276 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη #17 Πεμ Δεκ 22, 2011 11:26 am
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:evvi έγραψε:εκανα ενα φαγητο σουυυυπερ!!! πολυ νοστιμο πρωτη φορα το κανω. σουπιτσα φασολια με χοιρινο και εγινε μιαμ μιαμ περιμενω να ερθει ο αντρας μου να φαμε να φερει και ψωμακι γτ με τετοιο κρυο δεν εβγαλα το μωρο εξω
Εγω παλι τον εβγαλα...και ειδε κ χιονακι....αυριο αν ειναι ακομη χιονισμενα πανω στον χορτιατη θα παμε να χαζεψουμε...
Κοριτσια τι κανετε?Καυλα?
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι κανετε κοριτσια μου.δεν μπηκα καθολου σημερα,ετρεχα ολη μερα και ακομη δηλαδη δεν τελειωσα.το πρωι δουλειες,μετα πηγαμε να παρουμε την μεγαλη απο το σχολειο κα μετα να παρουμε δωρο την μικρη απο την νονα,να κανω φαγητο,να φαμε(σαν πετρα εκατσε),να κανω μπανιο,να βαφτω,να κανω το μαλλι να ντυθω,να ντυσω τα παιδια για να παμε στην γιορτη της μεγαλης.και μεσα σε ολα αυτα να εχω και τον αντρα να κανει του κεφαλιου του και να μου σπαει τα νευρα και μου εφερε και καινουριο δεντρο και τωρα θελει να ξεστολισουμε το παλιο και να στολισουμε το καινουριο και μετα θα θελει και αλλα,με τι κουραγιο??
το καμαρι μου,το κοριτσι μου το ειπε τελεια τ αλογια της,ηταν πολυ ωραια η γιορτη.
ΥΓ.ετοιμασα και τα πραγματα μας γιατι αυτριο πρωι φευγουμε για πεθερα.
tatijana έγραψε:Ρε κορίτσια,οι νόνοι τι κάνουν στις γιορτές για το βαφτιστηρι τους;;
athina24 έγραψε:
γυμνες???????θα μπορουσες να του παρεις μια κορνιζα ψηφιακη (μηπως το λεω λαθος)?και εγω θελω να του παρω κατι αλλα δεν ξερω τι!
elena25 έγραψε:athina24 έγραψε:
γυμνες???????θα μπορουσες να του παρεις μια κορνιζα ψηφιακη (μηπως το λεω λαθος)?και εγω θελω να του παρω κατι αλλα δεν ξερω τι!
Χαχαχαχαχαχα! Γεια σου ρε Αθηνά, με έκανες και γέλασα!
Μπα, κάτι πιο προσωπικό έλεγα, που να έχει λίγο κόπο. Anyway, βρήκα τι θα του φτιάξω. Ευχαριστώ πάντως! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mama katerina έγραψε:
μπορείς να φτιάξεις κάτι σαν κολάζ με φωτό και σχόλια απο την κάθε στιγμή σας...
σήμερα πήγα στη βαφτιστήρα μου κι έφαγα σουφλέ απο τα χεράκια της κουμπάρας! μμμ..τέλειο!
tsiph έγραψε:thequeen86 έγραψε:cretanvenus έγραψε:αναρωθιεμαι ποσα μελομακαρονα θα φαω ακομη ειμαι στο 4ο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μετα τις γιορτες διαιτα,εδα το καλουν οι μερες...
εγω δεν εχω φαει ουτε ενα μεχρι στιγμης.τα κραταω σε αποσταση!!!
Αναρωτιέμαι ποιο είναι το μυστικό σου και το καταφέρνεις αυτό....
elenalamprini έγραψε:tatijana έγραψε:Ρε κορίτσια,οι νόνοι τι κάνουν στις γιορτές για το βαφτιστηρι τους;;
Συνήθως φέρνουν δώρα!Παιχνιδάκια και ρουχαλάκια!!
tatijana έγραψε:elenalamprini έγραψε:tatijana έγραψε:Ρε κορίτσια,οι νόνοι τι κάνουν στις γιορτές για το βαφτιστηρι τους;;
Έρχονται αυτοί δε το πάμε εμείς ε;
tatijana έγραψε:elenalamprini έγραψε:tatijana έγραψε:Ρε κορίτσια,οι νόνοι τι κάνουν στις γιορτές για το βαφτιστηρι τους;;
Συνηθως ναι, αλλά εμεις πηγαινουμε και λεμε τα καλαντα στις νονές μας την παραμονη των Χριστουγεννων και παιρνουμε και το δωρο.elenalamprini έγραψε:tatijana έγραψε:elenalamprini έγραψε:tatijana έγραψε:Ρε κορίτσια,οι νόνοι τι κάνουν στις γιορτές για το βαφτιστηρι τους;;
Αυτοί θα έρθουν!
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:athina24 έγραψε:
Χαχαχαχαχαχα! Γεια σου ρε Αθηνά, με έκανες και γέλασα!
Μπα, κάτι πιο προσωπικό έλεγα, που να έχει λίγο κόπο. Anyway, βρήκα τι θα του φτιάξω. Ευχαριστώ πάντως! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μπορείς να φτιάξεις κάτι σαν κολάζ με φωτό και σχόλια απο την κάθε στιγμή σας...
σήμερα πήγα στη βαφτιστήρα μου κι έφαγα σουφλέ απο τα χεράκια της κουμπάρας! μμμ..τέλειο!
litsakos έγραψε:Και ετσι οπως εχει παει το πετρελαιο μη σου πω θα τα παω σε ολη την γειτονια
βανια έγραψε:florentiab έγραψε:evvi έγραψε:αλικακι έγραψε:Να σας ρωτήσω κάτι,αν ξέρετε,φυσικά!!
Κάποιος πήγε και κόλλησε το ενοικιαστήριο του σπιτιού της θείας μου πάνω στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας.η οποία είναι ξύλινη.
Τώρα που το ξεκολλήσαμε έχει αφήσει σημάδι,το αυτοκόλλητο.
Πώς βγαίνει????
Ο,τιδήποτε,κάτι,μια ιδέα????
να σου πω κατι αλλα δε το χω δοκιμασει μου το πανε. βαλε στο σφουγγαρι λιγο μαγιονεζα και τριψτο και αστο να ποτισει λενε οτι μετα φευγει. αλλα θα σε γελασω απ πιανει
κάνει δουλειά και η μαγιονέζα γιατί έχει το λάδι και μετά γλιστράει το χαρτί
πάρε ένα σφουγγάρι νωπό πέρνα το απο πάνω και μετά πάρε το μπιστολάκι απο τα μαλλιά και κάνε το θα δεις με τη ζέστη θα ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο απλά μην επιμείνεις πολύ μην κάνεις ζημιά στο ξύλο της πόρτας
elenalamprini έγραψε:tatijana έγραψε:elenalamprini έγραψε:tatijana έγραψε:Ρε κορίτσια,οι νόνοι τι κάνουν στις γιορτές για το βαφτιστηρι τους;;
Αυτοί θα έρθουν!
litsakos έγραψε:CHRISLA2216 ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕς ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ 2Η ΣΥΝΤΑΓΗ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ
σορυ για τα κεφαλαια!
Την εχει καμια στο facebook? Να της την στειλω εκει την συνταγη?Μην την παρω στο λαιμο μου την κοπελα κ περιμενει να κανει την κοτα της...
litsakos έγραψε:CHRISLA2216 ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕς ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ 2Η ΣΥΝΤΑΓΗ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ
σορυ για τα κεφαλαια!
Την εχει καμια στο facebook? Να της την στειλω εκει την συνταγη?Μην την παρω στο λαιμο μου την κοπελα κ περιμενει να κανει την κοτα της...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης