Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
396 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 396 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 16]

76απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:50 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλλο παλι με το σφυριγμα,με θυμαμαι μικρη να μας λεει η γιαγια μην σφυριζετε!Αλλα ποτε δεν ηξερα τον λογο!Αν και ελεγε δεν ειναι ωραιο να σφυριζουν τα κοριτσια!

77απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:50 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και να ήθελα να είμαι προληπτική δεν θα γινόταν! που να τα θυμάμαι καλέ ΟΑΛ αυτά;;;;;
γιατί να σκοτίζω το πανέμορφο κεφαλάκι μου;

78απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:51 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
black beauty έγραψε:αχ ναι και αυτο που λες και δεν το καταλαβαινω,δηλαδη με θυμαμαι παιδακι και ειχα δει που σκεπαζανε τους καθρεφτες με μαυρο υφασμα γιατι,τι σημαινει αυτο?

αυτό δεν το κάνουν και τη Μεγάλη Εβδομάδα στις εικόνες στην εκκλησία;

79απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:52 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αληθεια ειχατε κανει και εσεις μικρες αυτα τα παιχνιδια που βλεπεις ποσα παιδακια θα κανεις,σε τι ηλικια θα παντρευτεις και τι φυλο θα ειναι τα παιδια σου?

80απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:53 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Φλωρα!Απλα καθε περιοχη εχει και τα δικα της!

81απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:53 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μετα τις 12 το βραδυ αν αναψεις κερια μπροστα σε καθρεπτη βλεπεις τον ακατανομαστο!!!!!!

82απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:53 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω panta!

83απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:53 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:αληθεια ειχατε κανει και εσεις μικρες αυτα τα παιχνιδια που βλεπεις ποσα παιδακια θα κανεις,σε τι ηλικια θα παντρευτεις και τι φυλο θα ειναι τα παιδια σου?

εγώ το είχα κάνει και μου είχε βγει οτι θα κάνω τριά παιδιά. δύο κορίτσια και ένα αγόρι. μάλλον έξω έχει πέσει. μόνο ένα κοριτσάκι έχω.

84απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:57 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προς το παρον εχεις ενα! Wink

αυτο με την ομπρελα ξερει να το εξηγησει καμια?Λενε ειναι γρουσουζια να ανοιγεις ομπρελα μεσα στο σπιτι,δηλαδη τι κακο θα γινει?

85απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 10:58 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ότι κακό θα γίνει και αν ανοίξεις ομπρέλα στο χιόνι...

86απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:01 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:προς το παρον εχεις ενα! Wink

αυτο με την ομπρελα ξερει να το εξηγησει καμια?Λενε ειναι γρουσουζια να ανοιγεις ομπρελα μεσα στο σπιτι,δηλαδη τι κακο θα γινει?

μπορεί να βγάλεις κανένα μάτι Smile

87απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:16 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
elena25 έγραψε:Στο χωριό του άντρα μου λένε πως δεν πρέπει να κοιμάσαι την ώρα που σηκώνουν το νεκρό από την εκκλησία γιατί θα "νεκροπατηθείς".

τι θα πει νεκροπατηθείς; θα σε πατήσουν όταν πεθάνεις; scratch

Όχι ρε! Ότι και καλά σε πατάει ο νεκρός εκείνη την ώρα και παθαίνεις διάφορα μετά. Η κουνιάδα μου λέει πως είχε νεκροπατηθεί όταν ήταν μωρό και είχε βγάλει σε όλο το κορμί της κάτι σπυριά που της έκαναν πληγές. Και λέει πως κανένας γιατρός δεν μπορούσε να βρει τι έχει. Και την πήγαν σε μια γριά που κάτι της έκανε και κατάλαβε ότι είχε νεκροπατηθεί και τη θεράπευσε. affraid affraid affraid

88απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:17 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχχα!(για αυτο με την ομπρελα)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τρι Δεκ 20, 2011 11:38 am, 1 φορά

89απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:21 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλα είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και το πως το βλέπει ο καθεμία . Προσωπικά ο γιατρός μου επειδή ήμουν σε κατάσταση νευρικής κρίσης με σοβαρή επιλόχεια κατάθλιψη είχε πάρει και είχε πει τόσο στη μάνα μου όσο και στη πεθερά μου και στον άντρα μου σε καμία περίπτωση να μην μου επιβάλλουν οτιδήποτε δεν ήθελα . Ναι άκουσα να μαζεύω τα ρούχα να μην έρχονται κοπέλες με περίοδο να μην πηγαίνω κάπου έξω σε σπίτια αλλά απο αυτά δεν κράτησα τίποτα εκτός το άπλωμα των ρούχων τα μάζευα αλλά λόγω υγρασίας , από την άλλη δεν ρώτησα ποτέ καμιά αν έχει περίοδο εγω βέβαια αν πάω να δω λεχώνα επειδή μπορεί να τα εξετάζει η ρωτάω η δεν πάω.
Δεν θα κρίνω καμιά κοπέλα αν θέλει να τα κάνει τώρα αυτό με τα φαντάσματα δεν κατάλαβα τι εννοεί ο ποιητής; αλλά εγώ επειδή πέρασα φρίκη για αρκετό καιρό ναι είχα πολλές φοβίες και γενικότερα δεν μπορούσα να μείνω μόνη αυτό όμως ήταν θέμα με την επιλόχεια απλά την πέρασα σε βαριά μορφή .
Να πω και κάτι άλλο; προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου αν κάποια θέλει να κάτσει 40 μέρες μέσα είναι δικαίωμα της δνε θα την κρίνω ούτε θα της βάλω κάποια ταμπέλα

90απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:27 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
panta έγραψε:και μιας και ειμαστε στους νεκρους....αν το βράδυ κλαίνε το νεκρό σε κάποιο σπίτι του χωριού, το πρωί που θα σηκωθείς πρεπει να αδειάσεις το νερό από το ποτήρι που παίρνεις μαζί σου το βράδυ ή από την κανάτα, γιατί εκεί κατούρησε ο νεκρός
Κατουρησε ο νεκρος? Shocked Shocked Shocked Shocked scratch scratch scratch
Πώε γινεται καλε αυτο?
Σηκωνεται και κατουραει όπου βρει? cheers

91απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:29 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Περσι γελασα πολύ με μια συνάδελφό μου που τη μερα του αγιασμου στο σχολειο θετει την εξής ερώτηση-κόλαφο:"Και πώς θα πω τωρα στον παπα οτι δεν μπορώ να φιλησω το σταυρο;"Επειδη ηξερα πως καθε Κυριακη παει εκκλησια,απορησα με την ερωτηση,γιατι δεν υπηρχε θεμα θρησκευτικης πεποιθησης.Στην ερωτηση μου γιατι να μη φιλησει το σταυρο η απαντηση που με αφησε με ανοιχτο το στομα ηταν:"Γιατι εχω περιοδο"!!!Αν ειναι δυνατον μορφωμενη γυναικα να πιστευει τετοια υποτιμητικα πραγματα για το φυλο μας.Εγω αν πιστευα οτι αυτο ισχυει,θα αλλαζα θρησκεια.Και σιγα μη δινω οπουδηποτε αναφορα για το αν θα εχω περιοδο ή οχι.Οσον αφορα τη Θεια Κοινωνια,μια απορια εχω:αφου υποτιθεται φευγει με το αιμα,με τα ουρα δε φευγει;Τι πραγματα ειναι αυτα.Αυτο με τα ρουχα που δεν πρεπει να απλωνουμε εξω τη νυχτα,δεν το ξερα.Θυμαμαι οταν κοινωνησα το παιδι μου,μια απο τις πρωτες φορες,ειχα χαρει τοσο που κοινωνησε ομορφα χωρις φωνες που μολις το πηρα αγκαλια,το φιλησα και πεσαν ολοι πανω μου να μην το φιλω γιατι κοινωνησε!!!!Αχ Θεε μου!Τι να πεις...ο κουμπαρος μου ξερει καποιον που ειχε κανει ταμα να ονομασει το παιδι του με ενα ονομα ενος αγιου.Τελικα για λογους που δε θυμαμαι το ονομα δε δοθηκε και ρωτησε εναν μοναχο γι'αυτο και ο μοναχος ξερετε τι απαντησε;"Ο Θεος ,παιδι μου, δεν ασχολειται με τετοιες μικροτητες".Τι αλλο να προσθεσει κανεις!

καλα εχω μεινει με αυτα!!! χαχαχα

black beauty έγραψε:

το αλλο το εχετε ακουσει?που οταν γενναει μια γυναικα δεν κανει να παει να την δει αλλη γυναικα που εχει περιοδο?γιατι παλι αυτο?μου ειπανε οτι μπορει να βγαλει σπυρακια το παιδι.Δηλαδη δεν ξερω μη το ενα μη το αλλο...

αυτο το τηρουν ακομη και νεαρες κοπελες παρακαλω! ποτε δεν το καταλαβα ρε παιδια δηλαδη η νοσοκομα που σου παιρνει το παιδι για μπανιο κτλ δεν εχει περιοδο???? Shocked

black beauty έγραψε:μαμα ΚΑΤΕΡΙΝΑ η κορουλα σου πηρε μερος στον διαγωνισμο ε?την ειδα,πηραμε και εμεις μερος αλλα δεν κερδισαμε.Νομιζω η κορη σου ειναι απο τα πιο ομορφα κοριτσακια στο φορουμ!

ευχαριστω παρα πολυυυυυ! οχι δεν κερδισαμε!! εσεις τι καλο ειχατε φτιαξει!!???

Υ.Γ1 δεν υπαρχει ποιητης..αυτο με τα φαντασματα το λεγανε παλιες γυναικες οπως και πολλα αλλα!

Υ.Γ ο ακατανομαστος ειναι ο Βολντεμορντ? scratch

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τρι Δεκ 20, 2011 11:32 am, 1 φορά

92απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:30 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι να ναι παταω! ηθελα να πω Νενααααααααααα αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

93απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:32 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όταν 'ημουν λεχώνα, ο άντρας μου ανέβασε 40αρια πυρετό και τον έτρεχα στο νοσοκομείο, έτσι κράτησε την Άννα μου μία γνωστή μου.Λοιπόν, επειδή αργήσαμε μέχρι να βγουν οι εξετάσεις, έφυγε βράδυ και έκοψε την ταμπελίτσα της μπλούζας της και μου την άφησε.Γιατί δεν θυμάμαι..κάτι για το νεογέννητο ήταν.

94απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:41 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινα και εμεις δεν κερδισαμε φτιαξαμε ενα cupcake,μια τουρτιτσα και 2 μπισκοτα.

εμας επανω οταν πανε σε ενα εξωκλησι αφηνουν κατι απο πανω τους,ειτε ειναι κλωστη,ειτε καποιο προσωπικο αντικειμενο,δεν ξερω τι σημαινει,κατι σαν ταμα ισως?

95απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:43 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
florentiab έγραψε:
elena25 έγραψε:Στο χωριό του άντρα μου λένε πως δεν πρέπει να κοιμάσαι την ώρα που σηκώνουν το νεκρό από την εκκλησία γιατί θα "νεκροπατηθείς".

Όχι ρε! Ότι και καλά σε πατάει ο νεκρός εκείνη την ώρα και παθαίνεις διάφορα μετά. Η κουνιάδα μου λέει πως είχε νεκροπατηθεί όταν ήταν μωρό και είχε βγάλει σε όλο το κορμί της κάτι σπυριά που της έκαναν πληγές. Και λέει πως κανένας γιατρός δεν μπορούσε να βρει τι έχει. Και την πήγαν σε μια γριά που κάτι της έκανε και κατάλαβε ότι είχε νεκροπατηθεί και τη θεράπευσε. affraid affraid affraid
Δηλαδη κοιμοταν σαν μωρο την ωρα που σήκωναν το νεκρο? Ο νεκρος πρεπει να ειναι κάποιος της γειτονιας/γνωστος? Ή οποιοσδήποτε? Αν ειναι οποιοσδηποτε δε συμφερει. δεν μπορουμε να παρουμε κανεναν υπνο μεσα στη μερα τοτε...

96απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:45 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω ακουσει οταν ουρλιαζει ενας σκυλος σημαινει οτι καποιος θα πεθανει!Μια φορα το ειχα προσεξει και οντως ειχε πεθανει καποιος,δεν ξερω αν ηταν συμπτωση παντως συνεβη!

97απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:46 am

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την ημέρα που σαραντίζει το μωρό, πρέπει να πάει σε 3 διαφορετικά σπίτια και να το αλευρώσουν.
Επίσης τώρα τα Χριστούγεννα που θα πάμε στη μαμά μου 1η φορά με τη μπέμπα μας περιμένει πως και πως για να την αλευρώσει....επειδή θα είναι η 1η φορά

Και κάτι Χριστουγεννιάτικο.........το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν τρώμε δε μαζεύουμε το τραπέζι για να κατεβει ο Χριστός για να φάει...

98απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:47 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
Νομιζω εχει ξαναπερασει ενα αντιστοιχο θεμα, αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο του...

Κι εγώ το θυμάμαι και από περιέργεια το βρήκα

http://forum.eimaimama.gr/t411-topic

99απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:48 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εεεε να το αλευρωσουμε?γιατι κεφτες ειναι?δεν το εχω ξανακουσει!

100απλα αποριες - Σελίδα 4 Empty Απ: απλα αποριες Τρι Δεκ 20, 2011 11:51 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
florentiab έγραψε:

λοιπον αυτο εγινε και με τη θεια μου οταν ητανε μικρη την πηγανε παντου και καταληξανε πως ηταν απο νεκρο επειδη κοιμοτανε εκεινη την ωρα...εμενα ο παππους μου την πηγε και την περασε πανω απο τον ταφο... ελεος ρε παιδια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις