Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
455 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 455 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
frans έγραψε:kastoria 7/6/2012 agori
stegia 12/6/2012 ?
mpekatsa 29/6 αγόρι
aroma 4/7/2012 koritsi
kristi 10/7/2012 koritsi
frans 10/7/2012 agori
joannacuba 12/7/2012 agori

Ευάκι 12/7/2012 koritsi
markella 13/7/2012 koritsi

kdeli 15\7\2012 ?
augolemoni 27/7/2012 agori
Bebek6 28/7/2012 ?
joannoua 30/7/2012 ?
supermom 3/8/2012 ?
Toutounaki 5/8/2012 koritsi
katsaridoula ? ?

[color=darkred]ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!![/color]

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kdeli έγραψε:
frans έγραψε:kastoria 7/6/2012 agori
stegia 12/6/2012 ?
mpekatsa 29/6 αγόρι
aroma 4/7/2012 koritsi
kristi 10/7/2012 koritsi
frans 10/7/2012 agori

Ευάκι 12/7/2012 koritsi

kdeli 15\7\2012 ?
Demimen 20/7/2012 αγορι?
Bebek6 28/7/2012 ?
joannoua 30/7/2012 ?
supermom 3/8/2012 ?
katsaridoula ? ?

[color=darkred]ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!![/color]

ΣΤΕΓΙΑ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Joanna μου είμαι σίγουρη πως όλα υα πάνε καλά.......
δε σε αφήνουμε να φύγεις από το παρεάκι μας....

σου στέλνουμε θετική ενέργεια και μπόλικη νεραιδόσκονη μπεμπεδένια....

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας εγκυούλες παλιές και καινούριες! Joannakuba μακάρι βρε κορίτσι μου να πάνε όλα καλά! Στο εύχομαι από καρδιάς!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannakuba έγραψε:AYΓΟΛΕΜΟΝΗ ΜΟΥ I love you I love you I love you I love you I love you

Σε ευχαριστω πολύ για το ποστ σου!!

Μακάρι να πάνε όλα καλα.....και με μας..
↲Κοπελα μου εγω σε ευχαριστω που το διαβασες πιστεψε στο μωρακι σου θα υπαρχει λογος που ηρθε ολα θα πανε καλα ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΣ. ↲Ειμαι διαλυμενη εκανα εμετο νιωθω εξαντλημενη δεν αναπνεω απο τη μυτη ποναω το λαιμο μου το στομαχι μου και διαβασα και μαθηματικα στη κορη μου σκεφτομαι τη χθεσινη αυχενικη και περνω ανασα οπως το μπεμπε μόυ που κολυμπουσε. Καλωσοριζω τις καινουργιες, μα και εγω ειδα τσουτσου χθες και μου πε μαλλον αγορι μετα δηλαδη τι θα γινει θα χαθει;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε βρε κοριτσάκια..ειστε εγκυος ήδη και δν ξέρετε οτι τα γεννητικά όργανα στα αγοράκια και στα κοριτσάκια μέχρι να αναπτυχθούν σωστά ψιλομοιάζουν, γι αυτο δν μπορούν να πουν με σιγουρια μέχρι και τον δευτερο μεγάλο υπέρηχο (ειδικα αν εινα κορίτσι που αργει περισσότερο να φανει) τι θα έχετε και δινουν τις πιθανοτητες μόνο!!

αυγολέμονη μου είσαι πολύ δυνατή τελικά!!μπραβο σου.... έτσι να κάνεις..κανε ότι δν τρέχει τίποτα.. απλα όταν κάνεις εμετο θεώρησε το σαν ένα διάλειμμα από την ζωή σου ..και μετά συνέχισε την σαν να μην έγινε τίποτα!!! Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 14 417472 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 14 417472

332Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 14 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 17, 2012 8:51 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως εμενα ξανααρχισαν καπως οι αναγουλες.λεω μηπως με πειραζουν το στομαχι το σιδηρο και το ασβεστιο.συμβαινει σε καμια?

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια μου ειμαι ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!
Με πηραν τηλ για τα αποτελεσματα papp-a και μου ειπαν οτι εχω πιθανοτητα για τρισωμια 18 1/47!!!!
Την Παρασκευη θα κάνω αναγκαστικά λήψη τροφοβλάστη!
Αχ Θεε μου μακαρι να ναι ενα κακο ονειρο, δεν ξερω με τι δυναμη θα κανω διακοπή κύησης αν δεν έχω καλο αποτελεσμα....

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki έγραψε:Κοριτσια μου ειμαι ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!
Με πηραν τηλ για τα αποτελεσματα papp-a και μου ειπαν οτι εχω πιθανοτητα για τρισωμια 18 1/47!!!!
Αχ Θεε μου μακαρι να ναι ενα κακο ονειρο, δεν ξερω με τι δυναμη θα κανω διακοπή κύησης αν δεν έχω καλο αποτελεσμα....

κοριτσακι μου μην σκεφτεσαι αρνητικα απο τωρα σε παρακαλω.......κανε υπομονη να κανεις τροφοβλαστη και να δεις και εκει τι θα σου πει ο γιατρος......

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ θα σου πω να προσπαθήσεις να παραμείνεις ψυχραιμη γιατί δν αλλάζει κάτι με το να φρικάρεις ίσα ίσα που αν δν έχεις και τίποτα θα στρεσάρεις το μωράκι σου άδικα... για να ζητάνε και περεταίρω εξετάσεις για να δουν το τελικό αποτέλεσμα, φαντάζομαι ότι αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και πιθανότητες με την άλλη εξέταση να φανεί ότι τελικά δν υπάρχει καποιο πρόβλημα, αλλιώς θα σου ζητούσαν ήδη αν χρειαζόταν να κάνεις διακοπή!!
περίμενε λοιπόν να πάρεις τα αποτελέσματα και μετά καταλήγεις με το τι θες και τι μπορεις να κάνεις!

toutounaki

toutounaki
Κοριτσακια μου σας ευχαριστω. Προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη, οσο μπορω αλλα οτι ενα σοκ το επαθα, δεν μπορω να το αρνηθω. Λεω στον εαυτο μου 1:47 σημαινει 1 πιθανοτητα να ειναι αρρωστο και 46 να ειναι γερο, αρα πιο πιθανο να ειναι γερο, κι ετσι το παλευω... οσο μπορω ως την Παρασκευη

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toutounaki έγραψε:Κοριτσακια μου σας ευχαριστω. Προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη, οσο μπορω αλλα οτι ενα σοκ το επαθα, δεν μπορω να το αρνηθω. Λεω στον εαυτο μου 1:47 σημαινει 1 πιθανοτητα να ειναι αρρωστο και 46 να ειναι γερο, αρα πιο πιθανο να ειναι γερο, κι ετσι το παλευω... οσο μπορω ως την Παρασκευη

Think pink toutounaki! Προσπάθησε να καταπολεμήσεις το άγχος...είναι ό,τι χειρότερο...

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kastoria 7/6/2012 agori

annou 9/6/2012 agori

stegia 12/6/2012 ?

mpekatsa 29/6 αγόρι

aroma 4/7/2012 koritsi

kristi 10/7/2012 koritsi

frans 10/7/2012 agori

Ευάκι 12/7/2012 koritsi

kdeli 15\7\2012 ?

Bebek6 28/7/2012 ?

joannoua 30/7/2012 ?

supermom 3/8/2012 ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kastoria στις Τρι Ιαν 17, 2012 10:14 am, 1 φορά

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toutounaki έγραψε:Κοριτσια μου ειμαι ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!

να σκεφτεσαι θετικα, μη σε παρει απο κατω, ευχομαι το καλυτερο!!!!

markella01

markella01
Τουτουνάκι, για τι αρρώστια μιλάμε? Συγγνώμη που ρωτάω άλλα είμαι εντελώς άσχετη.

toutounaki

toutounaki
Συνδρομο Edwards markella

https://www.youtube.com/watch?v=BVdzIywvE_Y

aroma

aroma
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Toutounaki μη στεναχωριεσαι! Ναδεις που δε θα είναι τπτ! Πριν 1 εβδομάδα εκανα κ εγω λήψη τροφοβλάστη γιατι μου είχαν βρει πιθανότητα για Down μετα τα αποτελέσματα της Papp-A. Τελικά όμως πήγαν όλα καλά και μάθαμε και το φύλο με σιγουριά Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 14 215994
Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι κ φροντισε να κανεις την εξέταση όσο πιο νωρίς γίνεται για μη είσαι με το άγχος. Οσο για την εξέταση αυτη καθε αυτη μη σε φοβίζει, δε θα καταλάβεις τίποτα!
Φιλάκια και κουραγιο!

toutounaki

toutounaki
aroma σ ευχαριστω πολυ. Ελπιζω να μην ειναι επωδυνη εξεταση, οχι οτι ειμαι φοβιτσιαρα, αλλα καλυτερα να μην πονεσω. Η ελπιδα μου ειναι οτι ο υπερηχος ηταν καλος. Αν το μωρακι ειχε κατι τοσο σοβαρο,δε θα φαινοταν κατι και στον υπερηχο; Λεω εγω τωρα για να παρηγοριεμαι...

Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

markella01

markella01
Διάβασα μερικά πράγματα και κατατοπίστηκα γιαυτό το σύνδρομο Τουτουνάκι. Εμείς λέμε ότι δε θα υπάρχει τίποτα και όλα θα πάνε καλά. Τα αποτελεσματα αυτών των τεστ είναι κατά βάση στατιστικές και τίποτα περισσότερο. Έχε πίστη! Φιλιά.

mpekatsa

συμφωνώ με την Mαρκέλλα! η αυχενική και το PAPP-A βασίζονται σε στατιστικά και πιθανότητες..εμένα στενός φίλος μας γυναικολόγος μου πρότεινε να μην κάνω καθόλου αυχενική κ papp-a..πεταμένα λεφτά μ είπε είναι και ένας πολύ καλός τρόπος να τα τσιμπήσουν οι γυναικολόγοι!! σοβαρή κ αξιόπιστη εξέταση είναι η λήψη τροφοβλάστη κ η αμνιοπαρακέντηση..
παρόλα αυτά..εγώ δεν τον άκουσα κ έσκασα τα 180 ευρουλάκια..
αν δείτε την ανάλυση της αυχενικής κ του PAPP-A μιλά καθαρά με πιθανότητες..τις οποίες τις βασίζουν στην ηλικία της εγκύου, στο αν καπνίζει..και άλλα τέτοια!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το βιντεο δεν αντεξα να το δω
καλημερα
τπτ δεν ειναι 100% ακομα και στον δευτερο υπερυχο που κοιταζει ξανα το ρινικο οστο ποσο μεγαλωσε και τα λοιπα παλι σου λεει μιλαμε για πιθανοτητες και φτανει στην αμνιοπαρακεντηση που εχει 2 % αποβολη και αν ειναι καλα και προκαλεσεις την αποβολη δηλαδη ? ? ? αν ειναι καλα εστω και ενα τις εκατο και διακοψης κυηση ακομα και για ποσοστο 99%? δεν ξερω ειναι τεραστιο διλλημμα ...δεν συζητιεται τετοιο θεμα αδυνατω.
ολα θα πανε καλα να εισαι θετικη τουτουνακι δες τα απο την θετικη πλευρα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου.
Το μαρτυριο του κρυολογηματος μου συνεχιζετε εξαντλημενη το βραδυ μετα τον εμετο μου μαγειρεψε ο αντρας μου μολις τρωω παω και κανω .... και δευτερο ΣΑΝ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΗΜΟΥΝ και ειμαι και η πρωτη στην καταλαλωση χαρτιου και παλι δεν κοιμηθηκα καλα δεν μπορω να αναπνεω με το στομα φοβαμαι αυτο που επαθα στην πρωτη μου εγγυμοσυνη ημουν 5 μηνων μπουκωσε η μυτη μου και το πρωι ξυπνησα ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ειχε μεγαλωσει αυτο που εχουμε αναμεσα στις αμυγδαλες και αγγιζε την γλωσσα ειχε παθει φλεγμονη και μιλουσα σαν κοφαλαλο ειχα παρει τετοια τρομαρα νομιζα θα εμενα ετσι για παντα. ηταν απο τον αερα που αναπνεα απο το στομα με κατι ενεσεις σε δυο ωρες αρχισε να μικραινει Shocked Shocked
ελπιζω να μην ξαναπαθω κατι τετοιο .
Γεια σου boubou τσιφτισσα μια χαρα τα λες.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοπελλες οι καραμελλες οι strepsils για τον λαιμο επιτρεπονται?

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα στο παρεάκι

και στις καινούριες μανούλες της παρέας Very Happy

ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥ ΗΡΕΜΗΣΕ.......ΤΙ ΝΑ ΠΩ???

ειναι ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ αυτό που σου είπαν......ΚΑΝΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ και σου ευχομαι ΑΨΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

Μου φαίνεται κι αυτή η "ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ" μόδα έγινε τελευταία και όλο εκεί μας παραπέπτουν Twisted Evil Twisted Evil

Δεν πονάει καρδιά μου....άσε που το ζόρι που θα έχεις για το ζουζουνάκι σου ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ που δεν θα καταλάβεις τπτ!!
ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Εγώ θα έχω νεότερα την Δευτέρα....

Σας φιλώ.....

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΑΚΙ .....καλημέρα και περαστικά σου....

Ρώτησε καλύτερα τον φαρμακοποιό άν και η γνώμη μου έιναι να το ρίξεις στα...."γιατροσόφια" Wink

ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ σου πάντως....

κι εγώ μια απο τα ίδια είμαι Twisted Evil

Μέσα σε ΟΛΑ......τσουπ και το συνάχι και ο πυρετός

toutounaki

toutounaki
Κοριτσάκια μου καλημέρα!
Ευχαριστω για τις ευχες και τη συμπαρασταση. Προσπαθω να σκεπτομαι θετικα οσο μπορω, κι επαναλαμβανω συνεχεια αυτο που ειπα και πιο πάνω οτι δηλαδη ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ετσι κι αλλιώς το 46 ειναι πιο πιθανο από το 1 η αλλιώς οι πιθανοτητες να ειναι αρρωστο το μωρο ειναι περιπου 2.5% κι εν πάσει περιπτωσει, παιζει ρολο κι οτι ειμαι 38 χρονων οποτε οι πιθανοτητες αυξανονται και μονο απο την ηλικια. Αν ημουν π.χ 25 το ποσοστο με τις ιδιες εξετασεις θα ηταν στα συνηθη πλαισια. Βεβαια η ουσια ειναι οτι η εξεταση τωρα οπως εχει, πρεπει να γινει και η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

joannakuba σε σκεπτομαι και σου ευχομαι τα καλυτερα. Και φυσικα σου στελνω ολη τη θετκη ενεργεια που μου εχει απομεινει! Παντως κι αυτο με τη ληψη τροφοβλαστη κι εμενα με προβληματισε. Και πιο πολύ με προβληματισε κι ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΠΩΣ, το γεγονος οτι ο γιατρος ειχε ηδη κλεισει ραντεβου για μενα πριν απο μενα, δηλαδη πριν μου πει ο,τιδηποτε υποτιθεται για να τελειωνουμε γρηγορα και για το καλο μου, μα συγγνωμη δεν επρεπε οταν ειδε τα αποτελεσματα της papp-a να
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ; Δηλαδη με φερνει προ τετελεσμενου για ληψη τροφοβλαστη χωρις να ερωτηθω καν;

Τελος παντων στειλτε μου τη θετικη σας ενεργεια κοριτσακια την έχω αναγκη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις