!!
pumpkin έγραψε:Και να έχεις τους ΠΑΝΤΕΣ να σου λένε "ΑΚΟΜΑ?" ή "ΕΛΑααα μωρέ σιγά τι έμεινε 10 μέρες το ΠΟΛΥ!"mamita έγραψε:μια μια παθαινουμε νευρικη κριση!!
Και τα 2 μου την δίνουν το ίδιο σε αυτή τη φάση!
stefaniandreas έγραψε:παρε τον αντρα σου και βγες μια βολτα να γλυτωσεις λιγο
tattooed_snowhite έγραψε:τι εγινε ρε παιδια?
δε μαζευομαστε ολες μαζι σε ενα δωματιο γεματο βαζα ποτηρια και γυαλλικα να κανουμε πανικο και να τσιριζουμε σαν γκει κομμωτες μεχρι να ξαλαφρωσουμε?
ποναω απο κατωωωω ανοιγουν τα κοκκαλα μεταμορφωνομαιιιι οχι αλλο φαρδος, ειμαι ηδη σαν την Νοτια Αφρικη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης