Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
520 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 520 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki καλά αποτελέσματα!

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσακια μου σας ευχαριστω, ακομα αργουν πολυ τα αποτελεσματα, θα τα εχω σε 15 μερες, αλλα ωσπου να τα παρω, δεν μπορω να ηρεμησω, κατι με τρωει... Υποτιθεται βεβαια οτι τα πρωτα αποτελεσματα ειναι το 95%, αλλα υπαρχει και αυτο το 5%! Οταν τα παρω, εννοειται θα ενημερωσω! Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 32 417472

mpekatsa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τι κάνετε κορίτσια??? Πολύ κρύο ε?? Εγώ σήμερα αποφάσισα να πάω κ για ψώνια..βρήκα μέρα!! Τελευταία το μάτι μ έπεφτε σε μελέτες για τα συστατικά των καλλυντικών και όλοι τονίζουν πως στην εγκυμοσύνη καλό είναι η μητέρα να αποφεύγει οποιοδήποτε καλλυντικό περιέχει parabens!!
Σήμερα το πήρα πολύ ζεστά και είπα να αντικαταστήσω σαμπουάν, αφρόλουτρα κτλ με μωρουδιακά προϊόντα..που θεώρησα πως δεν θα περιέχουν parabens!
Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως οι κλασικές βρεφικές μάρκες (προδέρμ, fissan κα) είναι τίγκα στα parabens!!!!!
Μόνο τα Johnson's δεν έχουν!!!!!!!
Καλό είναι επίσης να προσέχουμε κ τις κρέμες για ραγάδες..πήγα σε μεγάλο φαρμακείο και είχε διάφορες..όλες φυσικά με paraben!! Τελικά κατέληξα στη βαζελίνη..δεν ξέρω αν είναι πιο αθώα..
sorry για το μεγάλο post!!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpekatsa tin bazelini min tin fobasai. exei megalosei genies kai genies... emeis na fadasteis tin pernoyme me to kilo apo iatrika magazia! auti me esose duo fores pou kryologisa stos arxes tis egkumosinis... adeiaza bazakia!!

markella01

markella01
Ρε κορίτσια, που ακριβώς βοηθάει η βαζελίνη στο κρυολόγημα?
Ευτυχώς στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν έβγαλα ούτε μια ραγάδα, ούτε τη γραμμή στην κοιλιά, από ότι βλέπω, μέχρι στιγμής τουλάχιστο, θα πάω πάλι έτσι.
Έφαγα πάλι κλωτσιά σήμερα κορίτσια... δυνατούτσικη πάλι (όταν λέω δυνατούτσικη εννοώ σε σχέση με την ηλικία του μωρού). Και χτες είχα φουρφουρίσματα άλλα σήμερα ήταν πιο δυνατή. Τρομάζω σα χαζή, πετιέμαι πάνω.
Βγήκαμε σήμερα και παίξαμε λίγο χιονοπόλεμο με τον άντρα μου. Περιττό να σας πω ότι δύο φορές έσκυψα να πάρω χιόνι και λαχάνιασα το μοσχάρι.
Σε τρεις εβδομάδες θα ξαναδούμε το μωρό μας στον υπέρηχο και 9 Μαρτίου έχουμε τον Β επιπέδου.

Σόρυ για την πολυλογία, σας φιλώ όλα τα κορίτσια!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mesa se 2 meres mou kseboulose tin muti kai den afise na proxorisei parapano to kruologima. (ego genika eimai kata ton farmakon)

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xionizei kai to stronei!!! nai nai nai!!!! aurio tha paikso kai go xionopolemo!!! Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 32 215994 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 32 215994 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 32 215994

markella01

markella01
Κορίτσια... μου βγήκαν ξινά τα χιόνια...
Είμαι όλη μέρα σήμερα με επισκέψεις στην τουαλέτα (για τους προφανείς λόγους), δεν έχω βάλει τίποτα στο στόμα μου εκτός από μια φρυγανιά και μισό φλυτζανάκι του καφέ κοκακόλα, και να φανταστείτε... έκανα εμετό. Ποιος εγώ, που πέρασα τις απαίσιες αναγούλες τις εγκυμοσύνης χωρίς να βγάλω γουλιά, που έχω τουλάχιστο 5 χρόνια να κανω εξαγωγή...
Κρυώνω, έχω ρίγη (όχι πυρετό), και κυρίως... διψάω!Αν εξακολουθήσω να μην κρατάω τροφή ή υγρό μέσα μου θα πάω στο νοσοκομείο για ορό.
Προσέξτε οι υπόλοιπες αν βγείτε στα χιόνια μην την πάθετε όπως εγώ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω Χρυσα μου, περαστικα σου κοριτσακι μου!!Δν καταλαβα τι εγινε? Κρυωσες η κουραστηκες?..μπορε ινα ειναι της μερας και αυριο να εισαι καλυτερα!! ξεκουρασου στα ζεστα

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perastika markella!! an eksakolouthiseis na dipsas epikoinonise me ton giatro sou! (to diabasa sto biblio tis egkumosunis alla den thimame pou!)

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella μου περαστικα γρηγορα!!!πιες χαμομηλακι! εγω απο χθες εχω πεσει πολυ..ολο εξαγωγες, πανω απο 10..πανω που παω να χαρω να τα παλι.. δε μπορω να φαω τιποτα αν κ το στομαχι γουργουριζει..εχω πονοκεφαλο,δε σηκωνομαι απο το κρεβατι κ απο ψυχολογια?.....

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsares m kalispera...
Pes te m kati,,,
Eimai 14 edomadwn k 3 imeron,,,
Ki exw krampes stin kilia wres wres...
Gt???

ΣΤΕΓΙΑ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρκέλα κούκλες μαμά και κόρη.....
Περαστικούλια σου, ξέρεις ζεστά και κουκούλα στη ζεστούλα....

Τα δικά μας εχτές κάναμε την β.... Όλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ

Είμαστε 370γρ και πολύ χάρηκα δε θέλω να μου βγεί μεγάλο καθώς έχω το κόκκαλο της ουράς και φοβάμαι για καισαρική...

ΚΑΙ............................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................................περιμ ένω το στολίδι μας που θα είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δε κρατήθηκε ο άντρας μου αλλά καλύτερα γιατί ξέρετε πόσα πράγματα πρέπει να πάρω στο στολίδι μας?Κορδέλες,φουστίτσες κτλ?χαχαχαχαχαχαχαχαΤΡΕΛΑΘΗΚΕ η μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
BRAVO stegia!!!!

790Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 32 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Φεβ 02, 2012 10:32 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ειναι το κοκκακο της ουρας?κοριτσακι ε?αντε ωραια!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vicky* 2/6 αγορι
kastoria 7/6/2012 agori
Georgiasakis 8-9/6 κοριτσι
stegia 12/6/2012 κοριτσι
SPINAKOS7 12/6 αγορι
demimen 20/06/2012 αγορι
lilathanos 20/6 αγορι
claire_ 20/6 κοριτσι
mybaby 25/06/2012 κοριτσι
mpekatsa 29/6 αγόρι
katsaridoula 2/7 κοριτσι
aroma 4/7/2012 koritsi
eleni2526 5/7/2012 agori
kristi 10/7/2012 koritsi
frans 10/7/2012 agori
joannacuba 12/7/2012 agori
Ευάκι 12/7/2012 koritsi
markella 13/7/2012 agori
astarte 15/7/2012 koritsi
kdeli 15\7\2012 ?
vanap 20/7 ?
augolemoni 27/7/2012 agori
skatzoxoiroula 28/7/2012

Bebek6 20/7/2012 ?
joannoua 30/7/2012 ?
supermom 3/8/2012 αγορι
Toutounaki 5/8/2012 κοριτσι

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpravw stegia m...
Ti eyxarista nea....

markella01

markella01
Στέγια...συγχαρητήρια! Ανυπομονώ και για τον δικό μας υπέρηχο.
Bebek με τόσο συχνές εξαγωγές καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το γιατρό σου να σου δώσει αντιεμετικά. Κινδυνεύεις από αφυδάτωση κορίτσι μου αν δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα στο στομάχι σου.
Εγώ λίγο καλύτερα είμαι, ευχαριστώ όλες σας για τα περαστικά, δεν ξαναέκανα εμετό (σε δέκα χρόνια πάλι τώρα) και μπόρεσα να φάω μισό πιάτο ρύζι λαπά και να πιώ 4 κουταλίτσες νερό μέσα σε μία ώρα...
Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα και να μην είναι κάποια ίωση, άλλα απλό κρύωμα της κοιλιάς.
Φιλάρες!

toutounaki

toutounaki
Γεια σας!
Χρυσα και bebek περαστικα και να προσεχετε! Αν η αδιαθεσια συνεχιστει ενα τηλεφωνακι στο γιατρο δε θα σας κανει κακο!
Στεγια συγχαριτηρια!
Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!

toutounaki

toutounaki
vicky* 2/6 αγορι
kastoria 7/6/2012 agori
Georgiasakis 8-9/6 κοριτσι
stegia 12/6/2012 κοριτσι
SPINAKOS7 12/6 αγορι
demimen 20/06/2012 αγορι
lilathanos 20/6 αγορι
claire_ 20/6 κοριτσι
mybaby 25/06/2012 κοριτσι
mpekatsa 29/6 αγόρι
katsaridoula 2/7 κοριτσι
aroma 4/7/2012 koritsi
eleni2526 5/7/2012 agori
kristi 10/7/2012 koritsi
frans 10/7/2012 agori
joannacuba 12/7/2012 agori

Ευάκι 12/7/2012 koritsi
markella 13/7/2012 agori
astarte 15/7/2012 koritsi
kdeli 15\7\2012 ?
vanap 20/7 ?
Bebek6 20/7/2012 ?
augolemoni 27/7/2012 agori
skatzoxoiroula 28/7/2012
joannoua 30/7/2012 ?
supermom 3/8/2012 αγορι
Toutounaki 5/8/2012 κοριτσι

12 ΑΓΟΡΑΚΙΑ-10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ -> Σχεδον ισοπαλια!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Πεμ Φεβ 02, 2012 9:31 pm, 1 φορά

ΣΤΕΓΙΑ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπέρα,σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...

Γέννησα φυσιολογικά αν και έχω το κόκκαλο της ουράς (κόκκυγγα)που αναγκάζτηκε ο γιατρός να βοηθήσει το γιοκαρίνι μου να ξανασκύψει με το χέρι του....Ο γος μου δε γεννήθηκε και μικρός 3860 γρ και 57 εκ και ο γιατρός μου είπε από τότε πως να παρακαλάμε να μην είναι μεγάλα τα παιδάκι που θα κάνω γιατί θα κάνουμε καισαρική....Τότε μου είχε πει τον κορυφαίο γιατρό να είχες θα σε έβαζε κατευθείαν στο χειρουργείο...
και επαληθεύτηκε μετά από 1 μήνα γέννησε φίλη μου σε πολύ καλό γιατρό 2860(1 κιλό μικρότερο το παιδί)και επειδή είχε το ίδιο θέμα με το κόκκαλο έκανε καισαρική...
Προς Θεού δε θέλω να πω κάτι για το θέμα των καισαρικών απλά επειδή έζησα ανεπανάληπτη εμπειρία στην γέννα θέλω να το ξαναζήσω.....

SKATZOXOIROULA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΤΙ ΚΑΛΑ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ king

toutounaki

toutounaki
Καλημερα σκατζοχοιρουλα! Αφου δεν ξερεις το φυλο, ασε μην κανουμε εμεις τους μαντεις! Οταν μαθεις μας λες! ΓΕΡΟ να ειναι πανω απο ολα- οπως και αν κατουραει... Wink

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bebek???????????? πως αντεχεις????????? κανε κατι δεν σου δωσε κατι ο γιατρος?μακαρι να σου περασουν οσο πιο συντομα γινετε.
α ρε μαρκελλα τι επαθες τωρα? ελπιζω να ηρεμισεις συντομα και να μπορεσεις να φας
τι ωραια τα νεα για τους υπερυχους σας εγω θα παω 22 του μαρτη και να μαθω επιτελους αν ειναι οντως αγορι ελπιζω να μην μου φορεσε φουστανια μεχρι τοτε.
τωρα εχω πρωι καουρες γιαχχχ αναγουλες σταθερα το βραδυ ποση υπομονη να κανω με αυτα το μονο που λατρευω να τρωω ειναι τα μηλα τα πρασινα τα ξινα δεν ξερω γιατι.
joannakuba που εισαι???????????? να χαρεις πες κατι ανησυχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ.......

Αν και δεν ειμαι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ή ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ......ας πω ενημερωτικά οτι σήμερα είναι του ....ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ Wink

Το έθιμο λέι......" ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, μην κοπείτε και βγεί με σημάδι το νινι"

"ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.....γίνεται ομορφες....και απολαυστε στον καθρέφτη...τι ποιο ωραίο εχετε πάνω σας και θα θέλατε να πάρει το νινάκι σας"

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Wink

ΣΤΕΓΙΑ ΜΟΥΥΥ.....ΒRAVOOO ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΑΚΗ ΜΟΥ.... I love you I love you

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ & ΚΟΥΡΑΓΙΟ

JOANNOYA....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΜΠΙΤΣΕΣ, πες το στο γιατρό σου απλα και μην κουράζεσαι Wink

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.............

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις