Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
528 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 528 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τουτουνάκι, το αίμα την πρώτη φορά (ελάχιστο) ήρθε 2 ώρες μετά από επαφή. Τη δεύτερη φορά από τίποτα, σηκώθηκα από τον ύπνο και έτρεχε ποτάμι. Τώρα την τρίτη πάλι ήταν λίγο ροζάκι , δεν πήρα καν τον γιατρό , αυξησα απλά τη δόση της προγεστερόνης για 2 μέρες, ήδη από την επόμενη μέρα το ροζάκι είχε γίνει καφέ και μετά σταμάτησε πάλι.

Στην αρχή βάζω διάφορα με το μυαλό μου όταν συμβαίνει άλλα μετά ηρεμώ αφού βλέπω ότι σταματάει. Και συνεχίζω τα χάπια κανονικά μέχρι τις 24 που θα πάω στο γιατρό. Δεν είναι εύκολη αυτή η εγκυμοσύνη μου και το αποδίδω εκεί. Στην τελική αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει κορίτσια! Κι αν είναι κάτι κακό, κάποιος λόγος θα υπάρχει και γιαυτό.Όχι ότι είναι εύκολο ή απλό, άλλα τι ωφελεί να φτιάχνω καταστροφικά σενάρια με το μυαλό μου?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
to kserw agapi m to kserw afou s lew k egw to idio...otan eimouna egkuws sta alla m mwrakia elega amin k pote na gennisw na niwsw pali anthropos na mporw na trwww oti thelw,,,na exw dunami na kanw douleies,,,na vgw,,,na paw kapou xwris na nystaksw...na kimame mesanuxta kaiiiiii k oxi apo tis 9... eimai kopella me full oreksei wmos aman meinw egkuws klidwnome sto spiti.... Crying or Very sad

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella m ola tha pane kala agapi m min anisixeis...k egw ston proto m eixa aima...k oli mera eprepen na eimouna ksapla...apla akou ton giatro s... Ti s leei g to aima??? s exei pei tpt???

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοπελες, τι καλα και εγω λεμεσο μενω και απο δω ειμαι. Δωστε μου καμια συμβουλη για το κρυωμα εκλεισε η μυτη μου και ποναει ο λαιμος μου απο ψες

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερούδια και σήμερα Wink

Η ΕΛΠΙΔΑ...πεθαίνει ...τελευταία λενε Very Happy

Εξοπλίστηκα λοιπόν ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗ....και προχωρώ....

ρίξτε κι εσεις καμιά ευχή και τη μαγική ΝΕΡΑΙΔΟΣΚΟΝΗ ΤΟΥ FORUM μας Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361

μπας και ΠΑΝΕ όλα καλα.....

Λοιπόν τα νέα είναι τα εξής...

ΕΝΑΣ στους 2,700,000 στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ....έχουν αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε εγώ ή ο σύζυγος.....αλλιώς το νινάκι μας έχει πρόβλημα....

ΟΧΙ κάποιο απο τα σοβαρά...οπως σύνδρομο down ή τις αλλες τρισωμίες...αλλα σίγουρα κάποιο προβλημα στο DNA του που ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.....οτι δεν ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ...γιατί παίζουμε με πιθανότητες μετά για υγιές μωράκι Crying or Very sad

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ........

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ JOANNA.......

και για οτι νεότερο.....ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΤΣΕΣ & ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ Very Happy Very Happy Very Happy

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυγολεμονη έγραψε:καλημερα κοπελες, τι καλα και εγω λεμεσο μενω και απο δω ειμαι. Δωστε μου καμια συμβουλη για το κρυωμα εκλεισε η μυτη μου και ποναει ο λαιμος μου απο ψες

Nasonex για τη μυτη, μου το εδωσε η γυναικολογος λογω εγκυμοσυνης και για το λαιμο τσαι με μελι ή σκετο μελι!!!Περαστικα σου!!

Joannakuba ευχομαι ολα να πανε καλα, θα προσευχομαστε για το μωρακι σου!!!ΘΑ περιμενουμε νεα σου!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 οση εχω δικη σου τζοαννα δεν ξερω τι εχει το μωρακι σου για να το παρει δεν θα το εχετε? αν δεν ειναι σοβαρο δεν μπορει να ζησει με αυτο δηλαδη? συγνωμη δεν ξερω πολλα μια φιλη μου εχει κατι με χρωματοσωματα που ειναι σε ελαφρια μορφη και απλα ειναι κατι σημαδια πανω της , της ειπαν ομως αν κανει παιδια 50% θα το εχουν και ισως σε βαρια μορφη με διαφορα αλλα προβληματα κατι εγινε στην συληψη και το ανακαλυψαν οταν πηγε δημοτικο
οπως και να χει ευχομαι να ειναι ολα καλα ολες μας τις ευχες

aroma

aroma
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Joannacuba πολλές πολλές ευχές και όλη μου τη νεραϊδόσκονη για καλή τύχη σε σενα κ στο μωράκι σου Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361

Bebek και ioannua καλωσήρθατε στην παρέα μας! με το καλό τα μωράκια σας!!!

309Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 17, 2012 2:01 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakuba σου ευχομαι πραγματικα να ειναι ολα καλα.ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?και επισης τι θα εχει δηλαδη το παιδι οταν γεννηθει?δεν γνωριζω κατι γιαυτο ρωταω.και αποκλειεται να ειναι ολα οκ με το παιδι αν δεν εχετε αυτο το χρωμοσωμα?θελω να πω οτι πολλα εχουμε ακουσει,οτι ο γιατρος π.χ. λεει οτι ενα παιδι θα εχει προβλημα και τελικα να γεννηθει μια χαρα!!

markella01

markella01
Joanna θέλω να είσαι αισιόδοξη και μαγκιόρα όπως φαίνεται ότι είσαι... Πιστεύω ότι περνάτε μια δοκιμασία για να ακούσετε τα ευχάριστα στο τέλος. Το πιστεύω ειλικρινα.

Στα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου, Αυγολεμόνη, εγώ για 3 εβδομάδες είχα τέτοιο μπούκωμα που το ρονάλ είχε γίνει ο καλύτερος μου φίλος. Το ξεπέρασα όμως. Μην ανησυχείς, απλά είσαι τόσο ταλαιπωρημένη από το στομάχι σου, ήρθε κι αυτό τώρα κι έδεσε. Κουράγιο!

toutounaki

toutounaki
joannakuba, έχεις από μένα όοοολη τη νεραιδόσκονη που μπορω να σου στειλω! Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 377361 Αλλά ΑΝ τελικά έχει το νινάκι ένα ασήμαντο πρόβλημα πρέπει να κάνεις διακοπή; Αφου και οι γιατροι ειπαν ότι δεν είναι κάποια σοβαρη ανωμαλια οπως down κλπ, μηπως να το εψαχνες λίγο; Καλα τα λέει η KRISTI δεν είναι λιγες οι φορες που οι γιατροι βλεπουν προβλήματα και τα μωρακια γεννιούνται μια χαρά! Τί να πω κοπέλα μου! Όλα τα καλα εύχομαι! Με ολη μου την καρδιά

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες μου.......ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τις ευχές σας.. Very Happy

Το κακό είναι οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι μπορεί να είναι Crying or Very sad

Μετά θα πρέπει να ακολουθησει μια σειρά ΤΡΕΛΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ για να δώσει απλά "πιθανότητες" για το ΤΙ μπορεί να είναι.....εχθές μου είπε ξεκάθαρα ο γεννετιστής, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ να το ψάξουμε περαιτέρω ΑΝ δεν το έχει ένας απο τους δύο μας Crying or Very sad

Είμαι ΕΤΟΙΜΗ για όλα......
ΟΤΙ γίνεται....για κάποιο λόγο γίνεται...

313Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 17, 2012 3:00 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλιστα...καταλαβα.αλλα και παλι υπαρχουν ελπιδες.αυτο το αποτελεσμα με το χρωμοσωμα στο μωρο προεκυψε απο την αμνιοπαρακεντηση?

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ έκανα ΚΡΙΣΤΙ μου, κάτι παρόμοιο με την ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ....

ΕΙΠΑΜΕ........Η ΕΛΠΙΔΑ..πεθαίνει τελευταία Wink
(αρκεί να μην είναι η πεθερά σου ΕΛΠΙΔΑ) χαχαχαχαχαχααχ

Ελα ας πούμε καμια λαλακία, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΩ Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 215994 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 215994 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 215994 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 13 215994

mpekatsa

joannakuba έγραψε:κοριτσάρες μου.......ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τις ευχές σας.. Very Happy

Το κακό είναι οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι μπορεί να είναι Crying or Very sad

Μετά θα πρέπει να ακολουθησει μια σειρά ΤΡΕΛΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ για να δώσει απλά "πιθανότητες" για το ΤΙ μπορεί να είναι.....εχθές μου είπε ξεκάθαρα ο γεννετιστής, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ να το ψάξουμε περαιτέρω ΑΝ δεν το έχει ένας απο τους δύο μας Crying or Very sad

Είμαι ΕΤΟΙΜΗ για όλα......
ΟΤΙ γίνεται....για κάποιο λόγο γίνεται...
[flash]

Joanna όλα καλά θα πάνε!! Να ξέρεις πολλές φορές οι γιατροί θέλουν να "ψάξουν" περισσότερο μια περίπτωση και για στατιστικούς λόγους! Εφόσον ο γενετιστής σας καθησύχασε έτσι..τότε οι περαιτέρω εξετάσεις είναι καθαρά για λόγους έρευνας! Να μην ανησυχείς καθόλου!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpekatsa μου να εισαι καλα.......αλλα ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ...

ο λόγος να ΜΗΝ ΨΑΞΟΥΜΕ παρακάτω...ειναι οτι ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ κάτι καλο....
Αν δεν έχουμε ακριβώς το ίδιο χρωμόσωμα...παμε για διακοπή κυησης Crying or Very sad Crying or Very sad

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα πω την γνωμη μου απλα και μονο απο οσα ειδα και ακουσα ξερω κοπελλα που της ειπαν τα διδιμα της θα γεννηθουν με συνδρομο νταουν τα κρατησε και τα παιδια ειναι δυο υγιεστατα αγγελακια στην γυναικα του αδερφου μου ολα ηταν καλα το παιδι επαθε σπασμους στη γεννα εμεινε φυτο 3 χρονια και πεθανε τους ειπαν να μην ξανακανουν παιδια οτι κατι ειχαν εχει 3 υγιεστατα παιδια τωρα. μικρη ειχα δεσμο με καποιον που μου ζητησε να κανουμε εξετασεις για μεσογειακη αναιμια γιατι ειχε το στιγμα και αν το ειχα θα με χωριζε δεν το χω χωρισαμε μετα, παντρευτηκε μια κοπελλα υγιεστατη αλλα δυστυχως εκαναν παιδακι με προβλημα.
στην πρωτη μου εγγυμοσυνη αρνηθηκα καθε εξεταση για το συνδρομο γιατι αν ηταν δεν θα διακοπτα την κυηση γιατι δεν πιστευω οτι κανενας μπορει να σου πει το μελλον αφου τπτ δεν ειναι 100% και οτι μετα οτι φαινετε καλο δεν ειναι εγγυηση και οτι θα παραμεινει.
συγνωμη για το μεγαλο ποστ τοσα ξερω τοσα λεω .... ευχομαι να πανε ολα καλα με ολη την δυναμη της ψυχης μου

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δηλαδη αν το εχει ενας απο τους δυο ειναι καλο???
και αν δεν το εχει κανενας το μωρο που το βρηκε??? και γιατι πρεπει να διακοπει η κυηση???
Δεν εχω καταλαβει ακομα Shocked

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧΧΧΧΧ κουκλίτσες μου.......ΧΑΜΟΣ!!!

Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τέτοιο πράγμα....τώρα μόλις μιλούσα με τον γενετιστή...
Ακόμη κι αν το έχει ένας απο τους δύο μας, πρέπει να κάνουμε πάλι ενα σωρό εξετάσεις με ΥΨΗΛΟ κόστος και βλέπουμε.......

Αν ΔΕΝ το έχουμε.....είναι παθολογικό για το μωρό ΣΙΓΟΥΡΑ...και μετά ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΨΑΞΕΙΣ!!!!!

ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣ..........

Λοιπόν....ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....άνοιξα άλλο θεματάκι, ώστε αν εχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία να συζητηθεί εκει...

ΕΔΩ.....ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ θέλω να βλέπω Very Happy Very Happy

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AYΓΟΛΕΜΟΝΗ ΜΟΥ I love you I love you I love you I love you I love you

Σε ευχαριστω πολύ για το ποστ σου!!

Μακάρι να πάνε όλα καλα.....και με μας..

annou

annou
Γεια σας κορίτσια ξαναήρθα!Λοιπόν να ξανασυστηθώ έιμαι η Aννα έχω μια κόρη 2 ετών και είμαι έγκυος τώρα στο 2ο.Μένω Θεσσαλνονίκη και έχω ΠΗΤ 09-06-2012.Το νινί το είδαμε και είναι αγοράκι.Σιγά σιγά θα εξοικειωθώ και θα βάλω και τα ανάλογα tickers.Με το καλό όλες μας να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη!!!!

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα είμαι και εγω μια εγκυούλα έχω ΠΗΤ 20.7 και σύμφωνα με την αυχενικη μάλλον είναι αγοράκι ,τώρα το μάλλον περίεργο μου φάνηκε η είδε τσου τσου η όχι. Μου ήρθε λίγο η εγκυμοσυνη απότομα πέρασα πολλα αλλα ευτυχώς έχω τον πρίγκιπα μου δίπλα να με στηρίζει και να με αγαπάει.

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να ρωτήσω και κάτι μιας και σας βρήκα μήπως κάποια έχει πόνους στα πλευρά όταν κάθετε. Γιατι εγω ποναω πολυ και δυστυχος αναγκάστηκα να σταματήσω την δουλεια μου. Το μόνο που με ηρεμει είναι να ξαπλωσω ανάσκελα αλλα μέχρι το τέλος τις ημέρας αλλιος έρχεται και φευγει ο πονος πολυ δυνατά σαν σφαχτης με έχει κουραση πολυ

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια!!

Annou μαζι θα γεννησουμε εγω 7/6 Very Happy και αγορι Very Happy

Demimen δε με πονεσαν ποτε τα πλευρα μονο κατι σφαχτες στην κοιλια εχω!

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannakuba
σου ευχομαι ολα να ειναι περαστικα......πω πω και αυτοι οι γιατροι σε τρελαινουν χωρισ λογο ωρεσ ωρεσ...τι να πω.......σου στελνω την συμπαρασταση και την αγαπη μου..........

καλως ηρθαν και οι νεες μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ο γιατρος μονο σε μενα δεν ειδε κατι για το φυλο στην αυχενικη????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad ......

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις