801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Σαβ Δεκ 17, 2011 6:21 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Ευη μου είναι πααααρα πολυ νωρις για να έχουμε ευχάριστα..σκέψου στο τέλος της αλλης εβδομάδας δν περιμένω απλα αγαπαω πολυ τον υπνο και οταν βρίσκω ευκαιρία του δίνω και καταλαβαίνει..(τα ΣΚ συνήθως!)
κι εγώ απο το καλοκαιρι θα μένω πάνω απο τα πεθερικά μου..δν το θέλω ..φοβάμαι μην χαλάσει τις σχέσεις μας γιατί τώρα είναι πολύ καλές,αλλά θέλω την ανεξαρτησία μου.. θα προσπαθήσω να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά πριν να παμε...ολα θυσία για ένα μωράκι, για να μπορώ να αντεπεξέλθω οικονομικά, γιατί τώρα είμαστε στο ενοίκιο και τα φέρνουμε ισα ίσα βολτα..εκεί θα είναι δικό μας..και όσο να'ναι κάτι θα περισσεύει για το μπεμπεδούλι που θέλουμε να κάνουμε!!Θυσία γίνομαι από τώρα για το παιδί μου η μελλοντική μανα!!
boubou έγραψε:Κι εγώ αυτό ελπίζω Εύη μου!
Α!Βγήκε και το πρόγραμμα της δουλειάς γιατί τελικα τις γιορτές τις γλυτώνω...δηλ. παραμονη Χριστουγεννα έχω ρεπό και ανήμερα δουλεύω 7-11 και παραμονη πρωτοχρονιας δουλευω πρωι και ανημερα έχω ρεπο!! Yeahhhhh!!!
Πρώτη φορά γλυτωσα έτσι...6 χρόνια που δουλεύω εκεί μόνο ανήμερα την πρωτοχρονια ΔΕΝ δουλευα..όλες τις αργίες του χρόνου εμένα έχωναν!! Ι'm sooo happy!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!
Εδώ αρχισε να βρέχει και δεν μ'αρεσει καθόλου... Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις όταν βρέχει...
Κίρα μου την είδα και στην πίστα με τις τακουνάρες που λες και εδώ στην Καβαλα και δεν μου αρεσε.. Αλλα όπως είπα αυτά ειναι γούστα Τα τραγούδια της πάντως και εμένα μ'αρεσουν!
Σωτηρία μου μην αγχώνεσαι!!! Σε λίγο καιρό η χοριακή σου θα είναι τεράστια!!!
Εύη πέτα καλέ κανένα μελομακάρονο!!!χιχι!!!
Εγώ έτοιμα θα τα πάρω φέτος βαριέμαι να φτιάχνω τετοια... Μπακλαβα βέβαια θα κάνει η μανούλα μου και τον κάνει τέλειο!!!
Κορίτσια σημερα έχω πάααρα πολλά υγρά... Ξέχασα να σας το πω το πρωι... Αλλα αλλαξα 2 φορές ρούχα! Σαν κατουρημένη ήμουν!!!
Τι στο καλό θα έρθει πιο νωρίς η ακατανόμαστη;;;
Evaggelitsa 26 έγραψε:Μακάρι Ελλη μου!!!
Αλλα δεν θέλω να χαιρομαι ακομα... Δεν έχω διαπιστώσει πάντως τίποτα άλλο σαν σύμπτωμα και όπως είπα το πρωί έβγαλα 3 σπυράκια και πολύ με νευριάζουν...
Δεν πιστεύω να τα κατάφερα αυτό το μήνα, αλλα ποτέ δεν ξέρεις!!!
αγαπη έγραψε:ΕΠ!!! ΤΗ ΛΕΤΕ ??? ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑΑΑΑΑ
boubou έγραψε:Γεια σου αγαπη!! Ευη κοιτα πως αλλάζουν τα πράγματα ..παλια εμείς προφασιζόμασταν πονοκεφάλους (έτσι λενε τουλαχιστον!) και τώρα τους κυνηγάμε κιόλας και δν θέλουν!!! Τι αλλο να κάνουμε πια?? χαχαχα
κοριτσάκια σας αφήνω τώρα!Ωρα να ετοιμαστώ για δουλεια!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Μμμμμμ σιγα μην τους κυνηγάμε κιολας!!!
Λες και αυτοι δεν περνανε καλα... Και ξέρετε τι λένε για το παρακαλητο.....!!
Αγάπη εννοείται ότι μας έλειψες!!!
evi27 έγραψε:Evaggelitsa 26 έγραψε:Μμμμμμ σιγα μην τους κυνηγάμε κιολας!!!
Λες και αυτοι δεν περνανε καλα... Και ξέρετε τι λένε για το παρακαλητο.....!!
Αγάπη εννοείται ότι μας έλειψες!!!
όχι δεν ξέρω!τι λένε δλδ? για πες για πες...
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης