301 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 Σαβ Δεκ 03, 2011 3:16 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑ
Evaggelitsa 26 έγραψε:Ασε Εύη μου χθες ήρθε η αδερφή μου με τον φίλο της και με ξοποδάριασε στην αγορά μέχρι να βρει τα μποτάκια που έψαχνε... Γι αυτό χάθηκα!!!! Μπράβο σας που χρησιμοποιείται το τζάκι.. Νομίζω γίνονται πιο νόστιμα εκεί τα φαγητά!!!
Αγάπη μου όντως τέλεια μέρα σήμερα!! Πιο καλά γιατί εμένα δεν μ'αρεσει καθόλου ο χειμώνας... Και φοβάμαι πολύ το χιόνι... Μακάρι να μην χιονίσει φέτος... πολύ τουλάχιστον!!!
evi27 έγραψε:φάγαμε και σήμερα... είναι καμιά εδώ ή είμαι μόνη μου??
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:φάγαμε και σήμερα... είναι καμιά εδώ ή είμαι μόνη μου??
μπηκα ξανα ευη μου εδω ειμαι κ εγω φαγαμε και να μαι εσεις φαγατεεε ???
Evaggelitsa 26 έγραψε:Εδώ ειμαι και εγώ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αυριο θα φάμε στους γονείς μου και θα έρθει πρώτη φορά η αδερφή μου με τον φίλο της... Τον καινούργιο γαμπρό χιχι! και είπα να κάνω εγώ το γλυκο και έκανα καρυδόπιτα... Γίνεται βασικά... Δεν ξέρω πως θα βγεί ακόμα έχω χρόνια να κάνω... Τι κάνετε εσείς;;;;
Evaggelitsa 26 έγραψε:Ναι ναι ακριβώς... Εντωμεταξύ πρώτη φορά η αδερφή μου φέρνει ανδρα στο σπίτι... Μάλλον το βλέπει σοβαρά... Θα δείξει!!! Πάντως εγώ τον συμπαθώ χαχαχα!!! Αν και δεν πολυ μετράει αυτο!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Μακάρι!!! Και εγώ μόνο τον Δημήτρη μου γνώρισα στους γονείς μου... Αν και ήμουνα μικρή και δεν είχα μεγάλες σχέσεις... Σίγα μην τους γνώριζα τον κάθε χαζογκόμενο του μήνα!!!!χαχαχα!!! Έτσι πρέπει νομίζω, όχι ότι κατακρίνω το αντίθετο... Αλλα γνώμη μου είναι ότι και ο άνδρας το εκτιμάει περισσότερο...
Αυγολεμονη έγραψε:κοπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεεεεεεεεεεεεες ΤΟ ΕΙΔΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ EINAI 0.39 πολυ μικρουλλη ειδαμε καρδουλλα να παλλετε με λιγη φαντασια λεει και ο γιατρος μπορεις να την ακουσεις ειναι καλο που ειδαμε καρδουλα στις 6 βδομαδες ειπε τρελλαθηκα μεχρι που το ειδα ειναι εκει ΥΠΑΡΧΕΙ θα ξαναπαω σε 2 βδομαδες με εβαλε περιπου για τις 28/7/12
με εστειλε για αναλυσεις δεν το πιστευω ειναι μεσα μου και δεν το πιστευω τα χω παιξει κοιταζω την φωτογραφια του τοσο μικρο και εχει καρδουλα λιωννωωωωω
Αυγολεμονη έγραψε:κοπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεεεεεεεεεεεεες ΤΟ ΕΙΔΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ EINAI 0.39 πολυ μικρουλλη ειδαμε καρδουλλα να παλλετε με λιγη φαντασια λεει και ο γιατρος μπορεις να την ακουσεις ειναι καλο που ειδαμε καρδουλα στις 6 βδομαδες ειπε τρελλαθηκα μεχρι που το ειδα ειναι εκει ΥΠΑΡΧΕΙ θα ξαναπαω σε 2 βδομαδες με εβαλε περιπου για τις 28/7/12
με εστειλε για αναλυσεις δεν το πιστευω ειναι μεσα μου και δεν το πιστευω τα χω παιξει κοιταζω την φωτογραφια του τοσο μικρο και εχει καρδουλα λιωννωωωωω
Αυγολεμονη έγραψε:να ζησεις να τα εκατοστησεις οτι ποθεις μπουμπου ποτε ειναι εσενα?
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑς ΞΕΧΑΣΩ εστω και αν τις προσπαθειες και την αγωνια την εζησα λιγο εκτιμησα με οσα διαβασα καθε γυναικα που θελει τοσο ενα παιδι και προσπαθει παντα εδω θα μαι σας διαβαζω πανα καθε μερα ανελλιπως πως να υποστω τετοια στερηση ?
Αυγολεμονη έγραψε:να ζησεις να τα εκατοστησεις οτι ποθεις μπουμπου ποτε ειναι εσενα?
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης