26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 Τρι Δεκ 13, 2011 11:24 pm
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:δεν τρεχει τιποτα σιγα.
Ααα,ναι,Άντζι,ξέχασα!!!
Συμφωνώ!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
grammatiki έγραψε:δεν τρεχει τιποτα σιγα.
mamavivo έγραψε:καλημερα σας,
εμεις συνηθως διπλα τα καναμε .μια φορα καναμε μονο το ΜΜR και την ακουσαμε στερεο.γενικα ουτε δεκατα δεν εκανε στα εμβολια.υπαρχουν συνδυασμοι εμβολιων που δεν τους πειραζουν.αλλα γενικα ειναι και στο παιδι.
αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα σας,
εμεις συνηθως διπλα τα καναμε .μια φορα καναμε μονο το ΜΜR και την ακουσαμε στερεο.γενικα ουτε δεκατα δεν εκανε στα εμβολια.υπαρχουν συνδυασμοι εμβολιων που δεν τους πειραζουν.αλλα γενικα ειναι και στο παιδι.
dolby surround?????χαχαχαχαχ!!!!!
ΑΧΑΧΑΧ και λιγα λες..βρε τι ειχα παθει ..κωλοεμβολιο παναγια μου.εχει και 2η δοση εμαθα και συγχυστηκα...αχχαχαχ
Διονυσης εχτες θεωρησε καλο να ανοιξει το πλυντηριο και να προσπαθησει να μπει μεσα ...ΕΛΕΟΟΟΟΣ ρε φιλε που πας?αχααχ
δεν μιλαει δεν μιλαει αλλα "κασε" μου λεει .σκασε.που το ακουσε ηθελα να ξερα.
βιβη μου ο γιος πολυ ταρζαν ρε συ.δεν ξερεις απο που θα σου ρθει.ακου να μπει στο πλυντηριο!mamavivo έγραψε:αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα σας,
dolby surround?????χαχαχαχαχ!!!!!
ΑΧΑΧΑΧ και λιγα λες..βρε τι ειχα παθει ..κωλοεμβολιο παναγια μου.εχει και 2η δοση εμαθα και συγχυστηκα...αχχαχαχ
Διονυσης εχτες θεωρησε καλο να ανοιξει το πλυντηριο και να προσπαθησει να μπει μεσα ...ΕΛΕΟΟΟΟΣ ρε φιλε που πας?αχααχ
δεν μιλαει δεν μιλαει αλλα "κασε" μου λεει .σκασε.που το ακουσε ηθελα να ξερα.
Χαχα, καλά κάνεις! Μακάρι να το δεχόταν αυτό και η μικρή μου!!!lenaki1982 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:
τα μπισκότα φοβερά.
τα φτιάχνω συνέχεια...
τώρα για τα κορν φλέικς...της δικιάς μου της δίνω από τα δικά μου τα special K που τρώω έτσι στεγνά στο χεράκι της(να σας υπενθυμίσω ότι έχουμε μόνο 4 δόντια)!!!
lenaki της δίνεις συχνά μπισκοτάκια; Γιατί εγώ προσπαθώ να τα αποφύγουμε όσο γίνεται αλλά τα ζητάει όλη την ώρα! Μας δυσκολεύει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα. Όλο προσπαθώ να την απασχολώ με άσχετα θέματα, αλλά είναι πανέξυπνη και το καταλαβαίνει αμέσως πως πάω να της τη φέρω και εκνευρίζεται..
μετά από τόσες μέρες μπήκα και εγώ.
όχι δεν της δίνω συχνά μπισκοτάκια...αυτά είναι για την μαμά!!!!
Καλά, αστέρι και η δικιά σου!!! Εμείς... ακόμα τα βασικά! Πφφφφ πότε θα την ακούσω να μιλάει κανονικά; Τουλάχιστον, τελευταία όταν τη ρωτάω κάτι στο οποίο η απάντησή της θα είναι καταφατική, μου γνέφει το κεφάλι!!! Ξέρω ότι έστω κι έτσι επικοινωνούμε...lenaki1982 έγραψε:εμείς θα πάμε την Παρασκευή για το MMR.
τωρα μάθαμε ακόμα περισσότερες διαφημίσεις...
μόλις δει πουθενά να γράφει WIND αρχίζει : "πούλα" (από το αγαπούλα,πούλα)
μόλις δει το σήμα από τα καρφούρ : " τατούϊ" ( καρφούρ)
καλά με το τζάμπο μας έχει τρελάνει, το ξεχωρίζει με κλειστά μάτια : "μπάμπο"...
και άλλα πολλά...
lenaki1982 έγραψε:crazymommy εμένα η δικιά μου πάντως δεν πίνει με τίποτα χυμό.
ουτε φυσικό αλλά ούτε και του εμπορίου.
αυτόν που ήπιε μόνο 3-4 φορές ήταν χυμός καρπούζι τον Αύγουστο και αυτό ήταν...
ούτε εσένα πίνει χυμούς?crazymommy έγραψε:lenaki1982 έγραψε:crazymommy εμένα η δικιά μου πάντως δεν πίνει με τίποτα χυμό.
Πάνε οι ελπίδες μου! Γιατί βασικά για εκεί το κόβω και για τη δικιά μου! Ναι, καρπούζι άνετα θα έπινε, μιας και το καλοκαίρι το έτρωγε με λατρεία. Αλλά το πορτοκάλι είναι πολύ πιο ξινό και γενικά τα χειμερινά φρούτα είναι πιο ξινά από τα καλοκαιρινά... Θεέ μου, τι θα γίνει όταν μας τελειώσει το σταφύλι (που έχουμε ακόμα!); Πάλι καλά που έχουμε και τη μπανάνα!...
Τώρα αν σου πω ότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη; Μέχρι πριν λίγο καιρό έτρωγε κανονικά τη φρουτόκρεμα, οπότε το θέμα δε με απασχολούσε. Τώρα, δεν είναι τόσο ότι δεν την θέλει, όσο ότι για κάποιο λόγο το πρωί δε θέλει με τίποτα να κάτσει στο καρεκλάκι της. Με τίποτα όμως. Κι έτσι της δίνουμε το φρουτάκι κυνηγώντας την από πίσω. Δύσκολο να δώσεις φρουτόκρεμα με αυτό τον τρόπο. Έτσι, όλο λέω να δοκιμάσω να της δώσω χυμό αλλά δεν το τολμάω (πάλι εγώ θα τον πιω!). Βασικά πώς να το ξεκινήσω; Πώς θα την πείσω να το πιει, αφού και το νεράκι ακόμα το πίνει μόνο όταν διψάει και όχι όταν της δίνω εγώ το ποτηράκι. Γάλα πίνει από μπιμπερό, και πάλι μόνο όταν πεινάει. Πώς θα την πείσω να πιει χυμό; Αν πεινάει δε θα το θέλει, και πώς να ξέρω πότε θα είναι διψασμένη, αφού ξαφνικά της έρχεται και μου δείχνει το ποτηράκι της...!lenaki1982 έγραψε:ούτε εσένα πίνει χυμούς?crazymommy έγραψε:lenaki1982 έγραψε:crazymommy εμένα η δικιά μου πάντως δεν πίνει με τίποτα χυμό.
Πάνε οι ελπίδες μου! Γιατί βασικά για εκεί το κόβω και για τη δικιά μου! Ναι, καρπούζι άνετα θα έπινε, μιας και το καλοκαίρι το έτρωγε με λατρεία. Αλλά το πορτοκάλι είναι πολύ πιο ξινό και γενικά τα χειμερινά φρούτα είναι πιο ξινά από τα καλοκαιρινά... Θεέ μου, τι θα γίνει όταν μας τελειώσει το σταφύλι (που έχουμε ακόμα!); Πάλι καλά που έχουμε και τη μπανάνα!...
athand έγραψε:Angie_77 έγραψε:athand έγραψε:κορίτσια καλησπέρα σε όλες και καλή συνέχεια να έχουμε στο 2.!!!!!
Εμείς χτες είχαμε μια δύσκολη μέρα.είχαμε προκαθορισμένο ραντεβού στο παίδων για νευρολογικη εξέταση και ταλαιπωρήθηκαν τα καμάρια μου.
Η μικρή ζαλίστηκε στο αυτοκίνητο και μου έκανε εμετό.ο μικρός χαλάστηκε και έκλαιγε για 1 ωρα ασταμάτητα.χαμός! και γω να προσπαθώ να είμαι ήρεμη και χαλαρή.Τέλος καλό και όλα καλά όμως.Τώρα έχουμε άλλη μια ταλαιπωρία την Πέμπτη αφου έχουμε εξετάσεις αίματος αλλα ελπίζω να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα.!!
Γεια σου Αθανασία μου. Γιατί κάνατε νευρολογική εξεταση?? Σας είπε ο παιδιατρος ?? Εμείς εξετάσεις αίματος κάναμε πάνω στο χρόνο. Φιλιά
όχιAngie μου δεν μας το ζήτησε η παιδίατρος αλλα η ιδιωτική ασφάλεια.
Επειδή τα μικρούλια μου γενήθηκαν στις 33 εβδομάδες για να τα ασφαλίσω ιδιωτικά μου ζητάνε ένα σωρό εξετάσεις.Αστα.βασικά τα έχω πάρει γιατί ούτος η άλλως τα παιδιά μου κάνουν follow up καθε 6 μήνες καθώς είναι τακτική του νοσοκομείου που γέννησα για τα προωρα παιδια και τους έχω δώσει τα πάντα (εγκεφαλογραφήματα,ακουολογικές,οφθαλμολογικές κτλ)αλλα όλο και κάτι ζητάνε.Τέλος πάντων ας είναι που την δημόσια υγεία την έχουν ισοπεδώσει και μας αναγκάζουν για καλύτερα να απευθυνόμαστε στις ιδιωτικές ασφάλειες.γενικές αίματος έχουμε ξανακάνει αλλα επειδή είχαν ίωση (την εμφάνισαν μια μέρα μετα που πήραμε το αίμα)έδειξαν τις τρανσαμινασες του μικρού μου ανεβασμένες.ξανακάναμε επανάληψη και είχαν πέσει απλά για σιγουριά θα κάνουμε και τρίτη επαναληψη.
αλικακι έγραψε:[quote="angie_77]
Δεν ξέρω τι να κάνω με τα μαλλάκια της μικρής. Μπάινουν οι αφέλιες μέσα στο προσωπάκι και δεν θέλει κοκκαλάκια με τίποτα ούτε κορδέλες θέλει [/color]
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης