Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
729 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 729 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

διδυμομανουλα 2004

διδυμομανουλα 2004
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κι εγω κοριτσια στη παρεα σας
εχω ξεκινησει εδω και 3 εβδομαδες και εχω χασει 5 κιλακια

εχω ακομα δρομοοοοοοο...........

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ! ΕΙΔΑΤΕ, Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!! ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΕΡΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ: ΠΡΩΙ. ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝΦΛΕΙΚΣ
12.00 2 ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΙΠΟΣ, ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ, ΛΙΓΗ ΦΕΤΑ
ΒΡΑΔΥ. ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΑ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ.. ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 564595 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 564595 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 564595

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σημερα ξεφυγα λιγο η ειναι η ιδεα μου?
πρωι γαλα με κορν φλεικς
και μετα 1 μικρο ποτηρι του κρασιου χυμο
μεσημερι μια μπριζολα με ντοματα
και κατα τις 6 1 γιαουρτι με 1 κουταλακι μελι
και μισο ασπραδι αυγου
για βραδυ ενα αυγο βραστο με φρυγανια

Maya

Maya
pana έγραψε:σημερα ξεφυγα λιγο η ειναι η ιδεα μου?
πρωι γαλα με κορν φλεικς
και μετα 1 μικρο ποτηρι του κρασιου χυμο
μεσημερι μια μπριζολα με ντοματα
και κατα τις 6 1 γιαουρτι με 1 κουταλακι μελι
και μισο ασπραδι αυγου
για βραδυ ενα αυγο βραστο με φρυγανια

ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕΣ! ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙΑ ΟΥΤΕ ΓΛΥΚΑ, ΚΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:Τι λετε οσες αρχιζουμε διαιτα να μαζευτουμε εδω να δινει η μια κουραγιο στην αλλη και να μην το βαλουμε κατω; θελετε; ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 4872 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 893968
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι διαιτα αλλα οχι αυστηρη, δηλ μια υγιεινη διατροφη που να προσεχεις να παιρνεις ολες τις βιταμινες που χρειαζεσαι και πρεπει να περνας και στο μωρο, αν τηρεις αυτα τοτε μπορεις να κανεις διαιτα, δηλ να περιορισεις τα πολυ λιπαρα φαγητα αλλα να τρως φρουτα λαχανικα και ασβεστιο για το μωρο οπως και τροφες που εχουν σιδερο, απο εκει και περα τηγανιτα και σαλτσες ουτοσι αλλος δεν κανουν και καλο στο θηλασμο, οποτε μπορεις να τα κοψεις

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η ωρα ειναι 8 και ακομα δεν εχω φαει, εχω πιει ενα φρεντοτσινο, πηγαμε αττικο παρκο τον μικρο και γυρισαμε αργα τωρα παω να φαω, εκανα μακαρονια στους αλλους και εγω μαγειρεψα στον ατμομαγειρα της μικρης ,κοτοπουλο και κολοκυθακια, παω να φαω

Maya

Maya
nomikoula έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:Τι λετε οσες αρχιζουμε διαιτα να μαζευτουμε εδω να δινει η μια κουραγιο στην αλλη και να μην το βαλουμε κατω; θελετε; ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 4872 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 893968
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....

OXI, KANONIKA ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΕΝΩ ΘΗΛΑΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΙΑ ΛΙΠΗ,ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΕΞΩ. ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΝ ΤΡΩΣ ΣΤΕΓΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΨΗΤΑ, ΣΑΛΑΤΕΣ, ΦΡΟΥΤΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Maya

Maya
Μιλουπακι έγραψε:η ωρα ειναι 8 και ακομα δεν εχω φαει, εχω πιει ενα φρεντοτσινο, πηγαμε αττικο παρκο τον μικρο και γυρισαμε αργα τωρα παω να φαω, εκανα μακαρονια στους αλλους και εγω μαγειρεψα στον ατμομαγειρα της μικρης ,κοτοπουλο και κολοκυθακια, παω να φαω

ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!!! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑΑΑΑ!!!!

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maya έγραψε:
nomikoula έγραψε:

OXI, KANONIKA ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΕΝΩ ΘΗΛΑΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΙΑ ΛΙΠΗ,ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΕΞΩ. ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΝ ΤΡΩΣ ΣΤΕΓΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΨΗΤΑ, ΣΑΛΑΤΕΣ, ΦΡΟΥΤΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΑΣΕ ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ..ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΕΤΑ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ...
shrek

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maya έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:η ωρα ειναι 8 και ακομα δεν εχω φαει, εχω πιει ενα φρεντοτσινο, πηγαμε αττικο παρκο τον μικρο και γυρισαμε αργα τωρα παω να φαω, εκανα μακαρονια στους αλλους και εγω μαγειρεψα στον ατμομαγειρα της μικρης ,κοτοπουλο και κολοκυθακια, παω να φαω

ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!!! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑΑΑΑ!!!!

κραταω γερα δεν εφαγα κατι αλλο εκτος απο το κοτοπουλακι με τα κολοκυθια τα κιλα ποτε θα κατεβουν οεο

Maya

Maya
Μιλουπακι έγραψε:
κραταω γερα δεν εφαγα κατι αλλο εκτος απο το κοτοπουλακι με τα κολοκυθια τα κιλα ποτε θα κατεβουν οεο

ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ, ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ!! ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ!! ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ 63. ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΟΥ..
ΧΘΕΣ: ΠΡΩΙ.ΜΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ, 1 ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ,2-3 ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ.
ΑΠΟΓΕΥΜΑ. 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΟΤΙΟΝ
ΒΡΑΔΥ. 1 ΤΟΣΤ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΤΥΡΙ-ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω σημερα πρωι ακομα φεν εφαγα
αλλα μαλλον 2 φρυγανιες με μαρμελαδα
μετα μπαμιες με λιγη φετα
απογευμα σταφυλια
βραδυ 1 αυγο με 2 φρυγανιες

markellajohny

markellajohny
βρε κοριτσια ολο λεω να μπω στην παρεα σας και ολο το αποφευγω!!!μου εχουν μεινει δυο κιλακια απο την εγκυμοσυνη, συν 5 που ειχα παρει πριν λογω κακης ψυχολογιας. πως χανονται τωρα αυτα που ειμαι και λαιμαργη???

GEODATOU

GEODATOU
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ...ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 5-10 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ).ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΗΣΑΝ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΟΣΕΧΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ,ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 12 ΚΙΛΑ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΧΤΕΣ ΖΥΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ???ΟΧΙ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!!!ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΠΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ.....ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΛΙ!!!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΕΧΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ( ΟΧΙ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ)ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια, χτες μια χαρα εφαγα το κοτοπουλακι μου το βραστο, σημερα το πρωι αφου ξυπνησα εκατο φορες το βραδυ γιατι μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω με πιανει να θελω πιπι το βραδυ καθε τρεις και λιγο και αφου ξυπνουσα την μικρη, καποια στιγμη τα επαιξα κοματια, τα ξημερωματα που την ταισα εφαγα μισο κοματι τσιζκεικ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τεσπα δεν πτοουμε, σημερα θα φαω ενα κοματι παναρισμενο στηθος κοτοπουλο στο γκριλ και κανω και σαλατα μαυροματικα φασολια για ολους, χανω αργα και βασανιστικα γραμμαρια, προχωρησε λιγο το τικερακι αλλα ελεος ρε γαμωτο δηλ για να χασω κιλο τι πρεπει να κανω να ψομολισαξω ελεος λεμε, τεσπα ειχα πιει και πολλα νερα χτες και μπορει να εχω κατακρατησει αφου περιμενω σε λιγες μερες περιοδο οποτε θα τσεκαριστω πιο πολυ μετα που θα καθαρισω, λεω να μην εκνευριστω απο τωρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:γεια σας κοριτσια, χτες μια χαρα εφαγα το κοτοπουλακι μου το βραστο, σημερα το πρωι αφου ξυπνησα εκατο φορες το βραδυ γιατι μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω με πιανει να θελω πιπι το βραδυ καθε τρεις και λιγο και αφου ξυπνουσα την μικρη, καποια στιγμη τα επαιξα κοματια, τα ξημερωματα που την ταισα εφαγα μισο κοματι τσιζκεικ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τεσπα δεν πτοουμε, σημερα θα φαω ενα κοματι παναρισμενο στηθος κοτοπουλο στο γκριλ και κανω και σαλατα μαυροματικα φασολια για ολους, χανω αργα και βασανιστικα γραμμαρια, προχωρησε λιγο το τικερακι αλλα ελεος ρε γαμωτο δηλ για να χασω κιλο τι πρεπει να κανω να ψομολισαξω ελεος λεμε, τεσπα ειχα πιει και πολλα νερα χτες και μπορει να εχω κατακρατησει αφου περιμενω σε λιγες μερες περιοδο οποτε θα τσεκαριστω πιο πολυ μετα που θα καθαρισω, λεω να μην εκνευριστω απο τωρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Φιλεναδα μου ειχε πει καποτε μια φιλη που ειναι γυναικολογος οτι μια βδομαδα πριν την περιοδο δεν χανεις ευκολα κιλα εως καθολου λογω κατακρατησης και οτι μπορει να φαινεται κιολας σαν να εχεις βαλει. Φυσικα κατα την διαρκεια της περιοδου δεν χανεις ουτε βαζεις. Μολις τελειωνει η περιοδος φαινεται τι εχει γινει. Καλο κουραγιο κουκλα μου και να μου φιλησεις τα ζουζουνια σου.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξερω φαιη μου γιαυτο ειπα να μην συγχιστω απο τωρα, θα τσεκαρω μολις τελειωσω, και βλεπουμε.....

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:το ξερω φαιη μου γιαυτο ειπα να μην συγχιστω απο τωρα, θα τσεκαρω μολις τελειωσω, και βλεπουμε.....
ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας μια χαρα κουκλα μου . Ασχετο επειδη και εγω και η μαμα μου ειμασταν γλυκατζουδες οταν καναμε διαιτα ειχε μαθει η μαμα μου ενα εξυπνο κολπακι για να μην αισθανομαστε την ελλειψη του γλυκου . Ειχε παρει λουκουμια με ινδοκαρυδο απο πανω Αμα φας ενα λουκουμι και μετα πιεις ενα ποτηρι νερο νιωθεις λες και εχεις φαει γλυκο του σκασμου. Αν θελεις δοκιμασε το . Ενα λουκουμι εχει περιπου 65 θερμιδες . Δεν ειναι πολλες.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:το ξερω φαιη μου γιαυτο ειπα να μην συγχιστω απο τωρα, θα τσεκαρω μολις τελειωσω, και βλεπουμε.....
ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας μια χαρα κουκλα μου . Ασχετο επειδη και εγω και η μαμα μου ειμασταν γλυκατζουδες οταν καναμε διαιτα ειχε μαθει η μαμα μου ενα εξυπνο κολπακι για να μην αισθανομαστε την ελλειψη του γλυκου . Ειχε παρει λουκουμια με ινδοκαρυδο απο πανω Αμα φας ενα λουκουμι και μετα πιεις ενα ποτηρι νερο νιωθεις λες και εχεις φαει γλυκο του σκασμου. Αν θελεις δοκιμασε το . Ενα λουκουμι εχει περιπου 65 θερμιδες . Δεν ειναι πολλες.

δεν ειμαι γλυκατζου φαιη μου, απλα απο το ξενυχτι και τα ορια της καταρευσης αυτο βρηκα μπροστα μου στο ψυγειο εκεινη την ωρα χαχαχαχα

Maya

Maya
Μιλουπακι έγραψε:

δεν ειμαι γλυκατζου φαιη μου, απλα απο το ξενυχτι και τα ορια της καταρευσης αυτο βρηκα μπροστα μου στο ψυγειο εκεινη την ωρα χαχαχαχα

ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟ ΤΖΙΖΚΕΙΚ!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ..) ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!
ΜΙΛΟΥΠΑΚΙ, ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ (ΑΔΕΙΑΖΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ)!! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΖΥΓΑΡΙΑ! ΚΑΙ ΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΛΑ.. ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!! ΑΧΧΧΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΡΗΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΠΡΗΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσια κανω το εξης,τα σ/κ λεω οτι το σαββατο θα φαω η ενα μικρο παγωτο,η οτιδηποτε γλυκο αλλα οχι πανω απο 3-4 κουταλιες,δλδ αμα ειναι παστα.δλδ θα φαω να μου φυγει η λιγουρα αλλα λιγο.και τις κυριακες επειδη εχω ρεπο απο την κουζινα και μαγειρευει η μητερα μου,και μαγειρευει ''ασχημα'' τρωω οτι φτιαξει,αλλα σε μικρο πιατακι του γλυκου,λιγη ποσοτητα και μετα γεμιζω ξανα το πιατο αλλα μονο σαλατα.και το βραδυ κανονικα η μισο τοστ με ψωμι ολικης αλεσεως και το ποτηρι γαλα.εχτες το βραδυ ομως,εφαγα το βραδυ μια πιτα σουβλακι με κοτοπουλο ντοματα λιγη σος και μπολικη ντοματα.σημερα ομως ξυπνησα με πολυ ωραια διαθεση,εφαγα τα κορν φλεικσ μου χωρις να πειναω,και μετα γυρισα απο δουλειες,εφαγα σαλατα με μαρουλι,πιπερια κοκκινη ντοματα λιγο καλαμποκι τριμμενο καροτο αγγουρι,εβαλα μια κουταλια της σουπας λαδι αλατακι,και μιση κονσερβα τονο.και πολυ νερο.σε λιγο θα φαω κανα φρουτο ισως 2 αν πεινασω πολυ,γτ το πρωι δν εφαγα φρουτο.ειμαι αποφασισμενη τελος αυτης της βδομαδας να ερθω να σας πω οτι εχω χασει τουλαχιστον 3-4 κιλα!το οτι ζυγιστηκα το σαββατο μου εδωσε πολυ θετικη ενεργεια και δυναμη να συνεχισω.και πηγα εκανα σημερα shopping therapy πηρα κατι φοβερα πανηψυλα πεδιλα και οπως τα δοκιμαζα στον καθρεφτη,λεω,οντως φανηκε λιγο που εχασα βοηθουσε και το παπουτσι,αλλα ανεβηκα ψυχολογικα.και εκτος αυτου το σαββατο βγηκα πηγα σε ενα τεεεεραστιο κλαμπ στην παραλια,και μαρεσε οπως ντυθηκα,εβαλα ενα μαυρο στενο παντελονι μια ωραια ψιλοριχτη λινη μπλουζα απο πανω μαυρη ψιλοδιαφανια,και ψηλα πεδιλα και εκανα ωραιο κοτσο τα μαλλια μου και βαψιμο και ενιωσα μετα απ καιρο,ωραια,και το σημαντικοτερο,στις φωτο δν βγηκα με την μουρη πρησμενη,οπως τα τελευταια 3χρονια.σορρυ για την τεραστια αναρτηση αλλα σας νιωθω φιλες μου και μιλαω οπως θα μιλουσα με εκεινες. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
α κ κατι τελευταιο,παιζει ρολο που το σαββατο ζυγιστηκα 2ρη μερα περιοδοου?οχι τιποτα ναρωτιεμαι μηπως κ ειχα κανα λιγοτερο κιλο κρυμμενο,και παρω μεγαλυτερη χαρα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Maya

Maya
manoula_24xr έγραψε:εγω κοριτσια κανω το εξης,τα σ/κ λεω οτι το σαββατο θα φαω η ενα μικρο παγωτο,η οτιδηποτε γλυκο αλλα οχι πανω απο 3-4 κουταλιες,δλδ αμα ειναι παστα.δλδ θα φαω να μου φυγει η λιγουρα αλλα λιγο.και τις κυριακες επειδη εχω ρεπο απο την κουζινα και μαγειρευει η μητερα μου,και μαγειρευει ''ασχημα'' τρωω οτι φτιαξει,αλλα σε μικρο πιατακι του γλυκου,λιγη ποσοτητα και μετα γεμιζω ξανα το πιατο αλλα μονο σαλατα.και το βραδυ κανονικα η μισο τοστ με ψωμι ολικης αλεσεως και το ποτηρι γαλα.εχτες το βραδυ ομως,εφαγα το βραδυ μια πιτα σουβλακι με κοτοπουλο ντοματα λιγη σος και μπολικη ντοματα.σημερα ομως ξυπνησα με πολυ ωραια διαθεση,εφαγα τα κορν φλεικσ μου χωρις να πειναω,και μετα γυρισα απο δουλειες,εφαγα σαλατα με μαρουλι,πιπερια κοκκινη ντοματα λιγο καλαμποκι τριμμενο καροτο αγγουρι,εβαλα μια κουταλια της σουπας λαδι αλατακι,και μιση κονσερβα τονο.και πολυ νερο.σε λιγο θα φαω κανα φρουτο ισως 2 αν πεινασω πολυ,γτ το πρωι δν εφαγα φρουτο.ειμαι αποφασισμενη τελος αυτης της βδομαδας να ερθω να σας πω οτι εχω χασει τουλαχιστον 3-4 κιλα!το οτι ζυγιστηκα το σαββατο μου εδωσε πολυ θετικη ενεργεια και δυναμη να συνεχισω.και πηγα εκανα σημερα shopping therapy πηρα κατι φοβερα πανηψυλα πεδιλα και οπως τα δοκιμαζα στον καθρεφτη,λεω,οντως φανηκε λιγο που εχασα βοηθουσε και το παπουτσι,αλλα ανεβηκα ψυχολογικα.και εκτος αυτου το σαββατο βγηκα πηγα σε ενα τεεεεραστιο κλαμπ στην παραλια,και μαρεσε οπως ντυθηκα,εβαλα ενα μαυρο στενο παντελονι μια ωραια ψιλοριχτη λινη μπλουζα απο πανω μαυρη ψιλοδιαφανια,και ψηλα πεδιλα και εκανα ωραιο κοτσο τα μαλλια μου και βαψιμο και ενιωσα μετα απ καιρο,ωραια,και το σημαντικοτερο,στις φωτο δν βγηκα με την μουρη πρησμενη,οπως τα τελευταια 3χρονια.σορρυ για την τεραστια αναρτηση αλλα σας νιωθω φιλες μου και μιλαω οπως θα μιλουσα με εκεινες. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
α κ κατι τελευταιο,παιζει ρολο που το σαββατο ζυγιστηκα 2ρη μερα περιοδοου?οχι τιποτα ναρωτιεμαι μηπως κ ειχα κανα λιγοτερο κιλο κρυμμενο,και παρω μεγαλυτερη χαρα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!! ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΟΣΟ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.. ΤΕΛΕΙΑ!!!

Maya

Maya
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕΝΟΥ
ΠΡΩΙ. 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ
12.00 ΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΜΕ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ 4-5 ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΣΑΛΑΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΠΙΠΕΡΙΑ
ΒΡΑΔΥ. ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 7.00 ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΗ ΦΤΑΝΩ..!!! ΜΕ 6 ΧΛΜ/ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 200 ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΑ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ!

Maya

Maya
ΚΑΛΑ Ε, ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΑΙΣΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΛΑΛΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΚΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑΙΕΝΕΛΑ 45 ΛΕΠΤΑ. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΟΕΡΑ ΜΕ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ, ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ!!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΤΡΕΞΑ -ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο Κ... ΜΟΥ- ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 328109 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 13 328109 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΑ 2 ΚΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ..!!! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.. ΑΧ ΒΡΕ ΜΠΕΜΠΟΝΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις