Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
700 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 700 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

1001Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 11:46 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απλα να σας ενημερωσω πως δανεια, καρτες κατω απο ενα ποσο πλεον παραγραφονται...απλα δεν το λενε οι τραπεζες επειδη δεν τους συμφερει ενας γνωστος μου ειχε προβλημα κ ρωτησα τον λογιστη μας κ μου ειπε πως ισχυει...ρωτα κ εσυ...δεν εχει ο κοσμος πλεον να πληρωσει δεν ειστε οι μονοι...

1002Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 12:56 pm

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η πουπιτσα μου κοιμηθηκε ευτυχως! Ο υπνοσακος κοριτσια με εχει σωσει γιατι η μπουμπου εχει την κουλη συνηθεια ο,τι πανι, κουβερτα, πετσετα βρει, να το βαζει στο προσωπο της και να σκεπαζεται και να κλωτσαει σα να παθαινει ασφυξια!!Αν ειναι δυνατον!Ενώ με τον υπνοσακο δεν μπορει να το κανει και ειναι και σκεπασμενες οι πλατουλες της ολη νύχτα!Μεγάλη ανακάλυψη!

Την κρεμα ριζαλευρο την αραιώνω έτσι γιατι βγαινει καλη αλλα και γιατι δεν ειμαστε πολυ χοντρουλες και καλο ειναι να τη φτιαχνω με γαλα. Τώρα όποια τη θελει με νερο τη φτιάχνει με νερο, οποια με γάλα με γάλα, το ματι ειναι καλος οδηγος, δεν ξεγελιεται, ρίχνουμε μεχρι να εχει μια καλη υφη και να μη γινει στοκος.Κι αν γινει αραιωνουμε με νερο ή γάλα.Οι οδηγιες στο κουτι πραγματι δεν βοηθουν, ειναι λιγο μπερδεμενες, αλλα μιλανε για ριζαλευρο στο μπιμπερο, γιαυτο το γαλα ειναι πιο αραιο, για να ειναι νερουλο και να βγαινει απτην τρυπα.

Το πουπα-πουπιτσα το εβγαλε η μαμα μου στη μικρη οταν γεννηθηκε και ετσι τη φωναζουμε. Θα της μεινει στο τελος!!Σημαινει κουκλα στα λατινικα-ιταλικα-ισπανικα, δεν θυμαμαι ποια κοπελα με ρωτησε.

1003Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 1:02 pm

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ δε σας προλαβαίνω αυτές τις μέρες!! Μπαίνω για λίγο να δω τα νέα σας και βρίσκομαι να διαβάζω σελίδες !! Είπα να προλάβω να γράψω κ εγώ στο ν.3!
Να καλώς ορίσω κ εγώ την Τατιάνα!

Για τις κάρτες και τα δάνεια ξέρω πως σε ληξιπρόθεσμες οφειλές οι τράπεζες κάνουν γερούς διακανονισμούς! Χαρίζουν τόκους κ κάνουν και μειώσεις στο κεφάλαιο. Σάσσα απο τι ποσό και κάτω διαγράφουν?

Δεν συγκρατώ ό,τι λέτε για τις κρέμες,θα σας ζαλίσω με απορίες όταν ξεκινήσουμε κ εμείς! χε!χε!χε! Cool

φιλάκια πολλά κοριτσάκια Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 417472παλιά και νέα!

1004Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 1:10 pm

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τατιανα εξω απο την θεσσαλονικη ειμαι κατα λαγκαδα μερια αν ξερεις.και πιστεψε με και την αντοχη που εχεις θελει κοτσια για να την κρατησεις και να μη σου τελειωσει.κοριτια θελω τοσα πολλα να γραψω αλλα κολαω και τα ξεχναω.αντε καληνυχτα φιλακια στα μικρουλια σας.

1005Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 1:43 pm

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια καληνυχτα! Παω να ταισω το γευμα των 12 γιατι στις 4 έχει κι άλλο!!

1006Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 9:28 pm

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα girls!τατιαννα welcome!!! Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 654316

πουπιτσα αυτο με το σκεπασμα κ που χτυπιεται το κανει κ μενα!!!με τη διαφορα ομως οταν ειναι να κοιμηθει θελει το σκεπασμα στη μουριτσα της...την νανουριζει αυτο κ μολις κοιμηθει το κατεβαζω.
το ποσο που διαγραφουν οι τραπεζεσ θα ρωτησω το λογιστη τωρα που θα παω δουλεια...τελευταια μερα yeah!!!!!!! Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 328109

φιλακια κ τα λεμε σε λιγακι!

1007Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 10:03 pm

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια καλημερα τι κανετε εγω ειμαι ξυπνητη απο της 5μιση.η μπουμπου ξυπνησε και κοιμηθηκε ξανα μετα απο μια ωρα.ετσι κι εγω την αφησα στο κρεβατι με το μπαμπα και εκανα το μπανακι μου.προτελευταια μερα σημερα πως θα παω για δωρακια.αληθεια πως ηταν το 11 για σας?εμεις εκτος τη γεννηση της μπουμπους που ηταν οτι καλυτερο μας συνεβη ειχαμε και ενα τραγικο συμβαν.2 σημαντικα γεγονοτα μετραμε στο 11.μια ψυχουλα γεννηθηκε και μια αλλη μας αφησε ξαφνικα και απροσμενα.ας ελπισουμε να μας βγει καλα ο χρονος.

Στα αλλα τωρα κι εμενα θελει κατι στο προσωπο για να κοιμηθει αλλα εμεις κανουμε ολοκληρα ιεροτελεστια.χαμηλο φωτισμο ησυχια στο φουλ και κουβερτα στο προσωπο.αλλιως δεν εχει υπνο

1008Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 10:44 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Εγώ τον βάζω σε υπνόσακο αν και δεν έχω πρόβλημα γιατί όταν κοιμάται μόνο το κεφάλι του κουνάει. Το πρόβλημά μου είναι που κοιμάται με τα χέρια πάνω από το κεφάλι και συνήθως γίνονται παγάκι. Γάντια δεν κρατάει. Απο χτες ρουθουνίζει πολύ η μύτη του.Το βράδυ ροχάλιζε κιόλας και τον λυπήθηκα. Μπροστά είναι άδεια η μύτη του. Χτες του έβαλα 4-5 φορές ορό και χρησιμοποίησα το μηχάνημα αλλά τράβηξε πολύ λίγο και μετά από 5 λεπτά ρουθούνιζε πάλι.Θα δω πως θα συνεχίσει και σήμερα.

1009Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 11:09 pm

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tsiph έγραψε:Καλημέρα! Εγώ τον βάζω σε υπνόσακο αν και δεν έχω πρόβλημα γιατί όταν κοιμάται μόνο το κεφάλι του κουνάει. Το πρόβλημά μου είναι που κοιμάται με τα χέρια πάνω από το κεφάλι και συνήθως γίνονται παγάκι. Γάντια δεν κρατάει. Απο χτες ρουθουνίζει πολύ η μύτη του.Το βράδυ ροχάλιζε κιόλας και τον λυπήθηκα. Μπροστά είναι άδεια η μύτη του. Χτες του έβαλα 4-5 φορές ορό και χρησιμοποίησα το μηχάνημα αλλά τράβηξε πολύ λίγο και μετά από 5 λεπτά ρουθούνιζε πάλι.Θα δω πως θα συνεχίσει και σήμερα.

καλημερα.μηπως κρυωσε μωρε το καημενουλη?παρε καλυτερα κανενα τηλ το γαιτρο σας να δεις τι θα σας πει.εγω δε τη βαζω σε υπνοσακο γιατι δε θελει και πολυ να ζοριζεται οποτε φοβαμαι μη δε μπορει να κοιμηθει.κι εμενα τα χερια ως συνηθως εξω τα εχει.τι να πεις τα μικρουλια μας απο τωρα εχουν προτιμησεις.

1010Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Πεμ Δεκ 29, 2011 11:28 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπα δεν τον ενοχλεί τον υπνόσακο τον αφήνω ανοιχτό. Απλά επειδή δεν υπάρχει θέρμανση σπίτι φοβάμαι μην κρυώνει και γι' αυτό του τον έβαλα. Ο συγκεκριμένος κλείνει στο πλάι οπότε απλά τον σκεπάζω δεν ανεβάζω το φερμουάρ. Εξάλλου δεν κουνιέται καθόλου στον ύπνο εκτός από τοκεφάλι και λίγο τα χέρια! Μάλλον κάποιο κρυωματάκι θα είναι. Δεν είναι κάτι τρελό να πάρω τη γιατρό. Απλά του βά;ζω συνέχεια ορό.

1011Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 12:13 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρααααααα κορίτσια! Ετοιμαζομαι να βγω. Λαικη, γάλατα της μικρής, μηπως πιω και κανα καφε.Αχ! Ευτυχως που έχω τη μαμακα μου! Χα!Χα!
Εμενα βαζει πραγματα στη μουριτσα της οχι για να κοιμηθει, ετσι, το κανει οποιαδηποτε στιγμη της ημερας! Τον υπνοσακο τον πηρα ενα νουμερο μεγαλυτερο, απο 6-18 μηνων για να ειναι ανετος, ετσι του βαζω το φερμουαρ και εχει χωρο να κλωτσησει. Εξάλλου ευτυχως κοιμομαστε σχετικα ευκολα, την παιρνω στο κρεβατι μου, ξαπλωνουμε στο μαξιλαρι μου 5-10 λεπτα, κλεινει τα ματακια και κοιμαται το χρυσο μου και μετα τη βαζω στην κουνια της.Θελει οταν παει να κοιμηθει να με πιανει στα χερια και στο προσωπο, ευτυχως της εκοψα τα νυχια χθες γιατι με ειχε καταγρατζουνισει.Τώρα τελευταια μονο, κοιμαται γυριζοντας στο πλαι και τεντωνοντας το σωματακι της σαν τόξο! Την ισιωνω και μετα το ξανακανει!!!!

1012Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 12:38 am

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!!!!!!!!! μια ερωτηση! σημερα εφαγε ολη τη κρεμουλα της(μηλο-αχλαδι) ξεκινησαμε 10 παρα τεταρτο να τρωμε κ τελειωσαμε 10 και εικοσι. τωρα ειναι να φαει σε 4 ωρες. απο ποτε να μετρησω?απο την ωρα που ξεκινησαμε ή απ την ωρα που τελειωσαμε?ξερω ειναι χαζη η ερωτηση Very Happy

1013Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 12:52 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα!!!!!!!!! μια ερωτηση! σημερα εφαγε ολη τη κρεμουλα της(μηλο-αχλαδι) ξεκινησαμε 10 παρα τεταρτο να τρωμε κ τελειωσαμε 10 και εικοσι. τωρα ειναι να φαει σε 4 ωρες. απο ποτε να μετρησω?απο την ωρα που ξεκινησαμε ή απ την ωρα που τελειωσαμε?ξερω ειναι χαζη η ερωτηση Very Happy
Στις 2 να το ταισεις το νινι αγγελικημαρια!

1014Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 12:58 am

αγγελικημαρια

Mama Pupa έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα!!!!!!!!! μια ερωτηση! σημερα εφαγε ολη τη κρεμουλα της(μηλο-αχλαδι) ξεκινησαμε 10 παρα τεταρτο να τρωμε κ τελειωσαμε 10 και εικοσι. τωρα ειναι να φαει σε 4 ωρες. απο ποτε να μετρησω?απο την ωρα που ξεκινησαμε ή απ την ωρα που τελειωσαμε?ξερω ειναι χαζη η ερωτηση Very Happy
Στις 2 να το ταισεις το νινι αγγελικημαρια!

να σαι καλα! κ αγχωθηκα να σε προλαβω πριν πας λαικη! σας αφηνω κουκλες θα τα πουμε αργοτερα λογικα στο ν.4!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1015Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 1:12 am

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια δε σας προλαβαίνω....Μια μέρα δε μπήκα και γράψατε 5 σελίδες!φρουτόκρεμα τρώει 100-120ml όχι παραπάνω...Αλλά μετά δε δείχνει να πεινάει οπότε δεν την πιέζω ούτε για να φάει άλλη ούτε της δίνω γαλατάκι...Τatijana καλώς ήρθες!Διάβασα τόσα πολλά που δε τα θυμάμαι!Mama pupa εσύ με το ζουζουνάκι σου θα είστε μια χαρά γιατί αυτό που χρειάζεται ένα παιδί είναι πάνω από όλα αγάπη... Ο χαμένος θα είναι εκείνος!Το παιδί σου σε θέλει καλά μόνο αυτό να σκέφτεσαι!¨Εχουν έρθει κατι φίλοι για να κάνουμε μαζί πρωτοχρονιά και δεν προλαβαίνω..........Μου λείψατε... Μου έχετε γίνει απαραίτητες........Καλημέρα να έχουμε! Άντε το 2012 να είναι πολύ καλύτερο από το 2011!

1016Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 1:14 am

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμένα και μετά τη φρουτόκρεμα στο 3ωρο περίπου τρώει!...Σήμερα ξυπνήσαμε στις 4.45....μετά από πολύ καιρό....Είχα κοιμηθεί στις 2.30.......... νυστάζω.................

1017Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 2:14 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπερα στην ομορφη παρεα!!! sunny

Κοριτσια τα μωρακια σας ξερετε γιατι θελουν να σκεπαζουν τις μουριτσες τους; Φτιαχνουν μια κατασταση φωλιας οπως οταν ηταν στις κοιλιτσες σας που ακουμπουσαν πανω στη μητρα! Ετσι νιωθουν ασφαλεια, τρυφεροτητα και ζεστασια και καποια νανουριζονται! Αν θελετε δωστε τους ενα πανακι σαν μεταβατικο αντικειμενο. Βοηθαει να νανουριστουν. Απλα επειδη ειναι μικρα να το παιρνετε απο το κρεβατακι μολις κοιμηθουν για να μην κουκουλωθουν! Ο γιος μου ετσι κοιμαται αλλα δεν εχει πανακι, εχει εμενα! Βεβαια δεν του ειμαι απαραιτητη αλλα τον βλεπω πως το απολαμβανει οταν χωνει τη μουριτσα του στην αγκαλια μου η οταν ακουμπαει με τη μυτη του τη δικη μου -εχει βρει 2 τροπους, χαχα! Αμεσως κλεινει τα ματακια του και κοιμαται!!! Το ποσο αρεσει και σε εμενα αυτο δεν περιγραφεται! Αν δεν εχετε θεμα με το να μην 'κακομαθει" να κοιμαται στο κρεβατι σας, το προτεινω! Εγω μολις κοιμηθει τον βαζω διπλα, στην κουνια του και το πρωι πηδαει το καγκελο και κανει βουτια πανω μου που θελει να χουζουρεψει! Ποσο μου αρεσει να με ακουμπανε οι ζεστες του βελουδινες πατουσιτσες!!!

1018Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 2:19 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Kαλησπερα στην ομορφη παρεα!!! sunny

Κοριτσια τα μωρακια σας ξερετε γιατι θελουν να σκεπαζουν τις μουριτσες τους; Φτιαχνουν μια κατασταση φωλιας οπως οταν ηταν στις κοιλιτσες σας που ακουμπουσαν πανω στη μητρα! Ετσι νιωθουν ασφαλεια, τρυφεροτητα και ζεστασια και καποια νανουριζονται! Αν θελετε δωστε τους ενα πανακι σαν μεταβατικο αντικειμενο. Βοηθαει να νανουριστουν. Απλα επειδη ειναι μικρα να το παιρνετε απο το κρεβατακι μολις κοιμηθουν για να μην κουκουλωθουν! Ο γιος μου ετσι κοιμαται αλλα δεν εχει πανακι, εχει εμενα! Βεβαια δεν του ειμαι απαραιτητη αλλα τον βλεπω πως το απολαμβανει οταν χωνει τη μουριτσα του στην αγκαλια μου η οταν ακουμπαει με τη μυτη του τη δικη μου -εχει βρει 2 τροπους, χαχα! Αμεσως κλεινει τα ματακια του και κοιμαται!!! Το ποσο αρεσει και σε εμενα αυτο δεν περιγραφεται! Αν δεν εχετε θεμα με το να μην 'κακομαθει" να κοιμαται στο κρεβατι σας, το προτεινω! Εγω μολις κοιμηθει τον βαζω διπλα, στην κουνια του και το πρωι πηδαει το καγκελο και κανει βουτια πανω μου που θελει να χουζουρεψει! Ποσο μου αρεσει να με ακουμπανε οι ζεστες του βελουδινες πατουσιτσες!!!

συμφωνώ...ο δικός μου θέλει να μου κρατάει τα δάχτυλα και να ακουμπάω την παλάμη μου στο μαγουλάκι του...μαρία ο δικό σου κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς? επειδή γνωρίζεις κάτι περισσότερο,πότε πιστεύεις είναι καλύτερα για τα μωρά να μπαίνουν σε δικό τους δωμάτιο?

1019Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 2:40 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candycandy έγραψε:
MariaM έγραψε:Kαλησπερα στην ομορφη παρεα!!! sunny

συμφωνώ...ο δικός μου θέλει να μου κρατάει τα δάχτυλα και να ακουμπάω την παλάμη μου στο μαγουλάκι του...μαρία ο δικό σου κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς? επειδή γνωρίζεις κάτι περισσότερο,πότε πιστεύεις είναι καλύτερα για τα μωρά να μπαίνουν σε δικό τους δωμάτιο?

Αν θελεις να τον πας στο δωματιο του εγω προσωπικα δεν θα το προτεινα πριν το χρονο που παυει να υπαρχει κινδυνος για SIDS. Αν κοιμαται στο ιδιο δωματιο με τους γονεις η πιθανοτητες μειωνονται κατα 50%! Αν δεν εχεις προβλημα και το θες κοντα σου και μετα το χρονο καποια στιγμη που θα εχει χορτασει απο μαμα, θα θελει το χωρο του και θα φυγει μονο του!

1020Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 2:42 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ξεχασα να απαντησω! Ναι εμεις κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο!

1021Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 2:50 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Α ξεχασα να απαντησω! Ναι εμεις κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο!

κ όλα αυτά που υποστηρίζουν κάποιοι ¨ειδικοί" πως μ αυτό τον τρόπο το μωρό δεν ανεξαρτητοποιείται εύκολα,πως αν δεν το βγάλεις νωρίς απο το δωμάτιο θα συνηθίσει και μετά θα είναι δυσκολότερη η προσαρμογή του σε δικό του χώρο,αλλοι λένε πως το μωρό μετα τον 5ο μήνα μπορεί να μείνει μόνο του απλά η παραμονή στο δωμάτιο εξυπηρετεί την μητέρα καιτη δυσκολία της να αποχωριστεί το μωρό και να αποδεχθεί την ατομικότητα του.....πολλές οι έρευνες που στην τελική η μία αντιτείθετε την αλλη,τι να πώ,πρωτάρα μάνα με πολλές απορίες και αμφιθιμίες

1022Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 3:19 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candycandy έγραψε:
MariaM έγραψε:Α ξεχασα να απαντησω! Ναι εμεις κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο!

κ όλα αυτά που υποστηρίζουν κάποιοι ¨ειδικοί" πως μ αυτό τον τρόπο το μωρό δεν ανεξαρτητοποιείται εύκολα,πως αν δεν το βγάλεις νωρίς απο το δωμάτιο θα συνηθίσει και μετά θα είναι δυσκολότερη η προσαρμογή του σε δικό του χώρο,αλλοι λένε πως το μωρό μετα τον 5ο μήνα μπορεί να μείνει μόνο του απλά η παραμονή στο δωμάτιο εξυπηρετεί την μητέρα καιτη δυσκολία της να αποχωριστεί το μωρό και να αποδεχθεί την ατομικότητα του.....πολλές οι έρευνες που στην τελική η μία αντιτείθετε την αλλη,τι να πώ,πρωτάρα μάνα με πολλές απορίες και αμφιθιμίες
Αυτη η εξαρτηση τον πρωτο χρονο ειναι σημαντικη για την ασφαλεια του μωρου. Ακριβως επειδη υπαρχουν απειρες αντικρουομεενς ερευνες εγω διαλεγω να πιστευω τις καινουργιες που λενε πως αν δωσεις στο παιδι το χαδι στηνν ηλικια που πραγματικα το εχει αναγκη ετσι ωστε να ειναι χορτασμενος ενηλικας οταν μεγαλωσει. Τα ιδια λενε και για το θηλασμο ομως μονο ο ανθρωπος σκεφτεται πριν δωσει το χαδι στο παιδι του. Νομιζω πως το ενστικτο δεν χρειαζεται περιορισμους απο ανθρωπινες φοβιες .Εκει εξω υπαρχουν πολλοι "μπαμπουλες" που θα σο υ πουν μην κανεις αυτο η το αλλο, και θα σου υποδειξουν τον σωστο τροπο. Ομως ξερεις κατι; Δεν υπαρχει σωστο η λαθος. Εγω εχω κλεισει τα αυτια μου και εχω χαραξει πορεια. Ασπαζομαι τις τεχνικες του attachment parenting. Και βλεπω αποτελεσμα ηδη; Ο γιος μου ηδη οταν αποκοιμηθει δεν με θελει διπλα του -ενοχλειται αν τον ακουμπαω- και θελει να απλωνεται στο δικο του "μονο στρωμα' του κρεβατιου του! Λιγο-λιγο φευγει απο μονος του!
Εδω θα βρεις πολλες πληροφοριες για το attachment parenting: http://mamalydia.wordpress.com/tag/attachment-parenting/

1023Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 4:25 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="MariaM"]Α ξεχασα να απαντησω! Ναι εμεις κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο![/quo
Ουφ! Γυρισα απο τα ψωνια.Κινηση, χαμος, κουράστηκα.Πήγα και στο φαρμακειο να παρω γαλα της μικρης, 50 ευρουλακια μανι μανι για 3 κουτια, δηλαδη, 7-8 μερες και εχω και εκπτωση λογω της φιλης μου της φαρμακοποιού. Απο 1/1/12 όλα ταφαρμακα θα τα πληρωνουμε, πανε αυτα που ξεραμε.Τι αισχος ειναι αυτο σε τουτη τη χωρα. Που θα βρει ο κοσμος λεφτα να πληρωνει και γιατρους και φαρμακα? τι να πω..

Κι εγώ διπλα μου την εχω την κουνια. Την κοιμιζω στο κρεβατι μου ξαπλωμενη διπλα της αγκαλιτσα και σε 5 λεπτα εχει κοιμηθει και τη μεταφερω στην κουνια. Η Μαρια εχει δικιο.Εχουν αναγκη απο απειρη σωματικη επαφη τα μωρα και επισης να νιωθουν κοντα τη μαμα τους. Ειναι νωρις για μεταφορα στο δικο της δωματιο. Μετα τα 2 το σκεφτομαι. οι νεοτερες ερευνες λενε οτι δεν πρεπει να διωχνουμε τα μωρα απο το δωματιο των γονιων πριν τα 2-3 χρονια γιατι νιωθουν μονα και απροστατευτα και τουε δημιουργειται τρομερο αγχος και διαφορες φοβιες. Για νωριτερα απο το χρονο δεν το συζητω καθολου.

1024Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 4:41 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ...Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ 8Α ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

1025Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3!  - Σελίδα 41 Empty Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Παρ Δεκ 30, 2011 4:48 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτοι οι παιδιατροι...Ελεος πια!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις