Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 15]

201ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 11:56 am

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
chicken έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Α κι επισης να πω δν θυμαμαι ποια το εγραψε,οτι εγω προσωπικα εχω γνωρισει κοπελες που παντρευτηκαν παρθενες απο επιλογη.
Επειδη δν ειναι πολλες δν σημαινει οτι δν υπαρχουν κιολας.
Οποτε το προγαμιαιες σχεσεις δν ειναι δεδομενο.

Εγώ το είχα πει Very Happy
Και εγώ ξέρω κοπέλες που όχι μόνο είναι παρθένες αλλά δεν έχουν κάνει σχέση, ούτε καν έχουν φιληθεί με άντρα, (29 & 30 χρονών, δύο είναι) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, άλλο λέγαμε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

πωπω! Εγώ κορίτσια δεν ξέρω καμία και είχα την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν... Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι φυσιολογικό ή οχι για την εποχή μας και φυσικά δεν θα το κρίνω... είναι επιλογή, θέλω να πιστευω...

202ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 11:59 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
chicken έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Α κι επισης να πω δν θυμαμαι ποια το εγραψε,οτι εγω προσωπικα εχω γνωρισει κοπελες που παντρευτηκαν παρθενες απο επιλογη.

Και εγώ ξέρω κοπέλες που όχι μόνο είναι παρθένες αλλά δεν έχουν κάνει σχέση, ούτε καν έχουν φιληθεί με άντρα, (29 & 30 χρονών, δύο είναι) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, άλλο λέγαμε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ναι σιγουρα δν ειναι αυτο το θεεμα.Βασικα πολλα αποτι ειπωθηκαν δν ειναι το θεμα....

πωπω! Εγώ κορίτσια δεν ξέρω καμία και είχα την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν... Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι φυσιολογικό ή οχι για την εποχή μας και φυσικά δεν θα το κρίνω... είναι επιλογή, θέλω να πιστευω...

Οπως το ειπες ειναι επιλογη.

Παντως αν ξαναγυρνουσα στην εφηβεια μου θα κρατιομουνα....

203ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 12:00 pm

chicken

chicken
[quote="Evaggelitsa ]

πωπω! Εγώ κορίτσια δεν ξέρω καμία και είχα την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν... Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι φυσιολογικό ή οχι για την εποχή μας και φυσικά δεν θα το κρίνω... είναι επιλογή, θέλω να πιστευω...[/quote]

υπάρχουν....
Και φαίνεται ρε γμτ απο μακρυά...
Κρίμα, αλλά έτσι είναι.
Επίσης δεν νομίζω να είναι θέμα επιλογής Rolling Eyes

204ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 12:02 pm

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
manoula_24xr έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
chicken έγραψε:

Ναι σιγουρα δν ειναι αυτο το θεεμα.Βασικα πολλα αποτι ειπωθηκαν δν ειναι το θεμα....

Οπως το ειπες ειναι επιλογη.

Παντως αν ξαναγυρνουσα στην εφηβεια μου θα κρατιομουνα....

Να σου πώ την αλήθεια το έχω σκεφτεί και εγώ... Βασικα να είναι η αγάπη μου ο πρώτος μου θα ήθελα... αλλα... Τι να κάνουμε! Δεν είχαμε μυαλό τότε!! Very Happy (σόρρυ για την αλλαγή θέματος απλά μου έκανε εντυπωση)

205ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 12:03 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:[quote="Evaggelitsa ]

υπάρχουν....
Και φαίνεται ρε γμτ απο μακρυά...
Κρίμα, αλλά έτσι είναι.
Επίσης δεν νομίζω να είναι θέμα επιλογής Rolling Eyes [/quote]

Γτ κριμα???Κι απο το καταλαβαινεις???
Εγω οσες γνωριζω απο επιλογη το εκαναν,προσωπικη κ οχι απο καταναγκαστικη επιλογη.

206ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 12:46 pm

chicken

chicken
manoula_24xr έγραψε:

Εγω οσες γνωριζω απο επιλογη το εκαναν,προσωπικη κ οχι απο καταναγκαστικη επιλογη.

Κρίμα γιατί δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να είναι μόνος του. Ακόμα και αν ο ίδιος χρυσώνει το χάπι.

Μα και οι δικές μου δεν το παραδέχονται πως τους λείπει κάτι, πως θα μπορούσαν να παραδεχθούν άλλωστε πως δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση με αγόρι στα 30 τους & οτι είναι οκ μ'αυτό?

Επίσης σου είπα σε προηγούμενο Post πως δεν είναι αυτό το θέμα όχι για να στην πω, απλά για να σου διευκρινήσω πως άλλο λέγαμε. Δεν αναφέρθηκε κανείς στο αν υπάρχουν ή όχι παρθένες και αν είναι σωστό ή όχι αυτό, παραδείγματα έλεγα για αυτά που η εκκλησία μας δεν αποδέχεται Very Happy

207ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 12:56 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="chicken"]
manoula_24xr έγραψε:

Κρίμα γιατί δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να είναι μόνος του. Ακόμα και αν ο ίδιος χρυσώνει το χάπι.

Μα και οι δικές μου δεν το παραδέχονται πως τους λείπει κάτι, πως θα μπορούσαν να παραδεχθούν άλλωστε πως δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση με αγόρι στα 30 τους & οτι είναι οκ μ'αυτό?

Καλα αυτο καμια δν θα το πει ποτε.οτι δν εχει αναγκη κτλ.Ειναι καθαρα θεμα φυσης η σεξουαλικη αναγκη.

Επίσης σου είπα σε προηγούμενο Post πως δεν είναι αυτό το θέμα όχι για να στην πω, απλά για να σου διευκρινήσω πως άλλο λέγαμε.

Ναι το καταλαβα.Smile

208ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 11:00 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
chicken έγραψε:

Έσβησα τα παραπάνω γιατί με κάλυψες, και συνεχίζουμε το ουράνιο τόξο με τα υπόλοιπα χαχαχαχαχα Razz
Αφού λοιπόν υπάρχουν οι ψυχολόγοι και μπορούμε προσευχή να κάνουμε μόνοι μας & αφού μπορούμε να κρίνουμε κάτι που μας βαραίνει αν είναι σωστό ή λάθος, οι πνευματικοί δεν είναι πλεονασμός? Rolling Eyes

Προσωπικά εγώ δεν τους θεωρώ πλεονασμό. Επειδή πιστεύω στο Θεό και μου αρέσει να κάνω συζητήσεις θρησκευτικού περιεχομένου, μου αρέσει πολύ να συζητάω με τον πνευματικό μου. Δε θα μπορούσε να μου προσφέρει κάτι ανάλογο ο ψυχολόγος. Το ίδιο φαντάζομαι συμβαίνει και με τους περισσότερους πιστούς. Δηλαδή ο ψυχολόγος, δε θα μπορούσε να μου απαντήσει στις θρησκευτικές μου "ανησυχίες" ούτε να μου δώσει κάποιες εξηγήσεις που χρειάζομαι.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ενοχλήσει τον πλησίον τους για κανένα λόγο. Δεν μιλάω απαραίτητα για χριστιανούς, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι αξιολογότατοι διαφορετικής θρησκείας. Οπότε ναι, αυτό εννοώ Very Happy

Και εγώ πιστεύω αυτό που λες, ότι δηλαδή υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι σε όλες τις θρησκείες. Μάλιστα η θρησκεία μας λέει πως δεν έχουν σημασία τα θρησκευτικά πιστεύω με τα οποία έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος, αρκεί να ζει ενάρετα. Μέχρι στιγμής είχα την εντύπωση πως όλοι μας έχουμε "αμαρτήσει" κάποια στιγμή στη ζωή μας. Άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Δεν μπορώ όμως να διαφωνήσω σε αυτό μαζί σου, ίσως έχεις δίκιο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κρύβει στην ψυχή του ο κάθε άνθρωπος οπότε εδώ πάω πάσο!

Ελενάκι να το βράσω να μετανοιώσει αυτός που βίασε εκείνη την κοπέλα μπροστά στα παιδιά της. Να βράσω και αυτόν μαζί. και όχι δεν θέλω κανένας πνευματικός και κανένας θεός να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα. ΔΕΝ του συγχωρείτε αυτό που έκανε, όσες μετάνοιες και να κάνει, όσες φορές και να εξομολογηθεί, όσες φορές και να κοινωνήσει.
Το ότι είναι άνθρωπος και απλά ενέδωσε στις επιθυμίες του ΔΕΝ το δέχομαι. Δεν έχει το δικαίωμα αυτό.-

Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ μαζί σου. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συγχωρήσω τέτοιου είδους εγκλήματα. Εγώ όμως είμαι άνθρωπος. Ο Θεός αυτόν τον άνθρωπο αν μετανιώσει πραγματικά θα τον συγχωρήσει. Εγώ δεν μπορώ. Αυτό είναι και η διαφορά μας με το Θεό.

Άσχετο αλλά εδώ και ώρα έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια πολιτισμένη και ήρεμη συζήτηση! Μπράβο μας!

Καλημερα,
ηθελα να προσθεσω στην κουβεντα της Ελενας με την chicken,
δεν θεωρω πλεονασμο την υπαρξη πνευματικων απο την στιγμη που υπαρχουν πιστοι που εχουν την αναγκη της εξομολογησης. Κ δεν ειναι ο ρολος τους μονο ν συγχωρεση ή η τιμωρια,τοσο οσο η αναγκη του πιστου να μιλησει γι αυτα που τον απασχολουν. Οπως ο ψυχιατρος (αλλη η δουλεια του,ισως πιο πολυπλκη,απευθυνεται κ σε ατομα με ψυχικα νοσηματα αλλα επειδη την αναφεραμε την ειδικοτητα αυτη πιο πανω,την βαζω στην κουβεντα). Οσο αυταρκης κ αν ειναι κανεις ισως καποια στιγμη στην ζωη του χρειαστει συμβουλη κ καθοδηγηση (ο πνευματικος για τον πιστο ειναι ο συμβουλος του ,απο την στιγμη που εχει επιλεξει τον δρομο της θρησκειας στην ζωη του).
Και σαφως κανεις δεν χρειαζεται να απολογηθει για την αναγκη του να μιλησει σε καποιον πνευματικο/ψυχιατρο (τον παπα Φαρο τον εχετε ακουστα?ειναι παπας ψυχοθεραπευτης,εχει κανει πολλη κ καλη δουλεια, τον παρακολουθουν απο την κυρια με τον κοτσο κ την φουστα μεχρι τον αστραγαλο μεχρι το πρεζακι απο την Ομονοια...ασχετο,αλλα τον θυμηθηκα τωρα)

Καπου εγραψε η Νενα οτι η εκκλησια πρεπει να εκσυγχρονιζεται,και με αυτο συμφωνω. Κ εχω ενσταση σε μια απο τις αρχικες τοποθετησεις της chicken σχετικα με αυτο,δεν μπορει να ακολουθει κατα γραμμα ο πιστος το προσταυγα της θρησκειας/εκκλησιας,δεν το θεωρω κριτηριο για να μην εισαι χριστιανος/μουσουλμανος ή οτι αλλο. Το κριτηριο ειναι η διαφωνια σου με το καθε δογμα,ή η αμφισβητηση της θεϊκης υπαρξης.

κοριτσια με την πολυχρωμια σας Laughing χανω την μπαλα απο ενα σημειο κ μετα!δεν ξερω ποια λεει τι.

209ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τρι Νοε 15, 2011 11:08 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα ξαναρωτησω (παααλι) σας φαινεται λογικο ο νονος να μην ειναι καθ'ολα χριστιανος (κ στον γαμο του ).Αφου η ιδιοτητα του ειναι να καθοδηγει το παιδι συμφωνα με λεγομενα της εκκλησιας/θρησκειας,ειναι δλδ ο πνευματικος του πατερας/μητερα ,απο την στιγμη που η εκκλησια δεν αποδεχεται τον πολιτικο γαμο? Εμενα δεν μου φαινεται λογικο...κ δεν ειμαι κ πιστη...
Τι εχει περισσοτερη σημασια για την εκκλησια?Να ικανοποιησει την αναγκη καποιου να γινει αναδοχος ή να επιβαλει τους κανονες της?

210ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 12:10 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα
Ειμαι ευχαριστα εκπληκτη που κατορθωσαμε να κανουμε μια τετοια κουβεντα, για ενα τετοιο θεμα, χωρις να εχουμε μαλλιοτραβηχτει. Ωριμασαμε ως φορουμ ε!!
Όσον αφορα τον εκσυγχρονισμο της εκκλησίας, γινεται για να ακολουθει τη φυσικη εξέλιξη της κοινωνίας. Πχ, να δεχτω αυτο με τη διατηρηση της παρθενίας μεχρι το γαμο, αλλά μην ξεχνάτε οτι στα χρονια του Χριστου οι Εβραίοι (και οι περισσοτεροι λαοι τοτε) παντρεύονταν απο την εφηβική τους ακόμα ηλικία. 16, 17, 18 ετων. Όταν δηλαδη αρχιζαν οι φυσικές σεξουαλικές "ορέξεις" του οργανισμου, υπήρχε τρόπος να τις ικανοποιήσουν, χωρίς να ειναι "αμαρτωλοί".
Αν σκεφτουμε οτι στις μέρες μας η πλειοψηφεια παντρευεται μετα τα 25 και σχεδον κανενας δεν παντρευεται πριν τα 20 (χωρις να το θετω σαν κανονα και χωρις διαθεση κριτικης) τοτε καταλαβαινουμε οτι το να περιμενεις μεχρι το γαμο για να ολοκληρωσεις ειναι κάτι που απαιτει τεραστια εγκρατεια. Και μη μου πειτε οτι η εγκρατεια κανει τον καλο Χριστιανο, δε μιλαμε το να μην κλεψεις ή να μην σκοτωσεις, μιλαμε για φυσική ανάγκη του οργανισμου.

211ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 12:38 am

...katerina...

...katerina...
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
elena25 έγραψε:
bonheur έγραψε:Εν προκειμένω, μήπως θα ήταν μια λύση να γίνει νονά μόνο η αδελφή της Κατερίνας, αφού δεν έχει παντρευτεί ακόμη ούτε με πολιτικό; Έτσι κι αλλιώς, αργότερα, και ο μέλλων σύζυγος νονός θα θεωρείται.

Νομίζω πως μέχρι τη βάφτιση θα έχουν παντρευτεί για να προλάβουν τη γέννα. Κάτι τέτοιο κατάλαβα από τα λεγόμενα της κοπέλας.
αν καταλαβα καλα,η αδερφη της ειναι ελευθερη και ο γαμπρος της πρεπει να ειναι απο αλλη αδερφη.

Καλημερα κοριτσακια!!
Καλα καταλαβες..οι νονοι ειναι η αδερφη μου η μικρη κ ο γαμπρος μου απο την αλλη μου αδερφη..
θρησκευτικο θ ακανουν με την βαφτιση αργοτερα..αναγκαστικα ομως πρεπει να τελεσουν τον πολιτικο για την γεννα!!

Πηρα κ σε αλλη εκκλησια Αγ.Αννα τηλ χτες κ ο Παπας μου πε τα ιδια να αλλαξω νονο!!

Δηλ τα νευρα μου δεν λενε να ηρεμησουν..να εξηγω την κατασταση κ αυτοι τον χαβα τους!!

Με αναγκαζουν να μην τελεσω το ταμα μου που θεωρω ιερο γιατι ταλαιπωρηθηκα να γινω μανουλα η να βαφτισω το παιδι μου δυο χρονων!!

212ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 12:50 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...katerina... έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
elena25 έγραψε:
bonheur έγραψε:Εν προκειμένω, μήπως θα ήταν μια λύση να γίνει νονά μόνο η αδελφή της Κατερίνας, αφού δεν έχει παντρευτεί ακόμη ούτε με πολιτικό; Έτσι κι αλλιώς, αργότερα, και ο μέλλων σύζυγος νονός θα θεωρείται.

Νομίζω πως μέχρι τη βάφτιση θα έχουν παντρευτεί για να προλάβουν τη γέννα. Κάτι τέτοιο κατάλαβα από τα λεγόμενα της κοπέλας.
αν καταλαβα καλα,η αδερφη της ειναι ελευθερη και ο γαμπρος της πρεπει να ειναι απο αλλη αδερφη.

Καλημερα κοριτσακια!!
Καλα καταλαβες..οι νονοι ειναι η αδερφη μου η μικρη κ ο γαμπρος μου απο την αλλη μου αδερφη..
θρησκευτικο θ ακανουν με την βαφτιση αργοτερα..αναγκαστικα ομως πρεπει να τελεσουν τον πολιτικο για την γεννα!!

Πηρα κ σε αλλη εκκλησια Αγ.Αννα τηλ χτες κ ο Παπας μου πε τα ιδια να αλλαξω νονο!!

Δηλ τα νευρα μου δεν λενε να ηρεμησουν..να εξηγω την κατασταση κ αυτοι τον χαβα τους!!

Με αναγκαζουν να μην τελεσω το ταμα μου που θεωρω ιερο γιατι ταλαιπωρηθηκα να γινω μανουλα η να βαφτισω το παιδι μου δυο χρονων!!

Κατερινα γιατι το λες για τον πολιτικο? Αφου η μια αδερφη σου που θα ειναι νονα θα βαφτισει μαζι με τον γαμπρο σας (της αλλης αδερφης).Μην αναφερεις καν την οικογενειακη τους κατασταση στον παπα.
Τον μεγαλο μου τον βαφτισε ο νονος οταν ηταν ακομη παντρεμενος με πολιτικο ,κ η γυναικα του διαβασε μονο το πιστευω.

213ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 12:55 am

...katerina...

...katerina...
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
joannakuba έγραψε:ΟΙ ΤΥΠΙΚΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ.........

και ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Mad Mad Mad

Δεν κοιτάνε να βοηθήσουν και να ενώσουν τον κοσμάκι....αχχ

ΕΝΑΝ πατερ γνώρισα ΑΞΙΟ .....ΠΑΝ ΑΞΙΟ θα λεγα...και κοντέψαν να τον αφορίσουν επειδή πήγαινε με τα παιδάκια του στο γήπεδο ο ανθρωπος...

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ......στην κατάσταση μου.......

ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ κουκλα μου Wink

και ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ......ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΕΙ............ΡΕΜΑΛΙΑΑΑ!!!!!

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ....για να παντρευτούν με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ τα παιδια....ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΞΕΡΟΥΝ....

ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ............

Εξηγησα την κατασταση κ οτι θ ακανουν θρησκευτικο μετα μαζι με βαπτιση.
Και μου απαντησε..

Τα πρακτικα κ το Θεαθηναι μας εφαγαν..
Κοιτατε πρωτα το νυφικο,τα λουλουδια,τις μπομπονιερες τις φωτογραφιες κ χανεται την ουσια του μυσηριου!!

214ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 12:57 am

...katerina...

...katerina...
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos έγραψε:
...katerina... έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
elena25 έγραψε:

Καλημερα κοριτσακια!!

Κατερινα γιατι το λες για τον πολιτικο? Αφου η μια αδερφη σου που θα ειναι νονα θα βαφτισει μαζι με τον γαμπρο σας (της αλλης αδερφης).Μην αναφερεις καν την οικογενειακη τους κατασταση στον παπα.
Τον μεγαλο μου τον βαφτισε ο νονος οταν ηταν ακομη παντρεμενος με πολιτικο ,κ η γυναικα του διαβασε μονο το πιστευω.

Μα ζητανε πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης που να εχει εκδοθει ενα μηνα πριν την βαφτιση.
Δεν ανεφερα τιποτα εγω απο μονος του μου πε τα χαρτια που θα χρειαστουν και αναγκστικα μετα ανοιξαμ συζητηση.

215ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 3:33 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Καλημερα
Ειμαι ευχαριστα εκπληκτη που κατορθωσαμε να κανουμε μια τετοια κουβεντα, για ενα τετοιο θεμα, χωρις να εχουμε μαλλιοτραβηχτει. Ωριμασαμε ως φορουμ ε!!
Όσον αφορα τον εκσυγχρονισμο της εκκλησίας, γινεται για να ακολουθει τη φυσικη εξέλιξη της κοινωνίας. Πχ, να δεχτω αυτο με τη διατηρηση της παρθενίας μεχρι το γαμο, αλλά μην ξεχνάτε οτι στα χρονια του Χριστου οι Εβραίοι (και οι περισσοτεροι λαοι τοτε) παντρεύονταν απο την εφηβική τους ακόμα ηλικία. 16, 17, 18 ετων. Όταν δηλαδη αρχιζαν οι φυσικές σεξουαλικές "ορέξεις" του οργανισμου, υπήρχε τρόπος να τις ικανοποιήσουν, χωρίς να ειναι "αμαρτωλοί".
Αν σκεφτουμε οτι στις μέρες μας η πλειοψηφεια παντρευεται μετα τα 25 και σχεδον κανενας δεν παντρευεται πριν τα 20 (χωρις να το θετω σαν κανονα και χωρις διαθεση κριτικης) τοτε καταλαβαινουμε οτι το να περιμενεις μεχρι το γαμο για να ολοκληρωσεις ειναι κάτι που απαιτει τεραστια εγκρατεια. Και μη μου πειτε οτι η εγκρατεια κανει τον καλο Χριστιανο, δε μιλαμε το να μην κλεψεις ή να μην σκοτωσεις, μιλαμε για φυσική ανάγκη του οργανισμου.

Η εκκλησιά παντως λεει ακριβώς αυτό που λες..οτι η εγκράτεια,σε όλα, κάνει τον καλό χριστιανό..
δεν ξέρω αν το έγραψες για πλάκα η το εννοείς...

αλλά πιστευεις πραγματικά οτι ολα είναι τοσο αθώα στις μέρες μας που τα παιδάκια έχουν σχέσεις απο μικρά γιατί απλά είναι φυσική ανάγκη??

δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να ΄΄κρατηθεί΄΄ μέχρι να τελειωσει το σχολείο π.χ.?...
εγω πιστεύω πως μπορεί να γίνει ..
..η πρώτη φορά είναι περισσότερο επιλογή μας και λιγότερο ανάγκη...γιατί δεν μπορείς να έχεις ανάγκη κάτι που δεν εχει δοκιμάσει..

216ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 3:40 am

mommy12585

mommy12585
bou-boukitsa έγραψε:

Η εκκλησιά παντως λεει ακριβώς αυτό που λες..οτι η εγκράτεια,σε όλα, κάνει τον καλό χριστιανό..

αλλά πιστευεις πραγματικά οτι ολα είναι τοσο αθώα στις μέρες μας που τα παιδάκια έχουν σχέσεις απο μικρά γιατί απλά είναι φυσική ανάγκη??

δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να ΄΄κρατηθεί΄΄ μέχρι να τελειωσει το σχολείο π.χ.?...
..η πρώτη φορά είναι περισσότερο επιλογή μας και λιγότερο ανάγκη...γιατί δεν μπορείς να έχεις ανάγκη κάτι που δεν εχει δοκιμάσει..

Εγώ συμφωνώ με την νένα σε αυτό πάρα πολύ..μπορεί να κρατηθεί μέχρι να τελειώσει το σχολείο, δεν λέω αλλά όπως είναι γνωστό στις μέρες μας και όπως έχουν τα πράγματα με την τηλεόραση και το ιντερνετ, το σεξ προβάλλεται απροκάλυπτα και συνέχεια, οπότε κινεί την περιέργεια και ξυπνάει την ανάγκη στα νέα παιδιά ίσως και από την ηλικία των 14-15 ετών να το δοκιμάσουν...Οπότε είναι πραγματικά επιλογή τους να το κάνουν ή έχουν την εγκράτεια να περιμένουν μέχρι να ενηλικιωθούν??Εγώ δε συμφωνώ με το να κάνουν σεξ από τέτοια ηλικία διοτί ακόμα δεν θεωρώ ότι έχουν την ωριμότητα και το μυαλό για να προστατευτούν όσο πρέπει, αλλά καλώς ή κακώς συμβαίνει. Όλο και μεγαλώνει το ποσοστό των παιδιών που κάνουν σεξ από μικρότερες ηλικίες...

217ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 3:48 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:

Εγώ συμφωνώ με την νένα σε αυτό πάρα πολύ..μπορεί να κρατηθεί μέχρι να τελειώσει το σχολείο, δεν λέω αλλά όπως είναι γνωστό στις μέρες μας και όπως έχουν τα πράγματα με την τηλεόραση και το ιντερνετ, το σεξ προβάλλεται απροκάλυπτα και συνέχεια, οπότε κινεί την περιέργεια και ξυπνάει την ανάγκη στα νέα παιδιά ίσως και από την ηλικία των 14-15 ετών να το δοκιμάσουν...Οπότε είναι πραγματικά επιλογή τους να το κάνουν ή έχουν την εγκράτεια να περιμένουν μέχρι να ενηλικιωθούν??Εγώ δε συμφωνώ με το να κάνουν σεξ από τέτοια ηλικία διοτί ακόμα δεν θεωρώ ότι έχουν την ωριμότητα και το μυαλό για να προστατευτούν όσο πρέπει, αλλά καλώς ή κακώς συμβαίνει. Όλο και μεγαλώνει το ποσοστό των παιδιών που κάνουν σεξ από μικρότερες ηλικίες...

συμφωνω και εγω μαζι σου..!

αλλά εκτος απο την ενημερωση για την αντισυλληψη και τις πιθανες ασθενειες...και η εγκρατεια στην παιδικη ηλικια θεωρω οτι θα επρεπε να ειναι μερος της σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης..
σκεψου οτι εδω μεγαλοι ειμαστε..σου λενε π.χ. μην καπνίζεις μπορει να πάθεις καρκίνο ..και παλι το κανεις..λες ..ελα τωρα σε μενα θα τύχει,,τοσοι την εχουν γλυτώσει..

σκεψου τωρα ενα δεκατετράχρονο που του εχεις πει να προσεχει για εγκυμοσύνη και ασθένειες,,,δεν θα πει το ιδιο..πανω στην τρελα τησ ηλικιας??..ειδικά αν ειναι ερωτευμένο πρωτη φορα ..και βρίσκεται ΄΄άλλου΄΄΄...αλλα και γενικά με τοσα που βλεπουν το παίρνουν πια σαν παιχνιδι..να περάσουν καλα...σαν να πηγαινεις στο λουνα παρκ ενα πραγμα..

218ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 4:04 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

να δεχθώ οτι μπορείς να περιμένεις μέχρι να πας 18. εγώ το έκανα αρα μπορούν όλοι.

όμως τι γίνεται μετά; θα πρέπει να παντρεύομαστε από τα 19 για να τηρούμε τους κανόνες τις εκκλησιας για εγκράτεια;

όσο για το αν η πρώτη φορά είναι απλά επιλογή ή ανάγκη.Shocked Shocked Shocked .....

τι να απαντήσω;εννοείται πως είναι ανάγκη!!!! υπάρχουν και οι ορμόνες στον άνθρωπο, δεν υπάρχει μόνο η λογική.

219ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 4:08 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...katerina... έγραψε:
litsakos έγραψε:
...katerina... έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
elena25 έγραψε:

Καλημερα κοριτσακια!!

Μα ζητανε πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης που να εχει εκδοθει ενα μηνα πριν την βαφτιση.
Δεν ανεφερα τιποτα εγω απο μονος του μου πε τα χαρτια που θα χρειαστουν και αναγκστικα μετα ανοιξαμ συζητηση.

καλα κουραγια ευχομαι...... Rolling Eyes

bou-boukitsa έγραψε:

αυτα ειναι γενετησια ενστικτα,φυσικες ορμες..δεν ειναι επιπλαστα ουτε επικτητα.
Οτι μπορεις να το διαπαιδαγωγησεις αναλογα το παιδι αυτο ειναι αλλο θεμα,μπορεις να τι κατευθυνεις αναλογα,να περιμενει μεχρι να ειναι πιο ωριμο.Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν το μεγαλωνεις λεγοντας του οτι το να εχει ορμες ειναι αμαρτια.

220ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 4:17 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πώς καταφεραμε να εχουμε δυο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ μεταξυ τους θεματα (αυτο και το άλλο με τα βντεακια της εκτρωσης) και να τα εχουμε φερει στο ιδιο σημειο?? Laughing Laughing Laughing Laughing

Σαφως και συμφωνω οτι η σεξουαλικη ζωη δεν πρεπει να ξεκιναει με το πρωτο σεξουαλικο σκίρτημα. Η ηλικία γι'αυτο διαφέρει απο απο σε ατομο, και γενικα τα αγορια το νιωθουν πιο νωρις.
Το να περιμενει να τελειωσει το σχολειο το εννοεις λόγω πρακτικών θεματων? Δηλαδη οτι μια ενδεχομενη εγκυμοσύνη δεν θα "κατεστρεφε" το μελλον τόσο πολύ όσο αν εισαι στο σχολειο? Διοτι το να κανω σεξ ενα μηνα πριν ή ένα μηνα αφου παρω το απολυτηριο δεν εχει και μεγαλη διαφορα.

Αυτο για την εγκρατεια δεν το εγραψα περιπαιχτικα, ισως δεν το εξηγησα καλα. Αν δεν νιωθεις ετοιμος, μην κανεις σεξ. Δεν ειναι υποχρεωτικό. Η ηλικία των 16 ειναι η κατωτατη νομιμη - προσωπικα τη βρισκω μικρη, αλλα εγω κρινω απο εμενα οταν ημουν 16. Το να ΠΡΕΠΕΙ να περιμενεις μεχρι το γαμο ειναι που δεν καταλαβαινω. Ειναι θεμα εγκρατειας? Θεμα κοινωνιας? Θεμα "τι θα πει ο κοσμος???"

221ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 4:22 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
αυτα ειναι γενετησια ενστικτα,φυσικες ορμες..δεν ειναι επιπλαστα ουτε επικτητα.
Οτι μπορεις να το διαπαιδαγωγησεις αναλογα το παιδι αυτο ειναι αλλο θεμα,μπορεις να τι κατευθυνεις αναλογα,να περιμενει μεχρι να ειναι πιο ωριμο.Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν το μεγαλωνεις λεγοντας του οτι το να εχει ορμες ειναι αμαρτια.

εγω δεν ειπα πουθενα για αμαρτια..

ειπα πως μεσα στη σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση ειναι και η αποχη οταν το παιδι ειναι πολυ μικρο..

τωρα τα γενετήσια ένστικτα που λες έχουν διαβαθμίσεις.. και ενστικτο για επιβιωση υπαρχει αλλα δεν βγαινουμε εξω να σκοτωσουμε οποιον μας ενοχλει ..εχουμε μυαλο να τα διαχειριστουμε..

εσυ αισθανόσουν την ιδια ανάγκη την πρώτη φορα με αυτην που εχεις στη συνέχεια που πλέον το σεξ ειναι μέρος τησ καθημερινότητας σου??

222ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 4:26 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Πώς καταφεραμε να εχουμε δυο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ μεταξυ τους θεματα (αυτο και το άλλο με τα βντεακια της εκτρωσης) και να τα εχουμε φερει στο ιδιο σημειο?? Laughing Laughing Laughing Laughing

Σαφως και συμφωνω οτι η σεξουαλικη ζωη δεν πρεπει να ξεκιναει με το πρωτο σεξουαλικο σκίρτημα. Η ηλικία γι'αυτο διαφέρει απο απο σε ατομο, και γενικα τα αγορια το νιωθουν πιο νωρις.
Το να περιμενει να τελειωσει το σχολειο το εννοεις λόγω πρακτικών θεματων? Δηλαδη οτι μια ενδεχομενη εγκυμοσύνη δεν θα "κατεστρεφε" το μελλον τόσο πολύ όσο αν εισαι στο σχολειο? Διοτι το να κανω σεξ ενα μηνα πριν ή ένα μηνα αφου παρω το απολυτηριο δεν εχει και μεγαλη διαφορα.

Αυτο για την εγκρατεια δεν το εγραψα περιπαιχτικα, ισως δεν το εξηγησα καλα. Αν δεν νιωθεις ετοιμος, μην κανεις σεξ. Δεν ειναι υποχρεωτικό. Η ηλικία των 16 ειναι η κατωτατη νομιμη - προσωπικα τη βρισκω μικρη, αλλα εγω κρινω απο εμενα οταν ημουν 16. Το να ΠΡΕΠΕΙ να περιμενεις μεχρι το γαμο ειναι που δεν καταλαβαινω. Ειναι θεμα εγκρατειας? Θεμα κοινωνιας? Θεμα "τι θα πει ο κοσμος???"

το σχολειο το εβαλα απλα σαν ενα οριο ορημοτητας..η οποια οπως λες διαφερει απο ατομο σε ατομο...και σιγουρα ενας μηνας πριν η μετα δεν εχει να κανει...

τωρα το πρεπει να περιμενεις μεχρι το γαμο ,,οπως ξερει δεν υφισταται στην εποχη μας..ουτε η κοινωνια και ο κοσμος εχει θεμα με αυτο...

συνεχιζει βεβαια να είναι κανονας της εκκλησίας..που ομως ελαχιστοι,ακομη και πιστοι, πια τον ακολουθούν..ομως υπαρχει..και υπαρχουν και αυτοι που τον τηρουν ..νομιζω για θρησκευτικούς και μονο λογους..απο επιλογή

223ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 4:29 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
εσυ αισθανόσουν την ιδια ανάγκη την πρώτη φορα με αυτην που εχεις στη συνέχεια που πλέον το σεξ ειναι μέρος τησ καθημερινότητας σου??
Μπορω να σου πω οτι πλεον δεν ειναι τοσο ανακγη, όσο επιθυμία. Παλιοτερα, ναι, ηταν αναγκη.

224ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 4:40 am

mommy12585

mommy12585
Nena έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
Μπορω να σου πω οτι πλεον δεν ειναι τοσο ανακγη, όσο επιθυμία. Παλιοτερα, ναι, ηταν αναγκη.

Αυτό είναι απόλυτα ειλικρινές που λές Νένα και γω έτσι νιώθω...

Αυτό που λέγατε λοιπόν πριν για τις ορμές, ναι για μένα είναι φυσιολογικές και ειναι δύσκολο να της συγκρατήσεις, ειδικά αν σου δοθούν οι ευκαιρίες.. πχ εμένα έγινε λίγο πριν κλείσω τα 18..και έγινε από επιλογή, είπα ότι είναι καιρός να το κάνω, το έκανα ενσυνείδητα και δεν το μετάνιωσα κιόλας

Άλλες κοπέλες τους έχει τύχει πιο νωρίς..μπορεί και εμένα να μου τύχαινε νωρίτερα, διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση..

Δεν είναι πάντα και θέμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, εμένα δεν μου έδειξε κανείς πότε είναι το σωστό να γίνει και πότε όχι...ένιωσα ότι το θέλω όταν ήμουν με τον άνθρωπο που μου το έβγαζε αυτό...

Μπορεί να είχα και πιο πριν ορμές αλλά ούτε μου περνούσε από το μυαλό να ολοκλήρωνα χωρίς να έχω αυτά τα αισθήματα για κάποιον, αλλά και πάλι λέω είναι στον άνθρωπο..

Και με τους γονείς μου ποτέ δεν συζητούσα τέτοιου είδους θέματα, ακόμα και στην σκέψη ότι θα μάθαινε η μάνα μου ότι δεν είμαι παρθένα πια, με έπιανε πανικός...της το είπα εμμέσως πλην σαφώς μετά από καιρό...ποτέ δεν της το είπα ευθέως..

225ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! Τετ Νοε 16, 2011 4:42 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ειμαι υπερ του να κανει σεξ ο εφηβος,αλλα οχι απλα για να κανει κι να το λεει στους φιλους φιλες η απλα για να ριξει εναν γκομενο-γκομενα.
Ειμαι υπερ οταν εχεις μια υγιη σχεση,ομορφη κι νιωθεις καλα κι σιγουρα αν εχεις σκεφτει καλα το βημα αυτο.Οτι το κανεις για πολλους λογους κι οχι μονο για να το κανεις.
Σιγουρα υπαρχουν κι οι ορμονες οι οποιες παιζουν κι με το μυαλο.Αλλιως θα το δεχτει ενας εφηβος κι αλλιως καποιος αλλος.Αλλη εγκρατεια σωματικη κ ψυχικη εχει ο καθενας.Δν μπορει ναναι ολοι ιδιοι.Γιαυτο καποιοι υποκυπτουν καποιοι κρατιουνται.
Δν θεωρω οτι ειναι κακο,νταξ οχι κ πριν τα 15-16,απλα να γινεται κατοπιν ωριμου σκεψεως κι αφου ληφθουν τα απαραιτητα μετρα.Κι φυσικα ολοι εχουμε περασει την εποχη των ορμων κι την εποχη της νεανικης τρελας,το θεμα ειναι να μπορεσουμε να αναδειξουμε τα λαθη μας κι αλλων φυσικα οχι μονο τα δικα μας στα παιδια μας,μεσω μιας ωριμης συζητησης,που συνηθως δν ξερουμε πως ακριβως να δεσουμε τις λεξεις για να καταλαβουν τα εφηβα παιδια μας τι εννοουμε ακριβως.
Προσωπικα σκοπευω αρκετα νωρις να μιλησω με τις κορες μου περι του σεξ κι των σχεσεων.Θελω πανω απολα,να σεβεται τον εαυτο της,κι να κανει κατι για το οποιο θα νιωθει καλα,κι σιγουρη,κι οχι επειδη παρασυρθηκε απο το παθος.Το οποιο παλι μπορω να κατανοησω,γτ ολες τα περασαμε,αλλα πλεον μπορουμε να πετυχουμε την μεγιστη ενημερωση ωστε να κανουν οτι κανουν,αλλα τουλαχιστον να υπαρχει η ωριμοτητα να προφυλαχθουν κι να ζησουν την ομορφια του ερωτα.
Το κλειδι για ολα για μενα ειναι η συζητηση,κι απο νωρις.Αν ενα κοριτσι 14ετων πια ειναι ετοιμη για σεξουαλικες επαφες,σιγουρα απο τα 11-12 ειναι ετοιμη για να κατανοησει τους κινδυνους κι μια πολιτισμενη συζητηση.

Επισης ειμαι πολυ χαρουμενη που συζηταμε για σημαντικα θεματα,κι που η καθεμια σεβεται τη γνωμη της αλληνης κι γινεται αυτη η πολιτισμενη ανταλλαγη αποψεων.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις