Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
258 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 258 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 379767

Καλως το κοριτσακιιιι!! Τι κανει η μελλοντικη μανουλιτσα?? Καλά εισαι Ελευθερια μου?

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσπαθω Ελλη μου προσπαθω σε ευχαριστω πολυ για την αγκαλιτσα την ειχα πολυ αναγκη και την εχω ακομα...

Ευχαριστω και ολα τα υπολοιπα κοριτσια... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πότε έχεις ξανα ραντεβού?
Εσύ θα σκέφτεσαι ότι όλα είναι καλά!!! Ειναι που είναι οι ορμόνες περίεργες, προσπάθησε να έχεις την καλύτερη δυνατή διάθεση και όλα θα πάνε καλά ΣΙΓΟΥΡΑ!Στο λέω εγώ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 228222
Είναι απλά πολύυυ νωρίς γι αυτο!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 334590

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελλη μου προσπαθω να ξεχασω οτι ειμαι εγκυος... και ουτως η αλλιως εκει που ενιωθα εγκυουλα μετα απο αυτα δεν μπορω να νιωσω οπως πριν... δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.

Μεχρι την Τεταρτη μου φαινεται αιωνας, ευτυχως που δεν το ειπα πουθενα.

Ηλπιζα σε μια ευκολη και υγιη εγκυμοσυνη μετα απο τις ταλαιπωριες που περασα για το Βιολεττακι μου...

Οταν γεννησα την μικρη μου δεν ηθελα να κανω αλλο παιδι μη τυχον και τραβηξω παλι τα ιδια.

Φοβαμαι πολυ και δεν μπορει να με καταλαβει ουτε ο αντρουλης μου σε αυτην την περιπτωση.

Δεν θελω να σας μαυριζω το παρεακι αλλα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κουκλιτσα μου πρεπει να φυγω οποτε δν μπορω να σε παρηγορισω οπως θα ήθελα.. το μονο που θα σου πω.. οποτε νιωθεις ασχημα .. κανε μια αγκαλιτσα το μπουμπουκι σου και θα τα ξεχνας ολα!πιστευω πως οτι και να περασες αξιζε οταν ειδες το μωρακι αυτο το γλυκο!!σου ευχομαι γενικα η εγκυμοσυνη σου να ειναι πολυυυυυ πιο ευκολη αποσο φοβασαι και μέχρι την Τεταρτη το σπορακι να μεγαλωσει πολυυυυυυ και να το δειτε και η χοριακη σου επισης και να το ακουσετε πολυ πολυ συντομα!!
σε φιλω γλυκια μου.. μη στεναχωριεσαι .. !!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Ελλη μου προσπαθω να ξεχασω οτι ειμαι εγκυος... και ουτως η αλλιως εκει που ενιωθα εγκυουλα μετα απο αυτα δεν μπορω να νιωσω οπως πριν... δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.

Μεχρι την Τεταρτη μου φαινεται αιωνας, ευτυχως που δεν το ειπα πουθενα.

Ηλπιζα σε μια ευκολη και υγιη εγκυμοσυνη μετα απο τις ταλαιπωριες που περασα για το Βιολεττακι μου...

Οταν γεννησα την μικρη μου δεν ηθελα να κανω αλλο παιδι μη τυχον και τραβηξω παλι τα ιδια.

Φοβαμαι πολυ και δεν μπορει να με καταλαβει ουτε ο αντρουλης μου σε αυτην την περιπτωση.

Δεν θελω να σας μαυριζω το παρεακι αλλα...

σιρεν μου σκεψου θετικα ολα καλα θα πανε γιατι εισαι απαισιοδοξη ? ο γιατρος τη σου ειπε ???

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KOΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!
ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ....
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ?
ΣΕΡΝΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 4 ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Κ ΜΠΑΚΛΑΒΑ...
Κ ΕΧΩ ΦΑΕΙ 4 ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΑΝ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ? 2 ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ??

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΛΑΘΟΣ ΩΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελλη μου σε ευχαριστω για την συμπαρασταση και εσενα αγαπη μου!
Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω οτι ειναι να γινει θα το αντιμετωπισουμε...(1 στις 6 εγκυμοσυνες ολοκληρωνονται).
Ιφιγενεια εγω εδω ειμαι και του χρονου να εισαι καλα και να ξαναφτιαξετε!!!!!

Εγω καπνιζα εχω ενα μηνα που το εκοψα....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου ασχετο ποσες απο εσας καπνιζετε ??? εγω παντως καπνιζω ξερω οτι δεν κανει καλο αφου προσπαθω για μωρακι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το κοψω αν κ θελω πολυ εχω πει ομως οτι οταν με το καλο μαθω το ευχαριστο δεν θα το ξανακανω εσεις καπνιζετε και ποσο????
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@@@@ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ?

κανω καμια 20αρια τσιγαρα την μερα δεν μπορω κ εγω οντως ειναι αγχολιτικο μονο εμεις οι δυο καπνιζουμε η ευαγγελια η δεσποινα η μπουμπου το λεμονακι η mariabel δεν καπνιζει καμμια ?????

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
siren έγραψε:Ελλη μου σε ευχαριστω για την συμπαρασταση και εσενα αγαπη μου!
Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω οτι ειναι να γινει θα το αντιμετωπισουμε...(1 στις 6 εγκυμοσυνες ολοκληρωνονται).
Ιφιγενεια εγω εδω ειμαι και του χρονου να εισαι καλα και να ξαναφτιαξετε!!!!!

Εγω καπνιζα εχω ενα μηνα που το εκοψα....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ?

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:

κανω καμια 20αρια τσιγαρα την μερα δεν μπορω κ εγω οντως ειναι αγχολιτικο μονο εμεις οι δυο καπνιζουμε η ευαγγελια η δεσποινα η μπουμπου το λεμονακι η mariabel δεν καπνιζει καμμια ?????
ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ?

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστω Ιφιγενεια μου, ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

Το Βιολεττακι μου καλα ειναι, εδω ολο αγκαλιτσες κανουμε φιλακια και παιχνιδακια!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 379767

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

σε καταλαβενω απολυτα μακαρι να μπορουσαμε να δυναμε κουραγιο η μια στην αλλη ελλατωνωντας το σιγα σιγα και μετα να το κοψουμε εγω καπνιζω 7 χρονια περιπου εσυ ???

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας αφηνω γιατι θα ξυπνησω στις 6 για να παω για δουλεια Mad

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 850933

Φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
siren έγραψε:Σας αφηνω γιατι θα ξυπνησω στις 6 για να παω για δουλεια Mad

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 850933

Φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:

σε καταλαβενω απολυτα μακαρι να μπορουσαμε να δυναμε κουραγιο η μια στην αλλη ελλατωνωντας το σιγα σιγα και μετα να το κοψουμε εγω καπνιζω 7 χρονια περιπου εσυ ???
13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΙΧΙΧΙ
ΜΕ ΠΟΣΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ?
Κ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΛΕΣ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:

θες να ανοιξουμε ενα θεματακι (no smoking ολες μπορουμε) πως σου φενετε και θα λεμε καθε μερα ποσα κανουμε εισαι εγω εχω την θεληση τα παντα ολα θα κανω για ενα μωρακι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 990599

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:

θες να ανοιξουμε ενα θεματακι (no smoking ολες μπορουμε) πως σου φενετε και θα λεμε καθε μερα ποσα κανουμε εισαι εγω εχω την θεληση τα παντα ολα θα κανω για ενα μωρακι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 990599
ΟΚ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ifigeniaboz έγραψε:

ΟΚ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ

το ανοιγω σε αυτη την ενοτητα ετσι κ αλλιως αυτος ειναι ο πιο σημαντικος στοχος να ειμαστε υγιεις μανουλες και να φερνουμε στον κοσμο υγιει μωρακια

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΚ Wink
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ?ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΙΑΞΤΟ Η ΑΝ ΘΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ?
ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ....
ΦΙΛΑΚΙΑ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:ΟΚ Wink
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ?ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΙΑΞΤΟ Η ΑΝ ΘΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ?
ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ....
ΦΙΛΑΚΙΑ

ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια φυγατε?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:κοριτσια φυγατε?

εγω εδω ειμαι ακομα μαλλον τα αλλα κοριτσια πηγαν για νανι και καποια αλλα στην αγκαλια του αντρουλη τους Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 36 4872 Rolling Eyes Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις