601 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Πεμ Δεκ 01, 2011 2:32 am
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕςςς ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tattooed_snowhite έγραψε:καλο μηνα και απο μενα..
Κατερινουλα φοβερη η φωτο, κουκλακια
σε ευχαριστω πολυ , εβαλα ξυδι και ΑΒΑ και εφυγε ο λεκες, ωραιαdesT έγραψε:stefanakos έγραψε:κοριτσια καλημερα θελω την βοηθεια σας...απανταχου νοικοκυρες , ενωθητε. εριξε ο μικρος αυγο στο χαλι και εχει κανει λεκε, ξερετε πως θα βγει ? εχω και γιορτη την Κυριακη και φαινετε.
Οικολογική μέθοδος από την κυρία Karie Siegel-Maier... (βλ. "περι ξυδιου και σόδας)
"οι περισσότερες τροφές μπορεί να αφαιρεθούν με ασφάλεια με ένα διάλυμα από ξύδι και λίγο υγρό για το πλύσιμο των πιάτων. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε στο ξύδι μερικές σταγόνες από κάποιο αιθέριο έλαιο. Σημείωση: Το ξύδι μερικές φορές μπορεί να ξεθωριάσει τα σκουρόχρωμα χαλιά. Δοκιμάστε πρώτα αυτό το σεύασμα σε μια όχι και τόσο εμφανή περιοχή του χαλιού."
desT έγραψε:
Μεγάλο θέμα η ομοφυλοφιλία!
Ομοφυλόφιλος γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Επομένως, δεν βρίσκω κακό τα παιδιά μας να μαθαίνουν να δεχόνται το γεγονός ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος.
Στην τηλεόραση επίσης προβάλουν πολύ και την απιστία. Δεν άκουσα κανέναν να διαμαρτύρεται; Εμένα αυτό με ενοχλεί περισσότερο.
Να μιλήσουμε δε για την βία ακόμα και στις διαφημίσεις;
Χίλιες φορές να προβάλουν τους γκέι παρά τη βία που ανοίγω την τηλεόραση και αλλάζω κανάλι απογευματιάτικα γιατί έχει σειρές ακατάλληλες για παιδιά.
elena25 έγραψε:desT έγραψε:
Ομοφυλόφιλος γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Επομένως, δεν βρίσκω κακό τα παιδιά μας να μαθαίνουν να δεχόνται το γεγονός ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος.
Στην τηλεόραση επίσης προβάλουν πολύ και την απιστία. Δεν άκουσα κανέναν να διαμαρτύρεται; Εμένα αυτό με ενοχλεί περισσότερο.
Χίλιες φορές να προβάλουν τους γκέι παρά τη βία που ανοίγω την τηλεόραση και αλλάζω κανάλι απογευματιάτικα γιατί έχει σειρές ακατάλληλες για παιδιά.
Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η συζήτηση κορίτσια!
Συμφωνώ γενικά με όσα λέτε. Δέσποινα, ήθελα να σε ρωτήσω, αυτό που λες, ότι γκέι γεννιέσαι δε γίνεσαι, τι εννοείς; Υπάρχει δηλαδή στο dna κάτι που κάνει τον άλλον να έχει αυτές τις σεξουαλικές προτιμήσεις; Πάντα είχα την απορία πώς κάποιος γίνεται γκέι;
χαχαχαχαχαχαχαelena25 έγραψε:Γιατί τα βάλατε με τους ντιντήδες καλέ;
tattooed_snowhite έγραψε:καλως την Βασουλα! τι κανεις πως παμε?
καλα πηγα για ψαλιδα στην κομμωτρια και εφριξε με τα ασπρα μου, της ειπα να ετοιμασει ενα μπλεδακι σε κανα μηνα για τη μερια του ξυρισμενου
σκεφτομαι οτι πλακα πλακα περναει η ωρα με το φορουμ, αυτη η ουρα, ποτε και πως θα γεννησω με εχει ριξει γαμωτο
η ουρα ειναι η πιο δυσκολη σωτηρουλα μου.υπομονη κοριτσακι και θα ερθει και σενα η ωρα σου.ειδα οτι μπηκες και στον μηνα σου.με το καλο και με εναν πονο κοπελα μου.και μην πεφτεις.ανεβα,ανεβα γρηγορα.
υπομονη και σε σενα .με το καλο.tsitomeni έγραψε:Γειά χαρά σε όλες. Χιονατούλα κι εγώ πολύ άσπρο ήξερα οτι έχω αλλά τόσα πολλά... Πρώτη φορά τ'αφήνω τόσους μήνες στο φυσικό. Μάλλον κι εγώ μετά τη γέννα θα το ξαναγυρίσω στην πλατίνα,έστω μια ανταύγια,κατι!!! Κι εγώ θέλω να γεννήσω δεν αντεχω. Και πολύ καούραααααααααααα.
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:desT έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η συζήτηση κορίτσια!
Συμφωνώ γενικά με όσα λέτε. Δέσποινα, ήθελα να σε ρωτήσω, αυτό που λες, ότι γκέι γεννιέσαι δε γίνεσαι, τι εννοείς; Υπάρχει δηλαδή στο dna κάτι που κάνει τον άλλον να έχει αυτές τις σεξουαλικές προτιμήσεις; Πάντα είχα την απορία πώς κάποιος γίνεται γκέι;
ναι ρε κοριτσια κι εγω παντα την ειχα αυτην την απορια... γεννιεσαι λογω των περισσοτερων θηλυκων ορμονων η γινεσαι απο τα προτυπα και τις καταστασεις που ζεις?
elena25 έγραψε:Χωρίς να το έχω ψάξει για να ενημερωθώ, πίστευα πως γκέι γίνεται κάποιος (είτε άντρας είτε γυναίκα) καθαρά λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων, λόγω του ότι δηλαδή τους άρεσε περισσότερο το σεξ με άτομα του ίδιου φύλου. Και γενικά δεν συμφωνούσα με όσους έλεγαν ότι γκέι γεννιέται κάποιος.
Τώρα όμως βλέπω ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι το λένε αυτό και αρχίζω να αναρωτιέμαι. Μιλάνε για ορμόνες και dna και σκέφτομαι πως για να το λένε τόσοι πολλοί ίσως έχουν κάποιο δίκιο. Πώς καθορίζεται όμως αυτό με τις ορμόνες; Τι συμβαίνει δηλαδή και σε έναν άντρα υπάρχουν περισσότερες θηλυκές ορμόνες ή σε μια γυναίκα αντρικές;
Γενικά, μεγάλο κεφάλαιο η ομοφυλοφιλία. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους γκέι. Το μόνο που με ενοχλεί είναι πως μερικοί προσπαθούν να πείσουν ότι αυτό που κάνουν εκείνοι είναι το σωστό και το απολύτως φυσιολογικό. Όπως φαντάζομαι θα ενοχλεί και εκείνους όταν κάποιος στρέιτ προσπαθεί να τους πείσει πως η ομοφυλοφυλία είναι αρρώστια. Για παράδειγμα με ενοχλεί αυτό που κάνει ο Βαλλιανάτος. Θεωρεί πως όλοι οι άντρες και όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι γκέι. Και τις απόψεις των στρέιτ τις ακυρώνει και τις απαξιώνει. Από αυτή την άποψη και μόνο με ενοχλεί η συμπεριφορά του, όχι γιατί είναι γκέι.
Τώρα αν κάνω γιο και μου πει πως είναι ομοφυλόφιλος, εντάξει δε θα πετάξω και από τη χαρά μου αλλά θα το αποδεχτώ. Και θα προσπαθήσω να μην τον κάνω να νιώθει άσχημα για αυτό. Το ίδιο και για την κόρη μου.
chicken έγραψε:
Τώρα είναι πολύ ευτυχισμένος με το αγόρι του και θα παντρευτούν κιόλας του χρόνου
elena25 έγραψε:chicken έγραψε:
Τώρα είναι πολύ ευτυχισμένος με το αγόρι του και θα παντρευτούν κιόλας του χρόνου
Γίνεται αυτό; Άλλαξε η νομοθεσία;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης