Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

251απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 1:37 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:κοριτσια καλημερα!Δεν ξερω ρε σεις,οσον αφορα τα ονειρα σε μερικους βγαινουνε!Εγω πιστευω πως στα ονειρα μας επαληθευονται κατι που ζησαμε η σκεφτηκαμε,ειχαμε κατι για αγχος!Λενε πως οτι βλεπεις στα ονειρα βγαινει το αναποδο!Εχω συγγενικα προσωπα που βλεπουνε ονειρα και τους βγαινουνε,και καλα και κακα!Οταν ημουν μικρη αναρωτιωμουν γιατι δεν εβλεπα και εγω!
Αλλα ετυχε 2 φορες να δω και εγω τελικα,την μια φορα ημουν μικρη και ειχε παει η μαμα μου για κατι σημαντικες εξετασεις στην αθηνα,μου ελειπε,μια μερα ξαφνικα,χωρις να ξερω ποτε θα επεστρεφε εβλεπα στο ονειρο μου οτι ερχεται και εκεινη την ωρα που το ειδα χτυπησε το κουδουνι και λεω η μαμα μου ειναι και ηταν πραγματι!Την αλλη φορα συνεβη οταν ημουν εγκυος,το ιδιο διαστημα ηταν εγκυος και μια ξαδερφη μου αλλα εγω δεν το γνωριζα ακομη,ηταν ακομη στην αρχη που δεν το λεμε(γιατι ειχε και μια αποβολη)ειδα ονειρο που λετε,να παιζουν 2 παιδακια.Τυχαινει με παιρνει η ξαδερφη μου τηλ. και με το που μου μιλαει την διακοπτω και της λεω εισαι εγκυος ε?Σοκαριστηκε λιγο και μου λεει πως το καταλαβες ,ρε συ της λεω ειδα ονειρο οτι επαιζαν δυο παιδακια μαζι,της ιδιας ηλικιας!

Ακομη πιο παλιοτερα,ενα πρωινο καθως σηκωθηκε ο μπαμπας να παει στην δουλεια,τον σταματαει η θεια μου και του λεει:"προσεχε σημερα Σ...... σε ειδα κακο ονειρο"
Δεν θα το πιστεψετε εκεινη την μερα ο μπαμπας μου ειχε ασχημο τρακαρισμα,αλλα ευτυχως ολα καλα!

τι να πω τωρα...τα συμπερασματα δικα σας!
αυτο θα ελεγα οτι ειναι διαισθηση. το εχουμε ολοι πανω κατω- απλα αλλοι το θυμουνται (οτι κατι σκεφτηκαν και βγηκε) και αλλοι οχι. δεν ειναι απαραιτητο να το δεις στον υπνο σου- μια φευγαλεα σκεψη αρκει. πολλα ατομα που σκεφτομαι- καταστασεις κτλπ. πολλες φορες 'βγαινουν', γινεται μια αναφορα-μια συναντηση- μαθαινω ενα νεο-
την περασμενη βδομαδα θυμηθηκα μια παλια μου φιλη και αναρωτιόμουν αν θα ειναι εγκυος πια. κα ιτην ειδα το Σαββατο- μου ανακοινωσε τα ευχαριστα.
χθες το πρωι θυμηθηκα το πωλητηριο για το αυτοκινητο μας (που ειχε μπει σε αγγελια απο τον Ιουλιο) στο τελειως ξεκαρφωτο και το μεσημερι μου ειπε ο αντρας μου οτι πωληθηκε.
Laughing
και πολλα αλλα. αυτα ειναι τα πιο προσφατα.

252απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 1:55 am

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια.Αυτό με την σκέψη το έχω πολύ έντονο.Όταν μου περνάει μία σκέψη στο μυαλό το πιο πιθανόν είναι να συμβεί .Πολλές φορές αυτό με φοβίζει.Αν τύχει να μου περάσει μια κακή σκέψη απο το μυαλό με πιάνει φόβος οτι μπορεί να είναι απο τις φορές που θα συμβεί στα αλήθεια.Περίεργο πράγμα το μυαλό μας. Rolling Eyes

253απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 2:07 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy12585 έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:ειδες βρε παιδι μου τι γινεται?εχω ακουσει και εγω πολλα κατα καιρους για τετοια πραγματα.ενταξει,καποια η εκκλησια τα πιστευει αλλα οχι.και κατι διαφορετικο απο τα παραπανω,λενε οτι αμα δωσεις σαπουνι στο χερι του αλλου θα τσακωθειτε.το αφηνεις κατω να το παρει μονος του.

Χαχα αυτό το ξέρω αλλά με το μαχαίρι, αλλά όχι με το σαπούνι!!! Μα γιατί να δώσεις σε κάποιον σαπούνι? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
πες οτι βγαζεις το σαπουνι απο τη συσκευασια του και σου το ζητησει ο αντρας σου εκεινη τη στιγμη για να πλυνει τα χερια του, το ακουμπας κατω να το παρει μονος του.οσο για το ματι και'γω πιστευω οπως και στο ξεματιασμα με το λαδι.τωρα τι γινεται με τα μαγια?ιστοριες για μεσαιωνικους η πραγματικοτητα?παντως εχω ακουσει οτι δε χρειαζονται περιεργα πραγματα και αντικειμενα για να τα κανεις,γινονται και με απλα πραγματα.να ειναι αραγε αληθεια?ποιος να ξερει?

254απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 2:33 am

gioulaki

gioulaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
βανια έγραψε:το άλλο που μου έχουν πει :μην χτυπήσεις με το πλάστη το παιδί σου γιατί θα πεθάνει το παιδί του... αυτό το θεωρώ ηλιθιότητα μα είναι δυνατό να χτυπήσεις το παιδί με το πλάστη; κουφά ακούμε πολλά

με φρικαρετε συνεχεια. Ο αντρας μου μικρος εφαγε το ξυλο της αρκουδας. Με τα πάντα!

255απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 2:39 am

gioulaki

gioulaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τα ονειρα λενε ειναι πληροφοριες που πηραμε στη διαρκεια της ημερας και δεν τις δωσαμε σημασια. Πραγματα που ειδαμε ή ακουσαμε.

Στα πνευματα πιστευω. Οταν χασαμε τη μητερα μου επι ενα μηνα οπου πηγαινε ο μπαμπς μου τον ακολουθουσε η μυρωδια απο λιβανι. και το ειχαν προσεξει ολοι.
Περνουσε απο μπροστα μας και μετα απο λιγο σαν να περνουσε ενα ρευμα. Αν καποια εχει χασει πολυ κοντινο της ατομο θα το επιβεβαιωσει.
Επισης την ωρα που ξεψυχουσε στο νοσοκομειο(ημουν μαζι της) ο μπαμπας μου κ η αδερφη μου μου ειπαν οτι το καταλαβαν γιατι αρχισε να ουρλιαζει το σκυλι μας.

256απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 2:45 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
elena25 έγραψε:
litsakos έγραψε:

Ουτε και εγω Smile δεν ειναι οτι δεν τον εχω σε υποληψη,δεν δεχομαι την θεωρια του.

Ναι μωρέ... Δεν ξέρω, νομίζω πως απλά ψυχαναλύει τον εαυτό του και βασίζει τα πάντα πάνω στα δικά του βιώματα. Άσε που μας έχει πρήξει με το Οιδιπόδειο... Don't get me started... Razz

ναι ,αυτο. Θα τολμησω να τον πω και μισογυνη Rolling Eyes

Σε μια σειρα θυμαμαι οτι ειχε πει μια "Ο Φρόυντ μεγαλωσε σε μια εποχη όπου δεν υπήρχαν οι σημερινες ανεσεις για τη γυναικα/μητερα. Πιθανοτατα η μανα του ξεθεωνοταν στη δουλεια για να εχει αυτον και όσα άλλα παιδια ειχε καθαρα/πλυμενα/ταισμενα/χαρουμενα. Και αυτος της το ξεπληρώνει -πώς? Αποδίδοντάς της την ευθυνη για όσα κακα του συνεβησαν..."

Όσο κι αν συμφωνω με την ψυχαναλυση, το συνειδητο, το ασυνειδητο, το υπερεγω και το υποεγώδες Razz , δεν μπορω να μη συμφωνησω και με την παραπάνω προταση.. Smile

257απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 2:55 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια και τωρα μια απορια περι μαγειρικης,αγοραζω κιμα με φειδω,σκεφτομενη οτι ειναι το μονο κρεας που δεν μπορεις να το πλενεις και βλεπω οτι αυτοι που σου το κοβουν,πολλες φορες με γυμνα χερια,ακουμπανε μετα τα χρηματα,τι εχετε να πειτε για αυτο?Τουλαχιστον τα αλλα κρεατα τα πλενουμε στο σπιτι,τι κανουμε ομως με τον κιμα ε?

α οπως και για τα μανιταρια λεει να μην τα πλενουμε,σιγα εγω τα πλενω μια χαρα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Πεμ Δεκ 22, 2011 2:59 am, 1 φορά

258απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 2:58 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:
elena25 έγραψε:
litsakos έγραψε:

Ουτε και εγω Smile δεν ειναι οτι δεν τον εχω σε υποληψη,δεν δεχομαι την θεωρια του.

Ναι μωρέ... Δεν ξέρω, νομίζω πως απλά ψυχαναλύει τον εαυτό του και βασίζει τα πάντα πάνω στα δικά του βιώματα. Άσε που μας έχει πρήξει με το Οιδιπόδειο... Don't get me started... Razz

ναι ,αυτο. Θα τολμησω να τον πω και μισογυνη Rolling Eyes

Σε μια σειρα θυμαμαι οτι ειχε πει μια "Ο Φρόυντ μεγαλωσε σε μια εποχη όπου δεν υπήρχαν οι σημερινες ανεσεις για τη γυναικα/μητερα. Πιθανοτατα η μανα του ξεθεωνοταν στη δουλεια για να εχει αυτον και όσα άλλα παιδια ειχε καθαρα/πλυμενα/ταισμενα/χαρουμενα. Και αυτος της το ξεπληρώνει -πώς? Αποδίδοντάς της την ευθυνη για όσα κακα του συνεβησαν..."

Όσο κι αν συμφωνω με την ψυχαναλυση, το συνειδητο, το ασυνειδητο, το υπερεγω και το υποεγώδες Razz , δεν μπορω να μη συμφωνησω και με την παραπάνω προταση.. Smile

νενα δεν το καταλαβα αυτο,τι εννοεις ακριβως,κατι εχω στο μυαλο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη!

259απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:01 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:ρε κοριτσια και τωρα μια απορια περι μαγειρικης,αγοραζω κιμα με φειδω,σκεφτομενη οτι ειναι το μονο κρεας που δεν μπορεις να το πλενεις και βλεπω οτι αυτοι που σου το κοβουν,πολλες φορες με γυμνα χερια,ακουμπανε μετα τα χρηματα,τι εχετε να πειτε για αυτο?Τουλαχιστον τα αλλα κρεατα τα πλενουμε στο σπιτι,τι κανουμε ομως με τον κιμα ε?

Του λες να βαλει γαντια! Τωρα ποσο τηρουν τους κανονες υγιεινης...πλενουν τους παγκους?Απολυμαινουν τα μαχαιρια? Rolling Eyes Rolling Eyes Γι αυτο αν βρεις χασαπη καθαρο τον παντρευεσαι χαχαχαχχα!Δεν τον χανεις ποτε!

260απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:02 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
black beauty έγραψε:ρε κοριτσια και τωρα μια απορια περι μαγειρικης,αγοραζω κιμα με φειδω,σκεφτομενη οτι ειναι το μονο κρεας που δεν μπορεις να το πλενεις και βλεπω οτι αυτοι που σου το κοβουν,πολλες φορες με γυμνα χερια,ακουμπανε μετα τα χρηματα,τι εχετε να πειτε για αυτο?Τουλαχιστον τα αλλα κρεατα τα πλενουμε στο σπιτι,τι κανουμε ομως με τον κιμα ε?

Του λες να βαλει γαντια! Τωρα ποσο τηρουν τους κανονες υγιεινης...πλενουν τους παγκους?Απολυμαινουν τα μαχαιρια? Rolling Eyes Rolling Eyes Γι αυτο αν βρεις χασαπη καθαρο τον παντρευεσαι χαχαχαχχα!Δεν τον χανεις ποτε!

εμείς τον κάναμε κουμπάρο!!! κι αυτό καλό είναι Laughing
δυστυχώς φορτωθήκαμε και τη γυναίκα του Twisted Evil

261απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:03 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
litsakos έγραψε:

αχαχαχχαχαχαχα καημος?Very Happy

262απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:04 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ και αυτοι που φορανε γαντια,παλι ξεχνιουνται και πιανουν τα λεφτα,αλλα ειναι κιμας και αναρωτιομουν αν υπηρχε περιπτωση αυτο το κομματι κρεας να εχει πλυθει πρωτυτερα αλλα μπα ε?

263απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:06 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:νενα δεν το καταλαβα αυτο,τι εννοεις ακριβως,κατι εχω στο μυαλο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη!
Ο Φρουντ ειχε πει οτι οποια προβληματα εχουμε σαν ενηλικες, ξεκινανε απο την παιδικη μας ηλικια και συγκεκριμενα απο τη σχεση που ειχαμε/εχουμε με τους γονεις μας, ιδιως τη μητερα μας. Δεν μπορω να το απορριψω, διοτι εχει μια βάση.
Και συμφωνω με αρκετες απο τις θεωρίες του - τις βλέπω κάθε μερα.

Αλλά κι εμενα μου κάνει για μισογύνης. Δεν ξέρω, ίσως ηταν και χαρακτηριστικο της εποχής που έζησε.

264απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:08 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα αφου ειπες οτι προσπαθουσε για το καλυτερο για τα παιδια της η μαμα του!

Και εγω το πιστευω ομως πως η παιδικη ηλικια μας συμμαδευει για μια ζωη και εννοειται και η σχεση με τους γονεις μας!

265απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:12 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
florentiab έγραψε:
litsakos έγραψε:

αχαχαχχαχαχαχα καημος?Very Happy

καταστροφή σου λέω!!!!! Smile

266απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:12 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
gioulaki έγραψε:Τα ονειρα λενε ειναι πληροφοριες που πηραμε στη διαρκεια της ημερας και δεν τις δωσαμε σημασια. Πραγματα που ειδαμε ή ακουσαμε.

Στα πνευματα πιστευω. Οταν χασαμε τη μητερα μου επι ενα μηνα οπου πηγαινε ο μπαμπς μου τον ακολουθουσε η μυρωδια απο λιβανι. και το ειχαν προσεξει ολοι.
Περνουσε απο μπροστα μας και μετα απο λιγο σαν να περνουσε ενα ρευμα. Αν καποια εχει χασει πολυ κοντινο της ατομο θα το επιβεβαιωσει.
Επισης την ωρα που ξεψυχουσε στο νοσοκομειο(ημουν μαζι της) ο μπαμπας μου κ η αδερφη μου μου ειπαν οτι το καταλαβαν γιατι αρχισε να ουρλιαζει το σκυλι μας.
συμφωνω με τα παραπανω.εχω διαβασει και εχω κουβεντιασει με κοσμο για τα παραπανω αλλα δε το συνεχιζω παραπερα γιατι θα πιστεψουν οτι ειμαι και μαγισσα με τοσα που ξερω!

267απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:12 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και με το ψωμι τα ιδια κανουν- βαζουν και καλα γαντια για να μην ερχεται το ψωμακι σε επαφη με τα μικροβια- και τσουυυυυπ- παρτε τα ρεστα σας με το ιδιο γαντι!!! Shocked Shocked Shocked

268απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:15 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:μα αφου ειπες οτι προσπαθουσε για το καλυτερο για τα παιδια της η μαμα του!

Και εγω το πιστευω ομως πως η παιδικη ηλικια μας συμμαδευει για μια ζωη και εννοειται και η σχεση με τους γονεις μας!

Δεν πολυκαταλαβες - το πρωτο ποστ που εβαλα ηταν μια ατακα σε μια σειρα στη τηλεοραση. Υποτιθεται οτι ηταν σαρκαστικη.

269απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:19 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Black beauty εχει πολυ πλακα το θεμα σου Laughing Laughing ταυτοχρονα συζηταμε για Φροϋντ ,κιμα και γαντια στον φουρνο,μαγια και δεν συμμαζευεται χαχαχαχχαχα!
Πολυ το διασκεδαζω!

270απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:19 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:οπως μου κανει εντυπωση που καποιοι βλεπουνε την παναγια και αλλους αγιους,δεν ξερω το υποσυνειδητο τα δημιουργει,δεν ξερω πως γινεται να καταλαβαινουμε οτι ειναι ο ταδε αγιος χωρις να τον εχουμε δει στα αληθεια.Εγω ποτε μου δεν εχω δει!Βρηκα εξηγηση σε αυτο,σε ενα βιβλιο,τιτλο δεν θυμαμαι,σε μερικους ανθρωπους λεει δεν εμφανιζονται γιατι ισως φοβηθουν και δεν ξερουμε την αντιδραση τους,δηλαδη εμφανιζονται σε μερικους ανθρωπους.Α και πρεπει να εχεις μεγαλη πιστη για να τους δεις!

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα!Ηθελα να το ανοίξω και εγώ μετά όμως δείλιασα γιατί θα νομίζετε οτι είμαι τρελή!Τα δύο χρόνια που προσπαθώ για ένα μωρό έχω δεί στο όνειρό μου 2 Αγίους!Την 1η φόρα είδα ένα μέρος όπου δεν υπήρχε τίποτα γύρω και στην μέση υπήρχε μια εικόνα!Ρώτησα ποιανού είναι αυτη η εικόνα και μια φωνή ακούστηκε και μου είπε ο Αγιος Στυλιανός!Μπήκα στο γούγλη και είδα οτι είναι Προστάτης των παιδιών και τα θεραπεύει απο ασθένειες καθώς θεραπεύει και την στειρότητα των γυναικών!Οκ!Επαθα ένα κοκομπλόκο!Το καλοκαίρι είδα στο όνειρό μου οτι κάπου ήμουν και ξαφνικά εμφανίστηκε δίπλα μου μια γυναίκα μαυροφορεμένη ρώτησα ποια είσαι και πάλι ακούστηκε μια φωνή και μου είπε η Αγία Βαρβάρα!Ξανα μπήκα στο γούγλη και είδα οτι η Αγία Βαρβάρα, Βαρβαρώνει τις έγκυες, τις κάνει βάρβαρε και ανθεκτικές. Οι έγκυες δεν δουλεύουν στη γιορτή της, ούτε σκουπίζουν. Κρύβουν μάλιστα την σκούπα… για το καλό το δικό τους και για το καλό του παιδιού που θα γεννηθεί, για να μην πάθει ευλογιά.Κάποιες μου είπανε οτι είναι μήνυμα πως θα μείνω έγκυος τα Χριστούγεννα!
Δεν είμαι πολύ θρήσκια με την έννοια να πηγαίνω κάθε Κυριακή στην Εκκλησία πιστεύω πολύ όμως και προσεύχομαι!!!
Πείτε μου την γνώμη σας και θα σας πώ και το κορυφαίο που έχω πάθει όχι στον ύπνο μου όμως στον ξύπνιο μου!!

271απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:25 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
black beauty έγραψε:οπως μου κανει εντυπωση που καποιοι βλεπουνε την παναγια και αλλους αγιους,δεν ξερω το υποσυνειδητο τα δημιουργει,δεν ξερω πως γινεται να καταλαβαινουμε οτι ειναι ο ταδε αγιος χωρις να τον εχουμε δει στα αληθεια.Εγω ποτε μου δεν εχω δει!Βρηκα εξηγηση σε αυτο,σε ενα βιβλιο,τιτλο δεν θυμαμαι,σε μερικους ανθρωπους λεει δεν εμφανιζονται γιατι ισως φοβηθουν και δεν ξερουμε την αντιδραση τους,δηλαδη εμφανιζονται σε μερικους ανθρωπους.Α και πρεπει να εχεις μεγαλη πιστη για να τους δεις!

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα!Ηθελα να το ανοίξω και εγώ μετά όμως δείλιασα γιατί θα νομίζετε οτι είμαι τρελή!Τα δύο χρόνια που προσπαθώ για ένα μωρό έχω δεί στο όνειρό μου 2 Αγίους!Την 1η φόρα είδα ένα μέρος όπου δεν υπήρχε τίποτα γύρω και στην μέση υπήρχε μια εικόνα!Ρώτησα ποιανού είναι αυτη η εικόνα και μια φωνή ακούστηκε και μου είπε ο Αγιος Στυλιανός!Μπήκα στο γούγλη και είδα οτι είναι Προστάτης των παιδιών και τα θεραπεύει απο ασθένειες καθώς θεραπεύει και την στειρότητα των γυναικών!Οκ!Επαθα ένα κοκομπλόκο!Το καλοκαίρι είδα στο όνειρό μου οτι κάπου ήμουν και ξαφνικά εμφανίστηκε δίπλα μου μια γυναίκα μαυροφορεμένη ρώτησα ποια είσαι και πάλι ακούστηκε μια φωνή και μου είπε η Αγία Βαρβάρα!Ξανα μπήκα στο γούγλη και είδα οτι η Αγία Βαρβάρα, Βαρβαρώνει τις έγκυες, τις κάνει βάρβαρε και ανθεκτικές. Οι έγκυες δεν δουλεύουν στη γιορτή της, ούτε σκουπίζουν. Κρύβουν μάλιστα την σκούπα… για το καλό το δικό τους και για το καλό του παιδιού που θα γεννηθεί, για να μην πάθει ευλογιά.Κάποιες μου είπανε οτι είναι μήνυμα πως θα μείνω έγκυος τα Χριστούγεννα!
Δεν είμαι πολύ θρήσκια με την έννοια να πηγαίνω κάθε Κυριακή στην Εκκλησία πιστεύω πολύ όμως και προσεύχομαι!!!
Πείτε μου την γνώμη σας και θα σας πώ και το κορυφαίο που έχω πάθει όχι στον ύπνο μου όμως στον ξύπνιο μου!!

κοιτα εγω πιστευω πολυ ..και θεωρω οτι ηρθαν να σε προετοιμασουν για την εγκυμοσυνη.

πριν φυγει ο μπαμπας μου το προηγουμενο βραδυ η κουμπαρα μου ειδε τον συγχωρεμενο τον πατερα της να της λεει να μου σταθει,ολα καλα θα πανε .ετσι ακριβως.την επομενη ο μπαμπας εφυγε ,την επαιρνα τηλ να της το πω και απο τον φοβο της για το τι θα ακουσει δεν απαντουσε.ηρθε κατευθειαν στο σπιτι λες και το ηξερε.Very Happy

επισης απορω πως γινετε να μπαινουν οι αντρες να κανουν μπανιο και να προκαλουν τρελο πανικο?να θελεις να κανεις γενικη μεταVery Happy

272απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:51 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:επισης απορω πως γινετε να μπαινουν οι αντρες να κανουν μπανιο και να προκαλουν τρελο πανικο?να θελεις να κανεις γενικη μεταVery Happy
Αυτο δεν πρεπει να εξηγειται ουτε παραψυχολογικά, ουτε μεταφυσικα... Ειιναι απο τα μυστηρια της φυσης...

273απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:55 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
mamavivo έγραψε:επισης απορω πως γινετε να μπαινουν οι αντρες να κανουν μπανιο και να προκαλουν τρελο πανικο?να θελεις να κανεις γενικη μεταVery Happy
Αυτο δεν πρεπει να εξηγειται ουτε παραψυχολογικά, ουτε μεταφυσικα... Ειιναι απο τα μυστηρια της φυσης...

δεν θέλω να σας συγχίσω αλλά ο δικός μου δεν κάτι τίποτα. ούτε μία σταγόνα δεν πέφτει κάτω, ούτε μια τρίχα στο νιπτήρα! Cool

274απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:57 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Nena έγραψε:

δεν θέλω να σας συγχίσω αλλά ο δικός μου δεν κάτι τίποτα. ούτε μία σταγόνα δεν πέφτει κάτω, ούτε μια τρίχα στο νιπτήρα! Cool
Ασε φλω, ποιος ξερει τι ψυχολοιγκα του εχει δημιουργησει του ανθρωπου και σε φοβαται.. Razz Razz

275απλα αποριες - Σελίδα 11 Empty Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 3:58 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Nena έγραψε:

ω ρε μπραβο,που το πετυχες αυτο το παληκαρι?Very Happy Very Happy

οπως επισης απορω γιατι παμε να παρουμε δυο πραγματα στο super και φευγουμε με σακουλες(τις παλιες καλες εποχες βεβαιως βεβαιως).

απορω με μενα που ειμαι τοσο νευρικη και δεν μπορω να χαλαρωσω οσο και να προσπαθω.τι να κανω?Very Happy ektos apo zanax.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις