501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Πεμ Δεκ 15, 2011 6:50 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
12-13 επρεπε να ειχε ερθει ...τεστ λεω να περιμενω κανα δυο μερεσ κ μετα θα κανω...μακαρι να ειμαι πω πω θα τρελαθω απο την χαρα μου....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε:Στο νούμερο 3 μετράμε ήδη 2 εγκυμοσύνες! Θα ακολουθήσουν και άλλες!!!
stardust έγραψε:art μου μακαρι.και γω ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης αλλα ειχα και τραβηγμα της μεσης κατι που δεν εχω στην περιοδο.δεν θελει ομως να ανχωνεσαι.αστο ελευθερα και θα ρθει.ασε που μπορει και τωρα που τα λεμε να σαι απλα να ξερεις καθε γυναικα εχει διαφορετικα συμπτωματα μην απογοητευεσαι αν δεν εχεις καποιο απο αυτα που μπορει να χουμε μεις[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
art86 έγραψε:12-13 επρεπε να ειχε ερθει ...τεστ λεω να περιμενω κανα δυο μερεσ κ μετα θα κανω...μακαρι να ειμαι πω πω θα τρελαθω απο την χαρα μου....
mariabel έγραψε:Κορίτσια, ξέρετε τι σκέφτομαι; Γιατί ενώ το θέλουμε τόσο πολύ αργεί να έρθει; Για να χαρούμε περισσότερο!!! Για σκεφτείτε το... Αν μάθετε τώρα ότι είστε έγκυος, δε θα τρελαθείτε από χαρά;
Αν είχατε μείνει έγκυος αμέσως, δε θα ζούσατε τη χαρά αυτή της ανυπομονησίας, δε θα γνωρίζατε η μια την άλλη, δε θα ανυπομονούσατε τόσο πολύ για αυτό το μικρό μωρό που θα έρθει!!!!
art86 έγραψε:δικιο εχεις αλλα εμενα αργησε 2,5 χρονια κ 2 μηνεσ ναι ναι μετραω απο την μερα τησ πρωτης μας ελευθερης επαφης κ ειναι 2 χρονια κ 7 μηνες συστηματικα.ασ ερχοταν στον ενα χρονο ας πουμε...εγω παλι θα χαιρομουν
art86 έγραψε:επειδη ισως το θελω παρα πολυ καποιες φορεσ εβλεπα συμπτωματα εκει που οπως αποδεικνυοταν στο τελοσ δν υπηρχαν.....αλλα εχει λιγο καιρο που το εχω αποβαλλει κ δν το σκεφτομαι...οχι οτι δν το θελω προς θεου πεθαινω στην ιδεα το θελω παραααααααα πολυ κ εγω κ ο αντρας μου αλλα εννοω οτι προσπαθω να μν βλεπω συμπτωματα αλλα αυτη τη φορα δν ξερω νομιζω δν ειναι στο μυαλο μου μακαρι να μν βγω ψευτρα
stardust έγραψε:[i][color=indigo]Καλησπερα κοριτσαρες τι μου κανετε?ειχα μερες να μπω και μπηκα τωρα λιγακι πεταχτα που κοιμαται και η μικρη.λοιπον εχω νεααααααα!!!πηγα σημερα ιπποκρατειο γιατι ειχα καθυστερηση και ναι ειμαι εγκυος στο δευτερο αγγελουδακι.μακαρι να παν ολα καλα.σας στελνω οσες μανουλες δεν τα καταφερατε και αυτο το μηνα μπολικη εγκυοσκονη μεσα απο την ψυχη μου για να μοιραστουμε ολες μαζι την χαρα ενος τετοιου γεγονοτος
boubou έγραψε:Κι αναρωτιομουν πια λειπει σημερα χιχι
κοριτσια μου εχω βαρε8ει την ζωη μου σημερα στη δουλεια.. εχω παλι πολυ λιγο κοσμο! να δω πως θα περασουν οι ωρες !!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης