951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 Τετ Ιαν 11, 2012 1:33 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:τι κάνετε;
ξεμυαλιζόμαστε χαχαχαχ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:τι κάνετε;
boubou έγραψε:ξεμυαλισουυυυυυυυυυ εγω ολο λεω δν καταφερα τιποτα και μεχρι να το αποδειξει για μια ακομη φορα η ακατανομαστη ολο ξεμυαλισμενη ειμαι!! θελω παρεα στο ξεμυαλισμα
rinamar έγραψε:γεια σου Μαριλυ!
Έυη στις 15/1 δεν περιμένεις είπαμε;
Αντε να δούμε γιατι κάτι μου μυρίζει, κάτι μου μυρίζει χαχαχα
αγαπη έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχααχαχα ευη και ελλη λετε να θελει???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΕΥΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;evi27 έγραψε:ioanna85 έγραψε:τι κάνετε;
ξεμυαλιζόμαστε χαχαχαχ
αγαπη έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχααχαχα ευη και ελλη λετε να θελει???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......ΧΑΧΑΧΑΧΑboubou έγραψε:αγαπη έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχααχαχα ευη και ελλη λετε να θελει???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
AXXAAAXAAXAXAXAXAXAXXAXA ναιιιιιιιι!!!
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχααχαχα ευη και ελλη λετε να θελει???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ακόμα εδώ είσαι και το συζητάς καλέ???όρμαααααα....αέραααααααααααααα
ioanna85 έγραψε:Εγω θα ξεμυαλιστώ μαζί σας....
Αχ λες Εύη;;;; Να μας κάνεις ποδαρικό στο 5!!!!
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχααχαχα ευη και ελλη λετε να θελει???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ακόμα εδώ είσαι και το συζητάς καλέ???όρμαααααα....αέραααααααααααααα
κοριτσια εντελως μεταξυ μας μη βγει παρα εξω αλλα δεν προλαβα να ξυριστω αν με δει θα με κοιταει σαν ε τη να κανω τελειωσε το ζεστο νερο και τη να εκανα να ξυλιαζα
evi27 έγραψε:μη μου δίνετε αέρα βρε κορίτσια γιατί θα έρθει η βλαμμένη και θα με μαζευετε απ'τα πατώματα χαχαχχαχαχ εγώ όλα αυτά που έχω τις τελευταιες μέρες τα αποκαλώ συμπτώματα περιόδου!ασε που έχω φάει την σοκολάτα λεμεεεεεε
rinamar έγραψε:ioanna85 έγραψε:Εγω θα ξεμυαλιστώ μαζί σας....
Αχ λες Εύη;;;; Να μας κάνεις ποδαρικό στο 5!!!!
Άντε ναι βρε Εύη κανε μας το ποδαρικό με το νυφικό και χιχιχι
evi27 έγραψε:rinamar έγραψε:γεια σου Μαριλυ!
Έυη στις 15/1 δεν περιμένεις είπαμε;
Αντε να δούμε γιατι κάτι μου μυρίζει, κάτι μου μυρίζει χαχαχα
το κέηκ που έψησα θα είναι χεχεχεεχ
13 με 15 πάντα βάζω +- 2 μερούλες έτσι για "αέρα" χαχχαα
ioanna85 έγραψε:Εγώ κορίτσια για να καταλάβετε πόσο ξεμυαλισμένη είμαι...όταν είχα υποψία ότι μπορει κάτι να έγινε έπαιρνα τα τεστ που είναι για 5 μέρες μετα τη σύλληψη και έκανα!Ετσι βρήκα και ότι ήμουν έγκυος 1 βδομάδα πριν την καθυστέρηση
Μαρίνα κλείσε το φως
Marily11 έγραψε:Κοριτσια σας αφηνω...με φωναζει ο αντρουλης μου!!! Φιλακια πολλα.. καλο βραδυ και..... καλες ζουζουνιες
ioanna85 έγραψε:Εγώ κορίτσια για να καταλάβετε πόσο ξεμυαλισμένη είμαι...όταν είχα υποψία ότι μπορει κάτι να έγινε έπαιρνα τα τεστ που είναι για 5 μέρες μετα τη σύλληψη και έκανα!Ετσι βρήκα και ότι ήμουν έγκυος 1 βδομάδα πριν την καθυστέρηση
Μαρίνα κλείσε το φως
Marily11 έγραψε:Γεια σου Μαρινα μου! Πως εισαι σημερα???
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης