Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
346 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 346 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 42]

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το θεμα ειναι να χανεις και δεν θα βαριεσαι δεν θα βαριεσαι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stroymfita

stroymfita
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μιλουπακι έγραψε:το θεμα ειναι να χανεις και δεν θα βαριεσαι δεν θα βαριεσαι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μιλουυυ χανω χανω!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed δεν θα βαριεμαι δεν θα βαριεμαι

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μπουμπουκάκια μου,

Αρχίζω και ανεβαίνω ψυχολογικά αυτές τις μέρες γιατι ξεφουσκώνω κάπως και δεν έχω ενδιάμεσα διακοπές και τέτοια που με αποσυντονίζανε απο την δίαιτα..

Λατρεύω το πιλατες! Αλλά εγώ δεν έχω χρόνο να φτυσω.. θα με βόλευε κάτι μόνο αν ήταν αντε 3 στενά απο το σπίτι μου.. Και τέτοια περίπτωση δεν παίζει..

Στρουμφιτάκι, γιατι δεν γράφεις τι σου φέρνει η gilli? Θα ήταν καλό να πέρναμε ιδέες, εγώ στανταρ θα έφτιαχνα κάτι παρόμοιο..

Λοιπον χθες...
Πρωί 4 cream crackers (πεινούσα)
Μεσημέρι : Σαλάτα με λίγο παξιμάδι και λίγο τυρί φέτα.
Βράδυ : Εφτιαξα κάτι τέλεια μπιφτεκάκια κοτόπουλο στο φούρνο και έκανα και μια σαλάτα με φακές. θα τα σηκώσω στο blog το σκ αν προλάβω..
Δεν εφαγα όμως κανονικά γιατι φοβήθηκα επειδή μαγειρεύοντας πάντα δοκιμάζω να δω αν πάει καλά η συνταγή..

Αυτααααα...

Φιλάκια ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 417472

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

mpoumpou

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστώ κοριτσάκια, πράγματι η πιλάτες κάνει πολύ καλή δουλειά σε συνδυασμό βέβαια με καλή διατροφή..
Το βασικο ειναι οτι αλλαζει η ψυχολογία σου.

Ειμαι τυχερη γιατι βρηκα ενα πολύ καλο κεντρο και ειναι μολις 15 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι! (γρηγορο περπατημα, οχι τυπου χαζευω βιτρινες...χοχοοχ!)
Οποτε κανω και την αεροβικουλα μου πηγαινοντας!

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpoumpou έγραψε:Ευχαριστώ κοριτσάκια, πράγματι η πιλάτες κάνει πολύ καλή δουλειά σε συνδυασμό βέβαια με καλή διατροφή..
Το βασικο ειναι οτι αλλαζει η ψυχολογία σου.

Ειμαι τυχερη γιατι βρηκα ενα πολύ καλο κεντρο και ειναι μολις 15 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι! (γρηγορο περπατημα, οχι τυπου χαζευω βιτρινες...χοχοοχ!)
Οποτε κανω και την αεροβικουλα μου πηγαινοντας!

Τελεια!!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109 ζηλεύω!! rabbit

Σισσίνι

Σισσίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλού όπως ξέρεις την περασμένη Κυριακή με πήρε τηλέφωνο μια συμμαθήτρια μου για να συναντηθούμε να μου δώσει το προσκλητήριο του γάμου της που είναι στις 2 Οκτωβρίου. flower

Και ξαφνικά συνειδητοποιώ οτι δεν είμαι πια 53 κιλά όπως όταν ήμουν στη Γ' Λυκείου!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 585182 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 585182 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 585182

Βέβαια αυτό το συνειδητοποίησα αφού είχα φάει τα δύο προφιτερόλ που δεν έφαγαν ο Πανος και η Χαριλίνα απο τη βαπτιση του λουλουνιού της Έλενας... ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 606100 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 606100 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 606100 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 606100 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 4872 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 4872 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 4872

Πώς θα εμφανιστω λοιπόν στο γάμο;; Θα πάρω και τα 63 κιλά μου μαζί ή θα αφήσω 5-6 στο σπίτι;; ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 262737 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 262737 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 262737
Αποφασίζω λοιπόν να αρχίσω τη δίαιτα μια ώρα αρχίτερα, ξεκινώντας απ' αυτή τη Δευτέρα!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 50580
Για ευνόητους λόγους δε λέω από σήμερα! Respect Respect Respect

Θα άρχιζα διαιτούλα έτσι κι αλλιώς μιας και 18 Ιουνίου παντρεύομαι και δεν θέλω να φαίνομαι μαγουλού στις φωτος του γάμου, αλλά το 2 Οκτωβρίου επείγει...!! pale pale pale

Σκέφτηκα λοιπόν αφού κάνω μια μέρα αποτοξίνωσης, να ακολουθήσω πρωτεϊνική διάιτα για 10 μέρες την οποία φυσικά και δε θα σας μαρτυρήσω, γιατι δε θέλω να σας φγάλω από τον ίσιο δρόμο! sunny sunny sunny (μόνο σε περίπτωση που κάποια κολλήσει για καιρο και έρθει σε απόγνωση θα μου τη ζητήσει ΟΚ;Wink

Μόλις εμφανιστώ απαστράπτουσα ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 604962 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 604962 στον περιβόητο γάμο, θα μπω και γω στον ίσιο δρόμο και θα ακολουθήσω το εξής πρόγραμμα, το οποίο με βοηθά πολύ να χάσω βάρος.

Το πρόβλημα μου δεν είναι οτι δε χάνω εύκολα βάρος, αλλά οτι μόλις χάσω το βάρος που επιθυμώ ξαναρχίζω να τρώω σα βοδάρα!!! Δεν έχω αυτοσυγκράτηση... ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 679259 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 679259 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 679259 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 534787 Embarassed

Πρωινό
1 ποτηρι γάλα με 2 φρυγανιες/μέλι
ή 1 ποτηρι γάλα με μισο ποτήρι ολ μπραν
ή καφέ με 2 φρυγανιές/ μελι ή τυρί
ή 1 τοστ γαλοπούλα τυρί

Δεκατιανο
1 ποτήρι χυμό
ή 1 μπάρα δημητριακώ
ή 1 φρούτο

Μεσημεριανο (αναλογικά στις 7 μέρες της εβδομάδας)
1 όσπριο με μια φ. ψωμί και λίγο τυρί
1 λαδερο με μια φ. ψωμί και λίγο τυρί
1 ψάρι με ψητό και σαλάτα
1 κοτόπουλο ψητό με 2-3 πατάτες ψητές και σαλάτα
1 χοιρινή μπριζόλα και σαλάτα
1 μακαρόνια με 3 κ.σ. κιμά & 1 κ.σ. τυρί
1 μπιφτέκια ψητά με σαλάτα

Απόγευμα
1 φρούτο

Βραδινό (μέχρι τις 8:00 άντε 9:00 με το ζόρι)
1 σαλάτα με τυρί ή με αυγό ή με κοτόπουλο ψητό
ή 2-3 καλαμάκια
ή 1 ομελέτα με λαχανικά σε αντικολλητικό
ή 1 τοστ γαλοπούλα τυρί

Λίγο πριν τον ύπνο
1 ποτήρι γάλα (2%)

Προσέχτε τους συνδυασμούς σας και πολύ νερό! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 13953 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 13953 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 13953

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σισσάκι τι είπες τωρα?!!! Shocked

Εγώ έχω 2 γάμους εναν στις 24 Σεπτεμβρίου και εναν στις 8 Οκτωβρίου.
Και στους δυο γάμους θα είναι κόσμος απο την προηγούμενη μου δουλειά (πριν την εγκυμοσύνη) και δεν θα με γνωρίσει κανείς! Δεν θέλω να είμαι το θέμα στην κρεβατομουρμούρα του κάθε ζευγαριού εκείνο το βράδυ!! Sad Sad Sad

Αλλά τι να κάνουμε.. Οτι καταφέρω ως τότε..

Την πρωτεινική μην την κάνεις πολλές μέρες. 2 εβδομάδες max την αυστηρή.
Κάνε κάτι σαν atkins καλύτερα για να τρως και κανα vegie..

Ορίστε και ο οδηγός
http://gr.atkins.com/images/library/content/FOOD%20LIST%20GREEK%20PHASE%201.pdf

ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 417472

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια δεν κανω διαιτα αλλα οπως εχω πει σε πολλα ποστ καταφερα να χασω σχεδον 30 κιλα..Εβαλα πανω απο 30 στην εγκυμοσυνη (κ ημουν παντα αδυνατη) κ μετα τη γεννα ειχα χασει μονο 5...Μου εμεναν κοντα 25 κιλα..Τα εχασα ολα σε 1 χρονο..Ειμαι πλεον 55 κιλα, οσα επρεπε συμφωνα με το υψος μου (1.68). Το καταφερα χωρις αυστηρη διαιτα...Η συμβουλη μου ειναι πολυ ελαφρυ βραδυνο, μακρια απο γλυκα κ πιτσες κλπ και...ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ..δυστυχως μονο με γυμναστικη κ θα χαθουν κιλα κ θα σφιξει το σωμα...Δεν χρειαζεται να πατε γυμναστηριο, εγω το καταφερα με τρεξιμο κ βαρακια στο σπιτι..Θα μου πειτε δεν υπαρχει χρονος..Εαν το βαλεις στην ρουτινα, πχ εγω το ειχα οπως κ τον πρωιονο καφε..ετρεχα 5χμ καθε μερα ειτε στο διαδρομο στο σπιτι ειτε εξω..
Ενα μισαωρο μεσα στην ημερα (εστω 3 φορες την εβδομαδα) δεν θα βρεθει καποιος να κραταει το παιδι να πατε?Πιστεψτε με θα δειτε αλλαγη γρηγορα κ ομορφα..

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
franita έγραψε:.Ειμαι πλεον 55 κιλα, οσα επρεπε συμφωνα με το υψος μου (1.68).

Για το υψος σου (μου) το κανονικό βάρος είναι 61-63 κιλά...

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eley8eria έγραψε:
franita έγραψε:.Ειμαι πλεον 55 κιλα, οσα επρεπε συμφωνα με το υψος μου (1.68).

Για το υψος σου (μου) το κανονικό βάρος είναι 61-63 κιλά...

εξαρταται και απο το σωματοτυπο..εγω εκανα στιβο σε επιπεδο πρωταθλητισμου παλια κ αυτο παντα ηταν το ιδανικο βαρος για μενα...Κατω απο 55 παντως δεν θελω να πεσω αλλα ουτε κ να ανεβω..

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι βρε μωρό μου, αν εκανες πρωταθλητισμό το καταλαβαίνω γιατι εγώ έκανα ενόργανη αλλά τότε ημουν μικρή και επρεπε να ειμαι 30 κιλά 1.60 ύψος..
Εφιαλτης για όλη την οικογένεια,,,

Παιζει η ηλικία ρόλο και φυσικά ο σωματότυπος. Εγώ ειμαι απο τις τυχερές γιατι στα 65 κιλά φαίνομαι πολύ πολύ αδύνατη...

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δικιο εχεις παιζει ρολο κ το σωμα της καθε γυναικας..εγω παλι στα 65κ εδειχνα φουσκωμενη...Παντως το θεμα ειναι οτι δυστυχως μονο η διαιτα δεν βοηθαει..ιδιως μετα απο εγκυμοσυνη..χρειαζεται η γυμναστικη κ οι περισσοτερες γυναικες, λογω παιδιων, δουλειας, κουαρσης το αμελουν κ παγιδευονται σε συνεχεις διαιτες με βραχυχρονο αποτελεσμα..
Ασε που με τη γυμναστικη ανεβαινεις κ ψυχολογικα..οπως ειχε πει κ ενας ψυχιατρος "αφηστε τα προζακ και βαλτε αθλητικη παπουτσια"....
ασχετο ωραιο μπλογκ με συνταγες εχεις! θα φτιαξω καμια, μου ανοιξες την ορεξη Smile

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
franita έγραψε:Κοριτσια δεν κανω διαιτα αλλα οπως εχω πει σε πολλα ποστ καταφερα να χασω σχεδον 30 κιλα..Εβαλα πανω απο 30 στην εγκυμοσυνη (κ ημουν παντα αδυνατη) κ μετα τη γεννα ειχα χασει μονο 5...Μου εμεναν κοντα 25 κιλα..Τα εχασα ολα σε 1 χρονο..Ειμαι πλεον 55 κιλα, οσα επρεπε συμφωνα με το υψος μου (1.68). Το καταφερα χωρις αυστηρη διαιτα...Η συμβουλη μου ειναι πολυ ελαφρυ βραδυνο, μακρια απο γλυκα κ πιτσες κλπ και...ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ..δυστυχως μονο με γυμναστικη κ θα χαθουν κιλα κ θα σφιξει το σωμα...Δεν χρειαζεται να πατε γυμναστηριο, εγω το καταφερα με τρεξιμο κ βαρακια στο σπιτι..Θα μου πειτε δεν υπαρχει χρονος..Εαν το βαλεις στην ρουτινα, πχ εγω το ειχα οπως κ τον πρωιονο καφε..ετρεχα 5χμ καθε μερα ειτε στο διαδρομο στο σπιτι ειτε εξω..
Ενα μισαωρο μεσα στην ημερα (εστω 3 φορες την εβδομαδα) δεν θα βρεθει καποιος να κραταει το παιδι να πατε?Πιστεψτε με θα δειτε αλλαγη γρηγορα κ ομορφα..

ΠΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙΚΗ????? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι μου κάνετε κορίτσια μου?
Εγώ είμαι στην δουλειά και πήζω..

Χθες ηπια πολύ ρακί drunken
οποτε την κατεστρεψα την μέρα..
σημερα πήζω εδώ και δεν θα προλάβω τίποτα να κάνω για φαι. παιζει να παραγγειλουμε όοοταν παω σπίτι.

Φιλάκιααααααα

Maya

Maya
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΑ 1 ΩΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ, 5,5 ΧΛΜ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ.. ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

annaki

annaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω κολλησα στα 61 αλλα ολα καλα!
ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 893968

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι δειτε τικερακι, ξεκολησα απο τα δυο ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109

GEODATOU

GEODATOU
ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ!!!ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΧΤΕΣ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!!!!( ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ)

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ!!!ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΧΤΕΣ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!!!!( ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ)

χαχαχαχαχα. μωρε προς τα κατω να ειναι και ας ειναι και ανωτερα Very Happy Very Happy Very Happy

Maya

Maya
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!!! ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα το φανταστηκα λεω για να μπηκε αυτη πρωι πρωι, ειδε ζυγαρια και ενθουσιαστηκε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mpoumpou

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xθες πηγα σε ενα γαμο...εβαλα το φορεματακι μου, τα ψηλοτακουνα πεδιλακια μου..ολα καλα, πηρα και τα κοπλιμεντα μου απο τον καλο μου..

Σε καποια φαση ερχεται φωτογραφος εκει. βγαινω μια φωτο με την αδερφη του καλου μου και μια μονη μου...

οταν εμφανιστηκαν ....σοκ...

ειμαι ακομη πρισμενη και σε μαγουλα και σε μπρατσα... μολις ειδα τις φωτο κοντεψα να λιποθυμισω...
Ραμμενο στομα λοιπον εδω και τωρα,
φανταστειτε ειχε ενα τεραστιο μπουφε με γλυκα - ΤΕΡΑΣΤΙΟ όμως και εφαγα 2 κουταλακια παγωτο βανιλια και με το ζορι!

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω με τον διαιτολογο 1.5 κιλο σε μια εβδομαδα
και απο χτες το απογευμα μου το εχει ελευθερο το προγραμμα εως σημερα το βραδυ

Dimitra83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια θα μπω στην παρεουλα σας για διαιτα πολυ συντομα!ειμαι σχεδον 33 εβδ.με υψος 1.60 ξεκινησα 48 κιλα και ειμαι...64!ποσο θα παω ακομα???ουφφφφ
στην μεγαλη μου ειχα βαλει 25 κιλα κ στον γιο μου μονο 9 κιλα.αυτη τη φορα το παρατραβηξα παλι....

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:εγω παλι δειτε τικερακι, ξεκολησα απο τα δυο ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 328109

cheers cheers cheers cheers cheers ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 50580 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 50580 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 50580 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 50580 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 50580 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 893968 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 893968 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 24 893968

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις