626 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Πεμ Δεκ 01, 2011 6:26 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
να ανοίξουμε ένα θέμα? όντως πολύ ενδιαφέρον είναι
Ναι ναι ναι! Άνοιξε αν θέλεις!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
chicken έγραψε:
να ανοίξουμε ένα θέμα? όντως πολύ ενδιαφέρον είναι
vasoulaki έγραψε:xionatouli plisiazo kai ego alla stin teleftea sinadisi mou eipe i giatros mou oti vlepei proxorimeni egimosini,diladi oti i silipsi exei ginei noritera k oti mesa se afto ton mina tha ton exoume ton mpempouli!!!
eime poli xaroumeni
ade me to kalo ta mpempakia mas kai ola ta mpempakia!!!
ΒΡΕ ΣΟΥΛΑΚΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΠΑΝΤΩς ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙς ΔΕΝ ΣΑς ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ Ο ΜΗΝΑς ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩς ΘΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Σούλα έγραψε:Καλό μήνα σε όλες..
Εδώ δεν μας μπήκε καλά!!!
το πρωί ξύπνησε ο άντρας μου να πάει στην δουλειά στις 6..κάθε πρωί ανάβει αυτός το τζάκι και εγώ ανά μια ώρα βάζω ξύλα...εεεεεεεεε σήμερα πήρε φωτιά η καμινάδα μας
τρέχω κάτω,καπνός παντού,ο Πασχάλης να προσπαθεί να την σβήσει,να τρέχει και ο γείτονας με τον πυροσβεστήρα στο χέρι,η καμινάδα πετούσε σπίθες,οι από πάνω μας να έχουν πνιγεί στον καπνό μέσα στο σπίτι τους και ο άντρας να μας φωνάζει πως κοντέψανε να πεθάνουν και πως φταίει που δεν καθαρήσαμε την καμινάδα !!!ενώ την έχουμε καθαρίσει..
χαμός όλη η οικοδομή και η γειτονιά στο πόδι!!!!το μωρό το πήρε η απέναντι(κάνουμε πολύ παρέα)...ήρθε η πυροσβεστική,είχε σβήσει η φωτιά όμως,ευτυχώς!!!το θέμα είναι πως έχει σοφίτα πάνω και φοβηθήκαμε μην πήρε φωτιά κανένα ξύλο,ο κύριος που μένει εκεί έλειπε,πρόσβαση μηδέν!τέσπα του τηλ και ήρθε ο άνθρωπος..όλα καλά δεν είχε ούτε καπνό μέσα!!!!
τα πόδια έτρεμαν,και έρχεται ο από πάνω και φωνάζει μέσα στον δρόμο σαν παλαβός!μιλάμε τα νεύρα μου είχαν γίνει τσατάλια...του λέω:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για άκου να σου πω!τι μ@λ@κίες είναι συτές που λες??λες να το κάναμε επειδή το θέλαμε?
έλεος..
μπλά μπλά μπλά αυτός ..άκρη δεν βγάζαμε..
εγώ απορούσα,άντε καλά η δικιά μας πήρε φωτιά οκ,αλλά να κάνει ζημιά στο τζάκι του από πάνω δεν μου κάθετε καλά..
ήρθε ένας μάστορας,τα είδε και τα δυο και μας είπε πως είναι εργολαβικό το λάθος,η δύο καμινάδες σε κάποιο σημείο ακουμπάν και αυτό είναι απαράδεκτο,πήρε φωτιά η δικιά μας αλλά έσκασε το από πάνω και του έβγαλε όλον τον καπνό μέσα στο σπίτι..τώρα περιμένουμε και ακόμη έναν να έρθει!!!
πήραμε τον εργολάβο και θέλει να βγάλει την ουρά του από έξω!!άσχετα που όλοι έχουν παράπονα από την δουλειά του,από υδραυλικά μέχρι και μπρίζες.
τώρα δεν μπορούμε να ανάψουμε τζάκι μέχρι να γίνει η ζημιά!!
κατάλαβε και ο από πάνω και έβαλε την ουρά κάτω..
με τον εργολάβο θα γίνει της π.............
κορίτσια έγραψα τόσα και είναι τα μισά!αν κάτσω να τα γράψω όλα θα τελειώσω αύριο...
ΣΚΑΤΑ.....
Σούλα έγραψε:Καλό μήνα σε όλες..
το πρωί ξύπνησε ο άντρας μου να πάει στην δουλειά στις 6..κάθε πρωί ανάβει αυτός το τζάκι και εγώ ανά μια ώρα βάζω ξύλα...εεεεεεεεε σήμερα πήρε φωτιά η καμινάδα μας
...
ΣΚΑΤΑ.....
anthaki έγραψε:...σημερα ηρθε το χαρατσι της Δεη,και τα σηματα! συν η εφορια... καλα κρασια λεμε!!Αντε και Merry Christmas!!
mamamatina έγραψε:Γέιά σας κοριτσούδια! Καλό μήνα. Βρ Σουλάκι, ε΄λπίζω να είναι η αρχή και το τέλος μαζί. Εγώ πήζω με την γκρίνια της μικρής. Κι ακόμη ούτε ένα δόντι!
elena25 έγραψε:Περαστικά σας βρε Σούλα μου! Να είναι το πρώτο και το τελευταίο κακό που σας βρίσκει!
desT έγραψε:Σούλα έγραψε:Καλό μήνα σε όλες..
...
ΣΚΑΤΑ.....
Αμάν βρε κορίτσι πρωτομηνιάτικα τι πάθαμε.
Και μη χειρότερα να λες....anthaki έγραψε:...σημερα ηρθε το χαρατσι της Δεη,και τα σηματα! συν η εφορια... καλα κρασια λεμε!!Αντε και Merry Christmas!!
Καλώς τα δέχτηκες!
Σούλα έγραψε:Τώρα πάω για ύπνο γιατί δεν με κρατούν τα πόδια μου..
καλό βράδυ σε όλες.
CHRISLA2216 έγραψε:σουλα μου, ελπιζω να ειναι το μοναδικο κακο που σας βρηκε..
εγω ειμαι μονη-με τα παιδια- 3 μερες τωρα λειπει ο αντρας μου, και δεν μπορω να κοιμηθω πριν τις 2 το βραδυ με τιποτα.. το πρωι ξυπναμε στις 7 και κουτουλαω ολη μερα μετα..
ειστε ολες καλα?
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καληνυχτα κοριτσια.
mamamatina έγραψε: Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!
Αλικάκι, το έχω ακούσει κι εγώ αυτό. Δεν το ξέρω όμως σίγουρα. Θέλω κι εγώ shopping therapy! Δεν έχω λεφτά όμως! Λέτε να το γράψω στον Άγιο Βασίλη?
αλικακι έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Αμάν βρε Σουλίτσα,τι σας βρήκε...θα μπορούσε όμως να ήταν και χειρότερα,αυτό να σκέφτεσαι!!!
Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια για τον επιχείλιο έρπη...είναι τόσο επικίνδυνο,που δεν πρέπει να φιλάω το παιδάκι μου??Γνωρίζετε???
Όλα τα ψυχοσωματικά μου,μου βγήκαν στην φόρα...σήμερα,θα πάω για shopping therapy,μπας και αισθανθώ καλύτερα...λέω εγώ,τώρα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης