126 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Τρι Ιαν 03, 2012 12:40 pm
Marily11
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσι μου δεν εισαι η μονη που εχεις παθει ψυχωση...γιουχουουου ειμαι κι εγω εδωωωωωω!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΕΥΗ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΝΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ http://forum.eimaimama.gr/t9762-topic
ΑΝ ΘΕΣ ΨΗΦΙΣΕ Κ ΕΣΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ
natasa2912 έγραψε:γεια σε ολες ειμαι καινουρια ειναι το πρωτο μηνυμα που στελνω και δεν ξερω αμα το κανω σωστα.
θελω να πω τον πονο μου και αν μπορεσετε να με βοηθησετε.ειμαι 25χρ ο αντρασ μου 30 θελουμε και εμεισ ενα παιδακι αλλα.....
προσπαθουμε ενα χρονο ελευθερα και απο τον ιουλιο βρικαμε τις γονιμες και προσπαθουμε πανω σε αυτες αλλα τιποτα ακομα.ειμαστε πολυ χαλια ψυχολογικα τι να κανουμε να παμε για εξετασεις?
siren έγραψε:Καλημερα που ειναι το νουμερο 4 και που ειστε ολες πηγε 12!!!!!!!!!!!
mariabel έγραψε:Γεια σας, κορίτσια!!
Μου έλειψε η παρέα σας... Τι κάνετε; Τελικά δεν έχει ανοίξει το νούμερο 4 ακόμα; Μήπως άνοιξε και δεν το βλέπω;
Να ρωτήσω κάτι; Ποια τα συμπτώματα της ωορρηξίας; Ήξερα ότι είναι επιθυμιά για ζουζουνιές και υγρά; Κάνω λάθος; Κάποιο άλλο σύμπτωμα;
boubou έγραψε:αχαχα καλημέρα κορίτσια...ξύπνησα κι εγώ...δν είναι έτοιμο ακόμη το 4 ? τι μου κάνετε εσεις?
natasa2912 εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσετε με τον γυναικολόγο σου, όχι για να σου δώσει απαραίτητα κάποιες εξετάσεις να κάνετε, αλλά για να σε καθησυχάσει κιόλας! νομίζω είναι το καλύτερο!
σήμερα Τετάρτη,κλασικά η μέρα της καθαριότητας στο σπιτι και βαριεεεεεμαι!!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης