976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 Τετ Ιαν 11, 2012 1:46 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έγραψε:Κοριτσια σας αφηνω...με φωναζει ο αντρουλης μου!!! Φιλακια πολλα.. καλο βραδυ και..... καλες ζουζουνιες
καλά να περάσεις
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Marily11 έγραψε:Κοριτσια σας αφηνω...με φωναζει ο αντρουλης μου!!! Φιλακια πολλα.. καλο βραδυ και..... καλες ζουζουνιες
ioanna85 έγραψε:Εγώ κορίτσια για να καταλάβετε πόσο ξεμυαλισμένη είμαι...όταν είχα υποψία ότι μπορει κάτι να έγινε έπαιρνα τα τεστ που είναι για 5 μέρες μετα τη σύλληψη και έκανα!Ετσι βρήκα και ότι ήμουν έγκυος 1 βδομάδα πριν την καθυστέρηση
evi27 έγραψε:
το πιστεύεις οτι δεν έχω αγοράσει τεστ?εχω πει οτι θα κάνω τεστ με τουλάαααχιστονννννν 5 μέρες καθυστέρηση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Τετ Ιαν 11, 2012 1:59 pm, 1 φορά
boubou έγραψε:κ εγω εχω αυτα τα τεστακια που ειναι ιδια μαρκα με τα ωορρηξιας..ηταν δωρο 10!
αλλα δν θα χρησιμοποιησω κανενα αν δν εχω καθυστερηση!το καλο πραγμα αργει να γινει!!
κοριτσια επισημα συναχωθηκα..το παλευε μερες τωρα να με πιασει και το απεφευγα μεχρι τωρα.. που ετσι ξαφνικα με επιασε καταροη.. και η συνεχεια γνωστη.. αυριο ιγμοριτιδα και λαιμος..και μετα θα θελω φαρμακα να μου περασει
αγαπη έγραψε:παιδια δεν πιστευω στην γκαντεμια μου σημερα ειπα και εγω να ενδωσω στο ερωτικο καλεσμα του αντρουλη μου αλλα μεχρι να πιω λιγο νερο και να χτενισω τα αλλοπαρμενα μαλλια μου μολις τα βγαλα απο την πετσετα περνω και η δικια σου υφος χιλιων καρδιναλιων για να τον ξεμυαλισω και τη αντικρισαν τα ομορφα και τσαχπινικα ματακια μου τον συζηγο αραχτο με κλειστα ματια και ακουγοταν ενας ενοχλητικος θορυβος ooooooggggggg ssssssss ooooogggggggg ssssss ΡΟΧΑΛΙΖΕ Ο ΓΚΟΥΖΓΚΟΥΝΗΣ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ανοιχτο
αγαπη έγραψε:παιδια δεν πιστευω στην γκαντεμια μου σημερα ειπα και εγω να ενδωσω στο ερωτικο καλεσμα του αντρουλη μου αλλα μεχρι να πιω λιγο νερο και να χτενισω τα αλλοπαρμενα μαλλια μου μολις τα βγαλα απο την πετσετα περνω και η δικια σου υφος χιλιων καρδιναλιων για να τον ξεμυαλισω και τη αντικρισαν τα ομορφα και τσαχπινικα ματακια μου τον συζηγο αραχτο με κλειστα ματια και ακουγοταν ενας ενοχλητικος θορυβος ooooooggggggg ssssssss ooooogggggggg ssssss ΡΟΧΑΛΙΖΕ Ο ΓΚΟΥΖΓΚΟΥΝΗΣ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ανοιχτο
ioanna85 έγραψε:Αγάπη δε γελάω.... !!!
ποια θα ανοίξει το Νο 5??
ioanna85 έγραψε:Αγάπη δε γελάω.... !!!
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:παιδια δεν πιστευω στην γκαντεμια μου σημερα ειπα και εγω να ενδωσω στο ερωτικο καλεσμα του αντρουλη μου αλλα μεχρι να πιω λιγο νερο και να χτενισω τα αλλοπαρμενα μαλλια μου μολις τα βγαλα απο την πετσετα περνω και η δικια σου υφος χιλιων καρδιναλιων για να τον ξεμυαλισω και τη αντικρισαν τα ομορφα και τσαχπινικα ματακια μου τον συζηγο αραχτο με κλειστα ματια και ακουγοταν ενας ενοχλητικος θορυβος ooooooggggggg ssssssss ooooogggggggg ssssss ΡΟΧΑΛΙΖΕ Ο ΓΚΟΥΖΓΚΟΥΝΗΣ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ανοιχτο
ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ κι ο δικος μου το ιδιο κανει... αλλα δν μου δινει τουλαχιστον ελπιδες..μονη μου τις παιρνω χααχαχααχαα
ε ηταν πολυ καλο Ιωαννα μου για να κρατησει πολυ... και που δν ειχα αρρωστησει μεχρι τωρα ηταν ΘΑΥΜΑ!!
λοιπον γλυκα μου κοριτσακια, καπου εδω θα σας αφησω!!!! μια πολυυυυυ γλυκια καληνυχτα σε ολες σας!!! θα σας διαβασω αυριο πρωι πρωι μιας και 9 ειναι να ερθει ο υδραυλικος!!ουτε μια μερα να μη με αφησουν να κοιμηθω σαν ανθρωπος
πολλα φιλακιαααα
αγαπη έγραψε:ioanna85 έγραψε:Αγάπη δε γελάω.... !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ #5 ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΝΙΚΗ ΤΗ ΛΕΤΕ ?????
ioanna85 έγραψε:eirini.pav περαστικά!τι σου έδωσε ο γιατρός; ετσι σε θέλω...ο επομενος μήνας θα είναι καλύτερος!!!!
Που θα την βρουμε τετοια ώρα Εύη μου. Καλά έτσι που το πάμε θα μείνω έγκυος στο Νο 122...
eirini.pav έγραψε:κοριτσαρες καλησπερα!! μου ηρθε περιοδος !! ειναι η πρωτη φορα μετα τη σαλπιγγογραφια και πραγματικα πονεσα τοσο πολυ που αναγκαστηκα και πηρα το γιατρο τηλ. μαυρισα απο τον πονο και ακομα ετσι ειμαι δηλαδη αλλα πλεον μουδιασα! μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!! αφου απο την τρομαρα μου δεν προλαβα να στεναχωρηθω που μου ηρθε περιοδος!! χαχα!! δεν πειραζει!! ο επομενος μηνας..... θα ειναι καλυτερος....
evi27 έγραψε:ioanna85 έγραψε:Αγάπη δε γελάω.... !!!
καμιά εγκυούλα πάλι....
eirini.pav έγραψε:κοριτσαρες καλησπερα!! μου ηρθε περιοδος !! ειναι η πρωτη φορα μετα τη σαλπιγγογραφια και πραγματικα πονεσα τοσο πολυ που αναγκαστηκα και πηρα το γιατρο τηλ. μαυρισα απο τον πονο και ακομα ετσι ειμαι δηλαδη αλλα πλεον μουδιασα! μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!! αφου απο την τρομαρα μου δεν προλαβα να στεναχωρηθω που μου ηρθε περιοδος!! χαχα!! δεν πειραζει!! ο επομενος μηνας..... θα ειναι καλυτερος....
eirini.pav έγραψε:ασλανιδης λεγεται ! ειναι πολυ καλος!! μονο να σκεφτεις οτι αν ηθελε απο εμενα θα μπορουσε να βγαλει τρελα λεφτα γιατι ημουν μεσα στο αγχος και ηθελα απο πολυ νωρις να κανω τα παντα! ειναι ανθρωπος! και σε ηρεμει !!και η κουμπαρα και στα 2 παιδια της αυτον ειχε!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης