676 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Παρ Δεκ 02, 2011 3:19 am
evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι έγραψε:αλλαξα την υπογραφη μου φαινεται το σπορακι μου?
ναιιιιιιιιιιιι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:αλλαξα την υπογραφη μου φαινεται το σπορακι μου?
trilly έγραψε:Ευάκι έγραψε:αλλαξα την υπογραφη μου φαινεται το σπορακι μου?
φαινεται! φαινεται! με το καλο κι απο μενα!
evvi έγραψε:σημερα γινομαστε 3 μηνων!!! ολοκληροι αντρες!!!!!!
Ευάκι έγραψε:evvi έγραψε:σημερα γινομαστε 3 μηνων!!! ολοκληροι αντρες!!!!!!
χρονια σας πολλα!!!!!!!!
το νου σας στο γραμματοκιβωτιο,θα ερθει οπου να'ναι το χαρτι να περασει περιοδευον!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
black beauty έγραψε:σε ρωταω γιατι με αγχωνει λιγο το θεμα αυτο,εμας δεν μας κουνιουνται ακομα,πες μου εσυ που εισαι πιο εμπειρη,πως το καταλαβατε ειχε αρχισει να ποναει πρωτα και μετα να κουνιεται η κατευθειαν αρχισε να κουνιεται?
και επισης ποσος καιρος περασε απο τοτε που κουνιοταν μεχρι να βγει τελικα?
θελω να ειμαι προετοιμασμενη!
elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Έχω πολλά νεύρα και δεν ξέρω ποιος θα πληρωσει τη νύφη!Σήμερα πήραμε το σκυλάκι στο σπίτι και μόλις το είδανε οι "αγαπημένες" γειτόνισες αρχίσανε "Τι αυτό θα το έχουμε εδώ όλο το μεσημέρι?" και η απάντηση "Όχι το πήρα να δω αν ταιριάζει με το κανάπε αν όχι θα το πετάξω στα σκουπίδια".Αι στο γκιόσες.
blackrose έγραψε:Ευάκι έγραψε:evvi έγραψε:σημερα γινομαστε 3 μηνων!!! ολοκληροι αντρες!!!!!!
χρονια σας πολλα!!!!!!!!
το νου σας στο γραμματοκιβωτιο,θα ερθει οπου να'ναι το χαρτι να περασει περιοδευον!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
Ευακιιιιιιιι ουιιιιι εισαι εγκυουλαααααααααααα τι καλα!!!!! σου ειχα γραψει και στο θεμα μανουλες ιουλιου!!!! ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευη μου ειδες πως περναει ο καιρος???????!!!!!τι καλα!!!
thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Έχω πολλά νεύρα και δεν ξέρω ποιος θα πληρωσει τη νύφη!Σήμερα πήραμε το σκυλάκι στο σπίτι και μόλις το είδανε οι "αγαπημένες" γειτόνισες αρχίσανε "Τι αυτό θα το έχουμε εδώ όλο το μεσημέρι?" και η απάντηση "Όχι το πήρα να δω αν ταιριάζει με το κανάπε αν όχι θα το πετάξω στα σκουπίδια".Αι στο γκιόσες.
looool ελεος πια!!! καλα εκανες κουκλα μου...τι σκυλακι πηρατε?
trilly έγραψε:να ρωτησω κατι? η κορη μου πριν λιγο καιρο εκλεισε το ετος και εχει 9 δοντακια. πως πρεπει να της τα καθαριζω? με γαζουλα?
που εισαι κοπελιτσα μου?ολα καλα?ο γιωργος?εχεις πηξει?ο σπυρος καλα?φιλιαααααααantonia32 έγραψε:βιβη και εγω τρεχω σαν την τρελη και μου εχετε λειψει ολες παρα παρα πολυ! κουκλος ο Διουσακης! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!! Κατεριναι μου και εσυ μου ελειψες και η φλωρα και η λιτσα και η νινα και η ελενα! ΑΧ! φιληστε μου ολες τα παιδακια σας και σε λιγο καιρο θα τα λεμε πιο ελευθερα γτ προς το παρων δουλευω οοοοοληηηη μερα! Σας φιλώ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Α! βιβη αυριο θα σου στειλω τα καλαθια! δε σε ξεχασα αλλα τωρα με τα Χριστουγεννα ολη μερα προετοιμαζω υλικα και χειροτεχνιες για το νηπιαγωωγειο!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γειαααααααααα
merci και για το κοπλιμαν και ανταποδιδω.
athina24 έγραψε:καλησπερα!!!!!!τι κανετε???
ελα ρε αληθεια?απο τοτε?το καημενο.καλα ο γιατρος λαθος διαγνωση εκανε?και ειναι και μωρο ακομα,κριμα.ευτυχως συνερχεται.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γειαααααααααα
merci και για το κοπλιμαν και ανταποδιδω.
τι κανετε? πως ειναι τα παιδακια σας?
εμενα η μικρη τωρα αρχιζει και συνερχεται ! ω ναι απο τοτε... απο λαρυγγιτιδα το γυρισε σε βρογχειολιτιδα και ολα αυτα γιατι ειναι μ@#κας ο γιατρος ... αλλαξα γιατρο και τωρα κανουμε μασκα πινουμε σταγονες αντιβιωση και μια αλοιφη στη μυτη ενα καρο πραγματα δλδ αλλα ευτυχως συνερχεται! ουφφ τι περασα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης