826 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 Σαβ Ιαν 14, 2012 3:23 am
Angie_77
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:Κοριτσια τι κανετε?
Εγω πάρα πολύ, ο κυριος ξυπνησε από τις 6+15 και επιτέλους κοιμηθηκε λιγο τωρα!!Δε φτανει που ξυπναει τις καθημερινες 7 ακριβως, τα σαββατοκκύριακα που δεν δουλευω ξυπναει απο τις 6!!Ελεος!!
Πολλά θελω το ξερω!!
Αντζι πινω καφε και τρωω ενα τελειο γλυκακι απο τους κουραμπιεδες που εμειναν(δυστυχως πανευκολο και πανοστιμο!!).Δεν πολυπροσεχω, 5 μερες αντεξα χωρις σοκολατα, μεχρι εκει !Προφανως εχω και γω εξαρτηση!Ειμαι σε υπερενταση ολη μερα και καπου πρεπει να ξεσκασω και γω ε?Ας ξεσπασω λοιπον στο φαι και στο νετ!!!
Καλημέρα Mangio μου!!!! Πώς άντεξες 5 μέρες χωρίς σοκολάτα ???
OMG!!!!
Ούτε εγώ πολυπροσέχω, δηλ την μέρα μπορεί να φάω ό,τι βρεθεί μπροστά μου!!!! Απλά το βράδυ είναι το δύσκολο!!!!Δεν μπορώ να το ράψω τότε με τίποτα. Μια ξαδέρφη μου λέει φάε ό,τι θες μέχρι τις 18.00 και μετά τίποτα!!! Γινεται όμως δεν γίνεται
Αλικάκι, ο μικρος μου ξυπναει το βραδυ,θα τον αλλαξω, δεν ξανακοιμαται αμεσως, θελεις να νιωσει οτι ειμαστε διπλα του και μετα απο κανενα 20λεπτο στην καλυτερη ξανακοιμαται! Απο τα 3ωρα που χτυπουσε πριν ,το 20λεπτο ειναι λουκουμι!!
Α Βιβή, συγχαρητήρια για το φλουρί!!!! και πιο πολύ για την άδεια φυσικά ε??!! Και με το καλό να μας πεις ευχαριστα νεα!!
Κοριτσια, σας αφηνω προς το παρον να παω να κανω δουλειες γιατι τις αφησα ολες χτες, πρωτη φορα κοιμηθηκα απο τις 11μησι!!
καλα να περάσετε σημερα!!Φιλια στα μπουμπουκια σας !!