Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

226απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 1:47 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:πραγματικα- επιστροφη στο μεσαιωνα!!!!!! Razz
αλλα λεω εγω .... πως μπορει καποιος να πιστευει σαυτα παραμονο αν τα εφαρμοζει ή εχει δει να τα εφαρμοζουν... τα μαγια λεμε τα κακα.... Rolling Eyes

δεν μπορω να το διανοηθω πραγματικα..

elena25 έγραψε:
Nena έγραψε:Εγω πιστευω οτι υπάρχουν τροποι με τους οποίους μπορει κάποιος να ελεγξει το μυαλο σου - τη συνείδησή σου, τις αντιδράσεις σου.
Δεν ξέρω πώς μπορει να γινει, αν θελετε πειτε το και μαγια, αλλά σιγουρα δεν εννοω αυτα που χρειάζονται τρεις φτερουγες νυχτεριδας, ένα πόδι παρθενας μυγας και το νυχι απο το τριτο δαχτυλο του δεξιου ποδιου ενος κονδορα που θα τον εχεις πιάσει ημερα Σαββατο με πανσέληνο..

Κι εγώ το πιστεύω αυτό.
για explain λιγο ρε κοριτσια δλδ με ποιο τροπο?

227απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 1:50 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι - να ΣΕ επηρεασει- με το μπλα μπλα- την λεγομενη 'πλυση εγκεφαλου'
...
σαυτο πιστευω εγω.
και στην κακη (αρνητικη) και καλη (θετικη) ενεργεια.
και απο κοντα κ εξ αποστασεως.

228απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 1:54 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ναι - να τις επηρεασει- με το μπλα μπλα- η λεγομενη 'πλυση εγκεφαλου'
...
σαυτο πιστευω εγω.
και στην κακη (αρνητικη) και καλη (θετικη) ενεργεια.
και απο κοντα κ εξ αποστασεως.

ααα ναι κι εγω πιστευω σε αυτο αλλωστε το ζουμε καθημερινα και δεν εννοω απο δω μεσα ε? μην διαβασει κανενας αναμεσα στις γραμμες παλι!!! γενικα το βλεπω! οπως και στην ενεργεια! επισης εχω παρατηρησει οτι οποτε εχω βρει λεφτα αμεσως μετα θα χασω κι ολας ... π.χ ειμαμε παει σινεμα με τον αντρα μου και βρηκαμε στο διαδρομο 50 ευρω! τα πηραμε γιατι δεν ητανε κανεις τριγυρω.. εε εξω μας περιμενε κληση 60 ευρω! Shocked και αλλα πολλα τετοια

229απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 1:59 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πιστεύω γενικά ας πούμε στο καλό και στο κακό. Στη θετική και αρνητική ενέργεια. Και πιστεύω στα πνεύματα (που και αυτά, με τον τρόπο που πιστεύω εγώ στην ουσία είναι ενέργεια). Δεν πιστεύω στα φαντάσματα, να το ξεκαθαρίσω αυτό. Πιστεύω στα πνεύματα, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα..

Οπότε αν κάποιος με αρνητική ενέργεια θέλει το κακό σου, μέσω κάποιων τρόπων θεωρώ πως μπορεί να το καταφέρει.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το μάτι είναι ένα είδος μαγείας. Εκείνη την ώρα ο άλλος σου μεταφέρει την κακία, το φθόνο του, την αρνητική του ενέργεια με λίγα λόγια και αυτό σε επηρεάζει. Στο μάτι πιστεύω, το ξεμάτιασμα δε δέχομαι. Και αυτό είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Όχι δηλαδή πως δε δέχομαι ότι "ξεματιάζεσαι". Απλά δε θέλω να με ξεματιάζουν.

Βασικά είναι μεγάλο θέμα αυτό που για να σας δώσω να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ θα πρέπει να ρίξω πολύ ανάλυση.

230απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 2:04 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι βρε Κατ απ οδω -αμεσως κ εσυ..γενικα μιλαμε!!!

Ελενα το 'ματι'- δεν ειναι μονο κακο- αν τυχει ας πουμε και δεις ενα μωρακι κ πεις 'τι ομορφο μωρο' αμεσως αρχιζουν τα 'μη το ματιασω'- υπαρχει δλδ κ η υπερμετρη καλη ενεργεια- η παραπανω απο οσο μπορει να δεχθει ο απεναντι σου- που μπορει να τον 'αρρωστησει' ας πουμε.
(χρησιμοποιω την λεξη 'ματι' για να γινω κατανοητη- εγω πιστευω στην θετικη/αρνητικη ενεργεια)
οχι στο ξεματιασμα ομως.

φιλικά παντα
και συγνωμη για το μικρο ποστ Razz

231απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 2:07 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:οχι βρε Κατ απ οδω -αμεσως κ εσυ..γενικα μιλαμε!!!

Ελενα το 'ματι'- δεν ειναι μονο κακο- αν τυχει ας πουμε και δεις ενα μωρακι κ πεις 'τι ομορφο μωρο' αμεσως αρχιζουν τα 'μη το ματιασω'- υπαρχει δλδ κ η υπερμετρη καλη ενεργεια- η παραπανω απο οσο μπορει να δεχθει ο απεναντι σου- που μπορει να τον 'αρρωστησει' ας πουμε.
(χρησιμοποιω την λεξη 'ματι' για να γινω κατανοητη- εγω πιστευω στην θετικη/αρνητικη ενεργεια)
οχι στο ξεματιασμα ομως.

φιλικά παντα

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι αγαπητή Κουκίδα. Δε μου φαίνεται παράλογο αυτό που λες, μάλλον ισχύει και αντίστροφα λοιπόν.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου! Very Happy

Εντελώς φιλικά! Μα εντελώς όμως! Πιο εντελώς δεν έχει!

232απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 2:07 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

φιλικά παντα

ε τι να κανω την αλλη φορα που ειπα για ματι εγινε ενας ψιλοχαμος! Cool

γνωμη μου ε? Razz

233απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 2:11 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

φιλικά παντα

γνωμη μου ε? Razz

Πότε καλέ;;; Εγώ πού ήμουνα;;

234απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 2:12 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

φιλικά παντα

γνωμη μου ε? Razz

Πότε καλέ;;; Εγώ πού ήμουνα;;

δεν ησουν εδω ασε να μη τα θυμαμαι

235απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 2:27 pm

shineon

shineon
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koρίτσια το τι έχω γελάσει μ'όλα αυτά δε λέγεται!!!! απλα αποριες - Σελίδα 10 654316 απλα αποριες - Σελίδα 10 654316 Εγω θα σας πω ένα παράδειγμα με "μαγια" για να καταλάβετε που ζούμε...
'Οταν παντρεύτηκα η μάνα μου έκανε ολόκληρη ιστορία για να πάρει τα φυτίλια απο τις λαμπάδες μη τύχει και χωρίσω.Ε λοιπόν χώρισα και δε φταίγαν ούτε τα φυτίλια,ούτε τα μαγια ούτε τίποτα.Της το χτύπησα μετά αλλά αυτή μυαλό δεν έβαλε...όταν ξαναπαντρεύτηκα τα ξαναζήτησε να τα πάρει αλλά ο παπάς πιο πονηρός φρόντισε και τα έκαψε γιατι τις ξέρει κάτι τέτοιες κολημένες.
'Ολα στο μυαλό είναι πάντως κατά τη γνώμη μου.΄Οποιος νιώθει καλά μ'αυτά και τον εκφράζουν ας τα κάνει για την πάρτη του.Να τα επιβάλλει όμως σε άλλον είναι επιεικώς κακόβουλος για να μη πω τιποτα άλλο πιο χοντρό.
Αυτό με το τι λέει η εκλησία και τι λέει η θρησκεία κλπ. δεν το πιάνω καθόλου σα θέμα γιατί ακρη δε βγαίνει.
Η καθεμιά απο μας ας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό της και την οικογένειά της.(ψαλίδια,μαχαίρια,ξεμάτιασμα...απόλα έχει ο μπαξές!!!!διαλέγετε και παίρνετε ότι σας βολεύει jocolor jocolor jocolor )

http://shineon-n-on.blogspot.com

236απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 2:28 pm

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπεμπινι 1 έγραψε:ειδες βρε παιδι μου τι γινεται?εχω ακουσει και εγω πολλα κατα καιρους για τετοια πραγματα.ενταξει,καποια η εκκλησια τα πιστευει αλλα οχι.και κατι διαφορετικο απο τα παραπανω,λενε οτι αμα δωσεις σαπουνι στο χερι του αλλου θα τσακωθειτε.το αφηνεις κατω να το παρει μονος του.

Χαχα αυτό το ξέρω αλλά με το μαχαίρι, αλλά όχι με το σαπούνι!!! Μα γιατί να δώσεις σε κάποιον σαπούνι? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

237απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 2:33 pm

mommy12585

mommy12585
Για το ξεμάτιασμα θέλω να πω ότι οκ να μην το πιστέψω γιατί μπορεί να είναι προλήψεις και παλιομοδίτικο, αλλά τότε πως γίνεται ξαφνικά να σε πιάνει τρελός πονοκέφαλος ετοιμος να πέσεις κάτω και αν σε ξεματιάσουν με τον κλασσικό τρόπο νερό και λαδάκι, να κόβεται μαχαίρι?? Εντάξει δεν είναι και όλα πια τόσο παραμύθια... Μήπως επειδή το πιστεύουμε μας περνάει αμέσως με τη δύναμη του μυαλού μας ή όντως η προσευχούλα που λέγεται πιάνει τόπο?? πάντα το είχα απορία αυτό αλλά σίγουρα δεν εξηγείται επιστημονικώς!

238απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 3:06 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Για το ξεμάτιασμα θέλω να πω ότι οκ να μην το πιστέψω γιατί μπορεί να είναι προλήψεις και παλιομοδίτικο, αλλά τότε πως γίνεται ξαφνικά να σε πιάνει τρελός πονοκέφαλος ετοιμος να πέσεις κάτω και αν σε ξεματιάσουν με τον κλασσικό τρόπο νερό και λαδάκι, να κόβεται μαχαίρι?? Εντάξει δεν είναι και όλα πια τόσο παραμύθια... Μήπως επειδή το πιστεύουμε μας περνάει αμέσως με τη δύναμη του μυαλού μας ή όντως η προσευχούλα που λέγεται πιάνει τόπο?? πάντα το είχα απορία αυτό αλλά σίγουρα δεν εξηγείται επιστημονικώς!

Αυτή τη στιγμή τα έχω λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μου και δεν ξέρω αν αυτά που θα γράψω θα είναι κατανοητά. Θα το προσπαθήσω όμως.

Το μάτι το πιστεύω. Πιστεύω ότι ισχύει, ότι υπάρχει, ότι μπορεί κάποιος να "ματιάσει" κάποιον άλλον. Επίσης πιστεύω πως οι "προσευχές" που διαβάζουν στο ξεμάτιασμα μπορούν να λύσουν το κακό μάτι και να ξαλαφρώσουν τον ματιασμένο. Προσωπικά εγώ όμως, δε θέλω να με ξεματιάζουν, ούτε αποδίδω τα πάντα στο μάτι. (Λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.) Ας πούμε, έχω μια γνωστή, που ό,τι και να της συμβεί, από έναν απλό πονοκέφαλο, μια γρατζουνιά ή ουρολοίμωξη (που λέει ο λόγος έτσιWink θα πει ότι οφείλεται στο μάτι! Και με το που θα την ξεματιάσουν της περνάνε όλα! Ε, εγώ αυτό το λέω υποσυνείδητο, όχι μάτι.

Και για να δώσω να καταλάβετε τι εννοώ με το υποσυνείδητο.

Η μαμά μου, πιστεύει στα όνειρα. Πάρα πολύ όμως! Επίσης πιστεύει πως όταν την φαγουρίζει η μύτη της κάτι κακό θα συμβεί. Όποτε βλέπει κάποιο όνειρο που θεωρεί κακό, την άλλη μέρα το πιο πιθανό είναι να της συμβεί κάτι.

Εγώ από την άλλη, δεν πιστεύω στα όνειρα! Τι ότι μου πέφτουν τα μαλλιά έχω δει, τι ότι μου πέφτουν τα δόντια, τι φίδια να με τσιμπάνε... την άλλη μέρα τουλάχιστον δε μου συνέβει τίποτα! Αυτό πώς εξηγείται;

Εγώ το εξηγώ ως εξής:

Βλέπουμε κάτι ή πιστεύουμε πως ματιαζόμαστε. "Κολλάει" το μυαλό μας σε αυτό και πιστεύουμε πως σίγουρο θα μας συμβεί κάτι κακό. Βάζουμε δηλαδή μέσα μας αρνητική ενέργεια. Κατά κάποιο τρόπο δηλαδή "τραβάμε" την κακοτυχία πάνω μας. Και με το μάτι το ίδιο.

Δεν ξέρω αν βγαίνει νόημα από αυτά που έγραψα..Rolling Eyes

239απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 3:10 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπαρχει κατι πολυ καλο για το ξεματιασμα

δειτε

http://www.horness.com/tools/screenclean.swf

240απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 3:37 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:υπαρχει κατι πολυ καλο για το ξεματιασμα

δειτε

[url=http://www.horness.com/tools/screenclean.swf
http://www.horness.com/tools/screenclean.swf[/quote[/url]]

Δεν κατάλαβα πού κολλάει με το ξεμάτιασμα αλλά κουκλί το σκυλάκι!

241απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 3:38 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενα καταλαβα τι λες. Το προκαλεις στον εαυτο σου,σαν να θελεις να επιβεβαιωσεις τον φοβο σου ας πουμε,δεν ξερω τι ψυχολογικο τερτιπι κρυβεται απο πισω,λειπει κ ο Φροϋντ να μας βοηθουσε.
Εχει ενα βιβλιο,η Ερμηνεια των Ονειρων. Μιλαει για το ασυνειδητο (τι αλλο...),για τα ονειρα. Ονειροκριτης δεν ειναι παντως Razz Razz

Στην ενεργεια πιστευω καιν εγω, εδω εναν ανθρωπο με πολυ θυμο μεσα του μπορεις να τον διαισθανθεις, δλδ αν κατσεις με εναν ανθρωπο διπλα σου με θυμο δεν το καταλβαινεις? (στην Αθηνα εχεις πολλες ευκαιριες να το τσεκαρεις αυτο,μια βολτα με το τρενο αρκει Razz Cool ) Ενεργεια ειναι και αυτο. Αλλα δεν πιστευω σε πνευματα και αλλα παρεμφερη. Ο ανθρωπος "ζει" οσο ζουν αυτοι που τον αγαπουν,οσο υπαρχει η μνημη. Ενταξει και οταν αναπαραγεται το "αιμα" του συνεχιζει,το κυτταρο του. Νομιζω μολις κανει switch off ο εγκεφαλος και η καρδια δεν εχι παρακατω.Αλλα αυτο θα το διαπισωσουμε ολοι καποια στιγμη.
Δεν συζητω καν για τα μαγια κτλ...ειναι αστειοτητες στην καλυτερη αυτα,μην πω τιποτα αλλο.

242απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 3:52 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Ελενα καταλαβα τι λες. Το προκαλεις στον εαυτο σου,σαν να θελεις να επιβεβαιωσεις τον φοβο σου ας πουμε,δεν ξερω τι ψυχολογικο τερτιπι κρυβεται απο πισω,λειπει κ ο Φροϋντ να μας βοηθουσε.
Εχει ενα βιβλιο,η Ερμηνεια των Ονειρων. Μιλαει για το ασυνειδητο (τι αλλο...),για τα ονειρα. Ονειροκριτης δεν ειναι παντως Razz Razz

Αν και η αλήθεια είναι πως τον Φρόυντ δεν τον έχω και σε μεγάλη υπόληψη, αυτό το βιβλίο του με καλύπτει αρκετά. Αλλά περισσότερο ερμηνεύει το πώς καταλήγουμε να δούμε το όνειρο που βλέπουμε. Ερμηνεύει δηλαδή το γιατί είδαμε κάτι. Δεν το συνδέει μεταφυσικά ότι δηλαδή αφού είδα αυτό το όνειρο θα πάθω αυτό.

Πφ... Σήμερα νομίζω πως τα λέω μπερδεμένα... Δεν έχουν μια συνοχή οι σκέψεις μου.. Sorry!

243απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 3:56 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:

δειτε

για πλακα το εβαλα.. εναν τονο χαρουμενης διαθεσης ηθελα να δωσω Razz

244απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 4:31 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
litsakos έγραψε:Ελενα καταλαβα τι λες. Το προκαλεις στον εαυτο σου,σαν να θελεις να επιβεβαιωσεις τον φοβο σου ας πουμε,δεν ξερω τι ψυχολογικο τερτιπι κρυβεται απο πισω,λειπει κ ο Φροϋντ να μας βοηθουσε.

Αν και η αλήθεια είναι πως τον Φρόυντ δεν τον έχω και σε μεγάλη υπόληψη, αυτό το βιβλίο του με καλύπτει αρκετά. Αλλά περισσότερο ερμηνεύει το πώς καταλήγουμε να δούμε το όνειρο που βλέπουμε. Ερμηνεύει δηλαδή το γιατί είδαμε κάτι. Δεν το συνδέει μεταφυσικά ότι δηλαδή αφού είδα αυτό το όνειρο θα πάθω αυτό.

Πφ... Σήμερα νομίζω πως τα λέω μπερδεμένα... Δεν έχουν μια συνοχή οι σκέψεις μου.. Sorry!

Ουτε και εγω Smile δεν ειναι οτι δεν τον εχω σε υποληψη,δεν δεχομαι την θεωρια του.

245απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 4:31 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραιος ο σκυλος Κατερινα! Laughing Laughing

246απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 4:36 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Ουτε και εγω Smile δεν ειναι οτι δεν τον εχω σε υποληψη,δεν δεχομαι την θεωρια του.

Ναι μωρέ... Δεν ξέρω, νομίζω πως απλά ψυχαναλύει τον εαυτό του και βασίζει τα πάντα πάνω στα δικά του βιώματα. Άσε που μας έχει πρήξει με το Οιδιπόδειο... Don't get me started... Razz

247απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 4:45 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
litsakos έγραψε:

Ναι μωρέ... Δεν ξέρω, νομίζω πως απλά ψυχαναλύει τον εαυτό του και βασίζει τα πάντα πάνω στα δικά του βιώματα. Άσε που μας έχει πρήξει με το Οιδιπόδειο... Don't get me started... Razz

ναι ,αυτο. Θα τολμησω να τον πω και μισογυνη Rolling Eyes

248απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 10:37 pm

bell

bell
mama katerina έγραψε:
elena25 έγραψε:

δειτε

για πλακα το εβαλα.. εναν τονο χαρουμενης διαθεσης ηθελα να δωσω Razz

https://www.youtube.com/watch?v=P_8Fe1sEeMM affraid affraid

249απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 11:13 pm

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια καλημερα!Δεν ξερω ρε σεις,οσον αφορα τα ονειρα σε μερικους βγαινουνε!Εγω πιστευω πως στα ονειρα μας επαληθευονται κατι που ζησαμε η σκεφτηκαμε,ειχαμε κατι για αγχος!Λενε πως οτι βλεπεις στα ονειρα βγαινει το αναποδο!Εχω συγγενικα προσωπα που βλεπουνε ονειρα και τους βγαινουνε,και καλα και κακα!Οταν ημουν μικρη αναρωτιωμουν γιατι δεν εβλεπα και εγω!
Αλλα ετυχε 2 φορες να δω και εγω τελικα,την μια φορα ημουν μικρη και ειχε παει η μαμα μου για κατι σημαντικες εξετασεις στην αθηνα,μου ελειπε,μια μερα ξαφνικα,χωρις να ξερω ποτε θα επεστρεφε εβλεπα στο ονειρο μου οτι ερχεται και εκεινη την ωρα που το ειδα χτυπησε το κουδουνι και λεω η μαμα μου ειναι και ηταν πραγματι!Την αλλη φορα συνεβη οταν ημουν εγκυος,το ιδιο διαστημα ηταν εγκυος και μια ξαδερφη μου αλλα εγω δεν το γνωριζα ακομη,ηταν ακομη στην αρχη που δεν το λεμε(γιατι ειχε και μια αποβολη)ειδα ονειρο που λετε,να παιζουν 2 παιδακια.Τυχαινει με παιρνει η ξαδερφη μου τηλ. και με το που μου μιλαει την διακοπτω και της λεω εισαι εγκυος ε?Σοκαριστηκε λιγο και μου λεει πως το καταλαβες ,ρε συ της λεω ειδα ονειρο οτι επαιζαν δυο παιδακια μαζι,της ιδιας ηλικιας!

Ακομη πιο παλιοτερα,ενα πρωινο καθως σηκωθηκε ο μπαμπας να παει στην δουλεια,τον σταματαει η θεια μου και του λεει:"προσεχε σημερα Σ...... σε ειδα κακο ονειρο"
Δεν θα το πιστεψετε εκεινη την μερα ο μπαμπας μου ειχε ασχημο τρακαρισμα,αλλα ευτυχως ολα καλα!

τι να πω τωρα...τα συμπερασματα δικα σας!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τετ Δεκ 21, 2011 11:17 pm, 1 φορά

250απλα αποριες - Σελίδα 10 Empty Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 11:16 pm

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως μου κανει εντυπωση που καποιοι βλεπουνε την παναγια και αλλους αγιους,δεν ξερω το υποσυνειδητο τα δημιουργει,δεν ξερω πως γινεται να καταλαβαινουμε οτι ειναι ο ταδε αγιος χωρις να τον εχουμε δει στα αληθεια.Εγω ποτε μου δεν εχω δει!Βρηκα εξηγηση σε αυτο,σε ενα βιβλιο,τιτλο δεν θυμαμαι,σε μερικους ανθρωπους λεει δεν εμφανιζονται γιατι ισως φοβηθουν και δεν ξερουμε την αντιδραση τους,δηλαδη εμφανιζονται σε μερικους ανθρωπους.Α και πρεπει να εχεις μεγαλη πιστη για να τους δεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις