76 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 Δευ Ιαν 02, 2012 6:49 am
kastoria
Η ψυχή της παρέας!
xaxaxa!!!!! κι εγω στα καλα καθουμενα θυμωνω για κατι που θυμηθηκα απο παλια!!! αλλα καλα του κανω!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kdeli έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.......
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ........ΜΕ ΥΓΕΙΑ......ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.......ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?????
ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ......ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ....ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ....ΕΙΧ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΑΛΛΙ,ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ......
ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑ ΤΣΙΟΥ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ...
ΕΓΩ ΠΗΓΑ 29\12 ΕΚΑΝΑ ΠΑΠ-Α ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΑΧ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ.....ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ...ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΕΛΗ ΓΕΝΑΡΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ...ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΛΟ!!!!!!!!χιχιχιχιχιχ
joannakuba έγραψε:Μαρκελα............εισαι
Θ
Ε
Α............ χαχαχαχ
supermom έγραψε:Kdeli ευχαριστώ!
Εμένα δεν μου αρέσουν γενικά οι σούπες αλλά στην εγκυμοσύνη με πιάνει λαχτάαααρα για τραχανά. Αφού, δεν το είχα πει ακόμη στην μαμά μου κ έτρωγα τραχανά κ να λέω από μέσα μου....τώρα θα το καταλάβει...τώρα θα με ρωτήσει....
Πόσο είσαι;
aroma έγραψε:Καλησπέρα εγκυούλες μου και καλή χρονιά σε όλες!!!
Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράστασή σας! Αργησα λίγο να δω τα μηνύματα σας γιατί εκεί που ήμουν δεν είχα internet.
Τελικά αποφάσισα να κάνω την αμνιοκέντηση αλλά δε ξέρω ακόμα πότε, θα με πάρει τηλ. ο γιατρός μου να μου πει. Μάλλον για την άλλη εβδομάδα το κόβω, ως τοτε η αγωνία παρατείνεται...
Μαρκέλλα μου περαστικά σου εύχομαι! Με λίγη ξεκούραση όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς.
aroma έγραψε:καλησπερα ,καλη χρονια κ συντομα με πολυ ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!!
δεν εχω κανει αμνιο,εκανε η αδερφη μου ομως πριν δεκα μερες.....σαν διαδικασια ειναι ψυχοφθορα....αλλα η αδερφη μου ουτε πονεσε ,ουτε καταλαβε τπτ.να φανταστεις την επομενη εφυγε ταξιδι!!!!!!!!!
αν επιτρεπεται απο που εισαι????εμενα την εκανε στο ελενα και τα αποτελεσματα τα πηρε απο εξ.ιατρειο κ πληρωσε ή 300 ΄΄ή 400.
aroma έγραψε:ΜΑΚΑΡΙΙΙΙ Ετσι θέλω να πιστεύω κ εγώ οτι στο τέλος όλα θα είναι καλά! Απλώς αυτή η αναμονή με σκοτώνει
aroma έγραψε:Καλησπέρα εγκυούλες μου και καλή χρονιά σε όλες!!!
Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράστασή σας! Αργησα λίγο να δω τα μηνύματα σας γιατί εκεί που ήμουν δεν είχα internet.
Τελικά αποφάσισα να κάνω την αμνιοκέντηση αλλά δε ξέρω ακόμα πότε, θα με πάρει τηλ. ο γιατρός μου να μου πει. Μάλλον για την άλλη εβδομάδα το κόβω, ως τοτε η αγωνία παρατείνεται...
Μαρκέλλα μου περαστικά σου εύχομαι! Με λίγη ξεκούραση όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης