Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
32 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 32 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω ειχα παει λιγο στους δικους μου και πριν λιγο ηρθα!καλα μου λεει η boubou,ας γινει οτι θελει!αν και ξερω οτι θα ερθει η κοκκκινη! Embarassed !θα παω να μεταλαβω την παραμονη γιατι βλεπω οτι δεν θα προλαβω τα χριστουγεννα!

lia-ka

lia-ka
μαλλον πηγατε για Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 850933 ολες!ε ειναι λιγο αργα!σας στελνω ολες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 417472 και σας ευχομαι ονειρα γλυκα!καληνυχτα!!!!

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα σας ξυπνησε καμια ? τελικα δεν το εκανα το τεστ χθες φοβηθηκα το αποτελεσμα.... Sad Sad Sad Sad

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evi27 έγραψε:mwraki εσύ που μένεις αν επιτρέπεται??

καλημερα τωρα ειδα το μηνυμα σου Embarassed Embarassed

βεροια μενω Smile

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
ΕΛΑ ΡΕ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ??
ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654316

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
απο τις 11 λες να φαινεται σημερα? η θα δειξει αρνητικο και θα εκνευριστω παλι? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654655

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mwraki έγραψε:απο τις 11 λες να φαινεται σημερα? η θα δειξει αρνητικο και θα εκνευριστω παλι? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654655
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΩ Κ Η ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ...ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥΣ!!!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ....
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αρνητικο και παλι...

mariabel

mariabel
Καλημέρα κορίτσια!!

mwraki, μην απογοητεύεσαι. Θα προσπαθήσετε και αυτό το μήνα και σύντομα θα μας πεις και εσύ ευχάριστα. Πόσο καιρό προσπαθείτε για μωράκι;

art86, οι εξάψεις που είχες συνεχίζονται;

Ελευθερία μου, περιμένω με ανυπομονησία τα νέα σου. Μη σκέφτεσαι άσχημα. Όλα θα πάνε καλά!

Αγαπη, τελικά περίοδο είχες μόνο για δυο μέρες;

Έλλη, Ιφιγένεια, Ευαγγελίτσα, Εύη, Αναστασία,lia-ka... πολλά φιλιά!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου, ειμαι στο γραφειο και μπηκα για λιγο...

Μωρακι μην στεναχωριεσαι μετα οταν με το καλο μεινεις θα εχεις μεγαλυτερες και περισσοτερες ανησυχιες στο λεω εγω μετα απο ενα νινακι και ευχομαι και δευτερο...

Τι κανετε οι υπολοιπες ζουζουνες? Εγω σημερα εχω αρκετες ενοχλησεις στην αριστερη μερια και αρχιζω και φοβαμαι με ολα αυτα που ακομα δεν ξερουμε τι γινεται μην εχω καμια ρηξη σαπλιγγας και τρεχω και δεν φτανω!!!!!

Ωστοσο ειδα στον υπνο μου οτι καναμε υπερηχο στο σπορακι και φαινοταν αγορι τι ειναι τωρα αυτο? εχω σαλεψει τελειως!!!!!

Α! και κατι ασχετο απλα θελω να σας το πω. Με πηρε ενας πρωην μου που ειμασταν μαζι 2 χρονια να μου πει Χρονια πολλα Shocked και να μου πει οτι ενας φιλος του που ειναι με μια κοπελα την αφησε εγκυο. Η κοπελα ειναι 20 χρονων και δεν ειχε ποτε τις λεει περιοδο γιατι ειχε απιστευτο προβλημα με πολυκυστικες ωοθηκες Shocked και ενω εμεινε εγκυος και ο γιατρος της, της λεει να μην το ριξει γιατι αυτο που εγινε ειναι θαυμα και μπορει να μην ξαναγινει αυτη ειναι ανενδοτη γιατι ειναι λεει μικρη και δεν θελει Shocked και μου ζητησε το τηλ. του γυναικολογου μου γιατι θυμαται οτι ηταν καλος!!!!!!! affraid affraid affraid Ευτυχως που δεν ηταν μαζι μου ο αντρας μου εκεινη την ωρα! Ημαρτον παναγια μου

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κοριτσάκια μου!τι κάνετε?ποιες είναι εδώ να πιούμε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 438696 παρέα??

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιφιγένεια και Αγάπη εγά ΔΕΝ καπνίζω και θα σας μαλώσω!!προσπαθήστε να το κόψετε καλές μου!είναι ό,τι χειρότερο!!μπορείτε να τα καταφέρετε το ξέρω!! Wink

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια! Ειμαι και εγω στην προσπαθεια για μωρακι και παρακολουθω τις συζητησεις σας καιρο τωρα και ειπα να γραφτω και εγω για να τα λεμε παρεουλα!
Siren μου εχω διαβασει την αγωνία που περνας τις τελευταίες μέρες.. προσπαθησε να μην αγχωνεσαι βρε κοπελια... αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι μαλλον η συλληψη πρεπει να εγινε αργα γιαυτο δεν το ειδες ακομα στον γιατρο το σπορακι σου.. στο λεω επειδή το ιδιο επαθε και η αδελφη μου στην δική της εγκυμοσύνη πριν 4 χρονια και τελικά ολα πηγαν καλα και το σπορι της ειδε και τωρα κραταει στα χερια της την υπεροχη κορη της και ανηψια μου! θυμαμαι οτι ειχαμε περασει τις ιδιες αγωνίες αλλα τελικά η συλληψη ειχε γινει αργα και μετα απο μερικες μερες που ξαναπηγε ηταν ολα καλα!!
Τωρα οσο για την κοπελια που καταλαθος εμεινε εγκυος και με τεραστιο προβλημα...ε, τι να πω... φαινεται οτι οταν εμεις τα ανθρωπακια κανουμε σχεδια η ζωη τα βλεπει και γελα...εμεις που το θελουμε σαν τρελοι δεν ερχεται και αλλοι το αντιμετοπιζουν σαν "ατυχηματακι"...!! και μαλιστα "ατυχηματακι θαυμα"!!! ....no comments Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 679259

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΑ!!!! να εχηθω και σε ολα τα κοριτσια εδω να φουσκωσουν γρηγορα οι κοιλιτσες και στις κοπελες που δεν τα καταφεραν αυτο το μηνα να μη μασανε παμε ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ με τσαμπουκα να τα πιασουμε τα σπορια τον επομενο!!! Αισιοδοξια κοριτσια μιας και μπαινει η καινουργια χρονια Very Happy Very Happy ...και σας το λεω εγω που την παλευω γυρω στους 11 μήνες τωρα.....!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!κι εμένα μου ετοιμάζει ο αντρούλης μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 438696 μόλις ξυπνήσαμε Embarassed
Λιάνα μου έτσι, να συνεχίσεις τις Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 215994 με τον αντρούλη σου και ότι γίνει!!Αν δν κοιτάς γόνιμες και δν αγχώνεσαι κοίτα να δεις που θα προλάβεις να έχεις νινάκι πριν από εμάς! Razz
pipi τελικά μήπως εσύ έχεις σειρά για τα ευχάριστα...?? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 328109
Ιφιγένεια έχω ζηλέψει με τα τόσα γλυκά που λες ότι κάνατε και έφαγες!!!πόσο θα θελα να είχα ενα κουραμπιεδάκι κι εγώ τώρα!!!Ελπίζω να καταφέρετε να κόψετε και την κακια συνήθεια με την αγάπη...εγώ τα κατάφερα, γιατί όχι κι εσείς?? Wink Wink Κι εγώ έτσι έλεγα τις άλλες φορές που ειχα προσπαθήσει να το κόψω μάταια..ότι είμαι αδύναμος χαρακτήρας και δν θα το καταφέρω ποτε..δικαιολογίες...όταν πραγματικά το αποφάσισα..το έκοψα μαχαίρι και ούτε που με ένοιαξε και τώρα επανήλθε και η οσφρηση μου και δν το αντεχω καθόλου όταν καπνίζουν δίπλα μου! Razz Razz Razz
Ελευθερία γλυκιά μου ελπίζω η διάθεση σου να είναι καλύτερα σήμερα...τα όνειρα δν τα πιστεύω αλλά όντως κουλό που σε πήρε αυτός ο πρώην..ότι να'ναι!!Ειδικά αν γενικά δν μιλούσατε και σε πήρε έτσι ξαφνικά! Κριμα για την κοπελίτσα που πρέπει να μπει σε τέτοια διλήμματα πάντως τόσο μικρή!! Rolling Eyes
Μωράκι μηπως παρααγχώνεσαι και γι αυτο και η καθυστέρηση? Να ξέρεις κοπελίτσα μου ότι το ελεύθερο σεξ κανει τον κύκλο μας ότι να'ναι..η μπορεί να προετοιμάζει τον εαυτό σου το σώμα σου για τον άλλο μήνα που θα είσαι στ'αλήθεια έγκυος!! Εγω λέω να περιμένεις λίγες μέρες ακόμη κι αν δν συνηθίζεις να έχεις τέτοια καθυστέρηση, τηλ. στον γιατρό σου να βρείτε λύση!! Μη μου στεναχωριέσαι μόνο και θα έρθει και το σποράκι!!
Καλημέρα και στην Μαρία μας με τον γλυκό Αντωνάκι!! (Αχ αυτα τα παιδάκια σας δν χορταινω να τα βλέπω!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 669659 )
Εύη μου εδώ είμαι εγώ για να πιούμε μαζι το καφεδάκι μας! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 90233
rinamar έτσι λέω κι εγώ!!Δυναμικά.. ο καινούριος χρόνος να μπει με φουλ ζουζουνιές να δώσει γούρι και θα τα καταφέρουμε όλες μας!!!Ελπίζω η αγωνία σου να λήξει σύντομα και να τα καταφέρεις κι εσύ κοπελίτσα να φουσκώσεις πολύ!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 40746 φιλάκια σε όλες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 315810

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Απο σήμερα ξεκινάω νηστεία για τα Χριστούγεννα, έχω χρόνια να το κάνω και φέτος το θέλω... Το Πασχα δεν μπόρεσα γιατί βοηθούσα μια φίλη μου στο μαγαζί που έστησε και άνοιξε τη Μεγάλη Εβδομάδα και απο την κούραση δεν μαγειρεύαμε τίποτα και τρώγαμε ότι να ναι... Αλλα άξιζε τον κόπο να το κάνω για τη συγκεκριμένη κοπέλα γιατί χώρισε στα 40 της με 2 παιδιά, ο άνδρας της την παράτησε για μια 25αρα και παράλληλα έχασε και τον πατέρα της... Πικραμένη ιστορία αλλα τελικά τα κατάφερε και είμαι πολύ περίφανη γι αυτή!!!

Ελευθερίτσα μου μην αγχώνεσαι καθόλου! Όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό όλα αυτά θα σου φαίνονται σαν ένα κακό όνειρο... Οσο για τον πρώην σου και την ιστορία με την κοπελίτσα ... Τι να πω... Τα λάθη μας δυστυχώς όλοι τα πληρώνουμε σε αυτή τη ζωη!!!!!

Ριναμαρ καλως ήρθες στο παρεάκι μας!!!!

Αγάπη και Ιφι και εγώ καπνίζω πολύ...Δυστυχώς... Θα μπω και εγώ στο κλαμπ λοιπον...

Φιλάκια πολλά σε όλες τις φίλες μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν για μπεμπακι το 2012 να καταφτανουν οι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 337404 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 386913 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 337404 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 386913 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 337404 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 386913 μαζικως!! χιχιχι
Εγω μεθαυριο εχω κλεισει ραντεβου για σαλπιγγογραφια μιας και η "Αλεκα" εκανε την επισκεψη της για τον μηνα Νοεμβριο... Πηρα τον γιατρο μου τηλ ψιλοπακετωμενη και μου συστησε να το κοιταξουμε λιγο μιας και δεν εχει ερθει τοσο καιρο... αλλα γενικα μου ειπε οτι δεν ειναι και τοοοοσο φοβερο οι 11 μηνες προσπαθειας.. τι να πω.. εχει κανει καμια σας σαλπιγγογραφια? η εχει ακουσει καποια ιστορια με αισιο τελος μετα απο αυτη την εξεταση..? λενε οτι μετα αυξανονται οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ θα σου προτείνω σαν πρώτη κίνηση να κάνει ο άντρας σου εξέταση κι όχι εσύ.. σπερμοδιάγραμμα που ειναι απλή εξέταση και η μοναδική που κάνουν οι άντρες σε αντίθεση με εμάς, να φύγει αυτό από την μέση σαν παραγοντας!Σαλπιγγογραφία κάνουμε σαν τελευταία εξέταση..ορμονολογικά είσαι οκ?έχεις κάνει εξετάσεις? θυρεοειδή, προλακτίνη κλπ.? μου κάνει εντύπωση που ο γιατρός σου σου ειπε κατευθείαν για σαλπιγγογραφία!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ boubou μου εννοείται οτι εχουν γινει ολα αυτα! και σπερομοδιαγραμμα το οποιο εινια souper και ορμολολογικες-θυρωειδη οι οποιες ειναι μια χαρα, και παρακολουθησμε και την ωορηξία με υπερηχους και αυτη μια χαρα και φουλ επαφες... αλλα πουουου!!! και γιαυτο μου ειπε σαλπιγγογραφια.. ειναι και το αγχος στη μεση που ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ?????? ..μα δεν γινεται να μην το σκεφτομαι! Sad Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Αχ boubou μου εννοείται οτι εχουν γινει ολα αυτα! και σπερομοδιαγραμμα το οποιο εινια souper και ορμολολογικες-θυρωειδη οι οποιες ειναι μια χαρα, και παρακολουθησμε και την ωορηξία με υπερηχους και αυτη μια χαρα και φουλ επαφες... αλλα πουουου!!! και γιαυτο μου ειπε σαλπιγγογραφια.. ειναι και το αγχος στη μεση που ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ?????? ..μα δεν γινεται να μην το σκεφτομαι! Sad Sad

ωραία τότε θα σου πω να κάνεις και τη σαλπιγγογραφία όχι μήπως δείξει κάτι..αλλά επειδή πιστεύω ότι δν θα δείξει τίποτα και έτσι θα δεις ότι δν υπάρχει πρόβλημα θα χαλαρώσεις και τσουπ... να σου θα πιαστει και το μπεμπε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654316
όντως λένε ότι μετά την σαλπιγγογραφια ανεβαίνει για λίγο καιρό η γονιμότητα αλλά αν το σκέφτεσαι κι αυτό πάλι θα αγχωθείς!!! Το αγχος κανει τρελά παιχνίδια στο σώμα μας και το βλάπτει απιστευτα, πρέπει να το αποβάλεις!! Δν θα σου πω να μη το σκεφτεσαι γιατί κι εμένα το μυαλό μου δν ξεκολλάει με τίποτα!! αλλά να το σκέφτεσαι γλυκά όχι αγχωμένα!! Wink Wink
Επίσης μου κάνει εντύπωση που απο τόσο νωρίς μπήκατε στην διαδικασία όλων αυτών των εξετάσεων!! Ενα φουλ γόνιμο ζευγάρι έχει σχεδόν 100% πιθανοτητες να γονιμοποιήσει μέχρι τους 18 μήνες εντατικών προσπαθειών!Γι αυτό μην αγχώνεσαι και θα γίνει το θαυμα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 377361

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωραία τότε θα σου πω να κάνεις και τη σαλπιγγογραφία όχι μήπως δείξει κάτι..αλλά επειδή πιστεύω ότι δν θα δείξει τίποτα και έτσι θα δεις ότι δν υπάρχει πρόβλημα θα χαλαρώσεις και τσουπ... να σου θα πιαστει και το μπεμπε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 654316
όντως λένε ότι μετά την σαλπιγγογραφια ανεβαίνει για λίγο καιρό η γονιμότητα αλλά αν το σκέφτεσαι κι αυτό πάλι θα αγχωθείς!!! Το αγχος κανει τρελά παιχνίδια στο σώμα μας και το βλάπτει απιστευτα, πρέπει να το αποβάλεις!! Δν θα σου πω να μη το σκεφτεσαι γιατί κι εμένα το μυαλό μου δν ξεκολλάει με τίποτα!! αλλά να το σκέφτεσαι γλυκά όχι αγχωμένα!! Wink Wink
Επίσης μου κάνει εντύπωση που απο τόσο νωρίς μπήκατε στην διαδικασία όλων αυτών των εξετάσεων!! Ενα φουλ γόνιμο ζευγάρι έχει σχεδόν 100% πιθανοτητες να γονιμοποιήσει μέχρι τους 18 μήνες εντατικών προσπαθειών!Γι αυτό μην αγχώνεσαι και θα γίνει το θαυμα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 377361 [/quote]

..δηλαδη θεωρειται νωρις κοντα στον ενα χρονο προσπαθειων να το ψαξει κανεις? Βασικά το πρωτο που καναμε τον Μαϊο (οι προσπαθειες αρχισαν Ιανουαριο) ειναι ενα σπερμοδιαγραμμα..Το βλεπει και ο γιατρος, μας λεει ολα καλα,μου γραφει και εμενα ορμονολογικες οι οποιες βγηκαν φυσιολογικες.
Περναει το καλοκαιρι και φτανει ο Σεπτεμβρης και τιποτα ακομα (α! μες το καλοκαιρι παρακολουθησαμε και ωορηξία) και μου λεει δωσε 1-2 μηνες ακομη και αν δεν τοτε να προχορησουμε σε ποιο εντατικές εξετασεις... και τωρα περιμενω να καθαρησω απο την παλιοΑλεκα για να κανω την σαλπιγγογραφια.. Αυτα.. αλλα τους τελευταιους μηνες να σου πω την αληθεια μου δεν το σκεφτομαι αγχωτικα...απλα νομιζω οτι δεν γινεται να μην το σκεφτεσαι ρε γμτ!

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou η αληθεια ειναι οτι το εχω στο μυαλο μου συνεχως αλλα οχι με μορφη αγχους..απλα το θελουμε πολυ και οι 2..

να ρωτησω και κατι ασχετο? αν η πεθερα σας εμμεσως σας ελεγε οτι φταιτε εσεις ποθ ο αντρας σας μολις γυρναει απο τη δουλεια δεν κανει τπτπ αλλο παρα μονο μαζι σας καθεται τι θα κανατε? Sad Sad Sad

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως κ μια γνωστή μου με το που έκανε σαλπιγγογραφία τσουουουπ να σου το μωράκι κ από όσο ξέρω προσπαθούσανε κανα 2 χρόνια τουλάχιστον Very Happy

Μwraki δεν καταλαβαίνω που το βρίσκει το κακό η πεθερά σου, κακό θα ταν άμα δεν περνούσε καλά μαζί σου όχι τώρα που θέλει να είστε τα 2 σας. Ήμαρτον αυτές οι πεθερες Rolling Eyes

υ.γ αυτό το ρημάδι το άγχος να μην είχαμε όλες! Εύχομαι λοιπόν η καινούρια χρονιά να μας φέρει κ ηρεμιά (περα απ όλα τ άλλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 328109 )

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ada έγραψε:Πάντως κ μια γνωστή μου με το που έκανε σαλπιγγογραφία τσουουουπ να σου το μωράκι κ από όσο ξέρω προσπαθούσανε κανα 2 χρόνια τουλάχιστον Very Happy

Μwraki δεν καταλαβαίνω που το βρίσκει το κακό η πεθερά σου, κακό θα ταν άμα δεν περνούσε καλά μαζί σου όχι τώρα που θέλει να είστε τα 2 σας. Ήμαρτον αυτές οι πεθερες Rolling Eyes

υ.γ αυτό το ρημάδι το άγχος να μην είχαμε όλες! Εύχομαι λοιπόν η καινούρια χρονιά να μας φέρει κ ηρεμιά (περα απ όλα τ άλλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 37 328109 )

εννοει οτι δεν ασχολειται με καμια αλλαη δουλεια παραν μονο καθεται μαζι μου..τι να πω...μου χαλασε ολη τη διαθεση το γεγονος..σκεφτομαι να κανω μια κουβεντα μαζι του...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="mwraki"
να ρωτησω και κατι ασχετο? αν η πεθερα σας εμμεσως σας ελεγε οτι φταιτε εσεις ποθ ο αντρας σας μολις γυρναει απο τη δουλεια δεν κανει τπτπ αλλο παρα μονο μαζι σας καθεται τι θα κανατε? Sad Sad Sad [/quote]

...νομιζω με ηρεμο τονο και παντα με το χαμογελο στα χειλη να της πεις οτι αυτο ειναι το φυσιολογικό διαφορετικα θα υπηρχε προβλημα!!!! ..για να καταλαβω.. αυτη περιμένει να γυρισει ο γιος της απο την δουλεια και να ασχοληθει μονο μαζι της και οχι με την γυναικα του?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις