Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

????????

Επισκέπτης
mamamatina έγραψε:Χμμμ... Μαρία τρία παιδιά έχω θηλάσει και δεν το ήξερα ότι υπάρχουν διαφορετικές καμπύλες. Πάντως etoile να έχεις στο μυαλό σου ότι ο μητρικός θηλασμός πρέπει να είναι ελεύθερος και όχι κρατώντας χρόνο. Όσο θέλει το νινί και όποτε θέλει!

Το ξερω κ του το ειπα..Η απαντηση;;;Οτι μετα τα 40 λεπτα το παιδι δε τρωει,παιζει κ με κοροιδευει...Ακου τι ειπε ο μα@@@@ας..Λες κ ειμαι ηλιθια κ δεν ακουω που καταπινει...... Twisted Evil

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
mamamatina έγραψε:Χμμμ... Μαρία τρία παιδιά έχω θηλάσει και δεν το ήξερα ότι υπάρχουν διαφορετικές καμπύλες. Πάντως etoile να έχεις στο μυαλό σου ότι ο μητρικός θηλασμός πρέπει να είναι ελεύθερος και όχι κρατώντας χρόνο. Όσο θέλει το νινί και όποτε θέλει!

Το ξερω κ του το ειπα..Η απαντηση;;;Οτι μετα τα 40 λεπτα το παιδι δε τρωει,παιζει κ με κοροιδευει...Ακου τι ειπε ο μα@@@@ας..Λες κ ειμαι ηλιθια κ δεν ακουω που καταπινει...... Twisted Evil

ελεος που τον βρηκες??? Shocked

????????

Επισκέπτης
astero2000 έγραψε:Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να δημιουργούν ενοχές στις μαμάδες που το γάλα μας δεν έφτασε για το μωρό μας και αναγκαστήκαμε να δώσουμε συμπλήρωμα. Και τα παιδάκια που μεγαλώνουν με συμπλήρωμα μια χαρά μεγαλώνουν και από προσωπική εμπειρία ξέρω παιδάκια που θήλασαν αποκλειστικά και είναι όλη την ώρα άρρωστα και παιδάκια που δεν θήλασαν ποτέ που δεν αρρωσταίνουν καθόλου. Σίγουρα το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο αλλά και η σκόνη γάλα είναι και όχι δηλητήριο όπως κάποιοι το παρουσιάζουν...

Βασικα δε ξερω γιατι το λες αυτο, δε το εκανε καμια κοπελα εδω μεσα αυτο, ισα ισα.
Απλα εγω νοιωθω πολυ ασχημα, δε φταιει κανενας αλλος γι αυτο αλλα το ξερο μου το κεφαλι Laughing !!

????????

Επισκέπτης
thequeen86 έγραψε:
etoile! έγραψε:Καλημερα κοριτσια...
Ενω θηλαζα αποκλειστικα ο γιατρος μου ειπε οτι το παιδι δε παιρνει βαρος ικανοποιητικα (επαιρνε 160-170 γραμμαρια την εβδομαδα).Εγω παλι πιστευω οτι ηταν μια χαρα, εφοσον θηλαζε, τα παιδακια που θηλαζουν δε παιρνουν οσο τα αλλα.
Το μονο που με προβληματισε ηταν οτι το παιδι γεννηθηκε 2350 (ψιλοπροωρο) και ισως οντως να επρεπε να παιρνει παραπανω πιο γρηγορα για το καλο του, δε ξερω.
Τελοσπαντων, μετα απο πολυ πρηξιμο αρχισα να του δινω και σκονη,ετσι πηρε περιπου 400 γραμμαρια σε 1 εβδομαδα.Και χαιρονται ολοι, εκτος απο μενα που θεωρω βλακεια να αντιμετωπιζω το παιδι σαν κοτοπουλο και να του χωνω μπουκαλι για να παχυνει..
Το θεμα μου λοιπον ειναι οτι εγω θεωρω λαθος να δινω σκονη. Απλα το εκανα γιατι βαρεθηκα να τσακωνομαι με τον αντρα μου που εχει σαν θεο το γιατρο...

Επισης ο γιατρος-θεος Twisted Evil μου ειπε να θηλαζω 20+20 λεπτα απο καθε στηθος και καπακι να δινω συμπληρωμα , αλλα εγω θηλαζω 1-1,5 ωρα και μετα αν θελει δινω και συμπληρωμα. Βεβαια και σε αυτο σκοτωνομαστε, γιατι δεν ακουω το γιατρο τυφλα. Αλλα φοβαμαι οτι στο τελος θα μου κοπει το γαλα με τις ηλιθιοτητες του γιατρου.

Εχω κουραστει παρα πολυ. Θηλασμος και καπακι μπιμπερο και αποστειρωσεις, ειναι πολυ παλουκι. Κοιμαμαι και ελαχιστα και ειμαι χαλια. Αλλα το χειροτερο ειναι οτι δε θελω να δινω σκονη. Και ολο κλαιω, με εχει παρει πολυ απο κατω αυτη η κατασταση, ειδικα το οτι κανω ο,τι θελουν οι αλλοι, την αποψη μου κανεις δε την ακουει, σαν ζωο νοιωθω.
Και βαρεθηκα να μου κοπαναει ο αντρας μου οτι κανω κακο στο παιδι. Κακο το γαλατακι της μαμας του αντι για σκονη;;; Mad
Του ειπα να παμε σε αλλο γιατρο, αλλα αρχισε τα κουλα,πως παιρνω τετοια ευθυνη και θα κανουμε κακο και που να παμε σε κανεναν ασχετο; Και με φοβησε και ετσι κανω ο,τι θελουν,αλλα μεσα μου πνιγομαι.

Πρωτη φορα δε ξερω ποιο ειναι το σωστο. Αλλα με τρωει μεσα μου οτι δεν ειναι αυτο που μας λεει ο γιατρος. Ειμαι πολυ χαλια-δε ξερω ποιο ειναι το σωστο... - Σελίδα 2 534787

Συγγνωμη που σας ζαλισα, αλλα ηθελα να τα πω καπου να ξελαφρωσω. Rolling Eyes

αχαχχαχα τωρα προσεξα κ το τικερ σου αχαχαχχαχα πορδιτσα???

Εμ, ναι, οταν τον πηρα απο το μαιευτηριο ηταν μια σταλια,σαν πορδιτσα!!! Χιχιχι ! Και μας εχει ταραξει και στις πορδιτσες !!! Laughing Laughing I love you I love you

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
astero2000 έγραψε:Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να δημιουργούν ενοχές στις μαμάδες που το γάλα μας δεν έφτασε για το μωρό μας και αναγκαστήκαμε να δώσουμε συμπλήρωμα. Και τα παιδάκια που μεγαλώνουν με συμπλήρωμα μια χαρά μεγαλώνουν και από προσωπική εμπειρία ξέρω παιδάκια που θήλασαν αποκλειστικά και είναι όλη την ώρα άρρωστα και παιδάκια που δεν θήλασαν ποτέ που δεν αρρωσταίνουν καθόλου. Σίγουρα το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο αλλά και η σκόνη γάλα είναι και όχι δηλητήριο όπως κάποιοι το παρουσιάζουν...

Βασικα δε ξερω γιατι το λες αυτο, δε το εκανε καμια κοπελα εδω μεσα αυτο, ισα ισα.
Απλα εγω νοιωθω πολυ ασχημα, δε φταιει κανενας αλλος γι αυτο αλλα το ξερο μου το κεφαλι Laughing !!

βρε χαλαρωσε κ ασε το νινι σου να σε οδηγησει.εσυ κ εκεινο ξερετε καλυτερα απο ολους

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
Ενω θηλαζα αποκλειστικα ο γιατρος μου ειπε οτι το παιδι δε παιρνει βαρος ικανοποιητικα (επαιρνε 160-170 γραμμαρια την εβδομαδα).Εγω παλι πιστευω οτι ηταν μια χαρα, εφοσον θηλαζε, τα παιδακια που θηλαζουν δε παιρνουν οσο τα αλλα.
Το μονο που με προβληματισε ηταν οτι το παιδι γεννηθηκε 2350 (ψιλοπροωρο) και ισως οντως να επρεπε να παιρνει παραπανω πιο γρηγορα για το καλο του, δε ξερω.
Τελοσπαντων, μετα απο πολυ πρηξιμο αρχισα να του δινω και σκονη,ετσι πηρε περιπου 400 γραμμαρια σε 1 εβδομαδα.Και χαιρονται ολοι, εκτος απο μενα που θεωρω βλακεια να αντιμετωπιζω το παιδι σαν κοτοπουλο και να του χωνω μπουκαλι για να παχυνει..
Το θεμα μου λοιπον ειναι οτι εγω θεωρω λαθος να δινω σκονη. Απλα το εκανα γιατι βαρεθηκα να τσακωνομαι με τον αντρα μου που εχει σαν θεο το γιατρο...

Επισης ο γιατρος-θεος Twisted Evil μου ειπε να θηλαζω 20+20 λεπτα απο καθε στηθος και καπακι να δινω συμπληρωμα , αλλα εγω θηλαζω 1-1,5 ωρα και μετα αν θελει δινω και συμπληρωμα. Βεβαια και σε αυτο σκοτωνομαστε, γιατι δεν ακουω το γιατρο τυφλα. Αλλα φοβαμαι οτι στο τελος θα μου κοπει το γαλα με τις ηλιθιοτητες του γιατρου.

Εχω κουραστει παρα πολυ. Θηλασμος και καπακι μπιμπερο και αποστειρωσεις, ειναι πολυ παλουκι. Κοιμαμαι και ελαχιστα και ειμαι χαλια. Αλλα το χειροτερο ειναι οτι δε θελω να δινω σκονη. Και ολο κλαιω, με εχει παρει πολυ απο κατω αυτη η κατασταση, ειδικα το οτι κανω ο,τι θελουν οι αλλοι, την αποψη μου κανεις δε την ακουει, σαν ζωο νοιωθω.
Και βαρεθηκα να μου κοπαναει ο αντρας μου οτι κανω κακο στο παιδι. Κακο το γαλατακι της μαμας του αντι για σκονη;;; Mad
Του ειπα να παμε σε αλλο γιατρο, αλλα αρχισε τα κουλα,πως παιρνω τετοια ευθυνη και θα κανουμε κακο και που να παμε σε κανεναν ασχετο; Και με φοβησε και ετσι κανω ο,τι θελουν,αλλα μεσα μου πνιγομαι.

Πρωτη φορα δε ξερω ποιο ειναι το σωστο. Αλλα με τρωει μεσα μου οτι δεν ειναι αυτο που μας λεει ο γιατρος. Ειμαι πολυ χαλια-δε ξερω ποιο ειναι το σωστο... - Σελίδα 2 534787

Εμ, ναι, οταν τον πηρα απο το μαιευτηριο ηταν μια σταλια,σαν πορδιτσα!!! Χιχιχι ! Και μας εχει ταραξει και στις πορδιτσες !!! Laughing Laughing I love you I love you

εμενα να δεις.καμια φορα μου την αμολαει οταν τον αλλαζω.κανενας σεβασμος στη μαμα!!! τσ τσ τσ! αχαχαχχαχα

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 9:34 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
thequeen86 έγραψε:
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

εμενα να δεις.καμια φορα μου την αμολαει οταν τον αλλαζω.κανενας σεβασμος στη μαμα!!! τσ τσ τσ! αχαχαχχαχα

Ουτε savoir vivre ,ουτε τιποτα τα βρωμοπαιδα!!! Laughing
Ειδικα οταν τα εχεις πλυνει, τα εχεις αλλαξει και τη μαγικη στιγμη που βαζεις την πανα κανουν ενα φλουρπ και να το συντριβανακι.... Παμε παλι απο την αρχη!!! Laughing Laughing

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

Ειδικα οταν τα εχεις πλυνει, τα εχεις αλλαξει και τη μαγικη στιγμη που βαζεις την πανα κανουν ενα φλουρπ και να το συντριβανακι.... Παμε παλι απο την αρχη!!! Laughing Laughing

εμενα μου το εκανε πιο μικρος τωρα κρατιεται.μια φορα ηταν ημερων ακομα τον ειχα στην αλαξιερα στο μπανιο ειχε κανει κακακια κ μολις τον αλλαξω λιγο πριν τον κλεισω κανει φρρρρ κ με κανει κ εμενα κ τον αντρα μου συσκατους απο πανω μεχρι κατω

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τσαμπα, αγχωνεσαι κ στεναχωριεσαι κ δεν τρως κ γιαυτο μπορει να μην φτανει το γαλα.να τρως καλα και να θηλαζεις το μωρακι σου και μην ακους τιποτα!να εισαι ηρεμη γιατι κανεις το σωστο.ετσι θα εχεις αρκετο γαλα!επισης ακομα κιαν το μωρο δεν ρουφαει για καποια λεπτα κι απλα παιζει..κι αυτο μες το παιχνιδι του θηλασμου ειναι!θηλασμος δεν ειναι μονο τροφη ειναι και στοργη, θαλπωρη,αγαπη...α,και οι αντρες δεν ξερουν.ας ασχοληθουν με αυτα που ξερουν..αυτο παει κ στον δικο μου ξερολα!κι εμεις τσακωνομαστε για θεματα της μικρης αλλα ξερω πως παντα εχω δικιο κ δεν πολυασχολουμαι.

????????

Επισκέπτης
thequeen86 έγραψε:
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

εμενα μου το εκανε πιο μικρος τωρα κρατιεται.μια φορα ηταν ημερων ακομα τον ειχα στην αλαξιερα στο μπανιο ειχε κανει κακακια κ μολις τον αλλαξω λιγο πριν τον κλεισω κανει φρρρρ κ με κανει κ εμενα κ τον αντρα μου συσκατους απο πανω μεχρι κατω

Αυτο το παθαινουμε συχνα, χαχαχα!! Πλακα εχουν!
Προχθες παω να τον πλυνω... μου κανει μια μουσταρδι τουρτα μεσα στο νιπτηρα.. Και πηγα να φαω μετα μπιφτεκια με μουσταρδα... Περιττο να σου πω για τη σκεψη μου εκεινη τη στιγμη!!! Laughing Laughing Laughing

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
etoile! έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

Αυτο το παθαινουμε συχνα, χαχαχα!! Πλακα εχουν!
Προχθες παω να τον πλυνω... μου κανει μια μουσταρδι τουρτα μεσα στο νιπτηρα.. Και πηγα να φαω μετα μπιφτεκια με μουσταρδα... Περιττο να σου πω για τη σκεψη μου εκεινη τη στιγμη!!! Laughing Laughing Laughing

αχαχχχαχα ναι ξερω...ευτυχως εγω ειμαι αναισθητη ο αντρας μου παλι κοντεψε να νταβλιαστει...αχ θεικες στιγμες!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:την επομενη φορα που θα ανακατευτει ο αντρας σου πες του εγω ειμαι η μαμα κ εγω ξερω καλυτερα το καλο του παιδιου μου..για το θεμα της σκονης σε καταλαβαινω.κ εγω τα ιδια τραβηξα κ στο τελος το εκοψα.πηγαινεται σε αλλο γιατρο κοπελα μου.170 γραμμαρια επαιρνε κ ο δικος μου...

Συμφωνω με την Μαρια. Αλλος γιατρος,μια δευτερη γνωμη.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε κοριτσακι μου!!! Θα την βρουμε ολες μαζι τη λυση, μην στεναχωριεσαι! Δεν εισαι μονη σου να το ξερεις!
etoile! έγραψε:Αρχικα να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας!
Για να μην ανοιγω πολλα θεματα , θα σας απαντησω σε ολες μαζι!

Συμβουλο θηλασμου δε θελει να παρουμε γιατι μας ειπε ενα τρελο ποσο και θεωρησε οτι το εχουν κανει εμποριο κτλ!

Για τη σκονη δε με εκανε καμια κοπελα να νοιωσω ασχημα εδω μεσα, εγω δε θελω το παιδι μου να τρωει αυτη την αηδια. Νοιωθω λες και δινω δηλητηριο, αλλα εγω το σκεφτομαι ετσι, δε με εκρινε κανεις! Ηθελα αποκλειστικο θηλασμο για 2 χρονια τουλαχιστον και οπως παει ουτε 6μηνο δε νομιζω να φτασω...

Και ο βασικος λογος που θελω να θηλαζω,εκτος βεβαια απ ολα τα αλλα καλα;;;Οι κολικοι...το παιδι μου δε πονουσε με αποκλειστικο θηλασμο...Δε μπορω να τον βλεπω να κλαιει απο πονο...

Μην εισαι σιγουρη και με θηλασμο μπροει να εκανε κολικους. Το μυστικο ειναι να τον βαζεις στο στηθος οποτε ποναει γιατι το γαλα σου εχει μια ορμονη (δε θυμαμαι πως τη λενε) που το ηρεμει. Παροδικο ειναι.

Οι καμπυλες ειναι οντως διαφορετικες, αλλα οταν του το ειπα μου ειπε οτι ναι και με τις καμπυλες του θηλασμου πρεπει να παιρνει πανω απο 600 το μηνα. Αληθεια; Δε ξερω;

Ωραια. Φανταζομαι πως σου εδειξε τις καμπυλες και σου εβαλε μια τελεια για να σου δειξει που βρισκεται το παιδι σου... Αν οχι, απλα απεκρουσε την ευστοχη ερωτηση σου. Τα 600 γρ που σου ειπε δεν θα τα σχολιασω καν.

Αυτο που θα ηθελα να μου πειτε... Αν συνεχισω μεικτη διατροφη , θα κοπει το γαλα μου; Τουλαχιστον να καταφερω να το κρατησω μεχρι να αρχισουν τα στερεα και να κοψω τοτε τη σκονη.

Αυτο δεν το ξερουμε γιατι διαφερει απο διδυμο (μαμας-παιδιου) σε διδυμο και εξαρταται απο πολλα πραγματα. Οτι και να πουμε δεν ειναι σιγουρο αλλα υποκειμενικο.

Για παιδιατρο να αλλαξω, θελω πολυ αλλα φοβαμαι να παω στο ξεκαρφωτο καπου. Αυτος ειναι συγγενης τους και τον εχουν ολοι και ειναι καλος , ετσι τουλαχιστον πιστευουν(διευθυντης σε μαιευτηριο). Οπως ειπα φοβαμαι για χαρη του θηλασμου να αλλαξω γιατρο και να παω καπου αλλου που ισως να μου δημιουργησει καπου αλλου προβλημα και να εχω πιο πολλες τυψεις!

Τι εχεις να χασεις; Αχ ειναι και συγγενεις. Ε θα επρεπε αν μη τι αλλο να εχεις καλυτερη μεταχειριση. Πηγαινετε κι αλλου κρυφα απο την πεθερα και το υπολοιπο σοι. Διευθυντης μαιευτηριου λεει... Να μην πω τα δικα μου γιατι δεν ειναι το θεμα μας.

Γενικα τα εχω ολα ανακατα στο μυαλο μου.

Το παιδι μου ηταν 1 εβδομαδα στη Μενν, πιεζα το στηθος να βγαλει πρωτογαλα και τον εβαζα να το γλειφει.. δε με αφηναν... του εκανα κακο λεει!!!

Τιιι;;; Shocked Shocked Shocked Στο εξωτερικο επιβαλελται τα προωρα να τρεφονται με ανρθωππινο γαλα και αν δεν εχει η μαμα βρισκουν απο δωρεες!

Που απλα εγλειφε, δε τον πιεζα να θηλασει... Μετα εβγαζα με θηλαστρο και του πηγαινα 2-3 γευματα, ετσι αρχισε να τρωει και τελικα τον πηραμε σπιτι... Ειμαι τοσο περηφανη γι αυτο.. Αλλα περασα τρελο παλουκι για να καταφερω να θηλαζει... Μαραθωνιους θηλασμους και πολλα αλλα... Οσες θηλαζετε ξερετε... Ολος αυτος ο κοπος θα παει στραφι;;;Εχω τοσο θυμο και τοση στεναχωρια... Στο εξωτερικο δινουν σκονη μονο με ιατρικη συνταγη... Εδω σε πειθουν απο το μαιευτηριο κιολας για το ποσο ''κακος'' ειναι ο θηλασμος.. Βοηθεια μηδεν, μονο ψεματα και υπουλα κολπακια για να σε κανουν να αποθηλασεις και να πλουτιζουν καποιοι....

Αχ, αχ, αχ.. σε νιωθω...

Και το χειροτερο.. ολοι γυρω μας επισης σε πιεζουν για να δωσεις σκονη, που ειναι ''τουρμπο'' και το παιδι θα μεγαλωσει αμεσως!

Αυτο το αμεσως γιατι θεωρειται καλο; Ρητορικη ερωτηση.

Λες και ειναι αγελαδακι και πρεπει σε 1 μηνα να βαλει 10 κιλα... Βαρεθηκα να ακουω την ατακα ''χωστου ενα μπουκαλι'', λες και ειναι ζωο το μωρακι μου.
Χθες μου ελεγε ο αντρας μου για εναν συναδελφο του...ο παιδιατρος τους ειπε οτι ο θηλασμος ειναι υπερεκτιμημενος Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!Του απαντησα λοιπον,ποια καλη σκονη γαλα τους ειπε να παρουν;;;; Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ειναι τοσο χαζοι μερικοι..

Ανεκτιμητος θα εννοουσε... Razz Razz Razz

Με εχει πιασει τρελη καταθλιψη. Λιγο το θεμα με το θηλασμο, λιγο αλλα θεματα που εχω με το παιδι,λιγο οτι κοιμαμαι κ τρωω ελαχιστα, λιγο ο αντρας μου που εχει φρικαρει και δε μπορουμε να συνεννοηθουμε γιατι εχουμε αλλες αποψεις, ειναι και ο κωλοκαιρος-δε μπορω να βγω μια βολτα με το παιδι, εχω λαλησει κοριτσια... Ειμαι πολυ χαλια-δε ξερω ποιο ειναι το σωστο... - Σελίδα 2 534787

Ωπα φιλεναδα! Οχι και καταθλιψη! Συνελθε γιατι δε θα καταφερεις τιποτα ετσι! Κλεισε ενα ραντεβου σε εναν απο τους παιδαιτρους-συμβουλους θηλασμου που προτεινε η Ρινουλα και πηγαινετε! θα του πεις ομως τα παντα! Για την προωροτητα για το τι θελεις για το τ ι λεει ο αλλος γιατρος... Στην τελικη Αν οντως χρειαζεται συμπληρωμα παραλληλα θα σου πει τι να κανεις για να φτιαξεις την παραγωγη και να επιστρεψετε στον αποκλεσιτικο θηλασμο. Μη στεναχωριεσαι.

astero2000

astero2000
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
etoile! έγραψε:

Ανέφερα σε επόμενο post ότι δεν μιλάω για εδώ μέσα. Μιλάω για το internet γενικότερα.
Και ο άντρας σου δίκιο έχει και αυτός και μένα έτσι έκανε. Αν σε βλέπει όλη την ώρα να κλαις;;;; Ξέρεις τώρα τι μου λέει; Με παρακαλάει να την βάλω στο στήθος να ηρεμήσει όταν την πιάνουν τα τρελά της!!!
Να βάλεις καλά στο μυαλό σου πάντως πως η στεναχώρια κάνει μεγάλο κακό στον θηλασμό. Καταλαβαίνει το μωράκι σου πως νιώθεις και στεναχωριέται και αυτό.
Ξέρεις πότε πραγματικά άρχισα να θηλάζω (έστω και σαν συμπλήρωμα) και να το νοιώθω; Όταν πήρα απόφαση ότι η σκόνη δεν είναι δηλητήριο και ότι θα τα δω όλα ήρεμα, χωρίς άγχη και κλάματα και αν δεν μπορέσω δεν χάλασε και ο κόσμος... Όταν χαλάρωσα στον καναπέ μου με την μπέμπα στην αγκαλίτσα μου χωρίς ειδικά μαξιλάρια και ειδικές στάσεις που μου έδειξαν οι επαγγελματίες...

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

????????

Επισκέπτης
Εχω αρχισει παλι να του πιπιλαω το μυαλο, για να δουμε, θα βγαλω τιποτα;;;

Και η αληθεια ειναι οτι μαλλον το παιδι οντως ηθελε παραπανω (ή τουλαχιστον ετσι με επεισε αυτος), αλλα ρε γαμωτο πολεμησε το με θηλασμο,δωσε οδηγιες για να βγαλω περισσοτερο γαλα, οχι για να αποθηλασω. Απο την πρωτη μερα που ειχαμε μιλησει μου ελεγε να δινω και σκονη, απο τοτε ηξερε οτι το παιδι δε θα το καλυπτει το γαλα μου;;;

Εχει καμια σας παιδιατρο καμια απο αυτες/ους στη λιστα με τους πιστοποιημενους συμβουλους γαλουχιας;;;
Εχει και στο Αττικο μια, θελω να παω εκει, αλλα φοβαμαι να παω το παιδι μη κολλησει καμια ιωση απο το νοσοκομειο.

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kai emena to moro mpike stin entatiki gia mia bdomada alla apo ekei moy eipane na pigaino na to thilazo

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η γνώμη μου είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο άμεσα σε σύμβουλο θηλασμού.
Παραπάνω χρέωση δεν θα υπάρξει, αφού οι ερωτήσεις θα γίνουν μέσω τηλεφώνου και είμαι σίγουρη πως θα καλύψει τις περισσότερες απο τις ερωτήσεις σου και θα σε κατευθύνει ανάλογα.

Καταλαβαίνω όλο αυτό το άγχος, ιδιαίτερα όταν εμπλουτίζεται απο άστοχες πιέσεις συζύγου - παιδιάτρου Rolling Eyes Rolling Eyes

Σου είχα βάλει το Link και στα προηγούμενα θέματα που είχες ανοίξει για τον θηλασμό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο Rolling Eyes Rolling Eyes
Αλήθεια επιμένω πως θα σε βοηθήσουν. Είναι πιστοποιημένες κοπέλες και δεν ζητάνε τίποτα. Σου απαντάνε απο το τηλέφωνο. Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό κόστος, αντίθετα σε ρωτάνε πολλά πράγματα για να σου δώσουν πιο εμπεριστατωμένες συμβουλές.
Βάζω για μια τρίτη φορά το Link (http://www.thilasmos.net/lll.html) με την ελπίδα οτι πλέον θα τηλεφωνήσεις για να γίνει επιτέλους αυτό που θες. Να επιτύχεις τον αποκλειστικό θηλασμό που τόσο κόπιασες να εδραιώσεις.

Μέσω της δικής μου εμπειρίας μπορώ να σου απαντήσω ότι θέλεις, όμως νομίζω είναι πιο σωστό να απευθυνθείς εκεί.

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
etoile! έγραψε:
astero2000 έγραψε:

Να βάλεις καλά στο μυαλό σου πάντως πως η στεναχώρια κάνει μεγάλο κακό στον θηλασμό. Καταλαβαίνει το μωράκι σου πως νιώθεις και στεναχωριέται και αυτό.
Ξέρεις πότε πραγματικά άρχισα να θηλάζω (έστω και σαν συμπλήρωμα) και να το νοιώθω; Όταν πήρα απόφαση ότι η σκόνη δεν είναι δηλητήριο και ότι θα τα δω όλα ήρεμα, χωρίς άγχη και κλάματα και αν δεν μπορέσω δεν χάλασε και ο κόσμος... Όταν χαλάρωσα στον καναπέ μου με την μπέμπα στην αγκαλίτσα μου χωρίς ειδικά μαξιλάρια και ειδικές στάσεις που μου έδειξαν οι επαγγελματίες...

Καλή μου etoile, σε αυτό το θέμα πράγματι καμία κοπέλα δε σε έκανε να αισθανθείς ασχημα. Επειδή όμως προφανώς διάβασες και έψαξες πολύ πριν γεννήσεις, σχετικά με το θηλασμό, μήπως σε κάποια άλλα θέματα ή σε άλλα forums και sites παρουσίαζαν οτιδήποτε πέρα από τον αποκλειστικό θηλασμό ως δηλητήριο και καταστροφικό; Θέλω να πω, χωρίς να επιμένω ότι έτσι έγινε, μήπως πέρασε στο υποσυνειδητό σου όλο αυτό και τελικά πιέζεις τον εαυτό σου για κάτι που μόνο με ηρεμία και χαλάρωση επιτυγχάνεται στο 100%; Το να σου λένε κάποιοι για τα καλά του θηλασμού είναι θεμιτό. Το να επιμένουν όμως και να σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα είναι το χειρότερο. Σε διαβάζω καιρό και θαυμάζω την προσπάθεια που κάνεις πραγματικά.
Όπως λέει και η astero πιο πάνω μονο αν χαλαρώσεις θα το ευχαριστηθείς και θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα για το παιδάκι σου. Αυτό το ξέρω σίγουρα και από τον εαυτό μου, που πολλές φορες πήγα να πέσω και σε κάποιες έπεσα στην παγίδα που λέει ότι είσαι κακή μάνα αν δώσεις μπουκάλι. Και το κακό είναι ότι δεν την καταλαβαίνεις αυτή την παγίδα, παρά μόνο όταν ηρεμήσεις.
Δε θέλω να σου πω κάνε αυτό ή το άλλο, δεν είμαι ειδικός. Το μόνο που σου λέω είναι να χαλαρώσεις γιατί από όσα έχεις γράψει ως τώρα και σε άλλα θέματα σχετικά με το θηλασμό, δείχνουν ότι είσαι πολύ αγχωμένη. Ακούς πολλά και κάπου πελαγώνεις και είναι λογικό, αλλά πάνω από όλα το θηλασμό πρέπει να τον προσφέρεις στο παιδάκι σου με ηρεμία.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Εχω αρχισει παλι να του πιπιλαω το μυαλο, για να δουμε, θα βγαλω τιποτα;;;

Και η αληθεια ειναι οτι μαλλον το παιδι οντως ηθελε παραπανω (ή τουλαχιστον ετσι με επεισε αυτος), αλλα ρε γαμωτο πολεμησε το με θηλασμο,δωσε οδηγιες για να βγαλω περισσοτερο γαλα, οχι για να αποθηλασω. Απο την πρωτη μερα που ειχαμε μιλησει μου ελεγε να δινω και σκονη, απο τοτε ηξερε οτι το παιδι δε θα το καλυπτει το γαλα μου;;;

Εχει καμια σας παιδιατρο καμια απο αυτες/ους στη λιστα με τους πιστοποιημενους συμβουλους γαλουχιας;;;
Εχει και στο Αττικο μια, θελω να παω εκει, αλλα φοβαμαι να παω το παιδι μη κολλησει καμια ιωση απο το νοσοκομειο.

Εγώ έχω πάει στη Σοφιανού μια φορά και με βοήθησε με ένα θέμα που είχα, ήταν πολύ καλή.
Η οδηγία για το γάλα καρδιά μου αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα μείωσης (που δεν έχεις εφόσον το παιδί παίρνει βάρος) είναι μία: ελευθερος θηλασμός, χωρίς να κοιτάς το ρολόι! Εντελώς ελευθερος όμως!
Και εναλλαγές που αυξάνουν την παραγωγή! Να αλλάζεις στήθος όσες φορές θέλει το παιδί, 3,4,5, 10, άστο να σε οδηγήσει.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile σου εδωσαν απο πανω οι μαμαδες τα λινκς απο συμβουλους,εχεις βρει κ αυτη στο Αττικο που λες,μια αποφαση ειναι. Κυριως μεσα σου ειναι η αποφαση. Εισαι πρωτομαμα και με μωρακι μικρο ειναι λογικα τα αγχη σου,αν δεν σε στηριζουν κιολας σε αυτο που εποθυμεις θα πελαγωσεις το πιο πιθανο. Αποφασισε εσυ μεσα σου τι ακριβως σε κανει να νιωθεις καλα και πραξε.Μην αδρανεις. Ειτε παρε συμβουλο γαλουχιας,βρες παιδιατρο συμβουλο για να το δεχτει και ο αντρας σου πιο ευκολα,γιατι τον θελεις συμμαχο τον μπαμπα Rolling Eyes οχι να μαλωνετε για τετοια θεματα. Θα δεις ποσο θα χαλαρωσεις οταν σου πουν οτι τα καταφερνεις μια χαρα. Αλλιως ακολουθεις τον παιδιατρο που εχετε ηδη.Δεν θα σε κρινει κανεις για οτι επιλεξεις. Εσυ ξερεις τι κανεις και εισαι υπευθυνη μαζι με τον αντρα σου για το παιδι σας.Δικη σας η ευθυνη για οτι επιλεξετε..

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατα την γνωμη μου ουτως η αλλως αν δεν εμπιστευεσαι το γιατρο σου θα πρεπει να τον αλλαξεις και να βρεις καποιον που να σε κανει να νιωθεις ασφαλης. Σχετικα με αυτο που σε απασχολει νομιζω οτι το χεις παρεις πολυ κατακαρδα. Το να δινεις + ξενο γαλο μην το βλεπεις οτι κανεις το παιδι σου κοτοπουλο και το ταιζεις για να γινει παχουλο. Για το μωρο ειναι πολυ βασικο να παιρνει βαρος τους πρωτους μηνες και για τα μωρακια που γεννηθηκαν σχετικα πρωορα ειναι ακομη σημαντικοτερο. Κατα τη γνωμη μου το να δινεις και συμπληρωμα δεν αναιρει τις ευερηετικες ιδιοτητες που παιρνει απο σενα μεσω του θηλασμου. Εγω προσωπικα την θηλαζα και της εδινα και ξενο μονο το βραδυ. Εσυ δινεις ξενο σε καθε γευμα? Θα μπορουσες να το συζητησεις να δινεις ξενο λιγοτερες φορες ή μονο το βραδυ. Ανεξαρτητα απο ολα αυτα παντως πρεπει να αισθανεσαι ανετα με το γαιτρο σου. Τελος κατα τη γνωμη μου ο αντρας σου εχει καθε δικαιωμα να εκφραζει την γνωμη του αλλα το τελικο λογο πρεπει να τον εχεις εσυ στο παιδι. Εσυ στο τελος θα βρεις τη φορμουλα που ειναι καταλληλη και για σενα και για το μωρο. Παντως πανω απο ολα μην αγχωνεσαι. Εισαι ακομη ευαισθητη ορμονικα και ολα σου φαινοντε βουνο τωρα + την κουραση. Αλλα ολα θα φτιαξουν.

Ειμαι πολυ χαλια-δε ξερω ποιο ειναι το σωστο... - Σελίδα 2 417472

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Διάβασε και το άρθρο της Βίκυς Φαρδογιάννη που ανέβασε η ολίβια http://www.eimaimama.gr/2011/12/thilasmos-me-bibero.html
και φρόντισε να σταθείς στη φράση: κάποιες μητέρες εγκαταλείπουν το θηλασμό σ’ αυτό το σημείο, νομίζοντας ότι τα οφέλη του μητρικού γάλακτος ακυρώνονται με την προσθήκη ξένου στη διατροφή του μωρού. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το μητρικό γάλα δεν χρειάζεται να είναι «όλο ή τίποτα»

50Ειμαι πολυ χαλια-δε ξερω ποιο ειναι το σωστο... - Σελίδα 2 Empty ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! Τρι Δεκ 20, 2011 2:48 pm

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατα αρχας να σου ζήσει το αγγελούδι σου. Αλλά επειδή δεν κατάλαβα αν είναι αγόρι ή κορίτσι, να σε ενημερώσω ότι τα αγοράκια εκ των πραγμάτων είναι πιο φαγανά. Ξέρω ότι είσαι στην αρχή του δρόμου, αλλά σαν μαμα που θήλασε για 7 μήνες και πέρασε τα πάνδινα, και δεν σταμάτησε, ακόμα και όταν αναγκάστηκε να κόψει τον αποκλειστικό θηλασμό. θα σου πω 3 πράγματα.
1. Ο θηλασμός είναι το πιο δύσκολο πράγμα που κάνουμε για τα παιδιά μας ακόμα και από το να τα γεννήσουμε (και λέω την προσωπική μου άποψη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μηδενιζει τις μανούλες που δεν το έκαναν) είναι μια δεσμευση και μια απόφαση που μας δένει σε απίστευτο βαθμό με την υγεία του παιδιού μας, δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και αν στην εγκυμοσύνη μας επιτρέπονται κάποια πράγματα στον θηλασμό μας απαγορεύονται ρητώς!!! (π.χ. κάπνισμα)Πρέπει να σκέφτεσαι τα πάντα την περίοδο που θηλάζεις και το εννοώ, την διατροφή σου, την ψυχολογία σου, τις ορμόνες σου και συνχρόνως να φροντίζεις και ένα μωρό. Ο θηλασμός λοιπόν πρέπει να είναι μια απόφαση στην οποία πρέπει να συμφωνει και να παροτρύνει και ο άντρας, εγω χωρις τον δικό μου θα είχα λυγίσει... Ειμαι πολυ χαλια-δε ξερω ποιο ειναι το σωστο... - Σελίδα 2 35468 γιατι αν συμβαίνει το αντίθετο τότε... η ψυχολογία επηρεάζει το γάλα. Οι μυς που έχουμε στο στήθος συσπώνται όταν είμαστε ταραγμένες και αλλάζουν το γάλα.
2.Και τώρα έρχομαι στο δεύτερο τι γίνεται με την διατροφή σου υπάρχουν τροφές που κάνουν το γάλα σου πολύ "παχυντικό", αν τρως ελαφρά, ή καθόλου,τότε ψάξτο λίγο. (Εγω έκανα την μ@@@κια να πίνω στην αρχή μόνο γάλα και χυμούς, δεν προλάβαινα να μαγειρέψω θήλαζα 10 ωρες και αν δεν θήλαζα, ή άλλαζα πάνα ή κοιμιζα έβαζα κανένα πλυντήριο ή κοιμόμουν.)
Για να σου δώσω να καταλάβεις, τα όσπρια που τρως προκαλούν κολικούς στο μωρό. Εγω έπαθα σοκ μια μέρα που έβαγα φακές τις είδα στα κακάκια του μωρού. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ Shocked Στο λέω για να καταλάβεις την σημασία της διατροφής.
3. Εγω τον παιδίατρο μου τον άλλαξα μου είχε πει να θηλάζω μόνο 10-15 λεπτά σε κάθε στήθος, ο μικρός κοιμόταν στο στήθος και σε δέκα λεπτά ξυπνούσε και βαλάντωνε, εγω νόμιζα ότι είχε κολικούς και του έδινα τσάι, γιατι ο ηλίθιος δεν μου έλεγε να το βάλω στο στήθος, εξαιτίας του το μωρό μου έγινε δυσκίλιο, ενώ θήλαζε έφτασε σε ηλικία 2 μηνών να κάνει κακά κάθε 3 με 4 μέρες, μερικές φορές μόνο με υπόθετο, και ενώ επί δυο μήνες την πάλευα με το να τρώω φρούτα και σούπες όλη μέρα σε σημείο να χαλάσω το έντερο μου και να έχω διάροια 3 βδομάδες.Αυτός το βιολί του, στο τέλος πήγα σε ένα χημείο και έκανα ανάλυση το γάλα μου, είδαμε ότι ο οργανισμός μου δεν μεταβόλιζε στο γάλα πολλές φυτικές ίνες, άρα αναγκαστηκά έδωσα ξένο γάλα, ένα γεύμα την μέρα. ΑΛΛΆ δεν το έβαλα κάτω συνεχιζα να θηλάζω ακόμα και όταν γύρισα στην δουλειά μου στους 3 μήνες(ελευθερος επαγγελματιας), έκανα ένα δωμάτιο και πήρα και το μωρό μαζί και το θήλαζα εκεί.
3. Υπάρχουν forum ειδικά για θηλασμό, υπάρχουν σύμβουλοι, υπάρχουν βιβλία. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει πάρα πολύ υπομονή από εσένα, και κατανόηση από τους γύρω σου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΧΩΝΑ. Πρέπει να την προσέχουν και να την φροντίζουν για να φροντίζει το παιδί της, από τα αρχαία χρόνια αυτό γινόταν
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! Ειμαι πολυ χαλια-δε ξερω ποιο ειναι το σωστο... - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις