551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 Δευ Ιαν 09, 2012 1:30 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Θα με κάνετε να φάω το τελευταίο κομματι σοκολατόπιτα και δε θελω!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:Marily11 έγραψε:Marily11
Εμεις ειμαστε στον 6ο μηνα προσπαθειων..λιγο, αλλα τι να κανω??..ειμαι και ανυπομονη!!!
Ούτε λίγο ούτε πολύ. Τωρα αρχίζουν να αυξάνονται αρκετά οι πιθανότητές σου!! Άντε εγω σου λέω σε 1-2 κύκλους θα το τσακώσετε
Όχι Έλλη μου δν ζητάς πολλα, τα αυτονόητα ζητάς και κάτι που θέλουμε όλες μας!! Σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι κορίτσι!! ..και το εύχομαι σε όλες μας απο τα βάθη της καρδιάς μου
Λες βρε Μαρινα μου? Μακαρι..ολες μας να φουσκωσουμε γρηγορα και να κανουμε υγιεστατα παιδακια και πολλα πολλα πολλα!!!!
Σας αφηνω κοριτσακια μου.. παω να ξαπλωσω! θα τα πουμε αυριο.. πολλα
καλε κοριτσια τη ητοπαθεια ειναι αυτη που σας επιασε ολες θα μεινουμε εγκυουλες και οταν μεινουμε ολες μαζι θα ανοιξουμε ενα αλλο θεματακι που να λεει "οι γυναικες που προσπαθουσαν για μωρακι επιτελους τα καταφεραν" και θα μαζευτουμε ολες εκει οσες ειμασταν απο το #1 ακομη και θα λεμε τα νεα μας θα νοσταλγουμε πολυ αυτο το θεματακι της προσπαθειας και της αναμονης
ξέρεις τι μ'αρέσει βρε αγάπη?που βρήκες ήδη και τον τίτλο!!!!
ioanna85 έγραψε:Μαρίνα
Σε 2 ωρίτσες θα είμαι Αθήνα!!!!
Βασίιιιιιιιιιιιλη ετοιμάσου φεύγουμε!!!
evi27 έγραψε:rinamar έγραψε:evi27 έγραψε:
αααα... εσείς θέλετε να με κολάσετε νυχτιάτικα....και το σκέφτομαι πόση ώρα το τσουρέκι...μάλλον δεν την γλιτώνει τώρα
Ευη μήηηηη! Έφαγα εγώ διπλή δόση και για σ'ένα χαχαχαχαχα!
χαχαχαχχαχα κι εγώ γιατί δεν καταλαβα τπτ??? χαχαχαχχα
ioanna85 έγραψε:Μαρίνα ευχαριστώ! Ο λόγος σου με χόρτασε και το φαϊ σου φάτο!!!
3 εγκυούλες εχει το Νο 4 μεχρι τώρα;
ioanna85 έγραψε:Θα με κάνετε να φάω το τελευταίο κομματι σοκολατόπιτα και δε θελω!!
αγαπη έγραψε:ΠΩ ΠΩΩΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΑΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΣΙΩΣ 28 ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΣΩ
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:ΠΩ ΠΩΩΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΑΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
άστα να πάνε!!δεν παιζόμαστε!!!καλέ τι ωραία εμότικονς !!!που τα βρήκες??
αγαπη έγραψε:ΠΩ ΠΩΩΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΑΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
evi27 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω κι εγώ!θα τα πούμε αύριο!
a-niki έγραψε:ειμαι ειμαι , αγαπη ειμαι εγγυοςςςςςςςς
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης