301 Απ: Τί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #19! Πεμ Ιαν 12, 2012 5:07 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
ανατριχιασα με την ανακοινωση σου!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cassiani έγραψε:ΟΛΕΕεεεεεεεε...Τώρα μπορούμε να χαρούμε κ δημοσίως.
Συγχαρητήρια κοριτσαρα μου,Νατ άντε πένα κι ΕΣΥ.....
florentiab έγραψε:
σταμάτα καλέ τη γκρίνια! τελείωσε ο άνθρωπος
σε φθονώ που θα πας πάνω και θα δεις τις βόρειες!!! έχω πρασινίσει από τη ζήλια μου
litsakos έγραψε:
Γελαω γιατι θα πας στο στομα του λυκου,η λεξη PEZ θα ακουγεται σε ημερησια βαση
mama rias έγραψε:Καλημερα κοριτσια.
Εχθες νευριασα απιστευτα στα μαγαζια.
Πηγα στο Μαll και ηθελα να παρω 2 μπλουζες.Φθηνες υπηρχαν απειρες αλλα ρε κοριτσια τι πανε να μας περασουνε....τα νουμερα που υπηρχαν ηταν small-xsmall-xxsmall και;;;;;;;;
3xsmall Δηλαδη πρεπει ολες να ειμαστε σαν τα μοντελα;
ΗΜΑΡΤΟΝ.... τι θα βαλουμε εμεις οι παχουλοκομψες;
εσεις απο που ψωνιζετε ρε κοριτσια;
florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι κάποιοι θα πρέπει να βουτάνε τη γλώσσα τους στο μυαλό τους (;;;;;; πριν μιλήσουν!
τι κακό κι αυτό!
Nena έγραψε:
Νομιζεις!!!!!! Εγω τον τελευταιο μηνα παω τουαλετα με τον μικρο παρεα , και αυτος καθεται στο γιογιο κι εγω του λεω παραμυθια. Ενω ... καταλαβατε. Μη με δει να ανοιγω την πορτα της τουαλετας...
Πλεον εχω χασει ΚΑΙ αυτην την απομονωση...
mama rias έγραψε:Καλημερα κοριτσια.
Εχθες νευριασα απιστευτα στα μαγαζια.
Πηγα στο Μαll και ηθελα να παρω 2 μπλουζες.Φθηνες υπηρχαν απειρες αλλα ρε κοριτσια τι πανε να μας περασουνε....τα νουμερα που υπηρχαν ηταν small-xsmall-xxsmall και;;;;;;;;
3xsmall Δηλαδη πρεπει ολες να ειμαστε σαν τα μοντελα;
ΗΜΑΡΤΟΝ.... τι θα βαλουμε εμεις οι παχουλοκομψες;
εσεις απο που ψωνιζετε ρε κοριτσια;
mama rias έγραψε:αχ και εγω βρε κοριτσια βαριεμαι την γυμνασρικη,ομως ειδα ενα καινουριο ειδος(Zumba) ειναι χορευτικη γυμναστικη και θα μπορουσα να την κανω...αλλα πρεπει να βρω καπου κοντα μου σε γυμναστηριο αλλα δεν νομιζω να εχουν κανει τμημα ακομα,αν δεν εχουν την συνδρομη μια περιουσια βεβαια!!!!!
προς το παρον θα αρκεστω στο να κλεισω λιγο το στομα μου και να μην τρωω το βραδυ!
black beauty έγραψε:
Εγω νευριαζω και με τα ρουχα των παιδιων,η κορη μου ειναι αδυνατη-φυσιολογικη και δεν βρισκω τα νουμερα της,της φοραω 2 νουμερα πανω απο την ηλικια της ε?
cassiani έγραψε:Κοριτσάρες αγωνία στοπ!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ναι!!!! είναι θετικό!!!!!!!!!!!!!!!!
cassiani έγραψε:Ναι ορμάτε και εσεις !!!!Και το τέλειο κορίτσια είναι πως πήρα την φίλη μου που κάνουμε παρεα και έχει ένα αγορακι στην ιδια ηλικια με την δικη μου να της το πω και μου είπε πως είναι και αυτή έγκυος αλλά δεν μας το έλεγαν περίμεναν να δούνε τι γίνετε με μας.Θα έχουμε δυο μερες διαφορά στην ΠΗΤ.τΈΛΕΙΑ ΜΈΡΑ ΣΉΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!
cassiani έγραψε:Κοριτσάρες αγωνία στοπ!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
tatijana έγραψε:Σουπερακι ευχαριστω κούκλα μου,κι ΕΣΥ ότι καλύτερο.
Χελεν κι εσείς ρε να με χαίρεστε.....χεχεχ......Εύχομαι καλα νέα κ για σένα κ λιιιιγη υπομονή ακόμη ε;
Η Φλω με εχει ψυχολογησει και ξερει τι κουμασι ειμαι... Και οτι δεν βουταω τη γλωσσα μου στο μυαλο μου πριν μιλησω.elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:
σκέφτομαι οτι κάποιοι θα πρέπει να βουτάνε τη γλώσσα τους στο μυαλό τους (;;;;;; πριν μιλήσουν!
τι κακό κι αυτό!
Για σένα το λέει Νένα!!
βανια έγραψε:Κασσιανή άντε κοπέλα μου μπράβο . Με το καλό είδες η πρώτη ανακοίνωση του 2012 άντε όλες όσες επιθυμείτε να πάτε να σας πιάσει τη μύτη η Κασσιανή είδες που όταν είχαμε πάει για καφέ την έπιασε η Κάτα και έπιασες .... άντε άρχιζε να πιάνεις μύτες
Nena έγραψε:Η Φλω με εχει ψυχολογησει και ξερει τι κουμασι ειμαι... Και οτι δεν βουταω τη γλωσσα μου στο μυαλο μου πριν μιλησω.elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:
σκέφτομαι οτι κάποιοι θα πρέπει να βουτάνε τη γλώσσα τους στο μυαλό τους (;;;;;; πριν μιλήσουν!
τι κακό κι αυτό!
Για σένα το λέει Νένα!!
Δεν θα ερθεις εδω? Ουτε ενα ΡΕΖ ρε δε θα σου δωσω. Εγω θα τρωω κι εσυ θα κοιτας!!
Α, και οι Βορειες δεν ειμαστε συμμορια, κλικα ειμαστε!!! Βορειοκλικωτές!
Αληθεια, αν τελικα κατσει η φαση, Χρυσουπολη θα μεινετε? Μα τετοια τυχη?
elena25 έγραψε:Nena έγραψε:Η Φλω με εχει ψυχολογησει και ξερει τι κουμασι ειμαι... Και οτι δεν βουταω τη γλωσσα μου στο μυαλο μου πριν μιλησω.elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:
τι κακό κι αυτό!
Για σένα το λέει Νένα!!
Δεν θα ερθεις εδω? Ουτε ενα ΡΕΖ ρε δε θα σου δωσω. Εγω θα τρωω κι εσυ θα κοιτας!!
Α, και οι Βορειες δεν ειμαστε συμμορια, κλικα ειμαστε!!! Βορειοκλικωτές!
Αληθεια, αν τελικα κατσει η φαση, Χρυσουπολη θα μεινετε? Μα τετοια τυχη?
Χαχαχαχαχαχαχαχα! Θα έχω το δικό μου απόθεμα ρε συ! Δεν έχω ανάγκη τις δικές σου pez!
Δεν ξέρω σίγουρα πού θα μείνουμε. Για το σπίτι σου λέγαμε. Ξέρω ότι θα στενοχωρηθείς αν πάμε να μείνουμε αλλού οπότε προσπαθώ να πείσω τον Τάσο. Αυτός λέει ότι θα σας φέρουμε αναστάτωση και ότι δεν είναι σωστό. Δεν ξέρει αυτός... Θα τον πείσω, μη μου ανησυχείς!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης