Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
764 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 764 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

renatamar1978

renatamar1978
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
*fifitsa* έγραψε:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΜΕΙΟΝ.....

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Πάνω από όλα για την υγεία σου fifitsa για να μη βρεθείς στο παρα πέντε όπως εγώ που με 30 κιλά επιπλέον μ΄ έπιασε η μέση μου και 1 χρόνο τώρα δε λέει να με αφήσει!!! Εχω χάσει 13 περίπου με πολύ υπομονή! Κάνε κουράγιο!!!!! Και εδώ είμαστε όλες για υποστήριξη!

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
υπομονη και δυναμη!!! πανω απ'ολα η υγεια κοριτσια!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fifitsa καλως ηρθες στην παρεα μας οτι θες εφω θα ειμαστε να σε στηριζουμε,. εγω δεν ζυγιστηκα το καταλαβατε νομιζω, περασα μια εξουθενωτικη μερα ψυχολογικα αφου ολο γκαριζα και σωματικα αφου ολο κυνηγουσα, που απο τα νευρα μου σκουπισα και σφουγγαρισα σε χρονο dt ρεκορ πρεπει να εκανα και τωρα περιμενω να πιω φρεντουτσινο που θα μου φερει ο αντρουλης μου και να φαω ενα σαντουιτς θα ειναι η επιβραβευση μου μπας και χαλαρωσω επιτελους γιατι δεν την παλευα σημερα, καλη συνεχεια σε ολες καλα πατε απο οτι ειδα

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ειναι πολυ σκληρη αλλα πρεπει να ξεκινησω να χασω μερικα ωστε να παρω δυναμη και μολις χασω καμια 20ρια τοτε θα παω σε διαιτολογο να χασ τα υπολοιπα πιο σταθερα.
την πρωτη βδομαδα εχασα δν ξερω ποσα αλλα ειδα διαφορα,αλλα γυρισε μια θεια μου απο βραζιλια και μ εφερε ενα σωρο λιχουδιες και εφαγα ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 7 966307 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 7 966307
και τωρα το προβλημα ειναι οτι μειναμε απο βενζινη και δν πηρα το γαλα και τα δημητριακα και 2 μερες την παλευω με φρουτα,θελει δυναμη ομως.

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανούλα δεν πειράζει για τα γλυκα απο Βραζιλία ε τι να κάνουμε, δεν ερχονται και συνέχεια!
Και εγώ με φρουτα την βγάζω τις τελευταίες μέρες.
Χθες εφαγα το πρωί 6 μικρά κριτσινάκια και τον καφέ μου, το μεσημέρι εφαγα εναν ντάκο (Η ντομάτα κομμάτια όχι τριμένη, με καπαρη, πιπεριά και τυρί) αλλά εφαγα λιγότερο απο το μισό παξιμάδι. Το απόγευμα εφαγα ενα ροδάκινο και το βράδυ ενα μικρό βραστο καλαμπόκι.
Το έχω πάρει σοβαρά μου φαίνεται.. αντε να δούμε..
Καλή μας επιτυχίααα!
υπομονή!
μπορούμε μπορούμε !!!

pig

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσακια εγω οτι διαιτα και αν εκανα οσο και αν προσπαθουσα να κλεισω το στομα μου τιποτα!το πηρα αποφαση ομως και ειπα θα ξεκινησω να τα χασω. τωρα απο τα 22,5 κιλα που ειχα βαλει μου εχουν μεινει μονο 3. και δεν το εραψα πανω απο 1 μηνα. γραφτηκα power plate και πηρα τα lipotox και ετσι ειδα αποτελεσμα. το καλο ειναι οτι δεν τα ξαναπηρα και εχει περασει πανω απο μισος χρονος που αδυνατησα επιτελους!α που και που κανω και την 3ημερη διατροφη του Gambridge αλλα οταν λεμε που και που εννοουμε... καμια φορα το 3μηνο! Embarassed

Olivia

Olivia
Admin
Admin
mama marilenas έγραψε:γραφτηκα power plate και πηρα τα lipotox και ετσι ειδα αποτελεσμα.

Διαφωτίστε με σχετικά με τα lipotox! Τι είναι;;;

http://www.eimaimama.gr

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Olivia έγραψε:
mama marilenas έγραψε:γραφτηκα power plate και πηρα τα lipotox και ετσι ειδα αποτελεσμα.

Εχει χαπια και ροφημα εγω πηρα το ροφημα αλλα μπορεις να κανεις και συνδυασμο.τα πουλανε στα φαρμακεια και αν θυμαμαι καλα εχουν γυρω στα 30 ευρω,μεσα εχει προγραμμα για το τι θα πρεπει να τρως. το προγραμμα κραταει 4 βδομαδες αν και εγω δεν το εκανα ολο για να πω την αληθεια. κοιτα γενικα ειμαι κατα τον χαπιων αλλα οταν μια φιλη εγινε αγνωριστη μου τα συνεστησε και τα πηρα, εγω αποτελεσμα ειδα για αυτο και τα ανεφερα!

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama marilenas έγραψε:
Olivia έγραψε:

Εχει χαπια και ροφημα εγω πηρα το ροφημα αλλα μπορεις να κανεις και συνδυασμο.τα πουλανε στα φαρμακεια και αν θυμαμαι καλα εχουν γυρω στα 30 ευρω,μεσα εχει προγραμμα για το τι θα πρεπει να τρως. το προγραμμα κραταει 4 βδομαδες αν και εγω δεν το εκανα ολο για να πω την αληθεια. κοιτα γενικα ειμαι κατα τον χαπιων αλλα οταν μια φιλη εγινε αγνωριστη μου τα συνεστησε και τα πηρα, εγω αποτελεσμα ειδα για αυτο και τα ανεφερα!

καταρχην μπραβο σου που εχασες τα εξτρα σου κιλα και συνεχιζεις πλεον να εισαι σταθερη εδω και καιρο!!!

τι ειδους χαπια ειναι? λιποδιαλυτικα φανταζομαι ε? και ειδες διαφορα? μεσα σε ποσο διαστημα? πως λειτουργει το προγραμμα αυτο?
τι πρεπει και τι δεν πρεπει να τρως???
σορρυ αλλα δεν το γνωριζω...

οσο για την cambridge...πως λειτουργει?

εκανες ταυτοχρονα τα 2 προγραμματα ή το ενα πισω απο το αλλο?

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπαινω και γω στην παρεα σας μηπως και ειναι τυχερό και φυγει κανα ρημαδοκιλο. Εχω χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα το σωμα μου δεν εχει επανελθει ακομα (μετα απο 14 μηνες). Θελω να χασω κατι παραπανισια που εχω απο πριν, αλλα εχω κολλησει. Βασικα ξερω οτι θελει γυμναστικη για να ξυπνησω λιγο τον μεταβολισμο μου. Αλλα δεν προλαβαινω ρε κοριτσια, ειλικρινα!! Τα χαπια τα ειχα σκεφτει και γω αλλα τα φοβαμαι, να πω την αληθεια!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Princess"]
mama marilenas έγραψε:
Olivia έγραψε:

Εχει χαπια και ροφημα εγω πηρα το ροφημα αλλα μπορεις να κανεις και συνδυασμο.τα πουλανε στα φαρμακεια και αν θυμαμαι καλα εχουν γυρω στα 30 ευρω,μεσα εχει προγραμμα για το τι θα πρεπει να τρως. το προγραμμα κραταει 4 βδομαδες αν και εγω δεν το εκανα ολο για να πω την αληθεια. κοιτα γενικα ειμαι κατα τον χαπιων αλλα οταν μια φιλη εγινε αγνωριστη μου τα συνεστησε και τα πηρα, εγω αποτελεσμα ειδα για αυτο και τα ανεφερα![/quote

τα ειχα παρει και εγω καποτε αυτα τα χαπια ειναι πολυ καλα,αλλα εμενα μου προκαλεσαν νευρικοτητα,ιλιγγους,ζαλαδες,και γενικως συνεχη αδιαθεσια.

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανουλα πολλες γυναικες ειχαν τα ιδια συμπτωματα,αν γινει αυτο τα κοβεις μαχαιρι!εγω πηρα το ροφημα η φιλη μου τα χαπια.Σου εχει μεσα ακριβες προγραμμα του τι να τρως και η αληθεια ειναι οτι δεν πεινας.Κυριως σου προκαλουν αισθημα κορεσμου απο οτι καταλαβα γιατι τα παιρνεις 1ωρα πριν φας με αποτελεσμα η μεριδα σου να ειναι μικροτερη και τρως και οτι λεει το προγραμμα.Οι 2 πρωτες μερες ειναι "αποτοξινωση"ουσιαστικα την βγαζεις με σαλατα και φρουτα αλλα ρε κοριτσια το πιστευετε η οχι μετα τις 2 μερες εγω ξεφουσκωσα!Κανονικα,ήταν λες και με τρυπησες.Εμενα σε λιγοτερο απο ενα μηνα εχασα 4,5 κιλα περιπου αλλα το καλο ειναι οτι συνηθισα στις μικρες μεριδες και προφανως πηρε μπρος ο μεταβολισμος γιατι και μετα που σταματησα εχασα αλλα 4 στο συνολο 8,5 δηλαδη και ο στοχος μου ηταν τα 11κιλα.Ικανοποιημενη ακομα με μενα δεν ειμαι, πολλα ρουχα δεν μπαινουν αλλα 2,5 κιλακια ειναι που θα παει.Την 3ημερη διαιτα του Cambridge την εκανα μετα τα lipotox και με τιποτα δεν κανει να την κανεις πανω απο τρεις μερεςή αν βαζεις και χανεις ευκολα κιλα(γιο-γιο)την εχω στα αγγλικα μονο και ειναι αυτη http://www.everydiet.org/diet/3-day-diet ειναι γνωστη ως η εξπρες διαιτα των 3ημερων γιατι υπαρχει και μια αλλη που ειναι 35ημερων.Υπαρχει και ενα site το diaita.org αν δεν κανω λαθος εχει διαφορα ριξτε του μια ματια.

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μιλουπακι έγραψε:εγω το δηλωνω απο σημερα το ραβω το στοματακι τελος αρχιζω διαιτα η γουρουνα ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 7 911307

ΚΙ ΕΓΩ. ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΩΩ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ 10 ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!! ΚΟΒΩ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ!

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλή μας επιτυχία και πάλι!
αν κοψεις ψωμιά γλυκά τηγανιτά χανεις οπως και δήποτε!!

pig

JULIANA007

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΓΩ ΟΣΑ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΝΟΛΟ 15 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ!!!!!!!!!!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 7 534787 affraid

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στα ίδια περιπου ειμαστε Juliana..
Εγώ τώρα έχω αρχίσει και συμπεριφέρομαι όπως θα συμπεριφερόμουν αν ήμουν 60 κιλά..
Ετσι προσέχω..

mummy

mummy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δηλώνω κι εγώ την συμμετοχή μου, ξεκινάω δίαιτα μόλις γεννήσω (βασικά ήδη νιώθω να κάνω δίαιτα Shocked Shocked ) δηλ. αρχές Σεπτεμβρίου. έως τότε όλο και κάτι θα έχετε χάσει εσείς Razz ουφ! τι με περιμένει άραγε Shocked Shocked

Καλό κουράγιο σε όλες!

mariw

mariw
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ax koritsia..exw pethanei stin pina...pira 30 kila stin egimosini..exasa 10 me tin genna kai twra 4 moni mou...kai sinexizwwwww.... exa poli dromo mprosta mou!!!!!!!alla den to vazoume katw!!!!den tha mas nikisei i pina kai ta paxi...tha nikisoume emeis!!!!!!!! empros loipon gia ena kormi kalitero apo pote!!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 7 654316

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα σας το ξαναπω διαιτα εξπρες μην κανετε, θα τα χασετε και θα τα ξαναπαρετε και αν δεν τα ξαναπαρετε που λεει ο λογος, σκεφτειτε τι χανετε; λιπος; οχι τοσο γρηγορα, μυικη μαζα ναι, λιγο την λογικη να βαλετε δεν κανουν καλο αυτες οι διαιτες στον οργανισμο σας στο σωμα σας, βασικα το ξερετε αλλα θελετε να χασετε γρηγορα, χωρις κοπο αποτελεσμα δεν υπαρχει και οι ευκολες λυσεις ειναι μπαλονι που ξεφουσκωνει γρηγορα,. τα lipotox μπορει να τα δοκιμασω αλλα την διαιτα που λεει δεν θα την κανω θα κανω την δικη μου ισοροπημενη διατροφη, ετσι θα δω αν εχει και αποτελεσμα, αντε να δουμε

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπορούμε! Μπορούμε!!!
Very Happy

(ετσι για να τονοθούμε λίγο)

pig

ΔΗΜΗΤΡΑ84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ 30 ΚΙΛΑ Ι ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΗ ΜΟΝΟ 10 ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΑ ΚΑΙ 7 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 9-10.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ..... No

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ααχ Δημητρά μου.. και εγώ δεν αντέχω τον εαυτό μου έτσι.. Embarassed

αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε έτσι γιατι υπάρχει κίνδυνος να πεσουμε στην παγίδα της κακής ψυχολογίας και τότε...
Δεν θα φύγουν με τίποτα!

Μπορούμε! Μπορούμε!! Laughing

pig

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω δεν μπορω αλλο τα νευρα μου ολα τα κιλα εχουν μεινει στο στομαχι μιλαμε και νιωθω σαν να ειμαι 5 μηνων εγκυος, ενταξει κανα δυο εχουν μπαστακωθει και στον πωπο, αλλα στο στομαχι μου την δινει και χανεται δυσκολα

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι είπες τώρααα!!!?? affraid ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 7 534787

ΑΥΤΟ το πρόβλημα είναι που δεν το παλεύω!!!
Μα όλο να έχει μαζευτεί εκει!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 7 654655

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε βρε ελευθερια μεγαλο προβλημα και ειμαι και κοντη δεν μπορω να φορεσω αυτες τις μοντερνες ριχτες μπλουζες να κρυβει θα χαθω μεσα τους μονο αστραγαλος θα φαινεται [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις