Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 16]

51απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 8:05 am

astero2000

astero2000
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ δεν τα πιστεύω, αλλά μου αρέσουν, σαν παραμύθια είναι, και θέλω κατά βάθος να τα τηρώ... έτσι για την παράδοση όχι ότι θα σκάσω κιόλας...

52απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 8:19 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα η μανα μου γκρινιαζε πριν σαραντιζω να μην βγαινω ουτε στο μπαλκονι νυχτα.....!επισης δεν αφηνε να απλωνουμε νυχτα τα ρουχα τα δικα μου και του μωρου και επεμεινε να παρω και μιση ευχη!!!!τελικα και βραδυ μεσανυχτα βγηκα και μιση ευχη πηρα με τα χιλια ζορια για να με βαλει ο παπας στην εκκλησια!!!

53απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 8:41 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά έχω πάθει μ' αυτό το θεματάκι. Razz
Φαντάσματα κ ρούχα , σκουπίσματα κ ταξίδια.

Τι να πω , πρώτη φορά τ'ακούω. Ούτε οι γονείς μου ,ούτε οι παππουδογιαγιάδες μου είχαν καλές σχέσεις με την Εκκλησία.

Όσο για το Άγιο Όρος κ το πώς αντιμετωπίζει η Εκκλησία τη γυναίκα καλύτερα να μη το πιάσω γιατί θα φανατιστώ.
Ο Χριστός δεν έκανε φυλετικές διακρίσεις , οι άνθρωποι κάνουν... Rolling Eyes

54απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 9:02 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περσι γελασα πολύ με μια συνάδελφό μου που τη μερα του αγιασμου στο σχολειο θετει την εξής ερώτηση-κόλαφο:"Και πώς θα πω τωρα στον παπα οτι δεν μπορώ να φιλησω το σταυρο;"Επειδη ηξερα πως καθε Κυριακη παει εκκλησια,απορησα με την ερωτηση,γιατι δεν υπηρχε θεμα θρησκευτικης πεποιθησης.Στην ερωτηση μου γιατι να μη φιλησει το σταυρο η απαντηση που με αφησε με ανοιχτο το στομα ηταν:"Γιατι εχω περιοδο"!!!Αν ειναι δυνατον μορφωμενη γυναικα να πιστευει τετοια υποτιμητικα πραγματα για το φυλο μας.Εγω αν πιστευα οτι αυτο ισχυει,θα αλλαζα θρησκεια.Και σιγα μη δινω οπουδηποτε αναφορα για το αν θα εχω περιοδο ή οχι.Οσον αφορα τη Θεια Κοινωνια,μια απορια εχω:αφου υποτιθεται φευγει με το αιμα,με τα ουρα δε φευγει;Τι πραγματα ειναι αυτα.Αυτο με τα ρουχα που δεν πρεπει να απλωνουμε εξω τη νυχτα,δεν το ξερα.Θυμαμαι οταν κοινωνησα το παιδι μου,μια απο τις πρωτες φορες,ειχα χαρει τοσο που κοινωνησε ομορφα χωρις φωνες που μολις το πηρα αγκαλια,το φιλησα και πεσαν ολοι πανω μου να μην το φιλω γιατι κοινωνησε!!!!Αχ Θεε μου!Τι να πεις...ο κουμπαρος μου ξερει καποιον που ειχε κανει ταμα να ονομασει το παιδι του με ενα ονομα ενος αγιου.Τελικα για λογους που δε θυμαμαι το ονομα δε δοθηκε και ρωτησε εναν μοναχο γι'αυτο και ο μοναχος ξερετε τι απαντησε;"Ο Θεος ,παιδι μου, δεν ασχολειται με τετοιες μικροτητες".Τι αλλο να προσθεσει κανεις!

55απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 9:09 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Οσον αφορα τη Θεια Κοινωνια,μια απορια εχω:αφου υποτιθεται φευγει με το αιμα,με τα ουρα δε φευγει;

Σωστό αυτό... Έχεις δίκιο..

56απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 9:16 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:εμ γιαυτο δεν παει ο κοσμος μπροστα και δεν αντιδραει κανεις στη σημερινη κριση ...γιατι εχουμε μεινει στα μυαλα των παππουδων και των γιαγιαδων μας! και στα 2 μου παιδια δεν κρατησα τιποτα! ειδικα αυτο με το απλωμα των ρουχων γελαω παρα πολυ! μην απλωνετε τα ρουχα βραδυ γιατι θα τα παρουν τα φαντασματααααα ουυυυaffraid η μανα μου δουλευε απογευμα και νυχτωνε οταν σχολαγε δηλαδη δεν επρεπε να ερθει??? δεν κρατησα τιποτα ...δεν ξερω για ποιο λογο τα βγαλανε αυτα που βγαλανε,το μονο που ξερω ειναι οτι ζουμε στο 2012 πια! ναι μερικα εθιμοτυπικα θα τα κρατησω αλλα οχι και να πιστευω στα φαντασματα!!! αυτο με τους ιερεις παλι ειναι μεγαλοοο θεμα, ειμαστε στιγματισμενες απο την αρχη της ζωης με την Ευα...λετε να το λυσουμε τωρα?

γνωμη μου εεεε? santa santa santa santa santa
Η γιαγια μου ειχε 8 παιδια και οταν της ελεγαν αυτο με το απλωμα μας ελεγε "εμενα οι απλωστρες μου ηταν μερα νυχτα γεματες, και να ηθελα δεν μπορουσα να το τηρησω.."
Και μιλαμε για ατομο πολυ θρησκευομενο.
Εμενα μου ειπαν οτι τα ματιαζει το φεγγαρι τα μωρουδιακα ρουχα. Shocked Shocked Τους λεω "Μας ματιαζουν και οι πλανητες? Δεν φτανουν οι ανθρωποι?"
Ορισμενες δοξασιες εχουν μια βάση ιατρικη ή κοινωνικη, πχ το σαραντισμα της λεχωνας ειναι για να συνελθει και η ιδια απο την ολη ταλαιπωρια του τοκετου (ο αριθμος των ημερων ειναι το μονο θρησκευτικο δεδομενο). Όσο για τις δουλειες Κυριακατικα, η ουσια ειναι να χρησιμοποιεις τη μερα για να ξεκουραστεις, και να αποφυγεις το χρηματικο κερδος - στην ουσια το μηνυμα που περνιεται ειναι η αποφυγη της φιλαργυρίας.
Νομιζω εχει ξαναπερασει ενα αντιστοιχο θεμα, αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο του...

57απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Δεκ 20, 2011 9:20 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΕΛΕΝΑ25!!!!!!!!!!

58απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 9:30 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Και μου το έχει πει ο πνευματικός μου αυτό. Δεν μπορεί να κοινωνήσει γιατί μέρος της Θείας Κοινωνίας αποβάλλεται μαζί με το αίμα. Και πάλι, δε στο επιβάλλει κανείς όμως να το τηρήσεις αυτό! Αν είναι δυνατόν, δε θα σε ελέγξει κανείς να δει αν έχεις περίοδο! Σου λένε απλά ότι δεν το υποστηρίζει η εκκλησία αυτό. Όπως και αν είχε κάποιος γαστρεντερίτιδα και έκανε συνέχεια εμετούς θα του έλεγαν μην κοινωνήσεις γιατί θα το βγάλεις! Και με τα φιλιά το ίδιο ή με το φτύσιμο. Αποβάλλεται μέρος της Θείας Κοινωνίας.
Όσον αφορα αυτο, κάποιος παπάς μου είχε πει οτι η Θεια Κοινωνια δεν αντιμετωπίσεται ως κάτι το υλικο, οκ, ειναι ψωμι και κρασι, αλλά μεταλαμβάνεις σωμα και αιμα Κυρίου, παιρνεις τη Θεια χαρη, η οποία δεν φευγει με σωματικές διαδικασίες. Ειναι πνευματικο.

Εχουμε συγκρουση παντογνωστων, Ελενα? να δουμε ποιος θα φεξει περισσοτερο! Razz

59απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 9:50 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Όσον αφορα αυτο, κάποιος παπάς μου είχε πει οτι η Θεια Κοινωνια δεν αντιμετωπίσεται ως κάτι το υλικο, οκ, ειναι ψωμι και κρασι, αλλά μεταλαμβάνεις σωμα και αιμα Κυρίου, παιρνεις τη Θεια χαρη, η οποία δεν φευγει με σωματικές διαδικασίες. Ειναι πνευματικο.

Εχουμε συγκρουση παντογνωστων, Ελενα? να δουμε ποιος θα φεξει περισσοτερο! Razz

Αχαχαχαχαχαχαχα! Μπα, σου παραχωρώ τον τίτλο! Δεν έχω να σου πω κάτι για να σε αντικρούσω. Συμφωνώ με αυτό που λες!

Τρομερό; Πώς θα συγκρουστούμε τώρα;;;

60απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:12 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε τι γινεται εδω παλι?Μου αρεσει που σας ειπα να μην γελασετε εγω εθεσα μερικα σοβαρα ερωτηματα και εσεις τα πηρατε για πλακα! Razz

Να πω οτι καπου καπου μου ερχονται τετοιες αποριες και δεν μπορω να βρω λογικες απαντησεις και απλα το ψαχνω!

καλα διαβασα ολα τα post σας και εσκασα να γελαω,με βλεπει η κορη μου και απορει με τι γελαω!

το αλλο το εχετε ακουσει?που οταν γενναει μια γυναικα δεν κανει να παει να την δει αλλη γυναικα που εχει περιοδο?γιατι παλι αυτο?μου ειπανε οτι μπορει να βγαλει σπυρακια το παιδι.Δηλαδη δεν ξερω μη το ενα μη το αλλο...

61απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:14 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμα ΚΑΤΕΡΙΝΑ η κορουλα σου πηρε μερος στον διαγωνισμο ε?την ειδα,πηραμε και εμεις μερος αλλα δεν κερδισαμε.Νομιζω η κορη σου ειναι απο τα πιο ομορφα κοριτσακια στο φορουμ!

62απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:20 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:

το αλλο το εχετε ακουσει?που οταν γενναει μια γυναικα δεν κανει να παει να την δει αλλη γυναικα που εχει περιοδο?γιατι παλι αυτο?μου ειπανε οτι μπορει να βγαλει σπυρακια το παιδι.Δηλαδη δεν ξερω μη το ενα μη το αλλο...

αυτο νομιζω οτι εξηγειται ιατρικα- κατι με τις ορμονες εχει να κανει- αλλα δεν θυμαμαι ακριβως- κατι τετοιο μου ειχαν πει στο μαιευτηριο

63απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:23 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι συγκρουση ορμονων λετε?
Για να μη βρεθουν στο ιδιο δωματιο η λέχωνα με την περιοδευουσα?? Λετε να αρχισει μαλλιτραβηγμα?

64απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:26 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δηλαδη ισχυει ε?

εγω εδω που μενω με εχουν τρελανει στις δεισιδαιμονιες αλλα δεν μπορω τις θεωρω γελοιες!Μου λενε πχ οτι δεν πληρωνω την δευτερα για να μην πληρωνω ολη την εβδομαδα,μην τους πιασει ενας πονοκεφαλος ειναι σιγουρα ματι μου λενε,και αλλα που δεν θυμαμαι!(αναφερομαι στην Κρητη)οταν τα ακουσα επεσα απο τα συννεφα.

α και το αλλο οταν ημουν εγκυος μου λεγανε μην καθεσαι σταυροποδι γιατι θα δεθει το μωρο με τον ομφαλιο λωρο,εχει λογικη αυτο βρε κοριτσια?

65απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:29 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στο χωριό του άντρα μου λένε πως δεν πρέπει να κοιμάσαι την ώρα που σηκώνουν το νεκρό από την εκκλησία γιατί θα "νεκροπατηθείς".

66απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:32 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:Στο χωριό του άντρα μου λένε πως δεν πρέπει να κοιμάσαι την ώρα που σηκώνουν το νεκρό από την εκκλησία γιατί θα "νεκροπατηθείς".

Εκτός κι αν βάλεις ένα ψαλίδι ανοιχτό κάτω από το στρώμα.........το γλιτώνεις το νεκροπάτημα και κοιμάσαι ήσυχος...........

67απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:32 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα Παναγια μου,δηλαδη αν δεν γνωριζεις για αυτο?πφφφφ

68απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:38 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Προσωπικά όταν έχω περίοδο προσυνώ κανονικά, αλλά δε θα κοινωνούσα. Όμως με τα φιλιά το βρίσκω υπερβολικό, έλεος πια!
Η γιαγιά μου πιστεύει πολύ στη γρουσουζιά και όταν ήμουν μικρή ήταν όλο μη, μην ανοιγεις την ομπρέλα μέσα στο σπίτι (!), μη βάζεις τα παπούτσια με τη σόλα προς τα πάνω και ένα σωρό άλλα... Είχανε την πλακα τους αλλά αν ζεις έτσι νομίζω θα τρελαθείς...

69απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:39 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και μιας και ειμαστε στους νεκρους....αν το βράδυ κλαίνε το νεκρό σε κάποιο σπίτι του χωριού, το πρωί που θα σηκωθείς πρεπει να αδειάσεις το νερό από το ποτήρι που παίρνεις μαζί σου το βράδυ ή από την κανάτα, γιατί εκεί κατούρησε ο νεκρός

70απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:41 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:Χαχαχαχαχα! Ναι ρε Κατ! Πιο φιλικά δεν γίνεται!

Έχει φοβηθεί το μάτι μας πια! Αχαχαχα!
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!μα καλα το τι γελιο εχω ριξει δε το συζηταμε!!!!!!!!!!!χα χα χα χα χα!κοριτσια ξερετε τι αλλο λενε στο χωριο μου?καλλιο γαιδουρο δενε παρα γαιδουρο γυρευε,που σημαινει καλο να φοβασαι και να κρατας μια θεση πιο πισω γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται! αααα,κοκιδα προσεχε με τη μυγα γιατι ξερεις που συχναζουν οι μυγες?στα σκατα,να σε φυλαξω θελω,ενω καμια αλλη φιλεναδα σου δε σου το ειπε,ειδες με ολο το θαρρος και ολη τη καλη διαθεση!αυτο δεν ειναι δοξασια,ειναι πραγματικοτητα!javascript:emoticonp('Razz')ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!θα βρω κι αλλους μυθους να σας φτιαξω τη διαθεση,προσεχως αναμεινατε!

71απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:42 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Στο χωριό του άντρα μου λένε πως δεν πρέπει να κοιμάσαι την ώρα που σηκώνουν το νεκρό από την εκκλησία γιατί θα "νεκροπατηθείς".

τι θα πει νεκροπατηθείς; θα σε πατήσουν όταν πεθάνεις; scratch

72απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:42 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλλο παλι και αυτο με την ομπρελα μου το εχουν πει και εμενα δηλαδη τι εξηγηση δινουν σε αυτο?

καλα στανταρ θα τρελαθεις!Απλα επειδη σαν παιδι ακουγα πολλα οταν κανω κατι μου ερχονται στο μυαλο και κολλαω καπως!

73απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:47 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις παλι οταν καποιος πεθαινει, στο σπιτι του σκεπαζουν ολα τα αντικειμενα που κανουν ειδωλο,καθρεπτες,τηλεοραση κ.α με σεντονια γιατι μεσα απ'το ειδωλο φαινεται ο ακατανομαστος

74απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:48 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ναι και αυτο που λες και δεν το καταλαβαινω,δηλαδη με θυμαμαι παιδακι και ειχα δει που σκεπαζανε τους καθρεφτες με μαυρο υφασμα γιατι,τι σημαινει αυτο?

75απλα αποριες - Σελίδα 3 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:49 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επίσης να μη σφυρίζεις το βράδυ για να μη μαζεύονται τα φαντάσματα.
Κάτι λένε και για το καθρέφτισμα τη νύχτα αλλά δε θυμάμαι τι θα παθεις αν το κάνεις....μάλλον έρχονται οι διαβόλοι.......
φαντάσου τώρα ένα βράδυ να σφυρίζεις μπροστά σε καθρέφτη,,,,,,

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις