Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
29 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 29 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:Πάντως κ μια γνωστή μου με το που έκανε σαλπιγγογραφία τσουουουπ να σου το μωράκι κ από όσο ξέρω προσπαθούσανε κανα 2 χρόνια τουλάχιστον Very Happy

υ.γ αυτό το ρημάδι το άγχος να μην είχαμε όλες! Εύχομαι λοιπόν η καινούρια χρονιά να μας φέρει κ ηρεμιά (περα απ όλα τ άλλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 328109 )

Αχ μπραβο! να ακουω τετοια!! μακαρι παναγιτσα μου γιατι πραγματικα το θελουμε παρα πολυ!
Εγω παντος βρε κοριτσια ξερω ζευγαρι που η γυναικα είναι μες το αγχος-απο τη δουλεια της, το σπιτι τους, τα οικονομικα τους, και χιλια δυο αλλα και επιασε μεσα στους 3 πρωτους μηνες προσπαθειων... τι να πω... λιγο πολυ ολα ειναι σχετικά μαλλον.. Embarassed Embarassed

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
rinamar έγραψε:[quote="mwraki"
να ρωτησω και κατι ασχετο? αν η πεθερα σας εμμεσως σας ελεγε οτι φταιτε εσεις ποθ ο αντρας σας μολις γυρναει απο τη δουλεια δεν κανει τπτπ αλλο παρα μονο μαζι σας καθεται τι θα κανατε? Sad Sad Sad

...νομιζω με ηρεμο τονο και παντα με το χαμογελο στα χειλη να της πεις οτι αυτο ειναι το φυσιολογικό διαφορετικα θα υπηρχε προβλημα!!!! ..για να καταλαβω.. αυτη περιμένει να γυρισει ο γιος της απο την δουλεια και να ασχοληθει μονο μαζι της και οχι με την γυναικα του? [/quote]

εκεινη την ωρα μου ηρθε να της πω...δηλ εγω ειμαι η αιτια που δεν κανει τιποτα αλλο? εντωμεταξυ οταν εγω του ζηταω κατι το κανει..δεν εχω κανενα παραπονο..αλλα επειδη δε θα της το ελεγα με κανενα ιχνος ηρεμιας και χαμογελου συγκρατηθηκα και δε μιλησα...δεν ειπα τιποτα...φφφφφφ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar οι περισσότεροι γυναικολόγοι σου λενε να κάνεις εξετάσεις μετά από ενα χρόνο εντατικών προσπαθειών, αρα σίγουρα μπήκατε νωρις σε αυτή τη διαδικασία.. 8α το δικαολογουσα αν ησουν πανω απο 35 και έπρεπε να ξερεις όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί σε πίεζε ο χρόνος! ΦΥΣΙΚΑ και όλες θέλουμε να μείνουμε έγκυος ΕΧΘΕΣ απο την μέρα που το αποφασισαμε και είναι μια πίεση αυτή από μόνη της, αλλά όσο πιο χαλαρα είμαστε όταν το προσπαθούμε κι απολαμβάνουμε απλα τις επαφές με τους άντρες μας και ότι γίνει, τόσο καλύτερο είναι για εμάς και την υγεία μας!! Η φίλη μου είχε ενδομητρίωση να σου δωσω να καταλαβεις και φαγώθηκαν οι γυναικολογοι που πηγε αν δν μείνει σε 3 μηνες εγκυος να της σταματησουν την περιοδο για να περασει, η να κανει μεχρι και εξωσωματικη για να μεινει εγκυος οσο το δυνατον πιο γρηγορα!ΕΛΕΟΣ!!! και πηγε στο πανεπιστημειακο και ο γυναικολογος εκει, εβαλε τα γελια οταν του ειπε τι λεγαν ολοι και της ειπε, εισαι πολύ μικρή (26) και είναι ΠΟΛΥ νωρίς για το οτιδήποτε.. προσπαθησε ενα χρόνο και μετα το ξανασυζητάμε .....εντελως χαλαρός, χωρίς να την πιέσει σε τίποτα και μετά απο 2 μήνες στους 6 μήνες σύνολο έμεινε έγκυος και τώρα διανύει τον 4ο μήνα της ευτυχισμένη όσο ποτε φυσικα!!! Επειδη χαλαρωσε και σταματησε να φοβαται οτι κατι θα παθει αν δν μεινει εγκυος ΑΜΕΣΩΣ!!

μωρακι και τι την νοιαζει την πεθερα σου τι κανει ο αντρας σου????εμενα ο αντρας μου με το που σχολαει καθεται και παιζει μεχρι να κοιμηθει στον υπολογιστη αλλα δν μου εκανε ποτε παραπονα η μαμα του οτι δν κανει δουλειες Razz Razz Razz Razz

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:rinamar οι περισσότεροι γυναικολόγοι σου λενε να κάνεις εξετάσεις μετά από ενα χρόνο εντατικών προσπαθειών, αρα σίγουρα μπήκατε νωρις σε αυτή τη διαδικασία.. 8α το δικαολογουσα αν ησουν πανω απο 35 και έπρεπε να ξερεις όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί σε πίεζε ο χρόνος! ΦΥΣΙΚΑ και όλες θέλουμε να μείνουμε έγκυος ΕΧΘΕΣ απο την μέρα που το αποφασισαμε και είναι μια πίεση αυτή από μόνη της, αλλά όσο πιο χαλαρα είμαστε όταν το προσπαθούμε κι απολαμβάνουμε απλα τις επαφές με τους άντρες μας και ότι γίνει, τόσο καλύτερο είναι για εμάς και την υγεία μας!! Η φίλη μου είχε ενδομητρίωση να σου δωσω να καταλαβεις και φαγώθηκαν οι γυναικολογοι που πηγε αν δν μείνει σε 3 μηνες εγκυος να της σταματησουν την περιοδο για να περασει, η να κανει μεχρι και εξωσωματικη για να μεινει εγκυος οσο το δυνατον πιο γρηγορα!ΕΛΕΟΣ!!! και πηγε στο πανεπιστημειακο και ο γυναικολογος εκει, εβαλε τα γελια οταν του ειπε τι λεγαν ολοι και της ειπε, εισαι πολύ μικρή (26) και είναι ΠΟΛΥ νωρίς για το οτιδήποτε.. προσπαθησε ενα χρόνο και μετα το ξανασυζητάμε .....εντελως χαλαρός, χωρίς να την πιέσει σε τίποτα και μετά απο 2 μήνες στους 6 μήνες σύνολο έμεινε έγκυος και τώρα διανύει τον 4ο μήνα της ευτυχισμένη όσο ποτε φυσικα!!! Επειδη χαλαρωσε και σταματησε να φοβαται οτι κατι θα παθει αν δν μεινει εγκυος ΑΜΕΣΩΣ!!

Η αληθεια είναι οτι μας πιεζει λιιιιιγο τοσο δα ο χρονος γιατι ο αντρας μου είναι 42 και εχει ενα γιο απο προηγουμενο γαμο ο οποιος είναι 16 χρονων και εχει λυσσαξει να του κανουμε αδελφακι, και ολο με ρωτάει εισαι? δεν είσαι? και αντε ρε παιδια ποτε θα μου το κανετε το αδελφακι οταν θα παω 20? και κατι τετοια!!!! Το θελει και αυτος χτες!! Laughing Laughing Ενταξει δεν λεω οτι μας πηραν και τα χρονια αλλα η αληθεια είναι οτι ο αντρας μου απο μόνος του μπηκε στην διαδικασία για να του φυγουν οι αμφιβολίες. Το ξερω οτι ειδικά ο αντρας δεν εχει προβλημα στο σπερμα λογω ηλικίας οπως συμβαίνει στις γυναικες που μετα τα 38-40 δυσκολεύουν λιγο τα πραγματα..
Τεσ πα ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη και ειδικά τωρα στις γιορτες που θα είμαστε ποιο χαλαροι και δεν θα δουλευουμε που ξερεις!!! sunny sunny
Οσο για τη φιλη σου πραγματικα μπραβο και περνω φοβερη δυναμη οταν ακουω τετοιες ιστοριες! Ευχομαι τα καλυτερα!!!

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:rinamar οι περισσότεροι γυναικολόγοι σου λενε να κάνεις εξετάσεις μετά από ενα χρόνο εντατικών προσπαθειών, αρα σίγουρα μπήκατε νωρις σε αυτή τη διαδικασία.. 8α το δικαολογουσα αν ησουν πανω απο 35 και έπρεπε να ξερεις όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί σε πίεζε ο χρόνος! ΦΥΣΙΚΑ και όλες θέλουμε να μείνουμε έγκυος ΕΧΘΕΣ απο την μέρα που το αποφασισαμε και είναι μια πίεση αυτή από μόνη της, αλλά όσο πιο χαλαρα είμαστε όταν το προσπαθούμε κι απολαμβάνουμε απλα τις επαφές με τους άντρες μας και ότι γίνει, τόσο καλύτερο είναι για εμάς και την υγεία μας!! Η φίλη μου είχε ενδομητρίωση να σου δωσω να καταλαβεις και φαγώθηκαν οι γυναικολογοι που πηγε αν δν μείνει σε 3 μηνες εγκυος να της σταματησουν την περιοδο για να περασει, η να κανει μεχρι και εξωσωματικη για να μεινει εγκυος οσο το δυνατον πιο γρηγορα!ΕΛΕΟΣ!!! και πηγε στο πανεπιστημειακο και ο γυναικολογος εκει, εβαλε τα γελια οταν του ειπε τι λεγαν ολοι και της ειπε, εισαι πολύ μικρή (26) και είναι ΠΟΛΥ νωρίς για το οτιδήποτε.. προσπαθησε ενα χρόνο και μετα το ξανασυζητάμε .....εντελως χαλαρός, χωρίς να την πιέσει σε τίποτα και μετά απο 2 μήνες στους 6 μήνες σύνολο έμεινε έγκυος και τώρα διανύει τον 4ο μήνα της ευτυχισμένη όσο ποτε φυσικα!!! Επειδη χαλαρωσε και σταματησε να φοβαται οτι κατι θα παθει αν δν μεινει εγκυος ΑΜΕΣΩΣ!!

μωρακι και τι την νοιαζει την πεθερα σου τι κανει ο αντρας σου????εμενα ο αντρας μου με το που σχολαει καθεται και παιζει μεχρι να κοιμηθει στον υπολογιστη αλλα δν μου εκανε ποτε παραπονα η μαμα του οτι δν κανει δουλειες Razz Razz Razz Razz

giati ton leei να κανει κατι και δεν το κανει και νευριαζει αυτη Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να 'μαι πάλι κι εγώ....πήγαμε για ψώνια και τώρα είπα να δω τι κάνετε...καλώς ήρθαν όλα τα καινούρια κοριτσάκια! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα και τι? θεωρεί ότι τον κρατάς εκεί δεμένο και δν πάει? Razz Razz αχ αυτές οι πεθερές.. λες και δν τον μεγάλωσε και δν τον ξερει τι χαρακτήρα έχει.... εκτός αν το πεταξε σπόντα σε σενα επειδη ξέρει τι παιδί εχει ..και λέει μήπως αφού αυτη δν την ακούει, αν του πεις εσύ καμια κουβέντα να την βοηθήσει επειδη το ζητησες εσύ!! Twisted Evil Twisted Evil

rinamar στο εύχομαι η γιορτινή ατμόσφαιρα να βοηθήσει να δημιουργήσεις κι εσύ το θαύμα σου, όπως και όλες μας!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:να 'μαι πάλι κι εγώ....πήγαμε για ψώνια και τώρα είπα να δω τι κάνετε...καλώς ήρθαν όλα τα καινούρια κοριτσάκια! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 215994

Ευάκι μου!!Τι καλο πήρες αν επιτρέπεται παντα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 315810

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:χαχα και τι? θεωρεί ότι τον κρατάς εκεί δεμένο και δν πάει? Razz Razz αχ αυτές οι πεθερές.. λες και δν τον μεγάλωσε και δν τον ξερει τι χαρακτήρα έχει.... εκτός αν το πεταξε σπόντα σε σενα επειδη ξέρει τι παιδί εχει ..και λέει μήπως αφού αυτη δν την ακούει, αν του πεις εσύ καμια κουβέντα να την βοηθήσει επειδη το ζητησες εσύ!! Twisted Evil Twisted Evil

rinamar στο εύχομαι η γιορτινή ατμόσφαιρα να βοηθήσει να δημιουργήσεις κι εσύ το θαύμα σου, όπως και όλες μας!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 417472

xaxaa les?και παλιοτερα σε μια συζητηση μου το χε πει εσενα που σε ακουει πες του το εσυ να το κανει...αααχχχχ μανα σου λεει μετα...δεν ξερει να κανει κουμαντο το γιο της Razz Razz Razz

απλα τον ζαλιζει και τον φωναζει κιαυτος αντιδρα...ακομα δεν εμαθε οτι εχει τον τροπο του? εγω μολις του το ζητησω το κανει αυτο που θελω Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε αυτό είναι τότε σίγουρα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 40746

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
evi27 έγραψε:να 'μαι πάλι κι εγώ....πήγαμε για ψώνια και τώρα είπα να δω τι κάνετε...καλώς ήρθαν όλα τα καινούρια κοριτσάκια! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 215994

Ευάκι μου!!Τι καλο πήρες αν επιτρέπεται παντα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 315810

α μη φαντάστεις!!δεν πήρα κάτι ιδιαίτερο!στο σουπερ μάρκετ πήγαμε!!φαγώσιμα πάλι δλδ!! χεχεεχ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι αυτα τα ψωνια καλα ειναι..σλουρπ!! χιχι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 90233

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κι αυτα τα ψωνια καλα ειναι..σλουρπ!! χιχι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 90233

άστα!ένα σωρό βλακείες πήραμε πάλι!
αχ νομίζω ότι θα έρθει η ακατανόμαστη...έχω κάτι περίεργα πονάκια....κι ειδικά από αριστερά κάτι περίεργα τραβήγματα....μάλλον χαμένος πήγε κι αυτός ο μήνας....πφφφ.. Mad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μπορει και να προσπαθει να κρατηθει το σποριιιιιιιιιιιι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:

Βοουουοουουουρρρρ για πρωτοχρονιάτικα μπεμπακια λοιπον σε ολες μας!! χιχιχιχι Very Happy Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:η μπορει και να προσπαθει να κρατηθει το σποριιιιιιιιιιιι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316

χαχαχχαχ αυτό μας αρέσει σ'εσένα βρε Έλλη μου!!μέσα στην μαυρίλα βρίσκεις την αισιοδοξία!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 215994

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

καλως σας βρηκαμε λοιπον! Very Happy Very Happy και εγω θα συμφωνίσω με την boubou... που ξερεις?? μπορει και να φυτρωνει σποριδιο!!! χιχιχι Very Happy Very Happy you never know!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΕΡΝΑΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ?? ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:

καλως σας βρηκαμε λοιπον! Very Happy Very Happy και εγω θα συμφωνίσω με την boubou... που ξερεις?? μπορει και να φυτρωνει σποριδιο!!! χιχιχι Very Happy Very Happy you never know!!

μακάρι κορίτσια!αν κι εγώ δεν είμαι αισιόδοξη!μακάρι να έχω άδικο κι εσείς δίκιο! εσύ πότε ΔΕΝ περιμένεις?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΕΡΝΑΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ?? ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ Very Happy

καλώς την!στο μυαλό μου είσαι!κι εγώ καφέ έλεγα να ετοιμάσω τώρα!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγάπη εγώ ακόμη παλεύω τον πρωινο αν θες να μου κανεις παρεα..χαχαχα μπορώ να έχω και να βασανίζω έναν καφέ με τις ωωωωωωωρες!!! Laughing Laughing

Ευη μου ειμαι πολύ αισιόδοξη πάνω σε αυτό το θέμα, το ξέρεις!!! Very Happy Very Happy Το νιώθω μέσα μου ότι όλες θα τα καταφέρουμε!!!εμείς απλα θα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 215994 με τους άντρες μας (και θα μας κατηγορουν ότι τους εκμεταλλευόμαστε παναθεμα τους! Razz Razz ) και θα γίνει η "ζημιά" που θα πάει??? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 38 654316

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μακάρι κορίτσια!αν κι εγώ δεν είμαι αισιόδοξη!μακάρι να έχω άδικο κι εσείς δίκιο! εσύ πότε ΔΕΝ περιμένεις?[/quote]

Εγω αργω ακομα! Αυριο είναι η τελευταια μερα της "Αλεκας" και μεθαυριο παω να κανω σαλπιγγογραφία.. Μετα βουουουρ για ζουζουνιες Very Happy ! Very Happy Very Happy

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="mwraki"]αρνητικο και παλι...[/quote
ΠΡΙΝ ΕΦΥΓΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑ Κ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΟΚ?????

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποια εκανε τεστακι ???? τη εχασα ιφιγενεια πες μου κ μενα

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλληηηηηηηη η φώτο πο έχω στο προφίλ είναι μια απ'τις μπάλες που έκανα κι ήθελες να δεις χιχιιχχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις