276 Απ: ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ #2 Τρι Φεβ 14, 2012 1:48 am
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Έλεος! Μπήκα στο άλλο να πω μια κλημέρα και είστε όλες εδώ. Για μπήτε γρήγορα από κεί. Άντε , άντε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
συγνωμη εγω σου ειμαι προβλημα ή οι άλλες ? και δεν με ξερεις καθολου μην με αποκαλεις εμενα γλυκεια μου. πες μου σε παρακαλω αφου εισαι διαχειριστρια πως διαγραφομαι απο το φορουμ ?Vivian έγραψε:stefanakos έγραψε:Mήπως να άλλαζε ο τιτλος του φορουμ απο ειμαι μαμα στο μου αρεσει να ξεκατινιαζομαι...ελεος ρε κοριτσια μεγαλες κοπελες σαν τα κοκορια κανετε.Η διαχειριση δεν λεει κατι ποια ειναι η υπευθυνη η ολιβια ?
Οχι γλυκεια μου ο τιτλος του φορουμ ειναι αυτος ακριβως που πρεπει και θα παρακαλουσα να προσεχουμε λιγο τι λεμε για το φορουμ!
Τα μυαλα καποιον πρεπει να αλλαξουν που παρα τις συστασεις να ειναι πιο προσεκτικοι εξακολουθουν να εχοτυν εμμονες!
Την καλημερα μου!
stefanakos έγραψε:συγνωμη εγω σου ειμαι προβλημα ή οι άλλες ? και δεν με ξερεις καθολου μην με αποκαλεις εμενα γλυκεια μου. πες μου σε παρακαλω αφου εισαι διαχειριστρια πως διαγραφομαι απο το φορουμ ?Vivian έγραψε:stefanakos έγραψε:Mήπως να άλλαζε ο τιτλος του φορουμ απο ειμαι μαμα στο μου αρεσει να ξεκατινιαζομαι...ελεος ρε κοριτσια μεγαλες κοπελες σαν τα κοκορια κανετε.Η διαχειριση δεν λεει κατι ποια ειναι η υπευθυνη η ολιβια ?
Οχι γλυκεια μου ο τιτλος του φορουμ ειναι αυτος ακριβως που πρεπει και θα παρακαλουσα να προσεχουμε λιγο τι λεμε για το φορουμ!
Τα μυαλα καποιον πρεπει να αλλαξουν που παρα τις συστασεις να ειναι πιο προσεκτικοι εξακολουθουν να εχοτυν εμμονες!
Την καλημερα μου!
KRISTI 1 έγραψε:ασχετο αλλα να ρωτησω,αυτα τα παιδια το αγορι με τα μπλε ματια και το κοριτσακι διπλα ποιανης ειναι?
KRISTI 1 έγραψε:ασχετο αλλα να ρωτησω,αυτα τα παιδια το αγορι με τα μπλε ματια και το κοριτσακι διπλα ποιανης ειναι?
χριστε μου ειναι πενταμορφα!!πραγματικα ειναι απο τα πιο ομορφα παιδια που εχω δει!σαν απο διαφημιση ειναι!καιρο τα βλεπω και αναρωτιομουν!μην στα ματιασω κιολας!να τα χαιρεσαι!Vivian έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:ασχετο αλλα να ρωτησω,αυτα τα παιδια το αγορι με τα μπλε ματια και το κοριτσακι διπλα ποιανης ειναι?
Δικα μου καλε! Ξενα παιδακια θα εβαζα; Ειναι ο Κωνσταντίνος και η Λυδια μου!
KRISTI 1 έγραψε: χριστε μου ειναι πενταμορφα!!πραγματικα ειναι απο τα πιο ομορφα παιδια που εχω δει!σαν απο διαφημιση ειναι!καιρο τα βλεπω και αναρωτιομουν!μην στα ματιασω κιολας!να τα χαιρεσαι!
Kastallia έγραψε:Τωρα μου θυμησατε τον Παπαζογλου τον αειμνηστο...ειχε ενα τραγουδι "Γλυκεια μου οταν θα με δεις..."Αχ!Ακομα δεν πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτος ο ανθρωπος!2 συναυλιες του ειχα δει,τελειος και με ηθος!
αγγελικημαρια έγραψε:Kastallia έγραψε:Τωρα μου θυμησατε τον Παπαζογλου τον αειμνηστο...ειχε ενα τραγουδι "Γλυκεια μου οταν θα με δεις..."Αχ!Ακομα δεν πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτος ο ανθρωπος!2 συναυλιες του ειχα δει,τελειος και με ηθος!
επισης ασχετο!οπως τα λες κασταλια!τον ειχα γνωρισει ,πραγματικα ανθρωπος με ηθος!
KRISTI 1 έγραψε:σε ευχαριστω βιβιαν!η κορη σου εχει το ονομα που λατρευω χρονια τωρα,παντα ελεγα θα βγαλω ετσι την κορη.ελπιζω να μην εχω προβλημα με τον παπα.μερικοι ειναι περιεργοι.
mamavivo έγραψε:
διαβασα ενα αρθρο τωρα στο protagon .http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=7261
δεν το παραθετω ,βαζω το link να το διαβασει οποιος θελει.
βανια έγραψε:όταν λες σε κάποιον αυτή τη φράση είναι σαν να εύχεσαι να πάει "εις τόπο χλοερό "οπότε δεν νομίζω να ξέρεις και να το λες δεν σου σκότωσε και κανέναν για να εύχεσαι κάτι τέτοιο.Αν χρησιμοποίησε εκφράσεις για το άτομο σου μπορείς να μιλήσεις ανάλογα και ακριβώς επειδή μέχρι σήμερα ο λόγος σου ήταν σωστός με την δική μου κρίση θεωρώ λάθος το συγκεκριμένο
μπεμπινι 1 έγραψε:Τι να σε προκαλεσω ρε δαυτο?σε προσπερνω και εσενα και τις υπολοιπες.τελειωσαν τα επιχειρηματα του γκουγκλι και αρχισατε τους χαρακτηρισμους?αυτη ειναι η γνωση σας?
litsakos έγραψε:mamavivo έγραψε:
διαβασα ενα αρθρο τωρα στο protagon .http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=7261
δεν το παραθετω ,βαζω το link να το διαβασει οποιος θελει.
Το διαβασα,το ρουφηξα βασικα!
elena25 έγραψε:Πραγματικά, εμείς στο χωριό μου (όπως λέει και μια ψυχή συχνά πυκνά) αυτή την έκφραση τη χρησιμοποιούμε με τελείως διαφορετικό νόημα. ΑΝ ισχύει αυτό που λες εσύ φυσικά και το παίρνω πίσω. Ας το κάνω "αν ξανασχοληθείς με τη ζωή μου ηλίθιο πλάσμα θα γίνει της που#$%νας το κάγκελο!" Σε καλύπτει αυτό;;;
Κι εκει ακριβως ειναι το πρόβλημά μας...elena25 έγραψε:
Όσο για το λόγο μου, σου το ξαναείπα, τον χειρίζομαι σωστά όταν έχω απέναντί μου άτομα τα οποία μπορούν να τον καταλάβουν.
Εξηγειται κι αλλιως η πάρτη της. Αλλά δεν ειναι της παρουσης. Εχει ο καιρος γυρισματα. Δεν μπορεις να κοροϊδεύεις τους πάντες για πολύ.elena25 έγραψε:Ρε κοπελιά, πραγματικά, ή είσαι τόσο χαζή που δεν καταλαβαίνεις τα επιχειρήματα ή είσαι τόσο ηλίθια που το παίζεις χαζή για να φανείς έξυπνη! Δεν εξηγείται αλλιώς η πάρτη σου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Τρι Φεβ 14, 2012 2:48 am, 1 φορά
Kastallia έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:σε ευχαριστω βιβιαν!η κορη σου εχει το ονομα που λατρευω χρονια τωρα,παντα ελεγα θα βγαλω ετσι την κορη.ελπιζω να μην εχω προβλημα με τον παπα.μερικοι ειναι περιεργοι.
Λυδια τη λενε νομιζω ε;Οχι δε θα εχειςπροβλημα.Ειναι και αγια της εκκλησιας ,εχει και γιορτη ,οποτε και περιεργος να ειναι ο παπας εισαι καλυμμενη.
Nena έγραψε:
Κι επειδη το θεμα λέγεται ειδησεογραφία, ας ειδησεογράψω κι εγω
Todo somos griegos
http://www.mediagate.gr/Social-Media/item/16064-Facebook-Me-ena-keri-kai-ena-synthima-oi-Ispanoi-stirizoyn-toys-Ellines-(pics)
Δεν ειναι ειρωνια να μας στηριζουν οι Ισπανοι και να μην στηριζουμε ο ένας τον άλλο????
τελεια!ευχαριστω!Vivian έγραψε:Kastallia έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:σε ευχαριστω βιβιαν!η κορη σου εχει το ονομα που λατρευω χρονια τωρα,παντα ελεγα θα βγαλω ετσι την κορη.ελπιζω να μην εχω προβλημα με τον παπα.μερικοι ειναι περιεργοι.
Λυδια τη λενε νομιζω ε;Οχι δε θα εχειςπροβλημα.Ειναι και αγια της εκκλησιας ,εχει και γιορτη ,οποτε και περιεργος να ειναι ο παπας εισαι καλυμμενη.
Οχι δεν θα εχεις προβλημα καλα λεει η Κασταλλια! Εχει και γιορτη στις 20 Μαιου!!
stefanakos έγραψε:Mήπως να άλλαζε ο τιτλος του φορουμ απο ειμαι μαμα στο μου αρεσει να ξεκατινιαζομαι...ελεος ρε κοριτσια μεγαλες κοπελες σαν τα κοκορια κανετε.Η διαχειριση δεν λεει κατι ποια ειναι η υπευθυνη η ολιβια ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τρι Φεβ 14, 2012 3:48 am, 1 φορά
Nena έγραψε:
Κι επειδη το θεμα λέγεται ειδησεογραφία, ας ειδησεογράψω κι εγω
Todo somos griegos
http://www.mediagate.gr/Social-Media/item/16064-Facebook-Me-ena-keri-kai-ena-synthima-oi-Ispanoi-stirizoyn-toys-Ellines-(pics)
Δεν ειναι ειρωνια να μας στηριζουν οι Ισπανοι και να μην στηριζουμε ο ένας τον άλλο????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης