Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια. τι κανουν τα αγγελουδια μας?
εμεις γενικα καλα αν εξαιρεσουμε το θεμα με τα μαγουλα.
χθες εφαγε την πρωτη σουπιτσα με κρεατακι (αρνι λογο της αλλεργιας) ευτυχως την εφαγε ευχαριστα αν και εμενα επειδη δεν μου αρεσει καθολου το αρνι δεν μου αρεσε καθολου και η σουπα της μπλιαχ........ Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! - Σελίδα 18 534787
εχει τωρα μερικες μερες που καθεται μονη της στον πωπο της και της αρσεει πολυ νευριαζει δε απιστευτα αν την βαλω ξαπλα η την δεσω πισω στο καρεκλακι.πιανεται απο το τραπεζακι και καθεται μπροστα.πολυ γελιο...
zizou πολυ στεναχωρηθηκα που ταλαιπωρηθηκε το παιδι σου. εγω ουτε για εμβολιο δεν μπορω να την κρατησω και κλαιω, την κραταει παντα ο μπαμπας. μα τι αντιμετωπιση ειναι αυτη σε μωρακι??αισχος..
astero καλοφαγωτα τα πρωτα γευματακια και καλα πασαλυματα χαχα....
βρε κοριτσια επειδη ειμαι ασχετη με τα μπιμπερο γιατι μονο θηλαζω, οταν θελουμε να αυξησουμε τη ροη της θηλης κανουμε κι αλλη τρυπα η μεγαλωνουμε την ηδη υπαρχουσα?? ελεγα σιγα σιγα να βγαζω το γαλα μου να το πινει στο μπιμπερο γιατι πλησιαζει ο καιρος που θα επιστρεψω στη δουλεια και θα τα βρω μπαστουνια. οσες φορες επιχειρησα να της το δωσω με το μπιμπερο ειχαμε δραματα.. δεν ηπιε σταγονα και ουρλιαζε.

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
beba160a έγραψε:καλησπερα κοριτσια. τι κανουν τα αγγελουδια μας?
χθες εφαγε την πρωτη σουπιτσα με κρεατακι (αρνι λογο της αλλεργιας) ευτυχως την εφαγε ευχαριστα αν και εμενα επειδη δεν μου αρεσει καθολου το αρνι δεν μου αρεσε καθολου και η σουπα της μπλιαχ........ Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! - Σελίδα 18 534787
εχει τωρα μερικες μερες που καθεται μονη της στον πωπο της και της αρσεει πολυ νευριαζει δε απιστευτα αν την βαλω ξαπλα η την δεσω πισω στο καρεκλακι.πιανεται απο το τραπεζακι και καθεται μπροστα.πολυ γελιο...
zizou πολυ στεναχωρηθηκα που ταλαιπωρηθηκε το παιδι σου. εγω ουτε για εμβολιο δεν μπορω να την κρατησω και κλαιω, την κραταει παντα ο μπαμπας. μα τι αντιμετωπιση ειναι αυτη σε μωρακι??αισχος..
βρε κοριτσια επειδη ειμαι ασχετη με τα μπιμπερο γιατι μονο θηλαζω, οταν θελουμε να αυξησουμε τη ροη της θηλης κανουμε κι αλλη τρυπα η μεγαλωνουμε την ηδη υπαρχουσα?? ελεγα σιγα σιγα να βγαζω το γαλα μου να το πινει στο μπιμπερο γιατι πλησιαζει ο καιρος που θα επιστρεψω στη δουλεια και θα τα βρω μπαστουνια. οσες φορες επιχειρησα να της το δωσω με το μπιμπερο ειχαμε δραματα.. δεν ηπιε σταγονα και ουρλιαζε.

kai ego eixa kopela moy istoria me to mpimpero tora poy katebikame kriti den epine oyte to diko moy alla oyte to kseno den thelei katholoy to mpimpero kai mia me 2 meres na fantasteis emeine me tin giagia toy kai emeine nistikos 3 oloklires ores emena troei gia 5 lepta kathe 1,5 oran a fantasteis.diskolo na mathei pantos genika me mpimpero ena kolpo exo diabasei alla den to exo kanei einai na toy to dosei se skotadi

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
angel-1 έγραψε:
zizou έγραψε:
panta έγραψε:Καλησπέρα zizou! Κρίμα το μωράκι σου, να ταλαιπωρείται άδικα γιατί οι χαζές δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλεια τους. Καλά αποτελέσματα να έχετε.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΕΙΧΕ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΙΑΣΤΗΚΑΝ!ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Crying or Very sad ΑΧ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ! Crying or Very sad

KΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΖΙΖΟΥ..ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΝ ΑΦΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΝ ΑΦΙΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑΑΑΑΑ..ΤΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΟΟΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Τ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΜΜΜΜ!!!!ΒΛΑΜΕΝΕΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΣΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ!!!

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
trelomana έγραψε:
zizou έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΩΝ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Mad ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΓΑΝΕ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΝΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΙΣΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΧ!ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

ΑΑΑΧ ΒΡΕ ΖΙΖΟΥ,ΣΤΑ ΑΡ.....ΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!
ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙ????
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ!!!!!
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!
ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΗ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!!!

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zizou έγραψε:
trelomana έγραψε:
zizou έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΩΝ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Mad ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΓΑΝΕ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΝΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΙΣΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΧ!ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

ΑΑΑΧ ΒΡΕ ΖΙΖΟΥ,ΣΤΑ ΑΡ.....ΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!
ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙ????
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ!!!!!
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!
ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΗ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!!!

ΗΛΙΘΙΕΣ......ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Ε!!!!!!ΑΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΑΙΜΑ....ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΝ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!!

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑ,ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΤΣΕΣ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΡΝΙ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ!!!!ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΕΒΡΑΖΕΣ????ΕΓΩ ΤΑ ΨΗΝΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΤΩΡΑ (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΤΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΑ) 30 ΛΕΠΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΜΑΤΙ!ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!ΥΠΟΜΟΜΗ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΟΠΩΣ ΣΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ!!!!!
ΔΙΝΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ????ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΕΓΩ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!!!!ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 4+ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΟΥΚΙ!!!!!

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανούλες! Πώς είστε; Εγω σήμερα έκανα δουλειές στο σπίτι και η μπουμπού μου καθόταν παρέα με τη γιαγιά της. Τι να κάνω, δε γινονται διαφορετικά όλες οι δουλειές του σπιτιού μαζεμένες. Είναι σε φάση τώρα που πρέπει συνεχώς να εισαι πάνω τους, θέλουν παρέα.
Beba ακόμη είναι ερεθισμένα τα μαγουλάκια; Πήρες το γιατρό να σου πει από τι μπορεί να έγινε;

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
trelomana έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑ,ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΤΣΕΣ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΡΝΙ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ!!!!ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΕΒΡΑΖΕΣ????ΕΓΩ ΤΑ ΨΗΝΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΤΩΡΑ (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΤΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΑ) 30 ΛΕΠΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΜΑΤΙ!ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!ΥΠΟΜΟΜΗ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΟΠΩΣ ΣΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ!!!!!
ΔΙΝΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ????ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΕΓΩ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!!!!ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 4+ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

παλουκακια δεν λες τιποτα...χαχα. ο γιατρος μου το εθεσε κομψα "ειναι μωρο με προσωπικοτητα. καλο για αυτην κακο για σας" χα χα...
για το αρνι να σου πω την αληθεια επειδη γενικα δεν το τρωμε στο σπιτι δεν ηξερα και πως να το χειριστω . ανοιγα συνεχεια το κατσαρολακι και το τσιμπαγα με το πιρουνι,οταν πια θεωρησα οτι ειναι σχεδον ετοιμο τοτε εβαλα τα λαχανικα σε τεταρτακια και τελιωσε η σουπα. ειχε λιωσει το αρνι πρεπει να ηταν πανω απο 45 λεπτα. τι μεριδα σου εχει πει ο γιατρος να δινεις?εγω της δινω περιπου 200ml εκ των οποιων to 40% πρεπει να ειναι κρεας.
νερακι ουτε εγω μπορω να την πεισω να πιει κατα τη διαρκεια η μετα τα γευματα, ουτε με μπιμπερο ουτε με κουταλακι. το φτυνει, εκνευριζεται και στο τελος δεν θα φαει και το φαγητο.ομως καθε απογευμα πριν την απογευματινη κρεμα πινει 150ml κιντερτε που της αρεσει κι ετσι νομιζω οτι ενυδατωνεται. και με τα κακα ολα καλα πλεον 3-4 φορες την ημερα κανει και με σχετικη ανεση.
παντως για να μαι ειλικρινης με το φαγητο δεν με κουραζει καθολου τρωει τα παντα και ολη την ποσοτητα. το κουταλι σαν να το ηξερε απο παντα.το μπιμπερο οταν εχει κιντερτε το λατρευει οταν εχει γαλα θελει να το σπασει.
και με την αλλεργια παμε πολυ καλα δεν ξαναειχαμε κρουσμα.φοβαμαι ομως αυτο με τα μαγουλα μηπως ειναι δειγμα αλλεργιας σε κατι και δεν το αντιληφθηκα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την beba160a στις Σαβ Φεβ 18, 2012 12:43 pm, 1 φορά

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
panta έγραψε:Γεια σας μανούλες! Πώς είστε; Εγω σήμερα έκανα δουλειές στο σπίτι και η μπουμπού μου καθόταν παρέα με τη γιαγιά της. Τι να κάνω, δε γινονται διαφορετικά όλες οι δουλειές του σπιτιού μαζεμένες. Είναι σε φάση τώρα που πρέπει συνεχώς να εισαι πάνω τους, θέλουν παρέα.
Beba ακόμη είναι ερεθισμένα τα μαγουλάκια; Πήρες το γιατρό να σου πει από τι μπορεί να έγινε;

οτι ειναι αλλεργικη αντιδραση σε κατι. του εξηγησα οτι ενω καθε μερα τρωει τα ιδια πραγματα αυτο μια μερα ειναι σε υφεση και μια σε εξαρση και ειπε καλυτερα να την δει αλλα σιγουρα δεν προκειται για κατι ανησυχιτικο. θα την παμε απο δευτερα.

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
beba160a έγραψε:
trelomana έγραψε:

παλουκακια δεν λες τιποτα...χαχα. ο γιατρος μου το εθεσε κομψα "ειναι μωρο με προσωπικοτητα. καλο για αυτην κακο για σας" χα χα...
για το αρνι να σου πω την αληθεια επειδη γενικα δεν το τρωμε στο σπιτι δεν ηξερα και πως να το χειριστω . ανοιγα συνεχεια το κατσαρολακι και το τσιμπαγα με το πιρουνι,οταν πια θεωρησα οτι ειναι σχεδον ετοιμο τοτε εβαλα τα λαχανικα σε τεταρτακια και τελιωσε η σουπα. ειχε λιωσει το αρνι πρεπει να ηταν πανω απο 45 λεπτα. τι μεριδα σου εχει πει ο γιατρος να δινεις?εγω της δινω περιπου 200ml εκ των οποιων to 40% πρεπει να ειναι κρεας.
νερακι ουτε εγω μπορω να την πεισω να πιει κατα τη διαρκεια η μετα τα γευματα, ουτε με μπιμπερο ουτε με κουταλακι. το φτυνει, εκνευριζεται και στο τελος δεν θα φαει και το φαγητο.ομως καθε απογευμα πριν την απογευματινη κρεμα πινει 150ml κιντερτε που της αρεσει κι ετσι νομιζω οτι ενυδατωνεται. και με τα κακα ολα καλα πλεον 3-4 φορες την ημερα κανει και με σχετικη ανεση.
παντως για να μαι ειλικρινης με το φαγητο δεν με κουραζει καθολου τρωει τα παντα και ολη την ποσοτητα. το κουταλι σαν να το ηξερε απο παντα.το μπιμπερο οταν εχει κιντερτε το λατρευει οταν εχει γαλα θελει να το σπασει.
και με την αλλεργια παμε πολυ καλα δεν ξαναειχαμε κρουσμα.φοβαμαι ομως αυτο με τα μαγουλα μηπως ειναι δειγμα αλλεργιας σε κατι και δεν το αντιληφθηκα.

BEBA MOY NA ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΒΑΖΩ 40ΓΡ ΚΡΕΑΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ!
ΒΓΑΙΝΕΙ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΗΛ.100 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ 60-120 ml
ΓΑΛΑ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!
Η ΠΑΙΔΟΓΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ 180-240cc!!
OΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΦΡΟΥΤΑ Η ΦΑΓΗΤΟ,ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΝΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?????

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia ti kanete?emeis kala.mallon bgazoyme dontakia edo kai 2 meres sta kala kathoymena klaiei xoris na iparxei logos kai to klama toy krataei oyte lepto etsi einai o ponos gia na bgei donti?ayrio tha kanoyme to embolio kai tha rotisoyme kai ton paidiatro.kati allo emeis ksekiname se liges meres xortosoypa ti laxanika bre koritsiaa na balo kai pote ksekinaei meta to kreas?

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fotini2705 έγραψε:kalimera koritsia ti kanete?emeis kala.mallon bgazoyme dontakia edo kai 2 meres sta kala kathoymena klaiei xoris na iparxei logos kai to klama toy krataei oyte lepto etsi einai o ponos gia na bgei donti?ayrio tha kanoyme to embolio kai tha rotisoyme kai ton paidiatro.kati allo emeis ksekiname se liges meres xortosoypa ti laxanika bre koritsiaa na balo kai pote ksekinaei meta to kreas?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ...ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΡΟΤΟ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ, Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟ,ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΑΖΩ ΜΕ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ8ΕΤΩ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ....ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΣΤΙΝΟΥΝ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ,ΣΠΑΝΑΚΙ,ΣΕΛΙΝΟ....ΕΣΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candycandy έγραψε:
fotini2705 έγραψε:kalimera koritsia ti kanete?emeis kala.mallon bgazoyme dontakia edo kai 2 meres sta kala kathoymena klaiei xoris na iparxei logos kai to klama toy krataei oyte lepto etsi einai o ponos gia na bgei donti?ayrio tha kanoyme to embolio kai tha rotisoyme kai ton paidiatro.kati allo emeis ksekiname se liges meres xortosoypa ti laxanika bre koritsiaa na balo kai pote ksekinaei meta to kreas?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ...ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΡΟΤΟ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ, Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟ,ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΑΖΩ ΜΕ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ8ΕΤΩ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ....ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΣΤΙΝΟΥΝ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ,ΣΠΑΝΑΚΙ,ΣΕΛΙΝΟ....ΕΣΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?

oxi de moy eipe tha pame kai ayrio bebaia gia embolio kai tha rotiso.den einai noris gia rizi bre akoma?

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Καλημέρα Φωτεινή! Πώς είναι το παληκαράκι σου; Εγω βάζω πατάτα, καρότο, σέλινο και στις 10 μέρες από τη στιγμη που ξεκινησα λαχανικα θα βαλω και μοσχάρι. Νομίζω κοτόπουλο μας είπε για τον 7ο μήνα. Ο καθένας λεει και διαφορετικά, οπότε δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου, σωστό και λάθος. Ρώτησέ τον κι εσύ να μας πεις τι λέει και ο δικός σου.
Ο μικρούλης σου ξυπνάει ακόμη το βράδυ; Εμένα είναι λίγο καλύτερα τώρα τα βράδυα. Πιθανότατα το κλάμα που λες να ελιναι από τα δοντάκια. Εμένα τα έβγαλε τα κάτω για αυτό μάλλον είναι πιο ήσυχη τώρα.

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
panta έγραψε:

Καλημέρα Φωτεινή! Πώς είναι το παληκαράκι σου; Εγω βάζω πατάτα, καρότο, σέλινο και στις 10 μέρες από τη στιγμη που ξεκινησα λαχανικα θα βαλω και μοσχάρι. Νομίζω κοτόπουλο μας είπε για τον 7ο μήνα. Ο καθένας λεει και διαφορετικά, οπότε δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου, σωστό και λάθος. Ρώτησέ τον κι εσύ να μας πεις τι λέει και ο δικός σου.
Ο μικρούλης σου ξυπνάει ακόμη το βράδυ; Εμένα είναι λίγο καλύτερα τώρα τα βράδυα. Πιθανότατα το κλάμα που λες να ελιναι από τα δοντάκια. Εμένα τα έβγαλε τα κάτω για αυτό μάλλον είναι πιο ήσυχη τώρα.

nai akoma ksipnaei tin nixta asta.tha to rotiso ayrio na doyme

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ ΟΛΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΟΚΡΕΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ(ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ) Very Happy Very Happy ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΣ 2.30 ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΣ 9 ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ?ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα zizou!!! Και η δική μου λαχανικά και ρυζαλευρο τα τρώει με όρεξη. Τα φρουτα λίγο ζορίζεται να τα φάει αλλά κι εμείς στο τέλος τα καταφέρνουμε Very Happy Very Happy . Κρεατάκι δε φάγαμε ακόμη. Από Δευτέρα θα την ξεκινήσω με μοσχάρι.
Ζόρικο να ξυπνάει μέσα στη νύχτα για κακά, άλλαγμα Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! - Σελίδα 18 612298 και άντε πάλι ύπνο μετά. Είναι αρχή ακόμη με τα φαγητά. Το ότι τα κάνει μετά από κάθε γεύμα δε μου φαίνεται περίεργο. Τα βραδυνά λογικά θα τα κόψει, γιατί κάπου διάβαζα πως από μία ηλικία και μετά σταματούν να κάνουν κακά το βράδυ, όταν κοιμούνται. Μάνα κουράγιο....

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
panta έγραψε:Καλημέρα zizou!!! Και η δική μου λαχανικά και ρυζαλευρο τα τρώει με όρεξη. Τα φρουτα λίγο ζορίζεται να τα φάει αλλά κι εμείς στο τέλος τα καταφέρνουμε Very Happy Very Happy . Κρεατάκι δε φάγαμε ακόμη. Από Δευτέρα θα την ξεκινήσω με μοσχάρι.
Ζόρικο να ξυπνάει μέσα στη νύχτα για κακά, άλλαγμα Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! - Σελίδα 18 612298 και άντε πάλι ύπνο μετά. Είναι αρχή ακόμη με τα φαγητά. Το ότι τα κάνει μετά από κάθε γεύμα δε μου φαίνεται περίεργο. Τα βραδυνά λογικά θα τα κόψει, γιατί κάπου διάβαζα πως από μία ηλικία και μετά σταματούν να κάνουν κακά το βράδυ, όταν κοιμούνται. Μάνα κουράγιο....
ΑΧ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΞΗΜΕΡΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΙΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ Razz

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zizou έγραψε:
panta έγραψε:Καλημέρα zizou!!! Και η δική μου λαχανικά και ρυζαλευρο τα τρώει με όρεξη. Τα φρουτα λίγο ζορίζεται να τα φάει αλλά κι εμείς στο τέλος τα καταφέρνουμε Very Happy Very Happy . Κρεατάκι δε φάγαμε ακόμη. Από Δευτέρα θα την ξεκινήσω με μοσχάρι.
ΑΧ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΞΗΜΕΡΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΙΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ Razz

κι εμεις αφου ξεπερασαμε τη εβδομαδα προσαρμογης με δυσκοιλια τοσες φορες κανουμε. τις περισσοτερες φορες τα κανει κατα τη διαρκεια του γευματος. απ οτι ξερω το φυσιολογικο ειναι γευμα και κενωση. ρωτα τον γιατρο σου νομιζω θα στο επιβεβαιωσει.

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
trelomana έγραψε:]BEBA MOY NA ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΒΑΖΩ 40ΓΡ ΚΡΕΑΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ!
ΒΓΑΙΝΕΙ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΗΛ.100 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ 60-120 ml
ΓΑΛΑ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!
Η ΠΑΙΔΟΓΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ 180-240cc!!
OΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΦΡΟΥΤΑ Η ΦΑΓΗΤΟ,ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΝΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?????

ξεκινησα με το αχλαδι 3 μερες.(τπ μεγιστο τοσο μου ειπε οτι κανει να εκδηλωθει η αλλεργια) εφοσον ειμασταν οκ προσθεσα μηλο δηλ μηλο αχλαδι αλλες 3 μερεςκαι παει λεγοντας. οταν ολοκληρωσα με τα φρουτα. εφαγε υποαλλεργικο ρυζαλευρο για μια εβδ. φτιαγμενο με δικο μου γαλα επειδη δεν εχει μεσα.
μετα τα λαχανικα παλι αρχη με καροτο 3 μερες και μετα προσθετα μεχρι να ολοκληρωθουν και εφαγε λαχανοσουπα ολοκληρωμενη 1 εβδ.
αφου ειμαστε οκ και απο εκει αρχισα να αραιωνω το υποαλλεργικο ρυζαλευρο με κανονικο. δηλαδη 8 κουταλιες υποαλλερικο 1 κανονικο. μεχρι που εφτασε να τρωει μονο κανονικο χωρις κανενα συμπτωμα αλλλεργιας. οπως μας ειπε ο γιατρος στον 6ο ωριμαζει το γαστρεντερικο και δεχονται καλυτερα καποιες τροφες. εμεις βεβαια ειμαστε πιο ελαφρια περιπτωση απο εσας,
τωρα που θα παμε για την μηνιαια εξεταση θα δουμε τι αλλο θα προσθεσουμε.ελεγα να της βαλω αυριο ενα κλαρακι σελινο για γευση και για να σπασει η μυρωδια του αρνιου....μποχααααα βρωμανε κσι τα κακα απαισια....

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fotini καλη αρχη με τα λαχανικακια
εκανα και το κολπο με το μπιμπερο στο σκοταδι αλλα τζιφος με δουλευει ψιλο γαζι το τερατινι μου.

κοριτσια λεω σιγα σιγα να αρχισω να προσθετω κι αλλες γευσεις στην σουπιτσα. εχω ακουσει οτι η γλυκια κολοκυθα και η γλυκοπατα ειναι εξαιρετικες τροφες για μωρα. οπως και γτο πατζαρι. θα ρωτησω βεβαια πρωτα τον γιατρο . με τα φρουτα φοβαμαι λιγο και δεν τολμω πολλους συνδιασμους αλλωστε δεν εχουμε και τρελες επιλογες το χειμωνα..το καλοκαιρακι που θα ειναι κατζαμ παιδακια βλεπουμε....

να ρωτησω καθεται κανενα μωρακι καθιστο χωρις βοηθεια? και αν ναι το αφηνετε η οχι? η μπεμπα εχει καποιες μερες που καθεται μονη της και μαλιστα σημερα σηκωθηκε απο ξαπλωτη ( σε μαξιλαρακι) στον πωπο της αλλα δεν την αφηνω γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο και καταπονειται η σπονδυλικη της στηλη.

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
beba160a έγραψε:fotini καλη αρχη με τα λαχανικακια
εκανα και το κολπο με το μπιμπερο στο σκοταδι αλλα τζιφος με δουλευει ψιλο γαζι το τερατινι μου.

κοριτσια λεω σιγα σιγα να αρχισω να προσθετω κι αλλες γευσεις στην σουπιτσα. εχω ακουσει οτι η γλυκια κολοκυθα και η γλυκοπατα ειναι εξαιρετικες τροφες για μωρα. οπως και γτο πατζαρι. θα ρωτησω βεβαια πρωτα τον γιατρο . με τα φρουτα φοβαμαι λιγο και δεν τολμω πολλους συνδιασμους αλλωστε δεν εχουμε και τρελες επιλογες το χειμωνα..το καλοκαιρακι που θα ειναι κατζαμ παιδακια βλεπουμε....

να ρωτησω καθεται κανενα μωρακι καθιστο χωρις βοηθεια? και αν ναι το αφηνετε η οχι? η μπεμπα εχει καποιες μερες που καθεται μονη της και μαλιστα σημερα σηκωθηκε απο ξαπλωτη ( σε μαξιλαρακι) στον πωπο της αλλα δεν την αφηνω γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο και καταπονειται η σπονδυλικη της στηλη.

emena ton sikono ego kai kathetai kai gernei mprosta kai pianei ta podia toy ego ton bazo kai sto kareklaki fagitoy kai toy aresei poly ekei.to bibli leei oti to taisma me mpimpero einai mia texniki poy diaferie apo to thilasmo beba kai endexomenos xreizetai to moro ligo xrono kai leei toys eksi tropoys to taizete me to mpimpero kapoia stigmh poy oyte tha peinaei poly alla oyte tha einai xortato
to taizete se kapoia allh thesi apo oti sinithos oste na min sindiazei to taisma me to mpimpero me to thilasmo
kleinete ta fota oste na min mporei na dei to mpimpero
zestainete ti thili toy mpimperoy protoy to dosete sto moro.
ayta leei kanta bima bima beba kai pes moy alla thelei xrono.einai ena poly kalo biblio legete sto spiti me to moro oi 6 protoi mhnes

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fotini2705 έγραψε:
beba160a έγραψε:fotini καλη αρχη με τα λαχανικακια

emena ton sikono ego kai kathetai kai gernei mprosta kai pianei ta podia toy ego ton bazo kai sto kareklaki fagitoy kai toy aresei poly ekei.to bibli leei oti to taisma me mpimpero einai mia texniki poy diaferie apo to thilasmo beba kai endexomenos xreizetai to moro ligo xrono kai leei toys eksi tropoys to taizete me to mpimpero kapoia stigmh poy oyte tha peinaei poly alla oyte tha einai xortato
to taizete se kapoia allh thesi apo oti sinithos oste na min sindiazei to taisma me to mpimpero me to thilasmo
kleinete ta fota oste na min mporei na dei to mpimpero
zestainete ti thili toy mpimperoy protoy to dosete sto moro.
ayta leei kanta bima bima beba kai pes moy alla thelei xrono.einai ena poly kalo biblio legete sto spiti me to moro oi 6 protoi mhnes

ευχαριστω φωτεινουλα,,,θα τα κανω οπως τα λες...για να φανταστεις για τι περιπτωση μιλαμε το χαμομηλι της το πινει μια χρα με το μπιμπερο αλλα παντα καθιστη ειτε στο καρεκλακι ειτε πανω μου και να κοιταει μπροστα, αν τυχον βαλω γαλα με το που το βλεπει απο μακρυα σκουζει.
σημερα θα καλυψω το μπιμπερο γυρω γυρω με μια πετσετουλα να μην το βλεπει

aggelini

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ .ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΛΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ. ΧΘΕΣ ΦΑΓΑΜΕ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ .ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ. ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ...
ΕΧΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ .ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ .ΘΑ ΔΟΥΜΕΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΦΙΑΣΚΟ!!! Sad Sad Sad

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fotini2705 έγραψε:
candycandy έγραψε:

oxi de moy eipe tha pame kai ayrio bebaia gia embolio kai tha rotiso.den einai noris gia rizi bre akoma?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΡΥΖΙ....ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΙΔΙΑ!!!!
ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΠΑΤΑΤΑ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ!!!
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΝΑ ΘΕΛΩ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις