226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι Δευ Νοε 21, 2011 1:11 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι!!!Το θελω τοσο πολυ!! Ελπιζω να μου στείλεις λιγη τυχη με τα καλα σου λογια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boulitsa έγραψε:γεια σας κοριτσακια κ απο μενα!!εγω ειμαι στην 30η μερα του κυκλου μου κ ακομα δεν εχω συπτωματα περιοδου..ουτε καν πονακια..μονο το στηθος μου ποναει..τον προηγουμενο μηνα ειχα περιοδο στην 28η μερα κ τωρα δεν ξερω ποια μερα πιανεται για καθυστερηση..
κ κατι αλλο..πριν την περιοδο ανεβαινει η κατεβαινει η θερμοκρασια?
boubou έγραψε:boulitsa έγραψε:γεια σας κοριτσακια κ απο μενα!!εγω ειμαι στην 30η μερα του κυκλου μου κ ακομα δεν εχω συπτωματα περιοδου..ουτε καν πονακια..μονο το στηθος μου ποναει..τον προηγουμενο μηνα ειχα περιοδο στην 28η μερα κ τωρα δεν ξερω ποια μερα πιανεται για καθυστερηση..
κ κατι αλλο..πριν την περιοδο ανεβαινει η κατεβαινει η θερμοκρασια?
Αν ο μεγαλυτερος κυκλος σου ηταν 30 μερες τοτε καθυστερηση θα εχεις την 31μερα! Ελπιζω να ακουσουμε ευχαριστα!!
evi27 έγραψε:boulitsa μου εμένα η θερμοκρασία μου ανεβαίνει τις γόνιμες μέρες.... μακάρι να μας πεις τα ευχάριστα
evi27 έγραψε:κορίτσια καλημέρα!! καλώς σας βρήκα! καλή εβδομάδα να έχουμε και μόνο με ευχάριστα νέα!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης