251 Απ: απλα αποριες Πεμ Δεκ 22, 2011 1:37 am
koukida
Πρωταγωνιστής!!
αυτο θα ελεγα οτι ειναι διαισθηση. το εχουμε ολοι πανω κατω- απλα αλλοι το θυμουνται (οτι κατι σκεφτηκαν και βγηκε) και αλλοι οχι. δεν ειναι απαραιτητο να το δεις στον υπνο σου- μια φευγαλεα σκεψη αρκει. πολλα ατομα που σκεφτομαι- καταστασεις κτλπ. πολλες φορες 'βγαινουν', γινεται μια αναφορα-μια συναντηση- μαθαινω ενα νεο-black beauty έγραψε:κοριτσια καλημερα!Δεν ξερω ρε σεις,οσον αφορα τα ονειρα σε μερικους βγαινουνε!Εγω πιστευω πως στα ονειρα μας επαληθευονται κατι που ζησαμε η σκεφτηκαμε,ειχαμε κατι για αγχος!Λενε πως οτι βλεπεις στα ονειρα βγαινει το αναποδο!Εχω συγγενικα προσωπα που βλεπουνε ονειρα και τους βγαινουνε,και καλα και κακα!Οταν ημουν μικρη αναρωτιωμουν γιατι δεν εβλεπα και εγω!
Αλλα ετυχε 2 φορες να δω και εγω τελικα,την μια φορα ημουν μικρη και ειχε παει η μαμα μου για κατι σημαντικες εξετασεις στην αθηνα,μου ελειπε,μια μερα ξαφνικα,χωρις να ξερω ποτε θα επεστρεφε εβλεπα στο ονειρο μου οτι ερχεται και εκεινη την ωρα που το ειδα χτυπησε το κουδουνι και λεω η μαμα μου ειναι και ηταν πραγματι!Την αλλη φορα συνεβη οταν ημουν εγκυος,το ιδιο διαστημα ηταν εγκυος και μια ξαδερφη μου αλλα εγω δεν το γνωριζα ακομη,ηταν ακομη στην αρχη που δεν το λεμε(γιατι ειχε και μια αποβολη)ειδα ονειρο που λετε,να παιζουν 2 παιδακια.Τυχαινει με παιρνει η ξαδερφη μου τηλ. και με το που μου μιλαει την διακοπτω και της λεω εισαι εγκυος ε?Σοκαριστηκε λιγο και μου λεει πως το καταλαβες ,ρε συ της λεω ειδα ονειρο οτι επαιζαν δυο παιδακια μαζι,της ιδιας ηλικιας!
Ακομη πιο παλιοτερα,ενα πρωινο καθως σηκωθηκε ο μπαμπας να παει στην δουλεια,τον σταματαει η θεια μου και του λεει:"προσεχε σημερα Σ...... σε ειδα κακο ονειρο"
Δεν θα το πιστεψετε εκεινη την μερα ο μπαμπας μου ειχε ασχημο τρακαρισμα,αλλα ευτυχως ολα καλα!
τι να πω τωρα...τα συμπερασματα δικα σας!
την περασμενη βδομαδα θυμηθηκα μια παλια μου φιλη και αναρωτιόμουν αν θα ειναι εγκυος πια. κα ιτην ειδα το Σαββατο- μου ανακοινωσε τα ευχαριστα.
χθες το πρωι θυμηθηκα το πωλητηριο για το αυτοκινητο μας (που ειχε μπει σε αγγελια απο τον Ιουλιο) στο τελειως ξεκαρφωτο και το μεσημερι μου ειπε ο αντρας μου οτι πωληθηκε.
και πολλα αλλα. αυτα ειναι τα πιο προσφατα.