851 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Τρι Δεκ 06, 2011 6:20 am
TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια.
χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν.
χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα σε ολες! χρονια πολλα σε εορταζουσες/οντες!
Βιβιανακι και γω στα νταουν μου ειμαι , επειδη κοντευουμε, πως εισαι?
εγω κοντεψα να γεννησω προχθες
εκλεισες ραντεβουδακι?
Vivian έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα σε ολες! χρονια πολλα σε εορταζουσες/οντες!
Βιβιανακι και γω στα νταουν μου ειμαι , επειδη κοντευουμε, πως εισαι?
εγω κοντεψα να γεννησω προχθες
εκλεισες ραντεβουδακι?
Κοριτσακι μου τωρα το ειδα!! Αστα να πανε εχω νευρα που ανετα σκοτωνω ανθρωπο!!
Εχω εντονες συσπασεις και δεν βλεπω να αντεχω μεχρι τις 26 που εχω κλεισει ραντεβου! Εχω παλι αυριο ραντεβου γιατι και εγω χτες κοντεψα να γεννησω!
Εσυ αγαπη μου πως εισαι τωρα;;
mama katerina έγραψε:αλικακι έγραψε:
Πολύ καλημέρα σε όλες!!!
Σήμερα έχει γεννέθλια ο αντρούλης μου και γιορτάζει ο αδερφός μου!!
Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!
να τους χαιρεσαι!!!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!αλικακι έγραψε:Απορία...αν φορέσω στον γιο μου κοντομάνικο πουκαμισάκι,είναι πολύ ωραίο χρώμα κόκκινο καρό,που το μανικάκι πέφτει περίπου στον αγκώνα,και από μέσα μπλε σκούρο ζιβάγκο,πως θα είναι λέτε???
Καλά ότι θα είναι κούκλος δεν το συζητώ,χαχα,αλλά λέω.. πάει το κοντομάνικο...ή θα με κοροιδεύουν????
Μήπως να του βάλω μακρυμάνικο με σηκωμένα τα μανίκια???Help!!!!!!
ναι να το κανεις ετσι θα ειναι τελειο και φυσικα γινεται!!!!
manoula_24xr έγραψε:Εμενα με πειραξε πολυ,οπως ειπες πεειδη χανεις κατι δικο σου,τοτε ειχα μεσα φωτο της μικρης τ αντρα μου του πατερα μου ολοκληρο αλμπουμ
Κι εκτος αυτου ηταν κ το πρωτο ακριβο πορτοφολι που αγορασα κι το ειχα χροοοονια ειχε αρχισει κ σκιζοταν κτλ,αλλα τ ηθελα.Εχασα κ ταυτοτητες κτλ κι διαφορα.Αστα!
βανια έγραψε:εμ δε το έλεγες ρε Αλίκη να σου κάνει πλήρη περιγραφή εν τω μεταξύ έχει και άποψη για τα πάντα . Η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ απο το να βλέπει κάτι άλλες αηδίες που βάζει άσε τελειώνει και τη θα βλέπουμε μετά ;
αλικακι έγραψε:Αλήθεια,βρε κοπελιές,για ρωτήστε τα καμάρια σας...τι έγινε με τα διαμάντια?????
manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Αλήθεια,βρε κοπελιές,για ρωτήστε τα καμάρια σας...τι έγινε με τα διαμάντια?????
Τα διαμαντια τα εχει ο Ααραβαντινος(πατερας της εριετας κ τ λουκα) πως τν λενε ο οποιος δν ειναι νεκρος κι τα εκλεψε απο την Νταιζη τν οποια παρακολουθουσε.Τωρα η συνεχια αυριο στο τελευταιο.
florentiab έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Αλήθεια,βρε κοπελιές,για ρωτήστε τα καμάρια σας...τι έγινε με τα διαμάντια?????
Τα διαμαντια τα εχει ο Ααραβαντινος(πατερας της εριετας κ τ λουκα) πως τν λενε ο οποιος δν ειναι νεκρος κι τα εκλεψε απο την Νταιζη τν οποια παρακολουθουσε.Τωρα η συνεχια αυριο στο τελευταιο.
ποια διαμάντια;
ποιος έιναι ο Αραβαντινός; ποιος είναι ο Λουκάς;
γιατί μιλάτε βρε κορίτσια;
καλημερα κοριτσια μηπως ειδε καμια εχθες απο τις 7 και μετα τον πειρασμο γιατι ελειπα ?florentiab έγραψε:florentiab έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Αλήθεια,βρε κοπελιές,για ρωτήστε τα καμάρια σας...τι έγινε με τα διαμάντια?????
ποια διαμάντια;
χαχαχαχαχα
σόρυ τώρα το είδα! από τα μυστικά της εδέμ!
manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Αλήθεια,βρε κοπελιές,για ρωτήστε τα καμάρια σας...τι έγινε με τα διαμάντια?????
florentiab έγραψε:florentiab έγραψε:manoula_24xr έγραψε:αλικακι έγραψε:Αλήθεια,βρε κοπελιές,για ρωτήστε τα καμάρια σας...τι έγινε με τα διαμάντια?????
ποια διαμάντια;
χαχαχαχαχα
σόρυ τώρα το είδα! από τα μυστικά της εδέμ!
stefanakos έγραψε:
Angie_77 έγραψε:Καλημέρες !!!!
Θέλω να καπνίσω ένα πακέτο τσιγάρα (κατά προτίμηση marlboro που έκανα και παλιά) και να πιω ένα ουισκάκι ή ό,τι να ναι τέλοσπάντων !!!
Αλλά ακόμα θηλάζω και δεν μπορώ.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης