Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
458 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 458 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι!!!Το θελω τοσο πολυ!! Ελπιζω να μου στείλεις λιγη τυχη με τα καλα σου λογια!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 10 417472

227Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 10 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Νοε 21, 2011 1:21 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣΚΟΝΗ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν αγχωνομαι καθολου,αλλα η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι 25ωρες το 24ωρο!! Laughing Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Κοιμαμαι και ξυπναω με αυτη τη σκεψη, αλλα φταιει και το οτι δν εχω κατι αλλο στο μυαλο μου αυτη την περιοδο!!Ειμαι γενικα σε μια ηρεμη φαση της ζωης μου κι επισης τον τελευταιο μηνα το σκυλακι μου εκει που δν καθοταν καθολου, εχει γινει απιστευτος αγκαλιτσας! Ολο να κοιμαται στην αγκαλια μου θελει!! Λες να το παρω για καλο σημαδι??? Embarassed Embarassed

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κουριτσούδια !!

αχ τι ωραία που στόλισες !!
αν γινόταν θα στόλιζα και εγώ απο τώρα αλλά δεν....

η Αυγολέμονη μάλλον πετάει τώρα !!

Κριστι φιλιά στο σπόρι σου !!

φιλιά σε όλες σας !!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια εδω η παραπονιαρα σας (Δημητρουλα μου)!!!!!!

Εχθες ετρεχα ολη μερα σε επισκεψεις! Mad και δεν καταφερα να μπω.

Τι μου κανετε?
Εγω σημερα ειμαι στην 11η μερα του κυκλου μου και οσο και να θελαμε να κανουμε ζουζουνιες με τον αντρουλη μου ετσι οπως τραβηξε η περιοδος αυτην την φορα δεν μπορουσαμε. Crying or Very sad

Και υποτιθεται οτι με 26 ημερες κυκλο μεχρι και αυριο εχω γονιμες ημερες αλλα συμπτωματα ωορρηξιας δεν βλεπω, εχω μπερδευτει ταμαλα!
Razz Razz Razz

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια κ απο μενα!!εγω ειμαι στην 30η μερα του κυκλου μου κ ακομα δεν εχω συπτωματα περιοδου..ουτε καν πονακια..μονο το στηθος μου ποναει..τον προηγουμενο μηνα ειχα περιοδο στην 28η μερα κ τωρα δεν ξερω ποια μερα πιανεται για καθυστερηση.. Shocked
κ κατι αλλο..πριν την περιοδο ανεβαινει η κατεβαινει η θερμοκρασια?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια καλημέρα!! καλώς σας βρήκα! καλή εβδομάδα να έχουμε και μόνο με ευχάριστα νέα! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boulitsa έγραψε:γεια σας κοριτσακια κ απο μενα!!εγω ειμαι στην 30η μερα του κυκλου μου κ ακομα δεν εχω συπτωματα περιοδου..ουτε καν πονακια..μονο το στηθος μου ποναει..τον προηγουμενο μηνα ειχα περιοδο στην 28η μερα κ τωρα δεν ξερω ποια μερα πιανεται για καθυστερηση.. Shocked

Αν ο μεγαλυτερος κυκλος σου ηταν 30 μερες τοτε καθυστερηση θα εχεις την 31μερα! Ελπιζω να ακουσουμε ευχαριστα!! Very Happy Very Happy

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
boulitsa έγραψε:γεια σας κοριτσακια κ απο μενα!!εγω ειμαι στην 30η μερα του κυκλου μου κ ακομα δεν εχω συπτωματα περιοδου..ουτε καν πονακια..μονο το στηθος μου ποναει..τον προηγουμενο μηνα ειχα περιοδο στην 28η μερα κ τωρα δεν ξερω ποια μερα πιανεται για καθυστερηση.. Shocked

Αν ο μεγαλυτερος κυκλος σου ηταν 30 μερες τοτε καθυστερηση θα εχεις την 31μερα! Ελπιζω να ακουσουμε ευχαριστα!! Very Happy Very Happy

μετα την παλινδρομη που ειχα ,,απο την αποξεση κ μετα για 4 μηνες εχω κυκλο 30 ημερες εκτος απο 1 μηνα που ηταν 31 μερες..αρα για να σιγουρευτω θα περιμενω μεχρι την 32η.. Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boulitsa μου εμένα η θερμοκρασία μου ανεβαίνει τις γόνιμες μέρες.... μακάρι να μας πεις τα ευχάριστα Smile

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:boulitsa μου εμένα η θερμοκρασία μου ανεβαίνει τις γόνιμες μέρες.... μακάρι να μας πεις τα ευχάριστα Smile

κ μενα νομιζω πως ανεβαινει στις γονιμες..αλλα εχω ακουσει οτι κ πριν την περιοδο ανεβαινει κ οταν ειναι να ερθει κατεβαινει εκτος κ οταν υπαρχει εγκυμοσυνη μενει ανεβασμενη..μακαρι να εχω ευχαριστα!!ευχομαι κ σε σενα οτι καλυτερο!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κορίτσια καλημέρα!! καλώς σας βρήκα! καλή εβδομάδα να έχουμε και μόνο με ευχάριστα νέα! Very Happy

Γεια σου Ευη!! Ελπιζω ερχομενη στην παρεα μας να μηδενιστει το αγχος σου και οχι να μεγαλωσει !!Γιατι οφειλω να πω οτι ειναι λιγο εθιστικο να μιλαμε εδω!! Εγω προσωπικα μπαινω ολη μερα οποτε εχω χρονο, μ αρεσει πολυ να διαβαζω τις ιστοριες των κοριτσιων εδω!! Embarassed Embarassed Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Γεια σου Ευη!! Ελπιζω ερχομενη στην παρεα μας να μηδενιστει το αγχος σου και οχι να μεγαλωσει !!Γιατι οφειλω να πω οτι ειναι λιγο εθιστικο να μιλαμε εδω!! Εγω προσωπικα μπαινω ολη μερα οποτε εχω χρονο, μ αρεσει πολυ να διαβαζω τις ιστοριες των κοριτσιων εδω!! Embarassed Embarassed Rolling Eyes [/quote]

Μακάρι!! όντως εθιστική η παρέα σας!! Μ'αρέσει πολύ!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να σου πω μπουλίτσα μου! δεν το έχω ακούσει! μακάρι να είναι έτσι και να μείνεις με ανεβασμένη θερμοκρασία χιχιχι

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια καλημέρα!!!!Εγώ εριμένω περίοδο σε 5 μέρες,αλλά σήμερα πονάει απίστευτα πολύ η μέση μου!

Σας έχει συμβεί?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγω δν ποναω ποτε (σχεδον!), οποτε δν ξερω να σου πω...
το εχω διαβασει παντως σαν συμπτωμα κι αυτο..αλλα δν ξερω αν το βλεπεις πριν την καθυστερηση! Embarassed
Αν δν κρυωσες η δν πιαστηκες Razz Razz μπορεις να ελπιζεις! Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κίρα...εμένα συνήθως τα συμπτώματα ξεκινούν 4 με 5 μέρες πριν...βέβαια καμιά φορα δεν έχω καθόλου συμπτώματα...εγώ περιμένω 23/11 και πονάει φοβερά το στήθος μου.... Sad

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θυμαμαι οτι καποιες απο σας κανετε τεστ ωορρηξιας.

Λοιπον εχω μια ερωτηση: στην 9η ημερα του κυκλου μου ειχα πονακια οπως οταν εχω ωορρηξια ουτε να περπατησω θα μπορουσα.
Στην 10η ημερα ειχα παλι λιγα πονακια και σημερα τιποτα.
Σημερα που καταφερα να κανω ενα τεστ βγαινει η μια γραμμη και η δευτερη τελειως αγχνη ομως, αυτο σημαινει οτι εχασα την ωορρηξια μου? pale

Ξερει καμια κοπελα να μου πει? Crying or Very sad

kira

kira
Δεν μου έχει πονέσει άλλη φορά,αλλά ίσως και να κρύωσα αυτες τις μέρες!!!Θα δείξει...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σιρεν εγω ειμαι περιπτωση !! χαχα

Αυτο το μηνα κι εγω με τα τεστακια δν την προλαβα, αλλα η αχνη γραμμη φαινοταν καθε μερα για μια εβδομαδα μετα!!
Οταν την προλαβαινα σταματουσα μετα να κανω οποτε δν ξερω αν γινοταν καθε μηνα!! Εμενα δειχνει αχνη γραμμη και 3-4 μερες πριν! Μηπως εισαι σε αυτη τη φαση?

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Είστε όλες καλά;;;
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το Ρεξουλινι μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ναι είναι πολύ γλυκος και πολύ τρελος!!! χιχι!!!
Δεν ξέρω τι σας λέει το ενστικτό σας κουκλίτσες μου, εγώ νομίζω ότι αυριο θα έρθει η ακατανόμαστη... Βέβαια σήμερα δεν έχω τίποτα ούτε πονακια ούτε τίποτα μέχρι στιγμής, αλλα δεν με στεναγχωρεί αν θα έρθει... Δεν πειράζει μωρέ τον άλλο μήνα έχουμε καιρό! Wink
Αχ Μπομπού και Κριστή πολύ ζηλεύω... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
Αναφορικά για τη θερμοκρασία, μια μέρα πριν έρθει η κοκκινη πέφτει....
Κίρα μου για τη μέση σου δεν ξέρω... Μήπως όμως έκανες καμια απότομη κίνηση και σε πόνεσε;;;

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξερω ρε μπουμπου μου.

Μια φορα εκανα τον προηγουμενο μηνα και φαινοντουσαν 2 εντονες εκεινη την ημερα.

Τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα με την περιοδο που κρατησε τοσο πολυ εχω χασει την μπαλα!

Παει και αυτος ο μηνας? pale

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποτε τελειωνεις με τις ετοιμασιες Ευαγγελιτσα??Εσυ εχεις και τζακι ομως!!Τι καλα που θα ειναι στολισμενα και διπλα στο τζακι αγκαλια με τον αντρουλη σου!!Το ονειρο μου μια ζωη!! santa santa Το σπιτι που θα μετακομισω το καλοκαιρι εχει και τζακι !!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 10 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 10 328109 Περιμενω πως και πως!!!

Ενστικτο δν εχω καθολου, αν και εχω πισει τον εαυτο μου οτι αυτο το μηνα κατι καταφεραμε!!Ετσι, απλα γιατι μου αρεσει να σκεφτομαι θετικα κι οτι γινει!! Αν δν γινει θα κανουμε χριστουγεννιατικο μωρο δν πειραζει... rendeer
Απο συμπτωματα παντως δν εχω τιποτα απολυτως...φοβαμαι μην αργησει απλα να ερθει και χαρω τσαμπα Razz Razz Razz

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Αχ υπολογίζω την επόμενη εβδομάδα να είναι έτοιμο το σπιτάκι μου για να μπορέσω και εγώ να στολίσω τον "πλάτανο" χαχαχα που έχω για δεντρο.. (το λέω γιατι είναι τεράστιο θα βγούμε εμείς απο το σπίτι για να μπει αυτο)...
Μπουμπού και εγώ αυτό ελπίζω... Ελεγα ότι αν δεν έχω καθυστέρηση τουλάχιστον μια εβδομάδα δεν θα ξανα έκανα τεστ αλλα το αναθεώρησα...Αν δω ότι καθυστερει να έρθει θα κάνω αμέσως τεστ... Οχι τιποτα άλλο για να μου φύγει το άγχος και να μην αλλαξει ο κύκλος μου...
Θα τα παίξουμε μέχρι να μας συμβεί κορίτσια... Και εμεις και οι ανδρες μας και ο κύκλος μας!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια εγώ στόλισα την παρασκεύη και είναι τέλεια....έτσι μπας και ανέβει λίγο η διάθεση...όσο για το τζάκι συμφωνώ! έχω κι εγώ και είναι τέλεια!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις