526 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 Δευ Ιαν 09, 2012 2:47 pm
TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
την μεγαλη μου στην ηλικια που ειναι τωρα τα μικρα μας την ειχα σε μονο κρεβατι.μεγαλο ομως μονο κρεβατι,τα 1μισαρια που λενε.και πολλες φορες βαζω και την μικρη να κοιμηθει γιατι το ζηταει,ζηλευει απο την μεγαλη.ειναι ομως αρκετα φαρδυ και δεν φοβαμαι μηπως πεσει.αν ειχα χωρο θα επερνα και σε αυτην μονο αλλα θα κλεισει πολυ το δωματιο.καλα ειναι στην κουνια.crazymommy έγραψε:Βιβή μου, κι εμάς γενικά δεν πίνει πολύ γάλα, αλλά μας είχε πει η παιδίατρος ότι δεν πειράζει εφόσον τρώει άλλες τροφές με ασβέστιο (πχ μπρόκολο, τυρί, γιαούρτι κλπ). Και, όπως σου είπαν οι άλλες κοπέλες, μπορεί να φταίει που ήταν αρρωστούλι ή κανά δοντάκι, οπότε και να είναι προσωρινό. Όπως και να 'χει, μπορείς να δοκιμάσεις διαφόρους τρόπους για να του δίνεις το γάλα (όπως πρότεινε το αλικάκι), αλλά καλύτερα θα ήταν να μην τον πιέσεις νομίζω, γιατί μπορεί να το πάρει στραβά και τότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα!
Mommy δηλώνω εντυπωσιασμένη που η μικρή σου κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι! Όσο να 'ναι, δεν έχω φανταστεί ακόμα κάτι τέτοιο για τη μικρή μου (και δεν υπάρχει λόγος αφού κάθεται ήσυχη στο κρεβατάκι της!)
Γραμματική μου, δε ξέρω τι να πω, μάλλον εξαίρεση είναι η μικρή μου με το μπανάκι; Ειλικρινά, την ώρα που κάνει μπανάκι είναι αρκετά ζωηρή και την αφήνω να μουλιάσει και να παίξει με τα παιχνιδάκια της. Μόλις βγει και ντυθεί, την παίρνω αγκαλίτσα και της δίνω το γαλατάκι της (λέμε τώρα όσο πιεί!). Μετά θα κάτσει για λιγάκι δίπλα μου στον καναπέ ήσυχα, συνήθως και με το δάχτυλο στο στόμα (αυτό πότε θα το κόψουμε επιτέλους; ) και στη συνέχεια την πάω στο κρεβατάκι της για ύπνο. Ούτε διαμαρτύρεται, ούτε τίποτα. Ξέρει πλέον ότι είναι η ώρα για ύπνο και βασικά είναι και κουρασμένη. Αλλά πιστεύω ότι έχει μάθει ότι το μπανάκι σηματοδοτεί την ώρα του ύπνου που πλησιάζει, γι' αυτό άλλωστε πολλές φορές που δε νυστάζει αρνείται πεισματικά να μπει για μπανάκι... Πάντως κοιμάται μια χαρούλα το πουλάκι μου, μέχρι το πρωί, δεν έχω παράπονο! Τώρα, είναι σίγουρα και στο παιδί!
Κλείνοντας, να ευχηθώ περαστικούλια στα μικρουλάκια που ταλαιπωρούνται με ιωσούλες και δοντάκια, στις μανούλες επίσης και να σας καληνυχτίσω...!