276 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Τρι Ιαν 17, 2012 12:01 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα
χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!
να χαίρομαι την αδελφή μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
florentiab έγραψε:καλημέρα
αλικακι έγραψε:florentiab έγραψε:καλημέρα
Να την χαίρεσαι,Φλώρα μου!!!!
Χρόνια της πολλά!!!
Nena έγραψε:Ρε Τατιανα, αντε γ@μησου σου ειπε, οχι αντε χωρισου.. Παρακουσες και τη στεναχωρησες... Την ευχη της σου εδινε!tatijana έγραψε:Κοριτσια η μανα του Νικολα στεναχωρηθηκε που χωριζουμε και να κοιταξουμε να τα ξαναβρουμε του ειπε...Αχ,συμπασχει η πουταναρα..
MariaM έγραψε:Τατιανα εχω χασει επεισοδια. Λυπαμαι για το χωρισμο σου γιατι με στεναχωρουν οι χωρισμοι ομως στην περιπτωση σου ισως βρεις πιο γρηγορα την ευτυχια και την ηρεμια που σου αξιζει. Δεν ξερω πως εγινε αλλα εχω την εντυπωση πως ηταν δικη σου αποφαση και σου ευχομαι συντομα να καταφερεις να απελευθερωθεις απο το τοσο δηλητηριο που γεμισαν την ψυχη σου. Μην αφησεις τη θλιψη να κυριαρχησει. Απολαυσε τις καλυτερες στιγμες του παιδιου σου και σκεψου πως στο τελος νικησες γιατι τελικα βγηκες πιο κερδισμενη απο αυτη τη σχεση απο οτι ολοι οι υπολοιποι. Βλεπεις, ενω μια σχεση απαρτιζεται απο 2, εσυ επρεπε να κριθεις απο περισσοτερους. Εσενα γεμισε η αγκαλια σου με εναν ανθρωπο που δε θα σε προδωσει ποτε. Γιατι η σχεση σας δε θα επιτρεψεις να γινει παιχνιδι διεκδηκησης. Ασε εκεινους να αγκαλιαζονται μεταξυ τους.
evvi έγραψε:εκατσα να βγαλω γαλα για αυριο ρε γμτ για το μωρο και εβγαλα μονο 120 μλ
τι ειναι τωρα αυτο??? δε θελω χαζα!!!!
ευτυχως που εχω στην καταψυξη γαλα και θα του δωσουν απο εκεινο αλλα γτ ετσι???
black beauty έγραψε:χρησιμοποιεις καποιο υγρο?
black beauty έγραψε:να τον χαιρεσαι?Γλωσσουδες εμεις απααπαπα τι κακεντρεχη σχολια ειναι αυτα?προσβληθηκα τωρα χεχε!Καλυτερα να τα λεμε μεταξυ μας που αλληλοκαταλαβαινομαστε παρα να τα λεμε εξω και να μας λενε κοτσομπολες,υστερικιες,νευρικες και δεν ξερω τι αλλο!
αλικακι έγραψε:Άτιμη επιπεφυκίτιδα....δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω καθαρά...και είπα να μην ξαναανοίξω το λαπτοπ μπας και φτιάξει...αλλά δεν μπορώ!!!!
black beauty έγραψε:ουπς σορυ!απο κεκτημενη ταχυτητα!Παντως κοριτσια ωρες ωρες σκεφτομαι πως απο εδω μεσα ανετα καποιος που ασχολειται με περιοδικα μπορει να γραψει αρθρα για γυναικες και πολλα αλλα!Ειμαστε κινητη εγκυκλοπαιδεια γνωσεων χαχαχ!
desT έγραψε:ΑΤΙΜΑ ΜΑΤΙΑ!!!!
Πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!
desT έγραψε:Καλημέρα!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, -ουσες!
Φλωρούκο να χαίρεσαι την αδερφή σου!
αλικακι έγραψε:
Αχχχχχχ,Δεσποινάκι μου!!!!Σ'ευχαριστώ!!!
Εσύ τι έκανες τελικά??Πήγες στον γιατρό???Ακόμη ταλαιπωρείσαι?????
florentiab έγραψε:
καλημέρα αγαπημένη Ντέπυ!
τι κάνουν τα μανάρια σου;
desT έγραψε:florentiab έγραψε:
καλημέρα αγαπημένη Ντέπυ!
τι κάνουν τα μανάρια σου;
Τα πουλάκια μου είναι μια χαρά. Μας τρελλαίνει λίγο ο μικρός αλλά κατά τ' άλλα καλά.
Σχολείο, σπίτι, μπαλέτο, σπίτι, σχολείο κοκ.
Μεγαλώνουν.... σνιφ!
florentiab έγραψε:
να σου πω οτι η Δανάη πέρασε κάποιες μέρες αγκαλιά με τη φώτο των παιδιών. τα φιλούσε συνεχώς!
τι γλυκούλα που ήταν!
cassiani έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?.Ποια θα μου πε΄τα νέα γιατί δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες χαχαχαχαχαχ Έχουμε κάτι συναρπαστικό?
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια τι κανετε?
Εγω ετοιμαζω το μενου για το Σαββατο που θα κανω το baby shower του μωρου.
Προς το παρων λεω να κανω,μανιταροπιτα κοτοπιτα,πιτα με τυρια,κασεροπιτα κι τουρτα αλμυρη με τονο.
Κι απο γλυκα θα κανω ενα κλασικο κεικ,ενα κεικ καροτο με επικαλυψη σοκολατασ,ισως μου φερει ο ξαδερφος μου ενα σουφλε κι η μανα μου θα κανει ενα σαν ρολο,απο παντεσπανι κ με γεμιση καραμελα με δαμασκηνα ξερα.
Πως σας φαινοντε?Γενικως κινουμαι γυρω απο κεικ κ πιτες γτ θαναι νωρις,στις 6 τ απογευμα.
Nα διορθωσω,η πιτα με τυρια ειναι σαν κεικ αλμυρο με τυρια.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης