Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
488 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 488 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:δεν τρεχει τιποτα σιγα.

Ααα,ναι,Άντζι,ξέχασα!!!
Συμφωνώ!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας,

εμεις συνηθως διπλα τα καναμε .μια φορα καναμε μονο το ΜΜR και την ακουσαμε στερεο.

γενικα ουτε δεκατα δεν εκανε στα εμβολια.υπαρχουν συνδυασμοι εμβολιων που δεν τους πειραζουν.αλλα γενικα ειναι και στο παιδι.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα σας,

εμεις συνηθως διπλα τα καναμε .μια φορα καναμε μονο το ΜΜR και την ακουσαμε στερεο.γενικα ουτε δεκατα δεν εκανε στα εμβολια.υπαρχουν συνδυασμοι εμβολιων που δεν τους πειραζουν.αλλα γενικα ειναι και στο παιδι.

dolby surround?????χαχαχαχαχ!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

εμεις συνηθως διπλα τα καναμε .μια φορα καναμε μονο το ΜΜR και την ακουσαμε στερεο.γενικα ουτε δεκατα δεν εκανε στα εμβολια.υπαρχουν συνδυασμοι εμβολιων που δεν τους πειραζουν.αλλα γενικα ειναι και στο παιδι.

ΑΧΑΧΑΧ και λιγα λες..βρε τι ειχα παθει ..κωλοεμβολιο παναγια μου.εχει και 2η δοση εμαθα και συγχυστηκα...αχχαχαχVery Happy

Διονυσης εχτες θεωρησε καλο να ανοιξει το πλυντηριο και να προσπαθησει να μπει μεσα ...ΕΛΕΟΟΟΟΣ ρε φιλε που πας?αχααχ

δεν μιλαει δεν μιλαει αλλα "κασε" μου λεει .σκασε.που το ακουσε ηθελα να ξερα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσε Βιβή μου!!!Και μένα έρωτα έχει με το πλυντήριο!!!Θα τους αρέσει σαν φωλίτσα!!!!
Αλλά κάσε στην μανούλα????Πιπέρι στο στόμα!!!!χαχαχα!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μου γεια σας!!Τι κανετε?
Περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια.
Σας εχασα λιγο, εχω τρεξιματα με δουλεια, ευχομαι ολα καλα παντα!!
Πλυντηριο ακουω, μία απο τα ίδια Very Happy !!Κατά τ΄άλλσ συνεχως λέμε καινουριες λεξουλες, μεχρι χτες ηταν μια σπιθαμή και τώρα μιλάνε κιόλας Razz !
Καλό απόγευμα να έχετε ομορφοκοπέλες!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:

ΑΧΑΧΑΧ και λιγα λες..βρε τι ειχα παθει ..κωλοεμβολιο παναγια μου.εχει και 2η δοση εμαθα και συγχυστηκα...αχχαχαχVery Happy

Διονυσης εχτες θεωρησε καλο να ανοιξει το πλυντηριο και να προσπαθησει να μπει μεσα ...ΕΛΕΟΟΟΟΣ ρε φιλε που πας?αχααχ

δεν μιλαει δεν μιλαει αλλα "κασε" μου λεει .σκασε.που το ακουσε ηθελα να ξερα.

βιβη μου ο γιος πολυ ταρζαν ρε συ.δεν ξερεις απο που θα σου ρθει.ακου να μπει στο πλυντηριο! Shocked Shocked
τι αλλο θα σκεφτει?

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χθες το μεσημέρι που κοιμήθηκε το καμαράκι μου έγραφα μισή ώρα αλλά μάλλον δεν πάτησα αποστολή.
λοιπόν... κάποια κοπέλα είπε ότι ξυπνάει και δεν κοιμάτε για κανα 2ωρο το παιδάκι της. εμένα το έκανε σχεδόν 2 μήνες. τα είχα παίξει αλλά τωρα πάμε καλά. μπορει αν ειναι απο 71 έως 76 να είναι ένα άλμα ανάπτυξης.
εγώ το απόγευμα του δίνω τραχανά ή γιαουρτάκι με μέλι η και δημητριακά, μερικές φορές το αυγό το κάνω το απόγευμα και το δίνω με ψωμάκι, μπορεί φαγητό από το μεσημέρι ή ζυμαρόπιτα. βέβαια έχω ένα φαγανό παιδάκι.
ρώτησα τον παιδίατρο για την φρουτόκρεμα και μου είπε ότι μπορώ να του δινω και σκέτο φρούτο στο χέρι αλλά λένε φρουτόκρεμα για να έχει ποικιλία φρούτων σκέφτομαι να του δίνω 3-4 φορές την εβδομάδα φρουτόκρεμα και τις άλλες φρούτο ή να την δίνω και το απόγευμα.
πήγαμε στον παιδίατρο και μας τράβηξε το τσουτσούνι μας. τελικά τα κατάφερε και ξεκόλλησε αλλά τον πόνεσε πολύ.
επίσης και ο δικός μου έχει έρωτα με το πλυντήριο. όχι να μπαίνει μέσα αλλά να βάζει ή να βγάζει τα ρούχα. και όταν δουλευει κάθεται και το κοιτά και λέει τι βλέπει. όσο για φωλίτσα του αγοράσαμε μια σκηνή ( μπορει να σας το ξανάπα)και μπαινοβγαίνει όλη μέρα.
επίσης (πάλι μπορεί να το ξανάπα) του έχω αγοράσει ένα πλαστικό λευκό τραπεζομάντιλο και το έχω στρώσει στο πάτωμα και περνάμε αρκετό χρόνο ζωγραφίζοντας το.
και εμείς κάναμε μια φορά 2 εμβόλια μαζί. εκτός από το mmr κανένα δεν μας πείραξε.
φιλιά σε όλες.

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
lenaki1982 έγραψε:
τα μπισκότα φοβερά.
τα φτιάχνω συνέχεια...

τώρα για τα κορν φλέικς...της δικιάς μου της δίνω από τα δικά μου τα special K που τρώω έτσι στεγνά στο χεράκι της(να σας υπενθυμίσω ότι έχουμε μόνο 4 δόντια)!!!

lenaki της δίνεις συχνά μπισκοτάκια; Γιατί εγώ προσπαθώ να τα αποφύγουμε όσο γίνεται αλλά τα ζητάει όλη την ώρα! Μας δυσκολεύει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα. Όλο προσπαθώ να την απασχολώ με άσχετα θέματα, αλλά είναι πανέξυπνη και το καταλαβαίνει αμέσως πως πάω να της τη φέρω και εκνευρίζεται..

μετά από τόσες μέρες μπήκα και εγώ.
όχι δεν της δίνω συχνά μπισκοτάκια...αυτά είναι για την μαμά!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 215994

lenaki1982

εμείς θα πάμε την Παρασκευή για το MMR.
τωρα μάθαμε ακόμα περισσότερες διαφημίσεις...
μόλις δει πουθενά να γράφει WIND αρχίζει : "πούλα" (από το αγαπούλα,πούλα)
μόλις δει το σήμα από τα καρφούρ : " τατούϊ" ( καρφούρ)
καλά με το τζάμπο μας έχει τρελάνει, το ξεχωρίζει με κλειστά μάτια : "μπάμπο"...
και άλλα πολλά...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τις καλησπέρες μου!!! Smile Χτες, Τρίτη και 13 (και ακριβώς 2 χρόνια μετά την πράξη που οδήγησε στη σύλληψη της μικρής μας Δανάης) φάγαμε την χειρότερη μας τούμπα... Sad Την είχα πάνω στο κρεβάτι, ξαφνικά σηκώθηκε και με 2 σάλτους βρέθηκε κάτω. Γύρισα να την πιάσω αλλά μου γλίστρισε από το χέρι, οπότε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 911307 Τα είδα όλα! Μόνο το πού έκανε καρούμπαλο δεν είδα (μάλλον ήταν πολύ τυχερή η μικρή διότι έπεσε πλάγια και η ένταση του χτυπήματος μοιράστηκε σε όλο το σωματάκι της). Μετά, ενώ ήταν να τη βάλω για μπάνιο και νάνι την κρατούσα με το ζόρι ξύπνια και προσπαθούσα να τη βάλω να περπατήσει να δω αν είχε καμιά αστάθεια. Όπως καταλαβαίνετε, δύσκολο να εντοπίσει κανείς αστάθεια σε ένα παιδάκι της ηλικίας της! Ευτυχώς δε φάνηκε να χάνει το κέφι της. Επίσης, τη νύχτα τη σκούνταγα και κουνιόταν, και ξύπνησε κατά τις 4 γιατί... ήθελε να παίξει με τα παιχνίδια της για καμιά ώρα!Shocked Μετά είχα και τον άνδρα μου να μου τη λέει ότι δεν την πρόσεχα... Πφφφ... Χάλια ημέρα σας λέω! Ευτυχώς τελικά η μικρή είναι καλά γιατί δε θα το άντεχα...!!!

Βιβή μου πολύ γελάω με τον κανακάρη σου!!! Φαίνεται αταχτούλης! Πάντως, αυτό με το πλυντήριο το κάνει και η μικρή μου καιρό τώρα (και απ' ότι φαίνεται πολλά παιδάκια το κάνουν!) ! Ευτυχώς δεν τα καταφέρνει να μπει και φυσικά εγώ της κλείνω το πορτάκι και ησυχάζουμε... Laughing

Εμείς τα εμβόλια σχεδόν ποτέ δεν τα κάναμε ένα-ένα. Για την ακρίβεια τα πρώτα ειδικά ήταν σίγουρα πολλαπλά! Δεν είμαι γιατρός, αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το κάνει διπλό το εμβόλιο. Και φαντάζομαι πως ο παιδίατρος ξέρει καλά αν πρέπει... Τώρα τι να πω, είναι και δικιά σου απόφαση αν θα το αποδεχτείς αλλά κατά τη γνώμη μου να τον εμπιστευτείς...

Σήμερα φάγαμε για απογευματινό μακαρόνια με τυράκι! Το τοστ το έχει βαρεθεί, το ίδιο και τα γιαουρτάκια. Τραχανά τρώει ακόμα με πολλή όρεξη, αλλά πολλές φορές έρχομαι αργά από τη δουλειά και ο άνδρας μου την έχει ταΐσει στο μεταξύ... Το αβγό αλικάκι μου το παλέψαμε πολύ καιρό. Έχω βράσει άπειρα αβγά τα οποία τελικά δεν άγγιξε η μικρή. Έτσι βρήκα αυτή την προσωρινή λύση. Φοβάμαι να ξαναδοκιμάσω ρε γμτ. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρουμε! Αυτό που φοβάμαι με τα μη-αλεσμένα είναι ότι θα τρώει πλέον ελάχιστα λαχανικά (της είχα δώσει κάποιες φορές διάσπαρτα αλλά μόνο την πατάτα δέχτηκε Rolling Eyes ). Θέλει να τρώει γενικά αυτό που τρώμε κι εμείς, αλλά θέλει να μας βλέπει κιόλας εκείνη την ώρα. Πώς θα γίνει που γυρνάμε πιο αργά όμως.. Θα πρέπει να γίνει μάχη... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 186566

Τα σπιθουράκια μας, αν και υπάρχουν ακόμα, φαίνεται να φθίνουν, οπότε δεν πήρα τηλ παιδίατρο. Αν δεν φουντώσει πάλι θα τη ρωτήσω τέλος του μήνα που έχουμε πάλι εμβόλιο... Δεν είχε βγάλει ποτέ κάτι τέτοιο, τι να πω!

Α, πώς μάθατε τα μικράκια σας να πίνουν χυμό; Έτσι απλά τους δώσατε μια φορά και ήπιαν; Μου παραφαίνεται καλό για να το κάνει και η δικιά μου...

Και... κάτι τελευταίο! Η μικρή μου συχνά το τελευταίο διάστημα βάζει τα χεράκια από κάτω... ξέρετε! Μάλλον θα είναι γιατί γνωρίζει το σώμα της. Εμείς αντιδρούμε πολύ φυσικά σε αυτό (δε δίνουμε σημασία) Το κάνουν και τα δικά σας παιδάκια καθόλου αυτό;

Υ.Γ.=Αλικάκι μας έχεις κολάσει με αυτά τα μπισκοτάκια! Laughing
Υ.Γ.2=Είπαμε, αντράκι σωστό! Ξέρει από τώρα να χειρίζεται και το κουτάλι!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:
τα μπισκότα φοβερά.
τα φτιάχνω συνέχεια...

τώρα για τα κορν φλέικς...της δικιάς μου της δίνω από τα δικά μου τα special K που τρώω έτσι στεγνά στο χεράκι της(να σας υπενθυμίσω ότι έχουμε μόνο 4 δόντια)!!!

lenaki της δίνεις συχνά μπισκοτάκια; Γιατί εγώ προσπαθώ να τα αποφύγουμε όσο γίνεται αλλά τα ζητάει όλη την ώρα! Μας δυσκολεύει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα. Όλο προσπαθώ να την απασχολώ με άσχετα θέματα, αλλά είναι πανέξυπνη και το καταλαβαίνει αμέσως πως πάω να της τη φέρω και εκνευρίζεται..

μετά από τόσες μέρες μπήκα και εγώ.
όχι δεν της δίνω συχνά μπισκοτάκια...αυτά είναι για την μαμά!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 215994
Χαχα, καλά κάνεις! Μακάρι να το δεχόταν αυτό και η μικρή μου!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:εμείς θα πάμε την Παρασκευή για το MMR.
τωρα μάθαμε ακόμα περισσότερες διαφημίσεις...
μόλις δει πουθενά να γράφει WIND αρχίζει : "πούλα" (από το αγαπούλα,πούλα)
μόλις δει το σήμα από τα καρφούρ : " τατούϊ" ( καρφούρ)
καλά με το τζάμπο μας έχει τρελάνει, το ξεχωρίζει με κλειστά μάτια : "μπάμπο"...
και άλλα πολλά...
Καλά, αστέρι και η δικιά σου!!! Εμείς... ακόμα τα βασικά! Πφφφφ πότε θα την ακούσω να μιλάει κανονικά; Τουλάχιστον, τελευταία όταν τη ρωτάω κάτι στο οποίο η απάντησή της θα είναι καταφατική, μου γνέφει το κεφάλι!!! Ξέρω ότι έστω κι έτσι επικοινωνούμε...

lenaki1982

crazymommy εμένα η δικιά μου πάντως δεν πίνει με τίποτα χυμό.
ουτε φυσικό αλλά ούτε και του εμπορίου.
αυτόν που ήπιε μόνο 3-4 φορές ήταν χυμός καρπούζι τον Αύγουστο και αυτό ήταν...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:crazymommy εμένα η δικιά μου πάντως δεν πίνει με τίποτα χυμό.
Sad Sad Sad
Πάνε οι ελπίδες μου! Γιατί βασικά για εκεί το κόβω και για τη δικιά μου! Ναι, καρπούζι άνετα θα έπινε, μιας και το καλοκαίρι το έτρωγε με λατρεία. Αλλά το πορτοκάλι είναι πολύ πιο ξινό και γενικά τα χειμερινά φρούτα είναι πιο ξινά από τα καλοκαιρινά... Θεέ μου, τι θα γίνει όταν μας τελειώσει το σταφύλι (που έχουμε ακόμα!); Πάλι καλά που έχουμε και τη μπανάνα!...

lenaki1982

crazymommy έγραψε:
Sad Sad Sad
Πάνε οι ελπίδες μου! Γιατί βασικά για εκεί το κόβω και για τη δικιά μου! Ναι, καρπούζι άνετα θα έπινε, μιας και το καλοκαίρι το έτρωγε με λατρεία. Αλλά το πορτοκάλι είναι πολύ πιο ξινό και γενικά τα χειμερινά φρούτα είναι πιο ξινά από τα καλοκαιρινά... Θεέ μου, τι θα γίνει όταν μας τελειώσει το σταφύλι (που έχουμε ακόμα!); Πάλι καλά που έχουμε και τη μπανάνα!...
ούτε εσένα πίνει χυμούς?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Sad Sad Sad
ούτε εσένα πίνει χυμούς?
Τώρα αν σου πω ότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη; Embarassed Μέχρι πριν λίγο καιρό έτρωγε κανονικά τη φρουτόκρεμα, οπότε το θέμα δε με απασχολούσε. Τώρα, δεν είναι τόσο ότι δεν την θέλει, όσο ότι για κάποιο λόγο το πρωί δε θέλει με τίποτα να κάτσει στο καρεκλάκι της. Με τίποτα όμως. Κι έτσι της δίνουμε το φρουτάκι κυνηγώντας την από πίσω. Δύσκολο να δώσεις φρουτόκρεμα με αυτό τον τρόπο. Έτσι, όλο λέω να δοκιμάσω να της δώσω χυμό αλλά δεν το τολμάω (πάλι εγώ θα τον πιω!). Βασικά πώς να το ξεκινήσω; Πώς θα την πείσω να το πιει, αφού και το νεράκι ακόμα το πίνει μόνο όταν διψάει και όχι όταν της δίνω εγώ το ποτηράκι. Γάλα πίνει από μπιμπερό, και πάλι μόνο όταν πεινάει. Πώς θα την πείσω να πιει χυμό; Αν πεινάει δε θα το θέλει, και πώς να ξέρω πότε θα είναι διψασμένη, αφού ξαφνικά της έρχεται και μου δείχνει το ποτηράκι της...!

lenaki1982

εμείς πάλι τη φρουτόκρεμα δεν την θέλαμε ούτε ζωγραφιστή!!! ΄φρούτα ξεκίνησε να τρώει μόνο όταν της τα δίναμε σε κομματάκια.
χυμό δεν θέλει καθόλου!!
το γάλα το πίνει σε μπιμπερό, αλλά το νερό ΜΟΝΟ σε ποτηράκι με καλαμάκι από την αρχή. αρνούταν πεισματικά να το πιει σε μπιμπερό.
και τον χυμό οοοοταν έπινε, σε ποτήρι με ξεχωριστό καλαμάκι δικό μας, ποτέ σε δικό της ποτηράκι με ενσωματωμένο καλαμάκι.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα πάλι,όταν του πρωτόκανα χυμό τον ρούφηξε όλο!
Τον κάνω είτε μαζί με τα φρούτα είτε με το αυγό,που το τρώμε μέρα παρά μέρα.Αλλά πριν δεν του έχω δώσει καθόλου νεράκι κι έτσι μάλλον διψάει ή μπορεί και να του αρέσει,δεν ξέρω!!.Αν είναι ξινά τα πορτοκάλια βάλτε λίγη ζαχαρίτσα.

Αλικάκι,χαίρομαι που σας φύγαν τα σπινθουράκια.Και καταλαβαίνουμε όλες την τρομάρα σου,με την τούμπα..Νομίζω λένε για καμιά ώρα μετά να μην τα κοιμίζουμε.Και να έχουμε το νου μας για ανεξήγητη γκρίνια ή υπνηλία.Δύσκολα,βρε κορίτσια με τα πεσίματα!!!!Εύχομαι να μην σας ξανατύχει!!!

Λενάκι,το δικό σου πετάει σε σχέση με τον δικό μου,στις λεξούλες!!!χαχα!!!!
Τώρα έχει αρχίσει και εμπλουτίζει λίγο το λεξιλόγιό του,ο μικρός μου.Μπράβο σας!!!!

Αναστασία,αυτό με τους μαρκαδόρους ωραίο κόλπο!!Θα το κάνω κι εγώ!!!Τι καλά να πέρνουμε ιδέες,η μια απ'την άλλη!!!
Επίσης και εμείς είχαμε θέμα με το πουλάκι αλλά όλα καλά!!!!Πολύ τσούξιμο και κλαμα,όμως...

Mangio,μην μας ξεχνάς!!!Να βρίσκεις χρόνο και να μπαίνεις!!!Θα σου βάλω απουσία,χιχιχιχ!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασία,έχεις τα γεννέθλιά σου σήμερα??
Χρόνια πολλά και καλά!!!!Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι τον γιόκα σου και τον αντρούλη σου!!!!

Siren,χρόνια πολλά και σε σένα,για την ονομαστική σου γιορτή!!!
Να χαίρεσαι την κορούλα σου,τον αντρούλη σου και με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 669659

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερες μαμαδες.

τι μου κανετε?

γυριζω χτες απο την δουλεια και βρισκω τον Διονυση στο γιο-γιο ,ξεβρακωτούλης να σφιγγετε για να κανει κακα!!λιποθυμησα απο τα γελια.με κοιταγε και μου μουγκριζε...πεθανα η μανα !!Very Happy και αφου δεν εκανα βεβαιως βεβαιως ,ειμαστε στην εκμαθηση ακομα ...σηκωθηκε κυριος ,ξωψ....ος και μου κατουρησε με πολυ ανεση το χαλι!!Very Happy Very Happy

Μετα του λεω Διονυση μπανιο....καθετε κατω βγαζει τα παντοφλακια του και τρεχει σφαιρα στο μπανιο,οπου η πορτα ηταν κλειστη και φρεναρει πανω της με τα μουτρα...που πας ρε καραμήτρο?δεν πτοηθηκε σηκωθηκε και αρχισε να την χτυπαει μανιωδως για να μπει να πλατσουρησει...βρε τι παιδακι εξυπνο εχω εγω?βρε τι ταλιμπανακος ειναι αυτος?Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χχαχαχαχ!!!Ρε Βιβή μ'έκανες και γέλασα!!!!Ωραία περιγραφή!!!!!!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athand έγραψε:
Angie_77 έγραψε:
athand έγραψε:κορίτσια καλησπέρα σε όλες και καλή συνέχεια να έχουμε στο 2.!!!!!
Εμείς χτες είχαμε μια δύσκολη μέρα.είχαμε προκαθορισμένο ραντεβού στο παίδων για νευρολογικη εξέταση και ταλαιπωρήθηκαν τα καμάρια μου.
Η μικρή ζαλίστηκε στο αυτοκίνητο και μου έκανε εμετό.ο μικρός χαλάστηκε και έκλαιγε για 1 ωρα ασταμάτητα.χαμός! Crying or Very sad Mad και γω να προσπαθώ να είμαι ήρεμη και χαλαρή.Τέλος καλό και όλα καλά όμως.Τώρα έχουμε άλλη μια ταλαιπωρία την Πέμπτη αφου έχουμε εξετάσεις αίματος αλλα ελπίζω να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα.!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 215994

Γεια σου Αθανασία μου. Γιατί κάνατε νευρολογική εξεταση?? Σας είπε ο παιδιατρος ?? Εμείς εξετάσεις αίματος κάναμε πάνω στο χρόνο. Φιλιά

όχιAngie μου δεν μας το ζήτησε η παιδίατρος αλλα η ιδιωτική ασφάλεια.
Επειδή τα μικρούλια μου γενήθηκαν στις 33 εβδομάδες για να τα ασφαλίσω ιδιωτικά μου ζητάνε ένα σωρό εξετάσεις.Αστα.βασικά τα έχω πάρει γιατί ούτος η άλλως τα παιδιά μου κάνουν follow up καθε 6 μήνες καθώς είναι τακτική του νοσοκομείου που γέννησα για τα προωρα παιδια και τους έχω δώσει τα πάντα (εγκεφαλογραφήματα,ακουολογικές,οφθαλμολογικές κτλ)αλλα όλο και κάτι ζητάνε.Τέλος πάντων ας είναι που την δημόσια υγεία την έχουν ισοπεδώσει και μας αναγκάζουν για καλύτερα να απευθυνόμαστε στις ιδιωτικές ασφάλειες.γενικές αίματος έχουμε ξανακάνει αλλα επειδή είχαν ίωση (την εμφάνισαν μια μέρα μετα που πήραμε το αίμα)έδειξαν τις τρανσαμινασες του μικρού μου ανεβασμένες.ξανακάναμε επανάληψη και είχαν πέσει απλά για σιγουριά θα κάνουμε και τρίτη επαναληψη. Very Happy Very Happy

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 2 215994

Πολύ ταλαιπωρία βρε Αθανασία μου !!!! Και μέχρι πότε πρέπει να κάνετε εξετάσεις κάθε εξάμηνο ?? Οι τρανσαμινασες που λες τι έιναι ?? Είμαι λίγο ανίδεη !!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:[quote="angie_77]
Δεν ξέρω τι να κάνω με τα μαλλάκια της μικρής. Μπάινουν οι αφέλιες μέσα στο προσωπάκι και δεν θέλει κοκκαλάκια με τίποτα Mad Mad Mad ούτε κορδέλες θέλει Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes [/color]

Άντζι μου,έχω δοκιμάσει και τραχανά και τελευταία δεν τον έτρωγε.Και τοστάκι,επίσης.Εχτές του έδωσα άνθος αραβοσίτου και την τσάκισε!!!!
Δοκιμές θα κάνω και αλλαγές συνέχεια...για να δούμε!!!
Γιατί δεν της τα κόβεις λιγάκι τα μαλλάκια??Ή θέλεις να της τα μακρύνεις???

Τελικά της βάζω εδώ και 2 μέρες κάτι λαστιχάκια μαλακά, και ευτυχώς με αφήνει. Δεν της τα κόβω γιατί είναι λίγα τα μαλάκια της (πήρε από μένα το παιδί) και θέλω να μακρύνουν λίγακι. Στο φέις τι ώρες μπαίνες γιατί μάλλον με ραντεβού θα βρεθούμε εκεί. Σήμερα το είχα ξεχάσει ανοιχτό και όταν σε είδα μέσα πήγα να σου γράψω αλλά είχες ήδη βγει. Φιλάκια!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία πολύ ωραία ιδέα αυτή με το σεντόνι. Προχτες η μικρή μου ήθελε να κάνει τον Πικάσο για πρώτη φορά και της έδωσα ένα μαρκαδόρο και γέμισε χεράκια και μπλουζάκι. Very Happy Very Happy Εντωμεταξύ έχει πλάκα γιατί δεν θέλει με τίποτα να έχει λερωμενα χέρια. Μου τα δίνει να της τα καθαρίσω ακόμα κι αν έχουνε ψιχουλάκια από ψωμάκι ή μπισκοτάκι. Αχ άτιμα γονίδια τι μας κάνετε !!!

Αλίκη μου (crazymommy) περαστικά στη μικρούλα σου !!! Φαντάζομαι τον πανικό που θα έπαθες ε?? Κι εμένα μου είχε πέσει από τον καναπέ μια φορά πριν χρονίσει ακόμα και έπαθα πλάκα. Πολύ κλάμα το καημενούλι μου. Ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει !!!

Γεωργία μου ελπίζω να μην σου είναι άρρωστη η μικρή σου !!! Πώς είναι??

Mangio μου τι κάνεις?? Που βρίσκεσαιιιιι??? Very Happy Very Happy

Υ.Γ. Να με συγχωρείται όταν δεν απαντάω γρήγορα γιατί το θέμα "διάθεση" είναι πολύ μεγάλο όπως έχω ξαναπεί !!! Μερικές μέρες είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά και δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανένα !!!!

Φιλάκια και καλό βράδυ σε όλες !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις