876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 Τετ Ιαν 11, 2012 7:50 am
Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioanna85 έγραψε:μαζί με τα πεθερικά; Ιιιιιιιιιιι!!!!
Συμφωνω Ιιιιιιιιιιιι δεν λες τίποτα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ada έγραψε:Ήρθε!!
Σας αφήνω κορίτσια κ θα τα πούμε αύριο , καλό βράδυ να χετε
αγαπη έγραψε:κοριτσια μου δεν μπορω εχω σκασει που θα φτασει αυτη η κατασταση ??? ειναι η δευτερη φορα που γινετε αυτο τον προηγουμενο μηνα εκαναν 5 μερες να τον πληρωσουν αλλα τωρα 11 μερες ειναι πολυ εχουν ερθει και η δεη με το χαρατσι και ο οτε ολα μαζι πεσανε και εχω αγχωθει δεν ξερω τη να κανω και πως να βοηθεισω τον αντρα μου ειμαστε με δανεικα και αυτο δεν βοηθαει την κατασταση γιατι κ εγω και ο αντρας μου δεν μας αρεσει να χρωσταμε ειμαστε σε πολυ δυσκολη θεση
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:κοριτσια μου δεν μπορω εχω σκασει που θα φτασει αυτη η κατασταση ??? ειναι η δευτερη φορα που γινετε αυτο τον προηγουμενο μηνα εκαναν 5 μερες να τον πληρωσουν αλλα τωρα 11 μερες ειναι πολυ εχουν ερθει και η δεη με το χαρατσι και ο οτε ολα μαζι πεσανε και εχω αγχωθει δεν ξερω τη να κανω και πως να βοηθεισω τον αντρα μου ειμαστε με δανεικα και αυτο δεν βοηθαει την κατασταση γιατι κ εγω και ο αντρας μου δεν μας αρεσει να χρωσταμε ειμαστε σε πολυ δυσκολη θεση
κοιτα, κανεις δν θελει να χρωσταει, γιατι φυσικα το χειροτερο ειναι οτι υποχρεωνεται στους αλλους, αλλα και οταν εχει λεφτα τα δινει στα χρωστουμενα και παλι δν εχει!! ... αλλα επειδη κι εγω αγχωνομουν και στεναχωριομουν παρα πολυ με το θεμα το οικονομικο και το μονο που καταφερα ηταν να αρρωστησω γιατι δν λυνεται κανενα προβλημα με το να στεναχωριομαστε, θα σου πω να σταματησεις να στεναχωριεσαι, γιατι θα κανεις κακο στον εαυτο σου....και προσπαθησε να οργανωσεις ετσι τα εξοδα σου οσο μπορεις ωστε να τα βγαλετε καλυτερα περα μεχρι να πληρωθει ο αντρας σου....επισης ας ζητησει καποια προκαταβολη αν δν εχουν ολο τον μισθο του ??
ioanna85 έγραψε:Αγάπη μη στεναχωριέσαι!!! Υπομονή, τι να πω; Δεν μπορείς να βρεις μια δουλειά της προκοπής!!!Αγάπη έχεις ΟΤΕ; γιατι δεν βάζεις άλλη πιο οικονομική εταιρια;
Άντα καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου!!!
Έλλη το καταλαβαίνω ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές αλλά για μένα μακριά και αγαπημένοι... Ασε να πας πρώτα και βλέπουμε...
Εμένα κορίτσια ο εργοδότης μου μου χρωστάει την αποζημίωση. Μαθαίνω ότι έχει έξοδα αλλά εγω δεν έχω; Ας μην σπουδαζε 3 παιδια εξωτερικό....
ioanna85 έγραψε:
Έλλη το καταλαβαίνω ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές αλλά για μένα μακριά και αγαπημένοι... Ασε να πας πρώτα και βλέπουμε...
Κοιτά boubou ίσως αν πας να μείνεις με τη πεθερά σου πάνω κάτω να μην είναι και τόσο κακο σκέψου ότι μπορείς να συζεις και χωρίς προβλήματα ίσως είναι και για καλο ασε που μπορείς να έχεις και βοηθειαboubou έγραψε:ioanna85 έγραψε:μαζί με τα πεθερικά; Ιιιιιιιιιιι!!!!
Δν θα ειναι στο ιδιο σπιτι,αλλα πανω κατω... αλλα σαν να ειναι το ιδιο εγω το νιωθω... αλλα τι να κανω?ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα που προτιμω να εχω τουλαχιστον ενα σπιτι οπου δν θα με πεταξουν εξω αν δν εχω να πληρωσω το ενοικιο!
lizaG έγραψε:
Κοιτά boubou ίσως αν πας να μείνεις με τη πεθερά σου πάνω κάτω να μην είναι και τόσο κακο σκέψου ότι μπορείς να συζεις και χωρίς προβλήματα ίσως είναι και για καλο ασε που μπορείς να έχεις και βοηθεια
lizaG έγραψε:Μπράβο boumbou να ξέρεις ότι ΟΤΑν υπάρχει θετική σκέψη και καλή πρόθεση και απο τις δυο μεριές όλα καλα πανε εγω μένω εδώ και χρόνια πάνω κάτω με την πεθερά μου και δεν το αλλάζω με τιποτα
Κοιτά και εγω με αυτά που έχω διαβάσει έχει φοβηθεί το μάτι μου αφού απορρω όλες έχουν παράπονα απο τις πεθερες; Πάντως μη στεναχωριεσαι ΕΣΥ θα είσαι εξερεση μαζι με εμένα. Θα ήταν πολυ ενδιαφέρον να ανοίξουμε ένα θεματακι για καλές πεθερες άραγε θα γράψει κάμια κάτι η θα μείνουν άδειες οι σελίδες ΧΙ ΧΙ χιboubou έγραψε:lizaG έγραψε:Μπράβο boumbou να ξέρεις ότι ΟΤΑν υπάρχει θετική σκέψη και καλή πρόθεση και απο τις δυο μεριές όλα καλα πανε εγω μένω εδώ και χρόνια πάνω κάτω με την πεθερά μου και δεν το αλλάζω με τιποτα
εισαι απο τις λιγες που μενεις μαζι με πεθερικα και δν εχεις παραπονο!!μου δινει λιγη δυναμη αυτο γιατι με ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα για κακες πεθερες.. εχει φοβηθει το ματι μου!!!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης