576 Απ: ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Πεμ Σεπ 09, 2010 1:46 pm
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
το θεμα ειναι να χανεις και δεν θα βαριεσαι δεν θα βαριεσαι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μιλουυυ χανω χανω!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ δεν θα βαριεμαι δεν θα βαριεμαιΜιλουπακι έγραψε:το θεμα ειναι να χανεις και δεν θα βαριεσαι δεν θα βαριεσαι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mpoumpou έγραψε:Ευχαριστώ κοριτσάκια, πράγματι η πιλάτες κάνει πολύ καλή δουλειά σε συνδυασμό βέβαια με καλή διατροφή..
Το βασικο ειναι οτι αλλαζει η ψυχολογία σου.
Ειμαι τυχερη γιατι βρηκα ενα πολύ καλο κεντρο και ειναι μολις 15 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι! (γρηγορο περπατημα, οχι τυπου χαζευω βιτρινες...χοχοοχ!)
Οποτε κανω και την αεροβικουλα μου πηγαινοντας!
franita έγραψε:.Ειμαι πλεον 55 κιλα, οσα επρεπε συμφωνα με το υψος μου (1.68).
Eley8eria έγραψε:franita έγραψε:.Ειμαι πλεον 55 κιλα, οσα επρεπε συμφωνα με το υψος μου (1.68).
Για το υψος σου (μου) το κανονικό βάρος είναι 61-63 κιλά...
franita έγραψε:Κοριτσια δεν κανω διαιτα αλλα οπως εχω πει σε πολλα ποστ καταφερα να χασω σχεδον 30 κιλα..Εβαλα πανω απο 30 στην εγκυμοσυνη (κ ημουν παντα αδυνατη) κ μετα τη γεννα ειχα χασει μονο 5...Μου εμεναν κοντα 25 κιλα..Τα εχασα ολα σε 1 χρονο..Ειμαι πλεον 55 κιλα, οσα επρεπε συμφωνα με το υψος μου (1.68). Το καταφερα χωρις αυστηρη διαιτα...Η συμβουλη μου ειναι πολυ ελαφρυ βραδυνο, μακρια απο γλυκα κ πιτσες κλπ και...ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ..δυστυχως μονο με γυμναστικη κ θα χαθουν κιλα κ θα σφιξει το σωμα...Δεν χρειαζεται να πατε γυμναστηριο, εγω το καταφερα με τρεξιμο κ βαρακια στο σπιτι..Θα μου πειτε δεν υπαρχει χρονος..Εαν το βαλεις στην ρουτινα, πχ εγω το ειχα οπως κ τον πρωιονο καφε..ετρεχα 5χμ καθε μερα ειτε στο διαδρομο στο σπιτι ειτε εξω..
Ενα μισαωρο μεσα στην ημερα (εστω 3 φορες την εβδομαδα) δεν θα βρεθει καποιος να κραταει το παιδι να πατε?Πιστεψτε με θα δειτε αλλαγη γρηγορα κ ομορφα..
GEODATOU έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ!!!ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΧΤΕΣ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!!!!( ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ)
Μιλουπακι έγραψε:εγω παλι δειτε τικερακι, ξεκολησα απο τα δυο
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ρούχα και εμφάνιση » ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης