826 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Δευ Δεκ 05, 2011 3:47 pm
TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κοριτσια.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καληνυχτα κοριτσια.
stefanakos έγραψε:κοριτσια καλησπερα να σας ρωτησω κατι ασχετο ? εσεις τα εσωρουχα σας τα πλενετε ξεχωριστα απο τα υπόπλοιπα ρουχα ? διαβασα σε ένα περιοδικο οτι μπορουν να μεταδωθουν διαφορες ασθενειες , αν πλενονται μαζι.
mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πλακα κανεις?ποια μοναδικη?εγω νομιζα πωε μονο ο δικος μου ειναι ετσι.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η πλακα ειναι οτι εμεις οι γυναικες βλεπουμε και ενα βημα μακρια και αν τους πεις κατι θυμωνουν κιολας.evvi έγραψε:mama katerina έγραψε:
εδω ΟΧΙ μπραβο του... και μετα να φανταστω γελαγε εεεε??? πωπω ολοι ιδιοι ειναι!!!
ναι γελαγε καλα επιτηδες το εκανα????
εγω γτ μιλαω βρε ανθρωπε τοση ωρα???
αφου ξερω θα την κανεις την πατατα πριν απο εσενα!!!!
χθες το βραδυ εκανε εμετο η μικρη(δεν ξερω τον λογο),εγω ημουν στο μπανιο και λουζομουν.την ακουω να κλαιει,αλλα φανταζομαι οτι κλαιει επειδη δεν με βλεπει.οταν βγηκα(ευτυχως δεν αργησα) μου λεει "ελα παρτην εκανε εμετο¨" και το ειχε το παιδι το μωρο με τον εμετο στα ρουχα του και περιμενε να τελειωσω.δηλαδη αν αργουσα ετσι θα το ειχε,απορω. περνω την μικρη να την αλλαξω και καθεται,"μαζεψε τον εμετο απο το χαλι θα ποτισει".εβαλε σε ενα μπολ δυο δαχτυλα νερο και ετριβε τον εμετο πανω στο χαλι
τα νευρα μου. του λεω πως να κανει και μουυ την ειπε κιολας.εννοειτε οτι το ξανακανα μετα αλλα σημερα μου μυριζε το γαλα και το ξανακανα.τα ακουσε βεβαια για τα καλα.
χαχαχαχαχχα κοριτσια σορυ που γελαω αλλα χαιρομαι που δεν ειμαι η μοναδικη!!! σαν να βλεπω εμας!!!!
κι εγωωωω! αχαχαχχαχαχα τα ξεφτερια μας!!!!!!!
αλικακι έγραψε:Απορία...αν φορέσω στον γιο μου κοντομάνικο πουκαμισάκι,είναι πολύ ωραίο χρώμα κόκκινο καρό,που το μανικάκι πέφτει περίπου στον αγκώνα,και από μέσα μπλε σκούρο ζιβάγκο,πως θα είναι λέτε???
Καλά ότι θα είναι κούκλος δεν το συζητώ,χαχα,αλλά λέω.. πάει το κοντομάνικο...ή θα με κοροιδεύουν????
Μήπως να του βάλω μακρυμάνικο με σηκωμένα τα μανίκια???Help!!!!!!
manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Απορία...αν φορέσω στον γιο μου κοντομάνικο πουκαμισάκι,είναι πολύ ωραίο χρώμα κόκκινο καρό,που το μανικάκι πέφτει περίπου στον αγκώνα,και από μέσα μπλε σκούρο ζιβάγκο,πως θα είναι λέτε???
Καλά ότι θα είναι κούκλος δεν το συζητώ,χαχα,αλλά λέω.. πάει το κοντομάνικο...ή θα με κοροιδεύουν????
Οχι γτ???Ισα ισα που πουλιουνται τετοια ετοιμα,με κοντο μανικι.Αν απο μεσα ειναι ζεστουλης κ καλυμμενο το στηθος τοτε μην ανυσηχεις!
Αχ λατρευω συνδυασμο κοκκινο μπλε!
αλικακι έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Απορία...αν φορέσω στον γιο μου κοντομάνικο πουκαμισάκι,είναι πολύ ωραίο χρώμα κόκκινο καρό,που το μανικάκι πέφτει περίπου στον αγκώνα,και από μέσα μπλε σκούρο ζιβάγκο,πως θα είναι λέτε???
Οχι γτ???Ισα ισα που πουλιουνται τετοια ετοιμα,με κοντο μανικι.Αν απο μεσα ειναι ζεστουλης κ καλυμμενο το στηθος τοτε μην ανυσηχεις!
Σ'ευχαριστώ!!!!Είναι τέλειος συνδιασμός,ναι!!!Πουλιούνται ε??Δεν έχω δει και το'χα απορία.Μην μας περάσουν και για άμοδους!!!(Δικιά μου λέξη)
manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Απορία...αν φορέσω στον γιο μου κοντομάνικο πουκαμισάκι,είναι πολύ ωραίο χρώμα κόκκινο καρό,που το μανικάκι πέφτει περίπου στον αγκώνα,και από μέσα μπλε σκούρο ζιβάγκο,πως θα είναι λέτε???
Σ'ευχαριστώ!!!!Είναι τέλειος συνδιασμός,ναι!!!Πουλιούνται ε??Δεν έχω δει και το'χα απορία.Μην μας περάσουν και για άμοδους!!!(Δικιά μου λέξη)
Χαχα αμοδος ε???Οχι καλε δν θαειναι αμοδο το παιδι...Δοκιμασε το πρωτα να δεις αν σαρεσει με το ματι....
αλικακι έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Απορία...αν φορέσω στον γιο μου κοντομάνικο πουκαμισάκι,είναι πολύ ωραίο χρώμα κόκκινο καρό,που το μανικάκι πέφτει περίπου στον αγκώνα,και από μέσα μπλε σκούρο ζιβάγκο,πως θα είναι λέτε???
Χαχα αμοδος ε???Οχι καλε δν θαειναι αμοδο το παιδι...Δοκιμασε το πρωτα να δεις αν σαρεσει με το ματι....
Στο μάτι είναι τέλεια!!!!Φαντάζομαι πάνω του!!!!Αυτά θα του βάλω!!!!!
Σ'ευχαριστώ και πάλι!!!!!
manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Απορία...αν φορέσω στον γιο μου κοντομάνικο πουκαμισάκι,είναι πολύ ωραίο χρώμα κόκκινο καρό,που το μανικάκι πέφτει περίπου στον αγκώνα,και από μέσα μπλε σκούρο ζιβάγκο,πως θα είναι λέτε???
Στο μάτι είναι τέλεια!!!!Φαντάζομαι πάνω του!!!!Αυτά θα του βάλω!!!!!
Σ'ευχαριστώ και πάλι!!!!!
Τιποτα καλε...Θαναι κοκετος(δικια μου λεξη χαχαχαχχαχ)
manoula_24xr έγραψε:mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πλακα κανεις?ποια μοναδικη?εγω νομιζα πωε μονο ο δικος μου ειναι ετσι.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η πλακα ειναι οτι εμεις οι γυναικες βλεπουμε και ενα βημα μακρια και αν τους πεις κατι θυμωνουν κιολας.evvi έγραψε:mama katerina έγραψε:
εδω ΟΧΙ μπραβο του... και μετα να φανταστω γελαγε εεεε??? πωπω ολοι ιδιοι ειναι!!!
χθες το βραδυ εκανε εμετο η μικρη(δεν ξερω τον λογο),εγω ημουν στο μπανιο και λουζομουν.την ακουω να κλαιει,αλλα φανταζομαι οτι κλαιει επειδη δεν με βλεπει.οταν βγηκα(ευτυχως δεν αργησα) μου λεει "ελα παρτην εκανε εμετο¨" και το ειχε το παιδι το μωρο με τον εμετο στα ρουχα του και περιμενε να τελειωσω.δηλαδη αν αργουσα ετσι θα το ειχε,απορω. περνω την μικρη να την αλλαξω και καθεται,"μαζεψε τον εμετο απο το χαλι θα ποτισει".εβαλε σε ενα μπολ δυο δαχτυλα νερο και ετριβε τον εμετο πανω στο χαλι
τα νευρα μου. του λεω πως να κανει και μουυ την ειπε κιολας.εννοειτε οτι το ξανακανα μετα αλλα σημερα μου μυριζε το γαλα και το ξανακανα.τα ακουσε βεβαια για τα καλα.
χαχαχαχαχχα κοριτσια σορυ που γελαω αλλα χαιρομαι που δεν ειμαι η μοναδικη!!! σαν να βλεπω εμας!!!!
Α απο τετοια αλλο τιποτα.Ωρες ωρες απορω τι ακριβως σκεφτονται κατι τετοιες στιγμες.Εμενα ο δικος μου οταν ημικρη ηταν πιο μωρο κι εκανε ακομαεμετους πανω στα χαλια κτλ,μια μερα ξεκιναει κανει εμετο κι τι κανει το ξεφτερι μου????Οπως ξερνουσε το παιδι την επιασε κ την πηρε κατω απο τις μασχαλες στο μπανιο,με αποτελεσμα η μικρη να ξερασει οτι υπηρχε στο περασμα,χαλια καναπεδες τραπζακια διαδρομο κι το μισο μπανιο.Δν μπορουσα καν να πλησιασω,βρομαγε ολο το σπιτι εμετους.Πας καλα του λεω τι κανεις??????Κι το αλλο το θεικο που με εξοργιζει.Οποτε κανουμε μαζι μπανιο με τη μικρη τον φωναζω να την παρει μεχρι να ξενερισω τα μαλλια μου.Κι παντα εχω ετοιμα τ ρουχα της πανω στον καναπε.Παιρνει τη μικρη,την βαζει με τη πετσετα στο καναπε,τν σκεπαζει εμε τη κουβερτα τ καναπε,κι περιμενεει να βγω να τ πω ντυσε την.
Με τρελαινει μεσα στο σπιτι να μην παιρνουν πρωτοβουλιες για μερικα πραγματα κι να πρεπει σαν μαμαδες να πουμε εμεις κανε αυτο κανε εκεινο,σαν μωρα ειναι.Αμαν δλδ.
Α κι τωρα να πω κι μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
αλικακι έγραψε:καλημερα να τους χαιρεσαι, και εμενα γιορταζει ο αντρας μου. και εγω μαζι τα επλενα αλλα τωρα λεω να τα πλενω ξεχωριστα μετα απο αυτα που διαβασαstefanakos έγραψε:κοριτσια καλησπερα να σας ρωτησω κατι ασχετο ? εσεις τα εσωρουχα σας τα πλενετε ξεχωριστα απο τα υπόπλοιπα ρουχα ? διαβασα σε ένα περιοδικο οτι μπορουν να μεταδωθουν διαφορες ασθενειες , αν πλενονται μαζι.
Δεν το'ξερα καθόλου!!Εγώ τα πλένω όλα μαζί.
Πολύ καλημέρα σε όλες!!!
Σήμερα έχει γεννέθλια ο αντρούλης μου και γιορτάζει ο αδερφός μου!!
Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!
evvi έγραψε:manoula_24xr έγραψε:mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πλακα κανεις?ποια μοναδικη?εγω νομιζα πωε μονο ο δικος μου ειναι ετσι.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η πλακα ειναι οτι εμεις οι γυναικες βλεπουμε και ενα βημα μακρια και αν τους πεις κατι θυμωνουν κιολας.evvi έγραψε:mama katerina έγραψε:
Α απο τετοια αλλο τιποτα.Ωρες ωρες απορω τι ακριβως σκεφτονται κατι τετοιες στιγμες.Εμενα ο δικος μου οταν ημικρη ηταν πιο μωρο κι εκανε ακομαεμετους πανω στα χαλια κτλ,μια μερα ξεκιναει κανει εμετο κι τι κανει το ξεφτερι μου????Οπως ξερνουσε το παιδι την επιασε κ την πηρε κατω απο τις μασχαλες στο μπανιο,με αποτελεσμα η μικρη να ξερασει οτι υπηρχε στο περασμα,χαλια καναπεδες τραπζακια διαδρομο κι το μισο μπανιο.Δν μπορουσα καν να πλησιασω,βρομαγε ολο το σπιτι εμετους.Πας καλα του λεω τι κανεις??????Κι το αλλο το θεικο που με εξοργιζει.Οποτε κανουμε μαζι μπανιο με τη μικρη τον φωναζω να την παρει μεχρι να ξενερισω τα μαλλια μου.Κι παντα εχω ετοιμα τ ρουχα της πανω στον καναπε.Παιρνει τη μικρη,την βαζει με τη πετσετα στο καναπε,τν σκεπαζει εμε τη κουβερτα τ καναπε,κι περιμενεει να βγω να τ πω ντυσε την.
Με τρελαινει μεσα στο σπιτι να μην παιρνουν πρωτοβουλιες για μερικα πραγματα κι να πρεπει σαν μαμαδες να πουμε εμεις κανε αυτο κανε εκεινο,σαν μωρα ειναι.Αμαν δλδ.
Α κι τωρα να πω κι μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
πωπω ολοι τα ιδια να κανουν ομως!!!!!!!
Lilliput έγραψε:Angie_77 έγραψε:Ότι το κεφάλι μου είναι βαρύ σαν καρπούζι. Κοιμήθηκα καμιά ωρίτσα αργά το μεσημέρι και τώρα που ξύπνησα το κεφάλι είναι πιο βαρύ από το σώμα.
Την Τετάρτη φεύγει και ο άντρας μου τελικά και είμαι στα χάι μου
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο αλλά εγώ δεν το "βλέπω". Είναι σαν να μην υπάρχει δηλ.
Γενικά δεν με συγκινεί τίποτα πια και αυτό θα κρατήσει για πολύυυυυ καιρό!!!
Σας μελαγχόλησα? Σόρυ !!!!evvi έγραψε:
και εγω σε μια παρομοια κατασταση ειμαι........
Γιατί βρε Ευάκι κι εσύ?? Τι έχεις??
Περαστικά βρε κοριτσάκια!
Υπομονή.
Angie_77 έγραψε:Lilliput έγραψε:Angie_77 έγραψε:Ότι το κεφάλι μου είναι βαρύ σαν καρπούζι. Κοιμήθηκα καμιά ωρίτσα αργά το μεσημέρι και τώρα που ξύπνησα το κεφάλι είναι πιο βαρύ από το σώμα.
Την Τετάρτη φεύγει και ο άντρας μου τελικά και είμαι στα χάι μου
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο αλλά εγώ δεν το "βλέπω". Είναι σαν να μην υπάρχει δηλ.
Γενικά δεν με συγκινεί τίποτα πια και αυτό θα κρατήσει για πολύυυυυ καιρό!!!
Σας μελαγχόλησα? Σόρυ !!!!evvi έγραψε:
και εγω σε μια παρομοια κατασταση ειμαι........
Γιατί βρε Ευάκι κι εσύ?? Τι έχεις??
απο 1/1 γυρναω στην δουλεια, ο αντρας μου θα δουλευει τις γιορτες. δε λεω αλλοι παρακαλανε για δουλεια και εμεις εχουμε αναγκη τα λεφτα αλλα δε θελω να αφησω το μικρο μου απο τωρα, και δε θελω σε καμια περιπτωση να διακοψω το θηλασμο. επισης με ενοχλει που το μωρο θα πηγαινει μια στην μια γιαγια και μια στην αλλη. θα κακομαθει αλλα θα του λεει η μια και αλλα η αλλη αλλα εμεις το παιδι θα γινει μπαλακι. με σκανε ολα αυτα!!!! μακαρι να γινοταν ενα θαυμα και να μην πηγαινα ή εστω να πηγαινα αργοτερα
Περαστικά βρε κοριτσάκια!
Υπομονή.
Thanks Ιωάννα μου, θα περάσει που θα πάει ???
Α και καλημέρα σε όλες !!!!
αλικακι έγραψε:
Πολύ καλημέρα σε όλες!!!
Σήμερα έχει γεννέθλια ο αντρούλης μου και γιορτάζει ο αδερφός μου!!
Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!
αλικακι έγραψε:Απορία...αν φορέσω στον γιο μου κοντομάνικο πουκαμισάκι,είναι πολύ ωραίο χρώμα κόκκινο καρό,που το μανικάκι πέφτει περίπου στον αγκώνα,και από μέσα μπλε σκούρο ζιβάγκο,πως θα είναι λέτε???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης