276 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 Πεμ Δεκ 29, 2011 5:52 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλησπερα κοπελιτσα μου.mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσια, ελπιζω να είστε καλά!!
Sot2010, καλωσήρθες!!Υπομονή με το εμβόλιο σας! Ελα εδώ να λες τα δικά σου, οπως κάνουμε όλες μας και θα είσαι καλύτερα !!
Να δω τώρα τι θυμάμαι!
Athand, να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να είναι παντα καλά!!
Ζουζουνιτσα, πώς πηγε το εμβολιο??Μαλλον η μικρη σου θελει μαμαδισια αγκαλιτσα !!
mamavino, με το καλο να παρεις τα λεφτα!!
Υπομονή στις πεθερόπληκτες! Μόνο αυτη η λύση υπάρχει!
Γραμματική, καλά χοροπηδηματάκια!!
Βρε κοριτσια πολύ καλο να έρχεται η παιδιατρος σπίτι, εμενα δε νομιζω να το κανει αυτο! Δεν πληρωναμε επισκεψη λογω δημοσιου, αλλά τωρα είναι 20 ευρω η επισκεψη και πάλι καλά! Απο εμβολια κάναμε πριν 1μησι μηνα το τριπλο , ευτυχως δεν ειχαμε πυρετο(παραδοξως!) και πριν 1 εβδομαδα του πνευμονιοκοκκου.Το επομενο αρχες Φεβρουαριου(varivax λέγεται).
Κουκλιτσες, πάω για , ευτυχως με την πρεσσα, σωθηκα!! Σωθηκα σωθηκα, αλλά τα βουνα ακόμα σχηματιζονται !!! Φιλάκια!!
μακαρι να τα παρω νωριτερα τα λεφτα.το varivax ειναι της ανεμοβλογιας ,εμεις θα το κανουμε μεσα στο γεναρη.χτες το εγραψα και πηγα και το πηρα απο το φαρμακειο γιατι μου ειπε ο φαρμακοποιος οτι θα τα πληρωνουμε απο την τσεπη μας(ξεκινανε αποχη να μην δεχοντε συνταγες απο τα ταμεια)
Ωχ, Βιβή μου τελικά αυτό ισχύει (ήδη Δηλαδή ο,τι εμβόλια προλάβαμε και τέλος...; Πάλι καλά που προλάβαμε και πήραμε τα επαναληπτικά διότι θα μας πήγαινε κάπου στα 140 νομίζω...! Έλεος με αυτό το κράτος, όλο πληρώνουμε και από παροχές.......!
Mangio μου κι εμείς σκεφτόμαστε να πάρουμε πρέσσα, μάλιστα είπα να κάνω μια επίσκεψη στης νονάς μας να μας κάνει επίδειξη γιατί μας είπε κι εκείνη ότι θα σωθούμε. Μόνο τα πουκάμισα λέει έχουν κάποια ειδική τεχνική. Για πες μου εμπειρίες γιατί σκεφτόμουν να πάρω καινούριο σίδερο αλλά τώρα σκέφτομαι και την πρέσσα...