1 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ! Δευ Ιαν 02, 2012 4:01 am
eirini.pav
Η ψυχή της παρέας!
νιωθω τυψεις γιατι πριν απο μερικους μηνες αποφασισα να σταματησω μπαινω στο forum ύστερα από μια μεγαλη απογοητευση που πέρασα με σοβαρο αντικτυπο στην υγεια μου! οι 4 προηγουμενοι μηνες ηταν πολυ δυσκολοι και ψυχοφθόροι!προσπαθουμε 2 χρονια και με τον άντρα μου να κάνουμε παιδι και ενω εκανε επεμβαση κιρσοκήλης και ολα ειχαν γινει τελεια δεν προλαβαμε να το χαρουμε! επαθε προστατιτιδα και ολα εγιναν χειροτερα και απο πριν!! και καπου εκει γινεται το χειροτερο! απολυομαι με την δικαιολογια οτι φοβαται πως θα μεινω εγκυος! με τον πονο μας παιζεις??? μου ηρθε να του πω!!! γυρνουσα σπιτι χωρις κινητρο και χωρις να εχω κατι για να ξεχαστω και να παρω το μυαλο μου απο αυτο που τοσο θελω και δεν ερχεται! ετσι παιρνω την αποφαση οτι ηρθε η ωρα μου να κανω τις εξετασεις μου και εγω για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε!ορμονικες Super!! σαλπιγγογραφια τέλεια! μα το καλυτερο απ'όλα... ο αντρας επανηλθε 100%!!!!! ο γυναικολογος εδωσε οδηγιες για αυτο το μηνα και μου ειπε πως η σαλπιγγογραφια βοηθάει πολυ!!! το μόνο που εχουμε να κανουμε τωρα ειναι να περιμενουμε!! αλλαξε η διαθεση μου!!καμια φορα χρειαζεται να πεσεις πολύ για καταφερεις να τα δεις αλλιως και αισιοδοξα!!συγνωμη που αποχωρησα για λίγο αλλα πιστευα οτι επρεπε για λιγο να απομονωθω!ευχομαι σε ολες σας καλη χρονια με πολλη πολλη υγεια ! να σας ερθουν ολα όπως τα επιθυμειτε και για μας που ειμαστε στην προσπαθεια να μας κανει ο θεος το δωρο γιατι πραγματικα εχουμε τοση αγαπη να δωσουμε!! να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!να ειστε γεροι!!!