501 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 Δευ Ιαν 09, 2012 2:54 am
zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΑΥΤΟ
ΜΕ ΤΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ?
mamavivo έγραψε:,μα ποσο ειναι η μικρουλα?18 μηνων?μπραβο σας παντως .grammatiki έγραψε:αντε ρε συ ειστε πολυ προχωρημενοι εσεις
mommy12585 έγραψε:mamavivo έγραψε:,μα ποσο ειναι η μικρουλα?18 μηνων?μπραβο σας παντως .grammatiki έγραψε:αντε ρε συ ειστε πολυ προχωρημενοι εσεις
19 μηνών είναι τώρα...και εγώ περίμενα πιο αργά να πάει σε κρεβάτι βασικά και όχι από 15-16 μηνών, αλλά εφόσον έκανε σάλτα φοβήθηκα μην χτυπήσει και την έβαλα στο κρεβάτι. Στην αρχή που έβαλα το προστατευτικό την έβαζα επάνω να δω πως θα κατεβαίνει, ευτυχώς κατέβαινε κανονικά από το κενό και δεν έκανε τίποτα τρέλες..και το βράδι στον ύπνο έβαζα ένα στρωματάκι από το πάρκο κάτω μήπως και πέσει το πρωί όπως σηκώνεται κοιμισμένη, αλλά μια χαρά, ούτε μια φορά δεν έπεσε...Και τα δικά σας άνετα μπορούν να κοιμηθούν σε κρεβάτι μη το φοβάστε πάντως, αλλά η αλήθεια είναι ότι σπάστηκα που έβγαλα την κούνια τόσο νωρίς, και αυτός που μας την πούλησε τάχα έλεγε γινόταν και κρεβάτι και τέτοια, αλλά ήταν ψηλή και δεν παίρνουν και προστατευτικό οι κούνιες δυστυχώς.
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ?
mamavivo έγραψε:μακαρι γαμωτο εχω στεναχωρηθει πολυ με αυτο το πραγμα.mommy12585 έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.
σημερα δεν νιωθω καλα ,ψιλοστεναχωρημενη ειμαι γιατι ο Διονυσης σταματησε να πινει γαλα απο προχθες.
τι να κανω?πως να του το δωσω?
γραμματικη καλοριζικο το δοντι,
αλικακια καλημερα,
ποια αλλη ειναι εδω σημερα?
Καλημέρα mamavivo, μη στεναχωριέσαι θα ξαναπιεί γαλατάκι το αντράκι σου...εσύ δίνε του κανονικά τις ώρες που είναι, και κάποια στιγμή θα το πιεί πάλι να είσαι σίγουρη...
zoyzoynitsa moy έγραψε:MOMMY ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΤΙς ΔΙΝΩ ΔΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ 3 ML ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΟ 3 ΣΤΙΝ ΣΥΡΡΙΓΑ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΓΙΑ ΤΑΚΙΛΑ ΤΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 11500
Sot2010 έγραψε:Αχ, κορίτσια δε σας είπα το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Σήμερα μου είπε "Σ'ΑΓΑΠΩ"! Το πρωί που ξυπνήσαμε (ναι, κι εμείς μαζί κοιμόμαστε, κι αν όχι απο την αρχή της νύχτας σίγουρα στην πορεία..) μου λέει " Μαμάααα"...λέω "τι είναι αγάπη μου;"...μου λέει "Παπώ"!!!! Λιώνω, σβήνω, χάνομαι!!!Είμαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου!!!
ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΑΛΚΟΦΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ,ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΟΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ 3 ml ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ,ΤΙ ΝΑΠΩ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.mommy12585 έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:MOMMY ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΤΙς ΔΙΝΩ ΔΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ 3 ML ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΟ 3 ΣΤΙΝ ΣΥΡΡΙΓΑ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΓΙΑ ΤΑΚΙΛΑ ΤΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 11500
Ευχαριστώ πολύ ζουζουνίτσα, εμένα είναι 12300 τώρα, τελικά βρήκε ο άντρας μου αυτό το xozal και της έδωσα από αυτό 2,5 ml που μου είπε η παιδίατρος, σήμερα είναι καλύτερα ο λαιμός της ευτυχώς. Για το χουρ χουρ και ο βήχας αν συνεχίσει, πάρε το γιατρό σας τηλέφωνο, εμένα όταν ηταν έτσι είχε βρογχίτιδα και κάναμε aerolin & flixotide μασκουλες συνέχεια.
Τα 3 ml για το depon & το ponstan τα σιρόπια είναι μικρή ποσότητα, αν εννοείς και αυτά, εμένα 7 ml μου έχει πει από αυτά αν έχει πυρετό.
crazymommy έγραψε:Μια καλημέρα στα γρήγορα (γιατί φεύγω για δουλειά!)
Τελικά είμαι η μόνη που την μπανιαρίζω κανονικά τη μικρή μου εεε; Πάντως, επειδή τη βγάζω τακτικά έξω αλλά και μου κυλιέται στα πατώματα και στους καναπέδες όλη μέρα, ειλικρινά νιώθω καλύτερα που το κάνω αυτό. Αφήστε που την χαλαρώνει κιόλας και μετά κοιμάται πιο εύκολα... Και από το να μπω στη διαδικασία να την πλύνω τοπικά (χέρια-πόδια, αποκάτω, μουτράκι) πιο εύκολο το βρίσκω να την πλύνω ολόκληρη!
Αλικάκι, παραπάνω, εννοείται πως διατύπωσα μια άποψη και αυτό περισσότερο για προβληματισμό. Σε καμία περίπτωση δε λέω πως αυτό ήταν το σωστό και γενικότερα για ότι γράφω αυτό ισχύει. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα πάλι και τώρα θα με περνάτε για καμιά ξερόλα... πολυλογού (εμ τι να κάνω που θέλω να απαντήσω σε όσο το δυνατόν περισσότερα; ) Όπως και πιο πριν που έγραψα και στη Βιβή και στην Άντζυ μας μια σκέψη μου και δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να το παίξω έξυπνη γιατί δεν ξέρω καν αν εφαρμόζονται αυτά που λέω και σε τι βαθμό. Γιατί όντως κάθε οικογένεια είναι διαφορετική, όπως και κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό... Ελπίζω να έγινα κάπως κατανοητή και anyway, δεν εννοώ πως το σωστό είναι να μην κοιμούνται τα παιδάκια με τους γονείς, γιατί όντως σε αυτά δεν υπάρχει σωστό και λάθος...
Αλικάκι είμαστε συγχρονισμένες και στο... κρυολόγημα! Άστα να πάνε, πονάει ο λαιμός μου και βήχω από το βράδυ... Και πώς τρέμω μην κολλήσει η μικρή κανα μικρόβιο....!!!!
Φιλάκια πολλά!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩmamavivo έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΑΥΤΟ
ΜΕ ΤΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ?
και στο σουπερ μαρκετ νομιζω το βρισκεις,εμενα μου το εφερνε η μαμα μου,γενικα βρασε νερο και καντου εισπνοες απο πανω θα τον βοηθησει.
εγω εκανα εισπνοες ,μετα ορο να ξεβουλωσει,να βγαλει μυξα,μετα σιροπι και μετα φαγητο.το σιροπι αν συμπεπτει με το φαι λεμε τωρα, γενικα πριν καθε γευμα εκανα αυτο το πραγμα.και μπανιο το βραδακι ή το μεσημερακι αν θες με πολλους υδρατμους στο μπανιο ,τα βοηθαει να επανελθουν πολυ γρηγορα.ειναι τρεξιμο το ξερω τα εχω περασει 2 φορες αλλα μην αγχω ,αν τα κανεις αυτα θα το βοηθησεις πολυ το ζουζουνακι .
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ....ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΟΥΤΕ ΥΠΝΟΣ ΒΗΧΑ ,ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΑΛΑΞΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσια!
Σας γραφω βιαστικα, γιατι θα κοιμηθει τωρα ο μικρος(ετσι θελω τουλαχιστον!) κ θα παω μια φορα και γω για υπνο!Χθες το βραδυ ξαφνικα αρχισε μυξουλες,κοιμηθηκε με το ζορι και οταν πηγα να ξαπλωσω στις 1παρα ξυπνησε και ξανακοιμηθηκε στις 5!!Εκλαιγε, δεν μπορουσε με τις μυξες, ξεμεινα από ορο, ο αντρας μου λειπει εξωτερικό και εν τελει ξυπνησα στις 7 να παω στη δουλεια!!Μπηκαμε κ μεις στο κλαμπ των αρρωστουληδων!Περαστικα σε ολους μας!
Γραμματική και μενα μετα το μπανιο δεν χαλαρωνει, ειναι σε υπερενταση!Μεγιά το δοντακι σας!!
Μαμαβινο, λογικα θα το ξαναπιει το γαλα, ειδες και το Αλικακι!Μακαρι!
Mommy12585, μπραβο σας που κοιμαστε σε μονο! Εγω γιατι το βλεπω ακομα σαν πολυ μακρινο σεναριο ??
Σωτηρία, να την χαιρεσαι την αγαπη σου και να σου το λεει καθε μερα το παπω!!Και γω του κάνω ιδιαιτερα, αλλά ακομα δεν με αγαπα μαλλον !!
Περαστικα και στις μαμαδες φυσικά!! Σας αφηνω διοτι αν παω και ετσι αυριο σχολειο, τα μαθητακια μου θα με ρωτανε: κυρια, πώς είσαι ετσι ??? Σας χαιρετω!!
grammatiki έγραψε:εμενα ρε κοριτσια οποτε την κανω μπανιο οχι απλα δεν ηρεμει αλλα την πιανει και υπερενταση μετα και δεν κοιμαται.σε ολα αναποδη μου φαινεται ειναι η δικια μου.τελικα δοντι ηταν κοριτσια εσκασε και δευτερος κυνοδοντας.αισιως φτασαμε τα 7 δοντια.
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.
σημερα δεν νιωθω καλα ,ψιλοστεναχωρημενη ειμαι γιατι ο Διονυσης σταματησε να πινει γαλα απο προχθες.
τι να κανω?πως να του το δωσω?
γραμματικη καλοριζικο το δοντι,
αλικακια καλημερα,
ποια αλλη ειναι εδω σημερα?
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙς ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΟ ΠΟΥ ΤΙΝ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΡΟΠΕΝ ΑΠΟ ΜΥΤΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟς ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΟΥΡ ΧΟΥΡ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ,ΣΑς ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΙΝ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕς ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΗΤΑΝ 11500 ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΤΑΝ 11700 ΑΥΤΑ ΤΑ 200 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΛΑ? ΤΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟΥ ΑΡΩΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε με δεκατάκια! Ελπίζω να μην είναι τίποτα! Δύο μέρες πήγε παιδικό την προηγούμενη εβδομάδα και βλέπω πάλι μυξούλες...τρέμω στην ιδέα οτι μπορεί πάλι να έχει υγρό στ' αυτάκια ή να υποτροπιάσει....μπορεί όμως και να μη φταίει ο παιδικός. Είμαι κι εγώ χάλια εδώ και καιρό αλλά νόμιζα οτι το παιδάκι μου γλίτωσε...Αχ, τι να πώ....θα δείξει....φιλάκια μανούλες και περαστικά σε όλα τα ζουζουνάκια αλλά και τις μανούλες γιατί βλέπω ότι γινόμαστε πολλές οι αρρωστούλες....
Sot2010 έγραψε:Αχ, κορίτσια δε σας είπα το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Σήμερα μου είπε "Σ'ΑΓΑΠΩ"! Το πρωί που ξυπνήσαμε (ναι, κι εμείς μαζί κοιμόμαστε, κι αν όχι απο την αρχή της νύχτας σίγουρα στην πορεία..) μου λέει " Μαμάααα"...λέω "τι είναι αγάπη μου;"...μου λέει "Παπώ"!!!! Λιώνω, σβήνω, χάνομαι!!!Είμαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου!!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΑΧ ΑΛΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΤΙΣΤΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΙΟΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑΚΙΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΝ ΜΕΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ!ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ! ΜΕΓΙΑ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΣΑΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ Ε ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΤΕ ΔΟΝΤΙ!
Σ' ένα άλλο θέμα (με τα καλάσνικοφ) έχω την εντύπωση ότι παρεξηγήθηκα, αλλά πιστεύω εντέλει να ξεκαθαρίστηκε! Και λέω εγώ τώρα μήπως δίνω την εντύπωση του ξερόλα γιατί έπεσαν όλα μαζί! Πάντως καλά έκανες και μου έδωσες την ευκαιρία να το διευκρινήσω αυτό!αλικακι έγραψε:crazymommy έγραψε:Μια καλημέρα στα γρήγορα (γιατί φεύγω για δουλειά!)
Τελικά είμαι η μόνη που την μπανιαρίζω κανονικά τη μικρή μου εεε; Πάντως, επειδή τη βγάζω τακτικά έξω αλλά και μου κυλιέται στα πατώματα και στους καναπέδες όλη μέρα, ειλικρινά νιώθω καλύτερα που το κάνω αυτό. Αφήστε που την χαλαρώνει κιόλας και μετά κοιμάται πιο εύκολα... Και από το να μπω στη διαδικασία να την πλύνω τοπικά (χέρια-πόδια, αποκάτω, μουτράκι) πιο εύκολο το βρίσκω να την πλύνω ολόκληρη!
Αλικάκι, παραπάνω, εννοείται πως διατύπωσα μια άποψη και αυτό περισσότερο για προβληματισμό. Σε καμία περίπτωση δε λέω πως αυτό ήταν το σωστό και γενικότερα για ότι γράφω αυτό ισχύει. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα πάλι και τώρα θα με περνάτε για καμιά ξερόλα... πολυλογού (εμ τι να κάνω που θέλω να απαντήσω σε όσο το δυνατόν περισσότερα; ) Όπως και πιο πριν που έγραψα και στη Βιβή και στην Άντζυ μας μια σκέψη μου και δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να το παίξω έξυπνη γιατί δεν ξέρω καν αν εφαρμόζονται αυτά που λέω και σε τι βαθμό. Γιατί όντως κάθε οικογένεια είναι διαφορετική, όπως και κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό... Ελπίζω να έγινα κάπως κατανοητή και anyway, δεν εννοώ πως το σωστό είναι να μην κοιμούνται τα παιδάκια με τους γονείς, γιατί όντως σε αυτά δεν υπάρχει σωστό και λάθος...
Αλικάκι είμαστε συγχρονισμένες και στο... κρυολόγημα! Άστα να πάνε, πονάει ο λαιμός μου και βήχω από το βράδυ... Και πώς τρέμω μην κολλήσει η μικρή κανα μικρόβιο....!!!!
Φιλάκια πολλά!!!
Αλικάκι μου,καλό,δεν γνωρίζω για την τυχόν προηγούμενη παρεξήγηση(αλήθεια??υπήρχε παρεξήγηση???) και σε καμία περίπτωση και γω δεν θέλω να το παίξω ξερόλας(είδες??και εδώ ταιριάζουμε,χιχιχ!!)..απλά διατύπωσα κι εγώ άποψη στην άποψή σου!!!
(Και αν κατάλαβε κανείς τι έγινε..σφύρα μου κλέφτικα!!!!)
Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να σε κάνω να απολογηθείς!!
Κουβέντα κάνουμε!!!
Περαστκά σου και να μου φιλήσεις την μπουμπού!!!!!
Αααααααααααααααααα τι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mommy12585 έγραψε:Sot2010 έγραψε:Αχ, κορίτσια δε σας είπα το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Σήμερα μου είπε "Σ'ΑΓΑΠΩ"! Το πρωί που ξυπνήσαμε (ναι, κι εμείς μαζί κοιμόμαστε, κι αν όχι απο την αρχή της νύχτας σίγουρα στην πορεία..) μου λέει " Μαμάααα"...λέω "τι είναι αγάπη μου;"...μου λέει "Παπώ"!!!! Λιώνω, σβήνω, χάνομαι!!!Είμαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου!!!
Άχου τοοοο, εμάς το λέει 'απώ'!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙς ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΟ ΠΟΥ ΤΙΝ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΡΟΠΕΝ ΑΠΟ ΜΥΤΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟς ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΟΥΡ ΧΟΥΡ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ,ΣΑς ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΙΝ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕς ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΗΤΑΝ 11500 ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΤΑΝ 11700 ΑΥΤΑ ΤΑ 200 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΛΑ? ΤΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟΥ ΑΡΩΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την crazymommy στις Δευ Ιαν 09, 2012 2:44 pm, 1 φορά
αχου!τι ωραια!η δικια μου λεει "πολυ".γιατι της λεω εγω σ αγαπω πολυ και αυτη κρατησε μονο το πολυ.Sot2010 έγραψε:Αχ, κορίτσια δε σας είπα το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Σήμερα μου είπε "Σ'ΑΓΑΠΩ"! Το πρωί που ξυπνήσαμε (ναι, κι εμείς μαζί κοιμόμαστε, κι αν όχι απο την αρχή της νύχτας σίγουρα στην πορεία..) μου λέει " Μαμάααα"...λέω "τι είναι αγάπη μου;"...μου λέει "Παπώ"!!!! Λιώνω, σβήνω, χάνομαι!!!Είμαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου!!!
Χαχαχα, κάτι είναι και αυτό!!!!!!!TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:αχου!τι ωραια!η δικια μου λεει "πολυ".γιατι της λεω εγω σ αγαπω πολυ και αυτη κρατησε μονο το πολυ.Sot2010 έγραψε:Αχ, κορίτσια δε σας είπα το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Σήμερα μου είπε "Σ'ΑΓΑΠΩ"! Το πρωί που ξυπνήσαμε (ναι, κι εμείς μαζί κοιμόμαστε, κι αν όχι απο την αρχή της νύχτας σίγουρα στην πορεία..) μου λέει " Μαμάααα"...λέω "τι είναι αγάπη μου;"...μου λέει "Παπώ"!!!! Λιώνω, σβήνω, χάνομαι!!!Είμαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης