black beauty έγραψε:εχεις πολυ δικιο σε αυτα που λες ποπη!Και μετα παντρευονται αυτα τα αγορια και ειναι ακομη μαμακηδες!Θελει μεγαλη προσοχη στο μεγαλωμα των παιδιων!Οσο μπορουμε να τα κανουμε ανεξαρτητα γιατι ερχονται ακομη πιο δυσκολες μερες,αν εμεις δεν μπορουμε να τα βοηθαμε τι θα κανουν αυτα,θα απελπιστουν,δεν θα μπορουν να παρουν την ζωη στα χερια τους!Θυμηθειτε την περιπτωση του γιου της αλικης που ελεγε οτι οταν ζουσε η μαμα του ενιωθε τοση ασφαλεια,την ειχε συνεχεια κοντα του,τον βοηθουσε παρα πολυ και οταν πεθανε αυτη,αυτος ενιωσε τον κοσμο να χανεται,δεν ηξερε πως να ζησει.Για αυτο για το καλο τους ας μην τα κανουμε μαλθακα,ας μην τους τα δινουμε ολα ετοιμα στο πιατο γιατι αργοτερα θα περασουμε και αυτα αλλα και εμεις πολυ δυσκολα!Ελπιζω να μην παρεξηγησετε τα λογια μου για καλο το λεω!Και εγω προσπαθω καθημερινα να μην κακομαθαινω την κορη μου!
Ναι ετσι ειναι,η μανα μ βεβαια κανει τα πρακτικα,αλλα πχ αμα παντρευτει κτλ,δν ειναι ανθρωπος που θα ανακατευεται κτλ.Αλλα δλδ σε ολες τις δυσκολιες η μανα μ πρεπει να βγαζει το φιδι απο την τρυπα.Τους εχω πει,κακομοιρηδες,αν η μαμα πεθανει κ ερθετε ναμου ζητησετε να σας κανω τα χατηρια αυτα μην μπειτε καν στον κοπο,λυπαμαι αλλα οχι,εδω δν κακομαθαινω τον αντρα μου,θα κανω σαυτους?Κι γιαυτο εχουμε τσακωθει απειρες φορες,γτ να κανω κατι σε μια αναγκη ναι,ολοι μας εχουμε περασει απο αναγκες,αλλα πχ να σηκωθω απο τα ζεστα μου να του σιδερωσω το πουκαμισο ενω η μανα μ εχει 50σιδερωμενα επειδη τ καυ@@σε να βαλει το συγκεκριμενο για να προλαβει αυτος να κανει 3 ωρες μπανιο κ να ετοιμαστει,οχι δν το κανω,γτ δουλευε σπαστο,κι ερχοταν μεσημεριατικα ετρωγε ξεκουραζοταν κ ξαναγυρνουσε στη δουλεια,κ επρεπε στο ενδιαμεσον να κανει μπανιο κτλ,οποτε ελειπε η μανα μ εγω δν του εκανα,του λεω συγνωμη αλλα εγω δν σ σιδερωνω τπτ,ξερεις κ σιδερωνεις ξερεις να κανεις καφε.Καντα μονος σου.Εχω φαει πολυ βρισιμο αλλα δν το κανω δν με νοιαζει.Αλλο το να σηκωθει αργα να ξεχαστηκε κτλ,αλλο εκει ναι να τν βοηθησω,αλλα πχ να μ ζηταει δανεικα (κι αγυριστα) κι να εχει μολις πληρωθει οχι τ λεω,δν εχω μα μου δν εχω τ λεω κ τελειωσε,κι κλεινω την πορτα.Ειμαι πολυ σκληρη αλλα ετσι θελουν,μου λεει ο μικρος που ειναι ανεργος κ κωλοβαραει ολη μερα,εχεις 5ευρω,λεω δν μ αφησε λεφτα ο γιαννης,ενιωθα ασχημα,αλλα να σηκωθει να βρει οποιαδηποτε δουλεια,να βγαζει το χαρτζιλικι του,οχι να τ δωσω λεφτα να παει για καφε,με τπτ,η θεια μ εχει σουβλατζιδικο,δουλευεε εκει κι σταματησε γτ εσπασε το χερι τ,κι δν ξαναγυρναει λεει εχει μεν δικιο σαυτα που λεεει ,αλλα αν εχει αναγκη ας παει για λιγο καιρο,μεχρι να βρει κατι καλυτερο,τεσπα δν ασχολουμαι,δν μπορω να χαλαω την ηρεμια μου για αυτους.Καλοι χρυσοι,αλλα χεστηκα απο τν μια.
black beauty έγραψε:μη μου πεις οτι μπερδευτηκα,την κοπελιτσα για την οποια μας ειχες μιλησει λιγους μηνες πριν,α δεν ειναι ανιψια σου,δεν θυμαμαι της κουμπαρας σου η κορη μηπως?
Αααααα αυτη λες,αν σ πω,οτι εχω να δω τη μικρη απο 4μηνων θα με πιστεψεις??Λοιπον ηταν η μικρη αρρωστη δν πηγαιναμε,μετα ξεκινησε σχολειο,ξανα συνεχεια ιωση κτλ,δν πηγαιναμε μετα με την εγκυμοσυνη κ γω ολο εμετους δν την εβλεπα,ε οταν γιναμε καλα,κι πηγα να τν δω ειχε παει στου πατερα της,ενα μηνα και,γτ μαλλον τσακωθηκε με τν μανα της κ πηγε αποκει,κιδν τν εβλεπα,κ μετα τα γενεθλια της μικρης δν τν εφερε,γτ ηταν μωρο,αν μν ερθει σε τοσο κοσμο,κι μετα τα γενεθλια της μικρης,εμεις ειχαμε ξεμεινει απο λεφτα κτλ,κι ημουνα χαλια εγω κ η μικρη με ωτιτιδα,κι η κουμπααρα μου στραβωσε μαζι μου,επειδη δν ποηγα σου γιου της την γιορτη,αν κ ευχηθηκα διαδικτιακως,αλλα η ιδια στραβωσε,ε συγνωμη της λεω,αν δν καταλαβαινεις,οτι ημουνα κ αφραγκη κ χωρις βενζινη τι ναρθω με αδεια χερια,το παιδι παρεξηγει,κτλ,λεει ε τοτε να μν εχετε απαιτηση ναρχομαστε εμεις στα δικα σας,μην σωσεις της ειπα κ γω,ε συγνωμη,κ μεσβησε απο φβ κτλ,κι της εστειλα ενα μηνυμα την πρωτοχρονια ενω μεν μεχει σβησει κι απο το 2ρο προφιλ της,αποκει κ περα,αν δν θελει ναχουμε επαφες,ουτε κ γω θα θελω,δν μπορω να τρεχω για ολους να ειμαι η καλη μην τυχον κ δν με κανουν παρεα,ειμαι οποια ειμαι κ σε οποιον αρεσει,σε οποιον δν αρεσει να μνερθει να με ξαναδει κι να μν παρει τηλεφωνο ξανα,στο κατω κατω,ας κανουν κι οι αλλοι τα παντα για ναναι φιλοι μου,οχι μονο εγω να ενδιαφερομαι για φιλιες,εγω να παιρνω εγω να στελνω μηνυματα,κι οι υπολοιποι εχουνε τηλεφωνα κτλ,γτ να παιρνω μοναχα εγω?Μονο οι αλλοι εχουν τρεξιματα με τα παιδια τους,εμεις επειδη τυχαινει η κορη μου ναναι,ησυχη τι σημαινει οτι δν εχω κανει παιδι?Ε οχι φτανει.Κι ετσι καταληγω να σ πω,οτι δν ξερω τι κανει η μικρη μπουμπου
elena25 έγραψε:Μη στενοχωριέσαι ρε συ Πόπη. Δύσκολο θα μου πεις, αλλά προσπάθησέ το γιατί στην κατάστασή σου δεν κάνει να συγχύζεσαι ρε συ. Θα το βρει το δρόμο του.
Αυτο κανω γτ δν με παιρνει,εχω [παψει να ασχολουμαι γτ μεχουν βγαλει κιολας οτι ειμαι κακια,κι οτι θελω το κακο τους επειδη δν τους κακομαθαινω οπως η μανα μου οταν μ ζητανε δανεικα η οτιδηποτε,νταξ ειδικα ο μικρος,με βοηθαει με την μικρη,παει τν παιρνει απο το σχολειο,κτλ,αλλα δλδ για ενα καλο π μου κανουν πρεπει εγω να κατσω να τους κανω χατηρια,ε οχι,αμα δν θελουν ας μν το κανουνε.Ειδικα ο μικρος δν πρεπει ναχει παραπονο γτ του εχω συγχωρεσει εγκληματα.Που δν υπαρχει λογος να τα αναφερω τωρα,δν θελω καν να τα θυμαμαι.