1 Ζητείστε συγνώμη από ένα δικό σας πρόσωπο. Πεμ Δεκ 01, 2011 6:49 am
βανια
Πρωταγωνιστής!!
Λόγω των ημερών που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με πιάνει μια μελαγχολία , ωραία είναι δεν λέω τα στολισμένα δέντρα -σπίτια και δρόμοι και όλο αυτό το κλίμα αγάπης που υπάρχει αλλά κάτι αόρατο να πω με κάνει να νιώθω κάπως . Σκέφτομαι ανθρώπους και καταστάσεις που με έχουν πληγώσει τα τελευταία χρόνια , αλλά σκέφτομαι και ότι και εγω έχω στεναχωρήσει άθελα μου κάποιους σημαντικούς ανθρώπους . Σκέφτηκα αν το 2012 είναι η τελευταία χρονιά της ζωής μου θα ήθελα να κάνω πράγματα που άφησα προφανώς στη μέση η να διορθώσω τυχόν λάθη μου .
Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη στον μπαμπά μου που μου λείπει πολύ συνέχεια αλλά αυτό το καιρό περισσότερο και να του πω :"συγνώμη μπαμπά για τις φορές που σε στεναχώρησα , συγνώμη που δεν κατάφερα να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί , συγνώμη που σαν μικρότερη δε σταμάτησα τις κόντρες και τα χαζά ξεσπάσματα , όλοι μας οι καβγάδες ήταν για ανόητους λόγους τους θυμάμαι και γελάω καβγάδες για το αν θα βγω σαν ελεύθερη για το πως θα ντυθώ για τα μαλλιά μου .
Θα ήθελα να είσαι εδώ να χωθώ στην αγκαλιά σου να κουρνιάσω όπως όταν ήμουν μικρή και να μην φοβάμαι τίποτα αλλά ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται ."
Αυτή ήταν η δική μου συγνώμη ....
Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη στον μπαμπά μου που μου λείπει πολύ συνέχεια αλλά αυτό το καιρό περισσότερο και να του πω :"συγνώμη μπαμπά για τις φορές που σε στεναχώρησα , συγνώμη που δεν κατάφερα να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί , συγνώμη που σαν μικρότερη δε σταμάτησα τις κόντρες και τα χαζά ξεσπάσματα , όλοι μας οι καβγάδες ήταν για ανόητους λόγους τους θυμάμαι και γελάω καβγάδες για το αν θα βγω σαν ελεύθερη για το πως θα ντυθώ για τα μαλλιά μου .
Θα ήθελα να είσαι εδώ να χωθώ στην αγκαλιά σου να κουρνιάσω όπως όταν ήμουν μικρή και να μην φοβάμαι τίποτα αλλά ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται ."
Αυτή ήταν η δική μου συγνώμη ....