701 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Παρ Δεκ 02, 2011 7:40 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
μετα απο μερεςςςςς βγαζω τα φρυδια μου!
και ομολογω οτι θα ακολουθησω και εγω...κοντευω να γινω σαν τον Καραμανλη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evvi έγραψε:
μετα απο μερεςςςςς βγαζω τα φρυδια μου!
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια καλησπερα, να ρωτησω τις μανουλες, ο υπερηχος 4D ΕΙΧΕ καμια σχεση με το μωρακι σας αφου γεννηθηκε? εμοιαζε με την εικονα που ειχατε δει?
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια καλησπερα, να ρωτησω τις μανουλες, ο υπερηχος 4D ΕΙΧΕ καμια σχεση με το μωρακι σας αφου γεννηθηκε? εμοιαζε με την εικονα που ειχατε δει?
τι υπερηχως ειναι αυτος κ ποτε τον κανεις!!θελω κ εγω!!κοριτσια τι κανετε!!εγω επεσα πριν λιγο κ φοβηθηκα παρα πολυ ευτηχως πιστευω δεν χτυπησα,επεσα στα σκαλια λες κ καποιος με εσπρωξε κ εβαλα το χερι μου μν χτυπισω στην κοιλια μουthequeen86 έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια καλησπερα, να ρωτησω τις μανουλες, ο υπερηχος 4D ΕΙΧΕ καμια σχεση με το μωρακι σας αφου γεννηθηκε? εμοιαζε με την εικονα που ειχατε δει?
ΙΔΙΟΣ Κ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟΣ!!! ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΤΗ
δεν ξερω μπωρει λιγο να τρανταχτικα γτ με πονεσε δεξια στα πλαγια σαν βελονι για δευτερολεπτα αλλα ειμαι ενταξει τωρα!!βρηκα βανια μου στο ελενα καλη μου φενεται θα δειξηβανια έγραψε:Μαρίνα είσαι σίγουρη ότι δεν χτύπησες η ότι δεν τραντάχτηκες; ε ρε Μαρίνα να προσέχεις παιδάκι μου. Πάρε το γιατρό σου και πες το τελικά τη έκανες με γιατρό; που θα γεννήσεις ; μεγάλωσε η κοιλίτσα πολύ άντε με το καλό βρε
tattooed_snowhite έγραψε:γνωριζατε οτι στο ''πολυαγαπημενο'' κατα τα αλλα facebook απαγορευετε να αναρτησεις φωτογραφιες θηλασμου?
ενω καθημερινα υπερφορτωνει απο προστηχο, γυμνο, με βια και ουτε εγω ξερω τι αλλο υλικο?
ευγε
black beauty έγραψε:σε ρωταω γιατι με αγχωνει λιγο το θεμα αυτο,εμας δεν μας κουνιουνται ακομα,πες μου εσυ που εισαι πιο εμπειρη,πως το καταλαβατε ειχε αρχισει να ποναει πρωτα και μετα να κουνιεται η κατευθειαν αρχισε να κουνιεται?
και επισης ποσος καιρος περασε απο τοτε που κουνιοταν μεχρι να βγει τελικα?
θελω να ειμαι προετοιμασμενη!
Ευάκι έγραψε:αλλαξα την υπογραφη μου φαινεται το σπορακι μου?
elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Έχω πολλά νεύρα και δεν ξέρω ποιος θα πληρωσει τη νύφη!Σήμερα πήραμε το σκυλάκι στο σπίτι και μόλις το είδανε οι "αγαπημένες" γειτόνισες αρχίσανε "Τι αυτό θα το έχουμε εδώ όλο το μεσημέρι?" και η απάντηση "Όχι το πήρα να δω αν ταιριάζει με το κανάπε αν όχι θα το πετάξω στα σκουπίδια".Αι στο γκιόσες.
tatijana έγραψε:Eimai sto κτελ κατεβαινω Αθηνα...Αντε να δω τι και ποιον θα πρωτοπρολαβω να δω...Μου λειπει ηδη το παιδι μου κ ο αντρας μου..Κυριακη επιστροφη...
Καλα ειστε κοριτσακια;Σας στελνω τα μακια μου....
tattooed_snowhite έγραψε:ω ναι παιδια ιδου και το c/p μου το εδειξε ο αντρας μου :
Το Facebook δεν επιτρέπει να «ανεβαίνουν» φωτογραφίες θηλασμού.
Μπορεί να έχετε δει πολλές φωτογραφίες γυμνών γυναικών ή ανδρών ή ακόμα και σελίδες που προωθούν τη βία αλλά το Facebook είναι αυστηρό σε κάποια θέματα και δεν επιτρέπει να «ανέβουν» στα προφίλ φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν. Τελευταία πάνω από 1.000 γυναίκες που προσπάθησαν να «ανεβάσουν» τέτοια φωτογραφία έλαβαν μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται.
anthaki έγραψε:....γιατι αμα πινω ελληνικο νιωθω σαν γιαγια??...
αν το κανεις τοτε ΝΑΙ εχεις προβλημα!!!tattooed_snowhite έγραψε:anthaki έγραψε:....γιατι αμα πινω ελληνικο νιωθω σαν γιαγια??...
μηπως κανεις θορυβο την ωρα που ρουφας τον καφε και μετα κανεις ενα ''αααααα'' ?
γιατι καλε νιωθεις γιαγια?και ομως εμεις η νεολαια πινουμε πολυ τον ελληνικο.εγω πινω ακομα και το καλοκαιρι,ειχα να πιω φραπε 6 χρονια.ξεκινησα ξανα φετος προς το τελος του καλοκαιριου.ζεστο δεν πινω γιατι με πειραζει στο στομαχι και δεν μου αρεσει.anthaki έγραψε:....γιατι αμα πινω ελληνικο νιωθω σαν γιαγια??...
evvi έγραψε:αν το κανεις τοτε ΝΑΙ εχεις προβλημα!!!tattooed_snowhite έγραψε:anthaki έγραψε:....γιατι αμα πινω ελληνικο νιωθω σαν γιαγια??...
μηπως κανεις θορυβο την ωρα που ρουφας τον καφε και μετα κανεις ενα ''αααααα'' ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης