876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Σαβ Δεκ 17, 2011 12:20 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου
Καλως το κοριτσακιιιι!! Τι κανει η μελλοντικη μανουλιτσα?? Καλά εισαι Ελευθερια μου?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
siren έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου
siren έγραψε:Ελλη μου προσπαθω να ξεχασω οτι ειμαι εγκυος... και ουτως η αλλιως εκει που ενιωθα εγκυουλα μετα απο αυτα δεν μπορω να νιωσω οπως πριν... δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.
Μεχρι την Τεταρτη μου φαινεται αιωνας, ευτυχως που δεν το ειπα πουθενα.
Ηλπιζα σε μια ευκολη και υγιη εγκυμοσυνη μετα απο τις ταλαιπωριες που περασα για το Βιολεττακι μου...
Οταν γεννησα την μικρη μου δεν ηθελα να κανω αλλο παιδι μη τυχον και τραβηξω παλι τα ιδια.
Φοβαμαι πολυ και δεν μπορει να με καταλαβει ουτε ο αντρουλης μου σε αυτην την περιπτωση.
Δεν θελω να σας μαυριζω το παρεακι αλλα...
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
ifigeniaboz έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!siren έγραψε:Ελλη μου σε ευχαριστω για την συμπαρασταση και εσενα αγαπη μου!
Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω οτι ειναι να γινει θα το αντιμετωπισουμε...(1 στις 6 εγκυμοσυνες ολοκληρωνονται).
Ιφιγενεια εγω εδω ειμαι και του χρονου να εισαι καλα και να ξαναφτιαξετε!!!!!
Εγω καπνιζα εχω ενα μηνα που το εκοψα....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
κανω καμια 20αρια τσιγαρα την μερα δεν μπορω κ εγω οντως ειναι αγχολιτικο μονο εμεις οι δυο καπνιζουμε η ευαγγελια η δεσποινα η μπουμπου το λεμονακι η mariabel δεν καπνιζει καμμια ?????
ifigeniaboz έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
κανω καμια 20αρια τσιγαρα την μερα δεν μπορω κ εγω οντως ειναι αγχολιτικο μονο εμεις οι δυο καπνιζουμε η ευαγγελια η δεσποινα η μπουμπου το λεμονακι η mariabel δεν καπνιζει καμμια ?????
ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ?
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑsiren έγραψε:Σας αφηνω γιατι θα ξυπνησω στις 6 για να παω για δουλεια
Φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!
13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
σε καταλαβενω απολυτα μακαρι να μπορουσαμε να δυναμε κουραγιο η μια στην αλλη ελλατωνωντας το σιγα σιγα και μετα να το κοψουμε εγω καπνιζω 7 χρονια περιπου εσυ ???
ifigeniaboz έγραψε:13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
σε καταλαβενω απολυτα μακαρι να μπορουσαμε να δυναμε κουραγιο η μια στην αλλη ελλατωνωντας το σιγα σιγα και μετα να το κοψουμε εγω καπνιζω 7 χρονια περιπου εσυ ???
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΙΧΙΧΙ
ΜΕ ΠΟΣΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ?
Κ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΛΕΣ?
ΟΚ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣαγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
θες να ανοιξουμε ενα θεματακι (no smoking ολες μπορουμε) πως σου φενετε και θα λεμε καθε μερα ποσα κανουμε εισαι εγω εχω την θεληση τα παντα ολα θα κανω για ενα μωρακι
ifigeniaboz έγραψε:ΟΚ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣαγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?αγαπη έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
θες να ανοιξουμε ενα θεματακι (no smoking ολες μπορουμε) πως σου φενετε και θα λεμε καθε μερα ποσα κανουμε εισαι εγω εχω την θεληση τα παντα ολα θα κανω για ενα μωρακι
ifigeniaboz έγραψε:ΟΚ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ?ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΙΑΞΤΟ Η ΑΝ ΘΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ?
ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ....
ΦΙΛΑΚΙΑ
lia-ka έγραψε:κοριτσια φυγατε?
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης