201 Απ: απλα αποριες Τετ Δεκ 21, 2011 6:08 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
κατι μπλε α αυτο μου διεφυγε?γιατι μπλε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
black beauty έγραψε:α και γιατι οταν καποιος παιρνει καινουργιο αυτοκινητο του πεταμε νομισματα μεσα στο αμαξι,τι συμβολιζει ξερετε?
κατερινα,την μικρη γρηγορα μπροστα στον καθρεφτη.mama katerina έγραψε:χμμ ενδιαφερον! χαχαχαχαχαKastallia έγραψε:Οσο για τα μωρα και τον καθρεπτη μου ειχαν πει να μην βαζω το μωρο μπροστα στον καθρεπτη γιατι συντομα θα'χω και αλλο μωρο λεει
αυτο μου το ειχε πει η πεθερα της αδερφης μου(οχι για την μαμα μας,αλλα το εχουν οτι ειναι κακο)ειχα παει σπιτι της και οταν μου εφερνε τον καφε εγω ειχα τις παλαμες στα μαγουλα."αχ γεωργια κατεβασε τα χερια σου γρηγορα σε παρακαλω" μου λεει."γιατι?"το εχουμε για κακο μου ειπε.οτι και καλα οταν μαθαινεις κατι κακο,βαζεις τα χερια στα μαγουλα.βλακεις.elena25 έγραψε:Το άλλο το ξέρετε; Δεν πρέπει λέει να κόβουμε τα νύχια μας τη νύχτα! Επίσης δεν πρέπει να καθόμαστε με τις παλάμες μας στα μάγουλά μας γιατί θα πεθάνει η μάνα μας!
χαχαχαχχααχαχχαχααχα!!!cassiani έγραψε:Α! Και κάτι που ξέχασα. Αν βρώ τον πού*@# που με πέρασε απο πάνω μια φορά και δεν ξαναπέρασε μετά και έμεινα στούμπος μαύρο φίδι που τον έφαγε.
αυτο με τον κουμπαρο το κανουμε εδω πανω.κλεινουμε την νυφη σε ενα δωματιο και πρεπει να μας ταξει κατι απο λεφτα μεχρι τραπεζι σε ταβερνα 'η σε μπουζουκια για τους πιο χουβαρνταδες.εχουμε ριξει φαι και ποτο απο κερασματα κουμπαρων!!black beauty έγραψε:α αυτο με το μελι το κανουν εδω στην κρητη,μετα το γαμο το δινουν σε ολους στους προσκεκλημενους μαζι με καρυδια!
εμας επανω παλι δινανε λουκουμια θυμαμαι στον γαμπρο στην νυφη και στον κουμπαρο!
και αυτο με το πιατο το ειχα δει σε καποια χωρια επανω!
εμενα μου εχει μεινει που σε ενα γαμο πηγαμε να παρουμε την νυφη και δεν μας την δινανε,και κρατουσανε ενα σχοινι και δεν μας αφηνανε να περασουμε,ωσπου ο κουμπαρος "ξυλωθηκε" κανονικα και μας αφησανε να περασουμε!
εγω εβαλα ματακι και η πεθερα μου εβαλε στην κουνιαδα μου μια καρφιτσα,για να εχει σιδερο επανω της ειπε.cassiani έγραψε:Και στο γάμο μου μέσα απο το νυφικό σε ένα πουγκάκι είχαμε βάλει μέσα ένα ψαλιδάκι για τις κακιές γλώσσες και λίγο ψωμί που μου έδωσε η κουμπάρα μου αλλά δεν θυμάμαι γιατι.
και στην ελλεδα το κανουν κουκι.η κολλητη μου καθε χρονο την πρωτοχρονια κοκκινο βρακι επερνε.koukida έγραψε:Γιουλακι τωρα που ειπες κοκκινο - να σας πω τι κανουν στην Ισπανια (ας περασουμε κ στα διεθνη εθιμα )
φορανε ολοι κοκκινο βρακι το βραδυ της πρωτοχρονιάς για να τους μπει καλά!!!
koukida έγραψε:Γιουλακι τωρα που ειπες κοκκινο - να σας πω τι κανουν στην Ισπανια (ας περασουμε κ στα διεθνη εθιμα )
koukida έγραψε:Γιουλακι τωρα που ειπες κοκκινο - να σας πω τι κανουν στην Ισπανια (ας περασουμε κ στα διεθνη εθιμα )
Δεν εχω δοκιμασει ποτε!Ειναι σαν να μου πεις να φαω σκουληκια Βεβαια δεν ειμαι και απο δω και δε μεγαλωσα με αυτα.Ada έγραψε:Βρε Kastallia είσαι στην Κρήτη κ δεν τρελαίνεσαι για χοχλιούς?
Εγώ όταν ήμουν κάτω έτρωγα μια φορά τη βδομάδα σίγουρα!
και απο τις λαμπαδες της βαπτισης κοβεις τα φυτιλια και τα κρατας σε εικονησμαbell έγραψε:Αυτό το ότι πρέπει να κόψεις τα φυτήλια από τις γαμήλιες λαμπάδες πριν τις ανάωεις και να κρατήσεις τα φυτηλια το έχετε ακούσει;
Nena έγραψε:Εγω πιστευω οτι υπάρχουν τροποι με τους οποίους μπορει κάποιος να ελεγξει το μυαλο σου - τη συνείδησή σου, τις αντιδράσεις σου.
Δεν ξέρω πώς μπορει να γινει, αν θελετε πειτε το και μαγια, αλλά σιγουρα δεν εννοω αυτα που χρειάζονται τρεις φτερουγες νυχτεριδας, ένα πόδι παρθενας μυγας και το νυχι απο το τριτο δαχτυλο του δεξιου ποδιου ενος κονδορα που θα τον εχεις πιάσει ημερα Σαββατο με πανσέληνο..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης