526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Πεμ Δεκ 15, 2011 9:23 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω ακομη βουλωμενο το ειχες??απορω πως αντεξες!!
Απο διαθεση πως εισαι σημερα??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Kαλα λιγο ελειψα και ξεσαλωσατε???
Stardust συγχαρητηρια!! ολα να πανε καλα και το ταξιδι που ξεκινησες να σε γεμισει μονο ευτυχια μεχρι το τελος!!
Αρτ και αγαπη, νομιζω οτι εσεις εχετε σειρα για να μας κανετε να αρτ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτη να ηταν η τελευταια σου αναμονη και να κρατησεις το θετικο τεστακι τις επομενες μερες!!!
Αγαπη εσυ θα μας σκασεις μαλλον οποτε δν λεω τιποτα!
Κριστι και Χρυσα ελπιζω να ειστε πολυ καλα εσεις και τα ....φασολακια??τι μεγεθος εχουν τωρα?μαλλον αρκετα μεγαλυτερο!!! χιχι
Γεια σου Ευαγγελιτσα μου!!
boubou έγραψε:Πωπω ακομη βουλωμενο το ειχες??απορω πως αντεξες!!
boubou έγραψε:αχ χαιρομαι πολυ πολυ!!!
κι εγω μια χαρουλα..σημερα κι αυριο δν θα δω σχεδον καθολου τον αντρουλη μιας και την ωρα που φευγω δν εχει ερθει ακομη σπιτι και οταν γυριζω μετα απο λιγο κοιμαται!! Αλλα τι να κανουμε? Ετσι ειναι η δουλεια μας..Πεμπτη και Παρασκευη το ιδιο χαλι!Το εχω αποδεχτει! Και το ΣΚ αγαπες μιας και δν εχουμε ειδωθει πριν χιχιχιχιχι
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:boubou έγραψε:αγαπη έχεις να κάνεις κανα τεστάκι ή θα μας φάει μαζί η αγωνία από αύριο?
Λεμονάκι τα δυο μας είμαστε απόψε?
χαχα γεια σου μπουμπου μου και σε ολα τα κοριτσακια οχι τεστακι δεν θα κανω εχω ενα αλλα θα περιμενω δεν εχω αγχος ουτε αγωνια μαλλον θα σας "γκαστρωσω" γιατι εχω γαιδουρινη υπομονη μεχρι να δω ποτε θα μου ερθουν γιατι ακομα δεν ειδα τιποτα και ετσι ειμαι στην αναμονη θα σας ενημωρωσω για οποιοδηποτε νεοτερο θα βγαλω εκτακτο οπως στις ειδησεις χαχαχα εχω ομως βασιμες υποψιες οτι θα μου ερθουν γιατι εχω κατι τσιμπιματακια χαμηλα οχι συνεχεια μονο οταν σκυβω η πιεζομαι
καλά βρε κι αυτό είναι σημάδι ότι θα έρθει ή ότι γαντζώνεται το σπόρι?? θα το κάνεις κι εσύ σαν την κρίστη που μονο στα ποδια της δν είχαμε πέσει να την παρακαλέσουμε να κάνει το τεστ!! κάνε όση υπομονή μπορείς, μόνο που να προσέχεις και να μην σηκώνεις βαρή και να μην κουράζεσαι πολύ ώστε αν τελικά είσαι να μην το επιβαρύνεις!
sotiria-giannitsa έγραψε:
καλησπερα κοριτσια!!!ειστε καλα?τρια παιδια εχω κανει αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας.ειχα περιοδο 22 μοεβριου και σταθερο κυκλο 28-30 μερες.σημερα ειμαι 23 μερα και μολις γυρισα απο την αγορα ειδα στο εσωρουχο ποζ ανοιχτο αιμα και λιγο στην ουρηση...σταγονες.εδω και μια ωρα δεν ενφανιστηκε αλλο αιμα.και ειναι και νωρις για μενα για περιοδο?τι λετε να μου συμβαινει????σας εχει τυχει???
Λεμονάκι έγραψε:evi27 νερό είχε τελικά το αυτί σου ;
sotiria δεν ξέρω τι είναι αλλά μακάρι να είναι για καλό !!!
να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου !!
μπα ούτε νερό ούτε κονιάκ, τίποτα άλλο θα είχεEvaggelitsa 26 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:evi27 νερό είχε τελικά το αυτί σου ;
Οχι κονιάκ!!!!χαχαχαχα!!!!
Ευη ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;
Λεμονάκι έγραψε:μπα ούτε νερό ούτε κονιάκ, τίποτα άλλο θα είχεEvaggelitsa 26 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:evi27 νερό είχε τελικά το αυτί σου ;
Οχι κονιάκ!!!!χαχαχαχα!!!!
Ευη ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;
και δεν μας το λέει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Λεμονάκι έγραψε:Ευαγγελία σσσσστ...
μας άκουσε !!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Ωχ!!!! Ναι ναι!!!
Εύη αυτή (Λεμονάκι) το άρχισε!!!!! χαχαχα
"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"!!!!!
Λεμονάκι έγραψε:δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι το λεμονάκι
πάρτε την απο μπροστά μου !!!!!
κλαίω όπως την υπολοχαγό Νατάσα τώρα εγώ... (βλέπε Βουγιουκλάκη στο 62ρο λεπτό)
Λεμονάκι έγραψε:δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι το λεμονάκι
πάρτε την απο μπροστά μου !!!!!
κλαίω όπως την υπολοχαγό Νατάσα τώρα εγώ... (βλέπε Βουγιουκλάκη στο 62ρο λεπτό)
Λεμονάκι έγραψε:εγώ και η Ευαγγέλια κοροϊδεύαμε την Ευη αλλά αυτή χθες πήγε στον ΟΡΛ ξεβούλωσε το αυτί και μας άκουσε αλλά η Ευαγγελία με κατέδωσε στεγνά και εγώ οδύρομαι στα πατώματα ξυπόλητη με σχισμένα ρούχα.
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης