51 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη #17 Τρι Δεκ 20, 2011 2:58 pm
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καληνυχτα σε ολεςςςςςςςς!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:καλημερες!!!!! σαν να κρυωσε αρκετα ο καιρος...να παρω τηλ για πετρελαιο σημερα!!!!!
Kastallia έγραψε:mama katerina έγραψε:καλημερες!!!!! σαν να κρυωσε αρκετα ο καιρος...να παρω τηλ για πετρελαιο σημερα!!!!!
Xεχε, καλο χειμωνα!Εμεις ακουγαμε πρεσι για τις τρελες τιμες του πετρελαιου φετος και πριν το καλοκαιρι γεμισαμε το ντεποζιτο.Ευχομαι να μας βγαλει,δεν εχει και συνεχεια κρυο εδω.
Kastallia έγραψε:Α καλα!!!Εδω εχει πανω απο 1 ευρω.Και η βενζινη εδω κι ενα χρονο εχει 1.87!!!!Ναι καλα διαβαζετε.Μιλω για το συγκεκριμενο χωριο ετσι;Γιατι οσο πας προς Ηρακλειο ειναι φθηνοτερα.Φυσικα και δεν περιμενω να βαλω απο δω βενζινη,βαζουμε οπου αλλου βρεθουμε.Αλλα το πετρελαιο ειναι ενα θεμα!!!
athina24 έγραψε:καλε τι κρυο ειναι αυτο σημερα!!!!
αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα!!!! πρωταγωνιστριες κ μη γεννησε καλε η βιβιαν???κ εδω πολυ κρυο, μακαρι να χιονισει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΓΡΙΕΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ! ΕΥΤΥΧΟΣ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ . ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΧΕΙΜΟΝΑΣ !!
mama katerina έγραψε:
λετε να ριξει κανα χιονακι τα Χριστουγεννα!??
athina24 έγραψε:mama katerina έγραψε:
λετε να ριξει κανα χιονακι τα Χριστουγεννα!??
μακαρι!η Μαρια ζηταει χιονι για να ερθει ο Αη Βασιλης!
athina24 έγραψε:ναι παιδουλα μου εσυ!
ωραια εμεις θα παμε το απογευμα σε ενα χριστουγεννιατικο παρτυ σε εναν παιδοτοπο στο μοσχατο.giorgina έγραψε:καλημέρα κορίτσια. Σημερα έχω άδεια και νιώθω φανταστικά. Ο μεγάλος μου στο σχολείο και ο μικρός εδώ, όμως υπάρχει ηρεμία αφού δεν είναι μαζί. Το απόγευμα έχουμε γιορτούλα στο νηπιαγωγείο και ο μικρός μου είναι βοηθός του Αη Βασίλη!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης